-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όποιος νύχτες περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί...Έτσι ήταν παλιά, εδώ και πολλά χρόνια είναι...
Όποιος νύχτες περπατεί ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝ, λάσπες και σκατά πατεί... -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όποιος νύχτες περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί...
Έτσι ήταν παλιά, εδώ και πολλά χρόνια είναι...
Όποιος νύχτες περπατεί ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝ, λάσπες και σκατά πατεί...καλό... αν και ισχύει πιο πολύ στο Ελλάντα αυτό
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όποιος νύχτες περπατεί ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝ, λάσπες και σκατά πατεί...-Να κλεψεις ξέρεις ?
-Ξερω
-Να κρυφτείς ξέρεις?
-Δεν ξέρω
-Τοτε μην κλεψεις .... -
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Όποιος νύχτες περπατεί ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΝ, λάσπες και σκατά πατεί...-Να κλεψεις ξέρεις ?
-Ξερω
-Να κρυφτείς ξέρεις?
-Δεν ξέρω
-Τοτε μην κλεψεις ....Από... σουρεαλιστή ποιητή είναι το αποσπασμα αυτό;
edit: btw, ποιος έκλεψε;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
-Ξερω
-Να κρυφτείς ξέρεις?
-Δεν ξέρω
-Τοτε μην κλεψεις ....Από... σουρεαλιστή ποιητή είναι το αποσπασμα αυτό;
edit: btw, ποιος έκλεψε;
Εκ'του σοφου λαου εκπορευομενο ....
Εκλεψε,εβαλε να κλεψουν , το θεμα ειναι οτι τα κλοπιμαια βρεθηκαν στα χερια του ...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Μην τρελλαθούμε!
Όλη η McLaren γνώριζε τα στοιχεία και 'δούλευε'/έστηνε τα μονοθέσια βάσει αυτών...
Μάλιστα, το μάθαμε κι αυτό! Να τα δώσουμε λοιπόν και στην Spyker να 'δουλέψει'/στήσει τα μονοθέσια της βάσει αυτών. Θα κάνει το 1-2 στον επόμενο αγώνα!
Έλεος επιτέλους! Πότε θα καταλάβετε πως το copy&paste λειτουργεί μόνο στο PC; Ανόμοια μονοθέσια χρειάζονται διαφορετικές ρυθμίσεις!!!!!!
Κρίμα, γιατί μια τέτοια ομάδα με τέτοια ιστορία στην F1 θα έπρεπε να είχε σεντράρει η ίδια όποιον θα προσπαθούσε ν'αμαυρώσει την φήμη της με τον οποιονδήποτε τρόπο, όποιος κι αν ήταν αυτός!...
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως όλα έγιναν εν γνώσει όλων των προϊσταμένων και γενικά εμπλεκομένων της McLaren, και αυτό δεν μπορεί κανείς να το καταλογίσει ως συνομωσία της Ferrari...
Κι αυτό σίγουρο; Και μάλιστα και το μόνο σίγουρο! Έχουμε τίποτα στοιχεία η απλα αερολογούμε;
-
Συμφωνώ στο ότι τα στοιχεία μπορεί να τους ήταν και άχρηστα τελικά, το μεμπτό μέρος της κλοπής δεν παύει να ισχύει όμως.
Και η απόπειρα φόνου τιμωρείται και ας ήταν απλά απόπειρα. -
Εξ΄όσων γνωρίζουμε ούτε έκλεψε, ούτε έβαλε να κλέψουν
Ο σοφός λάός λέει...
Όποιος βάζεται σκοντάφτειαλλα λέει επίσης...
το γοργόν και χάρην έχειΠοιος είναι ο πιο σοφός;
-
Το μεμπτό μέρος δεν ήταν κλοπή αλλά κλεπταποδοχή. Και τα τρια (με τον φόνο μέσα) φυσικά και τιμωρούνται, αλλά με διαφορετικές ποινές! Και μάλιστα με εκ των προτέρων προβλεπόμενες ποινές.
Στην περίπτωση μας δεν υπαρχουν καν προβλεπόμενες ποινές... όποιον, όποτε και με ότι γουστάρει τιμωρεί η ΦΙΑ, κατά το δοκούν.
-
Αν μη τι άλλο πάντως αποτελεί προειδοποίηση για όποιον μπορεί να το σκεφτόταν να κάνει κάτι αντίστοιχο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν μη τι άλλο πάντως αποτελεί προειδοποίηση για όποιον μπορεί να το σκεφτόταν να κάνει κάτι αντίστοιχο.Αυτό να λέγεται! Και έχει και όνομα, λέγεται αποδιοπομπαίος τράγος!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εξ?όσων γνωρίζουμε ούτε έκλεψε, ούτε έβαλε να κλέψουνΟ σοφός λάός λέει...
Όποιος βάζεται σκοντάφτειαλλα λέει επίσης...
το γοργόν και χάρην έχειΠοιος είναι ο πιο σοφός;
Αυτος που ξερει ποιο να χρησιμοποιει αναλογα με την περισταση ..
Ναι αλλα πηρε κλοπιμαια ..οποτε ..
-
-
ή πειραματόζωο ή όπως αλλιώς θες... ένοχο όμως
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ή πειραματόζωο ή όπως αλλιώς θες... ένοχο όμωςΦυσικά ένοχο, το αμφισβητησε ποτέ κανείς;
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σωστά...έχει ήδη κριθεί...
Λαθος...δεν εχει τελιωσει ακομη η McLaren τις ενεργειες της!
Αυτό πιστεύεις ε? Για να κάνει έφεση και του βρούνε περισσότερα...να δω μετά που θα τρέχει να κρυφτεί!
Εσύ πιστεύεις δηλαδή με τόσα στοιχεία ότι θα αθωωθεί η McLaren...ή μήπως ότι τελικά θα ακυρωθεί η Ferrari στους αιώνες των αιώνων??
Η ελπίδα (σας) βέβαια πεθαίνει πάντα τελευταία...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το μεμπτό μέρος δεν ήταν κλοπή αλλά κλεπταποδοχή. Και τα τρια (με τον φόνο μέσα) φυσικά και τιμωρούνται, αλλά με διαφορετικές ποινές! Και μάλιστα με εκ των προτέρων προβλεπόμενες ποινές.Στην περίπτωση μας δεν υπαρχουν καν προβλεπόμενες ποινές... όποιον, όποτε και με ότι γουστάρει τιμωρεί η ΦΙΑ, κατά το δοκούν.
Nαι , αλλα εδω πλεον εχεις αρχισει και παιζεις με τις λεξεις ...και οχι τιποτε αλλο , αλλα θα γινει καμια παρομοια πατατια στο μελον απο καμια αλλη ομαδα και θα πρεπει να θυμομαστε τι εχουμε πει ...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
O Alonso ειπε στον Ron Dennis να τον αποδεσμευσει απο το συμβολαιο του και επειδη ο Dennis αρνηθηκε τον απειλησε οτι θα παει και αλλα στοιχεια στην FIA (ειναι κ μαρτυριαρης βλεπεις..) ..Eκει τα 'πηρε' ο Dennis και πηρε αυτος επιοπου τηλεφωνο στην Fia λεγοντας οτι οι οδηγοι του εχουν επιπλεον στοιχεια ....και την συνεχεια την γνωριζουμε....το οτι ο Αλόνσο ήθελε να την κοπανήσει και δεν τον αφηνε ο Ντενις, παρολο που γινονται συνεχεια φασαρίες στη ΜακΛάρεν δειχνει την αξια του ως οδηγού
και μετα βγαζουμε ψευτη και κλαψιαρη τον Ισπανό, δικιο εχει, τον εκμεταλλευονται για να κερδιζει ο Χαμιλτον -
Κλέψιμο με κλεπταποδοχή είναι παίζω με τις λέξεις;
Θεωρείς ότι τιμωρούνται ή θα έπρεπε να τιμωρούντσι το ίδιο; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κλέψιμο με κλεπταποδοχή είναι παίζω με τις λέξεις;
Θεωρείς ότι τιμωρούνται ή θα έπρεπε να τιμωρούντσι το ίδιο;Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι απο την στιγμη που τιμωρηθηκε η ομαδα θα επρεπε να τιμωρηθουν και οι οδηγοι ...
Οσον αφορα την ουσια της υποθεσης δεν μιλαμε μονο για κλεπταποδοχη , αλλα και για χρησιμοποιηση (με βαση τα email του Alonso)..του προιοντος κλεψιματος..
Το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι δικηγορος και ουτε θελω να μπλεξω με νομικους ορους ...
Εγω αυτο που εχω πιστευω κ εχω ξαναπει ειναι οτι ή ειναι ενοχη η ομαδα και τιμωρειτε συνολικα ή οχι ...ολα τα αλλα ειπα ποιο πριν τι ειναι ...
[Διάσπαση] Επίσημο thread: Stepneygate