-
Για τι ώρα λέτε;
Έχει μείνει καμιά κενή θέση;
-
20:30....δεν υπάρχουν θέσεις βρε Αγγελε! Όποιος θέλει, έρχεται!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρέπει να στρίψεις αριστερά λίγο πριν το τέλος της....Η Αμφιθεας δεν στριβει πουθενα αριστερα.....
20:30....δεν υπάρχουν θέσεις βρε Αγγελε! Όποιος θέλει, έρχεται!!
8μιση;;;;;;
Εγω νωμιζα κατα τις 6-7....
Καλα θα ρθω καρφι απο το γραφειο.... -
Στρίβει αριστερά...αν μπεις δεξιά σε ένα φανάρι...κάνεις επιτόπου....και περάσεις απέναντι..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στρίβει αριστερά...αν μπεις δεξιά σε ένα φανάρι...κάνεις επιτόπου....και περάσεις απέναντι..Απο πλατεια Νταβαρι λες.....
Αλλα αυτο δεν ειναι αριστερα... Εκτος κ αν εισαι ...Ποντιος! -
ποιο φανάρι, ποιο αριστερά? είναι αυτή που σε πετάει δεξιά μετά τη γέφυρα (στο ρεύμα προς παραλιακή) για να πας προς Αθήνα?
-
πηγαινε απο συγγρου κανονικα να βρεις την υγεια σου (και την ταβερνα!)
στο γυρισμο περνας απο αμφιθεας να σου περασει ο καημος! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
στο γυρισμο περνας απο αμφιθεας να σου περασει ο καημος!μα για να βγω συγγρού από κει που μένω πρέπει να περάσω από Αμφιθέας
Βάγκνερ τι 6-7? για μάσα πάμε όχι για καφέ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο γυρισμο περνας απο αμφιθεας να σου περασει ο καημος!μα για να βγω συγγρού από κει που μένω πρέπει να περάσω από Αμφιθέας
Βάγκνερ τι 6-7? για μάσα πάμε όχι για καφέ
Συγγρού βγαίνεις, από εκεί που μένεις, ακόμα και αν συνεχίσεις παραλιακά και πιάσεις την Συγγρού από την αρχή της!
Στο άνοιγμα πριν τον Σπανό κάνεις δεξιά και στο πρώτο στενό πάλι δεξιά! Εφτασες!!!
-
Ωραία ήτανε....
Thanx kouk για την πρωτοβουλία, να το κανονίζουμε και πιο συχνά!
ΥΓ: Εσκασα...
-
και γω με τη σόδα είμαι
αλλά ήταν ωραία
-
σουπερ ηταν....πολυ ζεστη ατμοσφαιρα...οπως και τα φαγητα!!!
-
Νταξ απλα για οσους δεν με πιστευουν οτι υπάρχει μαυρογατα στις συναντησεις....στην κυπρου πεταχτηκε γατακι, ενω πηγαινα με 60-70 το μονο που προλαβα να κανω ηταν να σφιξω το τιμονι! το γατακι...... και αυριο θα παω για ευθυγραμιση κλπ να δω τι εγινε απο κατω, προφυλακτηρας κλπ οκ!
Θα φερνω σκορδα απο εδω και περα μαζι μου!
Κατα τα άλλα καλα ήταν, μονο που ο Alfa 156 πειραζε συνεχεια τον φιλο μου και συνονοματο για το αμαξι του! ΝΤΡΟΠΗ!
Ειχαμε και 2 βορειους μαζι....οι οποιοι φερανε και δωρακια!
-
Κοπρόσκυλε ποια είναι η μαυρόγατα?
Το δώρο ήταν μια montreal blau metallik μελιτζάνα στον πρόεδρα
-
Δεν λέω...μπορει να με βάλει στο ματι μετα και να μου στηλει ολη την γκαντεμια μετά πανω μου!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Το δώρο ήταν μια montreal blau metallik μελιτζάνα στον πρόεδραΑ μελιτζανα ηταν τελικα;Γιατι εμενα αλλα μου ειχαν πει..
-
Καλα ηταν!
Αλλα ο χαβαλες προς το τελος....ολα τα λεφτα....
Λεγαμε λεγαμε λεγαμε κ αν δεν εκανε παραπωνα η Φουνης, ακομα εκει θα μασταν.
Οπως ειπαμε, στο επωμενο Μπριζολing θα φερουμε κ ενα Cosmopolitan....Κ εγω με τονικ ειμαι....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ απλα για οσους δεν με πιστευουν οτι υπάρχει μαυρογατα στις συναντησεις....στην κυπρου πεταχτηκε γατακι, ενω πηγαινα με 60-70 το μονο που προλαβα να κανω ηταν να σφιξω το τιμονι! το γατακι...... και αυριο θα παω για ευθυγραμιση κλπ να δω τι εγινε απο κατω, προφυλακτηρας κλπ οκ!Θα φερνω σκορδα απο εδω και περα μαζι μου!
Κατα τα άλλα καλα ήταν, μονο που ο Alfa 156 πειραζε συνεχεια τον φιλο μου και συνονοματο για το αμαξι του! ΝΤΡΟΠΗ!
τόσο τζατζίκι δεν έκανε δουλειά??
-
δεν ηρθαν:
- Λαζαρος
- Βασιλης
- Τσιλης
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ απλα για οσους δεν με πιστευουν οτι υπάρχει μαυρογατα στις συναντησεις....στην κυπρου πεταχτηκε γατακι, ενω πηγαινα με 60-70 το μονο που προλαβα να κανω ηταν να σφιξω το τιμονι! το γατακι...... και αυριο θα παω για ευθυγραμιση κλπ να δω τι εγινε απο κατω, προφυλακτηρας κλπ οκ!Θα φερνω σκορδα απο εδω και περα μαζι μου!
corolla rulezzzzzzzzzzz
Καλυψώ ΧΧ :: 19/7/07-20:30 :: Transformers!!!!... :-)