-
Γιατρέ, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό και το μπούχτισμα...αλλά...ξέρεις ότι το πονάει δόντι-βγάζω δόντι (το πέτυχα το παράδειγμα ε? ) δεν είναι λύση!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μα τον Θεο. Ξερεις τι θελω? Τον Λευτερη να κραταει Κυπελλα στον πρωτο του χωματινο, την Κωνσταντινα να παει μερικα 'παντελονια' στο καθαριστηριο και τη Λενιω με τη γλωσσα στο μαγουλο (που λεει κι ο παπους) για να δω -μετα-φατσες.
Ωχ μωρε. Νισαφι πια.ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟ ΚΥΠΕΛΛΑ (ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ), ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ασε με μωρε Νικο , σε κανενα αθλημα δεν εχω δει τοσο μισος κι απαξιωση για το απλο συμμετεχονταΛηγμένα έχειs πάρει
Τον Λευτερη να κραταει Κυπελλα την Κωνσταντινα να παει μερικα 'παντελονια' στο καθαριστηριο και τη Λενιω με τη γλωσσα στο μαγουλο για να δω -μετα-φατσες
Ποιόs είπε τό αντίθετο
Δέν ξαναπάs σχολείο να μάθειs να
Εκτόs καί εάν ψάχνεσαι.................
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΚατάλαβεs βιαστικέ (γιατρέ;;) γιατί δέν χάνεται ο αγώναs αυτόs
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Ασε με μωρε Νικο , σε κανενα αθλημα δεν εχω δει τοσο μισος κι απαξιωση για το απλο συμμετεχοντα
Ληγμένα έχειs πάρει
Τον Λευτερη να κραταει Κυπελλα την Κωνσταντινα να παει μερικα 'παντελονια' στο καθαριστηριο και τη Λενιω με τη γλωσσα στο μαγουλο για να δω -μετα-φατσες
Ποιόs είπε τό αντίθετο
Δέν ξαναπάs σχολείο να μάθειs να
Εκτόs καί εάν ψάχνεσαι.................
Εξαιρετικη η προσπαθεια για γυρισμα! Φαινεται οτι τα ιδια ληγμενα με μενα εχουν παρει και ο Ivan, o Κουκ, κι ο ελ.εμ!
Παντως στα γραπτα, συμμετεχουν Δυο. Ο συγγραφεας κι ο αναγνωστης. Αν κατι παει στραβα, η ο ενας φταιει η ο αλλος. Αν φταιω εγω,ζηταω συγγνωμη. Αν φταις εσυ, σβησε οτι γραφεις ,με οοολα αυτα τα Emoticons και παμε παρακατω...
-
Αγαπητέ Gravel το post σου ειρωνική εντύπωση άφησε....
Anyway καλό αγώνα σε όλους κ καλή διασκέδαση!
-
ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΙ ΟΣΑ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.ΔΕΝ edit [kouk] ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΡΩΣΩΠΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΞΕΡΩΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ edit [kouk] ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ.ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ edit [kouk] ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ edit [kouk]ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙ@ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΡΟΜΠΑ.GR ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.ΣΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ. ΡΟΜΠΕΣ Ε ΡΟΜΠΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ MOD ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.50-100 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΛΟ ΧΟΛΗ. ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ IP ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
Σε παρακαλώ, μην βρίζεις. Οι mod δεν μπορούν να εξασκούν προληπτική λογοκρισία. Αυτοί που λοιδωρούν και πετάνε λάσπη πρέπει να αντιμετωπισθούν από εσάς τους ίδιους. Οσοι έχουν ξεπεράσει το όριο έχουν αποβληθεί. Ψυχραιμία λοιπόν! [kouk]
-
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ(ΕΛΕΩ ΚΑΥΣΩΝΑ).
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
-
εαν δεν απαντούσε κανείς στα πικρόχολα posts τότε θα ξεμπερδεύαμε πολύ γρηγορότερα και χωρίς να διαβάζουμε ένα σωρό βλακείες.
μην ασχολείστε!
-
απο μενα καλο αγωνα και να φατε πολυ ζεστη και πολυ σκονη....
(τυχερουληδες).......
ελπιζω να μπορεσω να κλεψω λιγο χρονο και να ανεβω να δω ολα τα παιδια...
-
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΣΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ Νο.63 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΡΙΑ 4 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Νο62 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΛΜ.
ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑDDET 1100cc ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ YARIS A;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;
ΠΩΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ,(ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔI) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΣΑΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ CB ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ Κ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔIΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΡΜ;ΤΡΕΧΟΥΜΕ RALLY Η ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ;
EXETE ΣΚΟΠΟ NA KANETE THN ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ;
Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣYΝΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ.
ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΗΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΑΜΨH ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ Νο12 ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ.ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
13ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΘΡΙΛΕΡ….Με την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους αλλά όχι και του δεύτερου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ευρύτερη αγροτική περιφέρεια του Δήμου Αμφίκλειας το 13ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ. Η Λ.Α.Μ.Α. που συγκέντρωσε όπως παντα μεγαλο αριθμό συμμετοχων (63 συνολικα) ειχε «στησει» ακόμα μια φιέστα προς τερψη των συμμετεχόντων πληρωμάτων αλλα και του φίλαθλου κόσμου που αναμενόταν (όπως και απεδειχθη) να είναι πολύς παρ’ ολο το «πονηρό» της εποχής που διχάζει τον φίλαθλο αν θα προτιμήσει την σκόνη και την εν γένει ταλαιπωρεία από την ξεκουραση της θάλασσας. Οι καιρικές συνθηκες βεβαια ειχαν δωσει την ταυτότητα τους σ΄αυτους που θα επελεγαν την διασκεδαση του αγώνα ότι θα επρεπε να είναι και καταλληλα προετοιμασμενοι για αφόρητη ζέστη, κατι που ηταν ηδη δεδομενο στον τεχνικο ελεγχο του Σαββατου, παρ΄ολη την καθυστερημενη ωρα του στην Κεντρικη πλατεία της Αμφίκλειας, η οποία δεν εδειξε να εχει διαθεση να είναι δροσερη παρα τον Παρνασσό από πανω της. Τα πληρώματα όμως που εδωσαν το παρων ηταν προδιαθετειμενα να περασουν καλα, να παλαίψουν για τις θέσεις και εν επεκτασει να ικανοποιησουν τους θεατες που όπως παντα θα ερχονταν από οποιοδήποτε μερος της Ελλαδας για τον συγκεκριμμενο γύρο του επαθλου χωμάτινων ραλυ σπρίντ, που εκτος ολων των αλλων ειχε και κρισιμο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ετσι λοιπόν η θετικη προδιαθεση ολων ειχε βαλει τα θεμελια για μια ακομα επιτυχημένη διοργάνωση. Όμως……Το πρωτο σκέλος εξελιχθηκε χωρίς απροοπτα και παρ ολη την «αμεση» εγκαταλειψη του «Αλκη», το προβλημα με λάστιχο του Γαζετα, το προβλημα του Μαρνέρη τίποτα απ όλα αυτά δεν μειωσαν τους πυροβολισμους Βαζάκα-Σουρλη και Κύρκου που ειχαν αποφασίσει να λυσουν τις διαφορες τους «επι χώματος». Η μη παρουσία τελικά Σωτήρχου από το προβλημα των δοκιμαστικων στην ειδικη Παλαιοχώρι την παραμονή ελάφρυνε την πίεση αλλα η μαχη των Σουρλή-Βαζάκα για το ποιος θα εφευγε στην κορυφη της βαθμολογιας από την Αμφίκλεια ηταν εκδηλη. Ομοιως και στην επόμενη κατηγορία οι μαχη Καραντανα και του επικεφαλης Χατζηγακη θα εκρινε πολλα για την συνέχεια. Στους τρεις που τελικα ηταν δύο (Μαχαιρας-Ζάχος και Μίχος) το θεμα θα παιζόταν μεταξύ του πρωτου και τρίτου αναφερόμενου μια που ο Ζαχος δεν εμφανιστηκε στον τεχνικο ελεγχο και εν επεκτασει στον αγωνα. Ο νικητης της Λαμίας (Μίχος) ειχε και έναν ακομα λογο μια που ο μηχανικος του (παρ΄ολο το απροοπτο που του συνεβη) του εδωσε την «ευχη» να φερει την νικη οπωσδήποτε από τον Μαχαίρα που επρεπε να υπερασπιστει την δικδικουμενη κορυφή για το 2007. Οσο για την μικρη κατηγορία μπορει μεν οι Τσακαλοι να ηταν σε μονη παρουσια εδώ, αλλα Χεκιμιαν και λοιποι ηταν ετοιμοι για τα παντα. Ετσι μπηκαμε στην πραγματοποιηση του δευτερου σκέλους με τον κόσμο να αδημονει να δει πως θα εξελιχθει η μαχη στα «δευτερα» 13,5 χιλιόμετρα που ειχαν οι μνηστηρες «παιξει» στο πρωτο σκέλος στηθος με στηθος. Αλλα δεν συνηγορουσε η τυχη που είναι αναγκαια βεβαια συν τα αλλα σ’ αυτό το σκέλος υπέρ κανενός. Απλα ο Χατζηγακης από βλαβη στο κιβώτιο «εμεινε» σε ανηφορικό κομματι της ειδικης, το αυτοκινητο αρπαξε φωτια, και αυτή εν επεκτασει από αερα που εκεινη την στιγμη φυσουσε και ευνοουσε απλωθηκε σε παρακειμενο αγροτοτεμάχιο με τασεις να απλωθει επικίνδυνα προς το Καλλίδρομο. Η αντιδραση κατά πρωτον των δυο ακολουθουντων πληρωματων (Αυγερη-Ανδριτσακη) και (Μόσχου-Πρεζα) ηταν να σταματησουν να βοηθησουν, επισπευδόντων και των παρακειμενων κριτων με πυροσβεστηρες που ηταν εξοπλισμενοι. Από εκει και περα η «κλαση» του Προεδρου αγωνοδικων και Παρατηρητη Τασου Αθανασίου καθως και του Αλυτάρχη Κωστα Τσετσου φανηκε στην ακαριαια αντιμετώπιση του περιστατικου, αφου ΑΜΕΣΑ διεκόπει ο αγώνας χωρίς περιστροφες, και εσπευσαν ολοι στο σημείο, με την συνδρομη του πυροσβεστικου οχήματος που σε χρόνο dt ενισχύθηκε και με δευτερο οχημα και προσθετα και την υδροφόρα του Δήμου, και τελικα με το δεδομενο ότι και η φορα του ανεμου αλλαξε πορεία, ολη η ιστορία δεν εξελιχθηκε σε θρίλερ, σε μια εποχη που οι φωτιες είναι σημα κατατεθεν παντου, μονο που εδώ προερχοταν από το ατυχες περιστατικό. Από εκει και περα βεβαια υπαρχοντων των χρόνων του πρωτου σκέλους, «δοθηκε» αθροιστικα και ο χειρότερος χρόνος (βασει κανονισμου) και ο αγωνας περατωθηκε χωρίς όμως την ικανοποιηση του απολυτου συναγωνισμου και εν επεκτασει με καποια πληρώματα να ευνοουνται και καποια να αδικουνται. Η λέσχη λυπαται για το απροοπτο περιστατικό που εφερε μεγαλη ανασταστωση, και συναμα βεβαια είναι υποχρεη στην αμεσότητα αντιδρασης των Πυροσβεστων αλλα και των δικων της παιδιων (κριτων) που πιστεψαν πραγματικα ότι το βουνο, το δάσος ακομα και το παραμικρο θαμνακι από πουρναρι είναι δικη μας υποθεση να μεινει «ζωντανό», με αποτέλεσμα να δώσουν τον καλυτερό τους εαυτό και να σταματησουν τα χειρότερα. Για μια ακομα φορα τους ευχαριστει δημόσια όπως και ολους οσους βοηθησαν επωνυμους και ανωνυμους και οι οποιοι παρεστησαν και στην απονομη σε ενδειξη συμπαραστασης ότι τα απροοπτα περιστατικα είναι τυχαια και δεν μειωνουν τις προσπαθειες κανενός. Ειδικα όταν αυτές είναι αποδεδειγμενες σε ολες τις προηγουμενες οργανωσεις. Ραντεβου στις επομενες διοργανωσεις της Λ.Α.Μ.Α. το 2008 πλέον, αν και το 13ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ θα μεινει βαθια χαραγμενο στην μνημη μας σαν παρ΄ολιγον θριλερ…….!
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.
-
Ο χρήστης politis n έγραψε:
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ.
Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΣΧΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ Νο.63 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΡΙΑ 4 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Νο62 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΛΜ.
ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑDDET 1100cc ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ YARIS A;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;
ΠΩΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ,(ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔI) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΣΑΣ.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ CB ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ Κ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔIΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΡΜ;ΤΡΕΧΟΥΜΕ RALLY Η ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΤΣΕΠΩΣΑΤΕ;
EXETE ΣΚΟΠΟ NA KANETE THN ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ;
Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣYΝΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ.
ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΑΣΕΛΓΗΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΑΜΨH ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ Νο12 ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ.ΠΟΛΙΤΗΣ Ν.
Σου απαντησε πιο κατω...
Τρεις λαλουν και δυο χορευουν...
Παρε και το dvd για να δεσει η μπεσαμελ... -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ασε με μωρε Νικο , σε κανενα αθλημα δεν εχω δει τοσο μισος κι απαξιωση για το απλο συμμετεχοντα, που δεν ειναι σωνει και καλα εν δυναμει νικητης. Για τον νεοεισερχομενο, γι αυτον που προσπαθει σημερα για να διακριθει αυριο.
Τελικα πολλοι απ αυτους που μας βλεπουν και πολλοι απ αυτους που μας συναγωνιζονται, μηπως ειναι γεννημενοι ΣουμαχερΑΔΕΣ και δεν το ξερουμε?
Τι να ελεγξεις μωρε Νικο?
Μα τον Θεο. Ξερεις τι θελω? Τον Λευτερη να κραταει Κυπελλα στον πρωτο του χωματινο, την Κωνσταντινα να παει μερικα 'παντελονια' στο καθαριστηριο **και τη Λενιω με τη γλωσσα στο μαγουλο **(που λεει κι ο παπους) για να δω -μετα-φατσες.
Ωχ μωρε. Νισαφι πια.Κύριε Χρήστο δεν κατάλαβα τι έπρεπε να πάθω ακριβώς Το σίγουρο είναι πως το χώμα είναι πολύ ωραίο μα πολύ όμως . Παρ’ όλες τις διάφορες συγκυρίες (ξένο αυτοκίνητο τελευταία στιγμή – σχετικά αργό ρυθμό λόγω της ασχετοσύνης μου – ντουμπλάρισμα αυτοκινήτου κλπ) ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. Πρέπει να πώ δε ότι όλοι μου έλεγαν πως αποφάσισα να τρέξω με τον ***τρελό ***………….. τελικά μπα ο οδηγός μου ήταν αλλού (με την καλή έννοια) μιας και δεν με τρόμαξε πουθενά και ίσα ίσα με έκανε να φωνάζω από την χαρά μου άπρεπα πράγματα μέσα στον αγώνα……(σε ένα άλμα και σε κάτι αλλαγές πορείας).. οφείλω επίσης να πώ ότι δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω ρυθμό και χρειάστηκε να κάνουμε 6 περάσματα όμως με συζήτηση περίεργων σημείων κλπ όλα καλά(σε αυτό τον ρυθμό σε πιο γρήγορο δεν ξέρω). Δεν ξέρω τι έλεγαν οι άλλοι εμένα μου άρεσε πολύ . Πρέπει λοιπόν να πώ ευχαριστώ και στον Σταμάτη που μου έδωσε την πρώτη ευκαιρία και μια κούπα της 3ης θέσης στα 1400 και στον Γιάννη τον Δοντά που μας έδωσε το αυτοκίνητο. Όλα μια χαρά από άποψη εμπειρίας. Υπήρχαν και κάποια λίγο σκουρόχρωμα σημεία στον αγώνα (έφυγαν τα πληρώματα τις ομάδας μας με τους Πυροσβεστήρες απο τα αγωνιστηκά και πήγαν στην φωτιά - η ατυχία που του αδερφού μου και της Βάσως αυτό που αναφέρει ο κος Πολίτης η ατυχία του Νο 12 ένα αυτοκίνητο που βρήκαμε μέσα το οποίο ήταη σταματημένο σε κακό σημείο χωρίς να έχουν τρίγωνο και διάφορα άλλα) στα οποία δεν θα σταθώ γιατί τα καλά ήταν πολύ περισσότερα για μένα.
Στον ύπνο μου πρέπει εχθές να έκανα πάνω από 4 χωμάτινους αγώνες
-
-
Πολυ ησυχια εχει πεσει στο θεμα.Μηπως αυτοι που ξερουν πως ακριβως εγιναν τα γεγονοτα αλλα και τις ουσιωδεις λεπτομερειες αυτων πρεπει να μοιραστουν μαζι μας τις 'καυτες' εμπειριες τους?
-
Ο χρήστης super_mario έγραψε:
Πολυ ησυχια εχει πεσει στο θεμα.Μηπως αυτοι που ξερουν πως ακριβως εγιναν τα γεγονοτα αλλα και τις ουσιωδεις λεπτομερειες αυτων πρεπει να μοιραστουν μαζι μας τις 'καυτες' εμπειριες τους?ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΕΠΕΣΕ,ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ;
ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΝΕΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΥΠΑΡΧΕΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΑΛΩ,ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. -
Γιατί ρε παιδιά να ιδρώσει το αυτί τους αν και του χρόνου έχουν 60 συμμετοχές;
-
[quote='super_mario']Πολυ ησυχια εχει πεσει στο θεμα.Μηπως αυτοι που ξερουν πως ακριβως εγιναν τα γεγονοτα αλλα και τις ουσιωδεις λεπτομερειες αυτων πρεπει να μοιραστουν μαζι μας τις 'καυτες' εμπειριες τους? [/quote
-
Ο χρήστης pantieras έγραψε:
Πολυ ησυχια εχει πεσει στο θεμα.Μηπως αυτοι που ξερουν πως ακριβως εγιναν τα γεγονοτα αλλα και τις ουσιωδεις λεπτομερειες αυτων πρεπει να μοιραστουν μαζι μας τις 'καυτες' εμπειριες τους?
Αντε λοιπον τι περιμενεις?Βγαλε τα τσιρωτα και μιλα.
13ο ( χωμάτινο) rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (21 & 22-7-2007)