-
Τελικά ο Bourdais θα τρεξει του χρόνου με την Toro Rosso?
Αντε να δουμε το ποσο μεγαλο ταλεντο είναι -
Phaethon
Δεν το είπα για σενα, απλή αφορμή ήταν τα σχόλια για την πίστα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τελικά ο Bourdais θα τρεξει του χρόνου με την Toro Rosso?
Αντε να δουμε το ποσο μεγαλο ταλεντο είναιΑυτή τη στιγμή είναι στα ίσα βαθμολογικά με τον Doorknobs στα champcars, οπότε κράτα μικρό καλάθι.
-
Αν εβλεπες τους αγωνες Μανο δε θα το ελεγες αυτο, ο Γαλλος ειναι οπως παντα οτι ταχυτερο απλο φετος τον εχει φτυσει η τυχη.
-
Tώρα με το μωρό, έχει μειωθεί δραστικά το MotorsTV.
-
Το κακο ειναι οτι ουτε το MotorsTV εχει τους αγωνες live, παρα μαγνητοσκοπηση κανα δυο μερες μετα. Οι αγωνες ειναι κατα κυριο λογο στο Eurosport 2 ή οταν υπαρχει λασκα στο κανονικο Eurosport. Ομως υπαρχει το http://www.racing-underground.com που εχει τα παντα σε torrent μερικες μολις ωρες μετα. Τα κατεβαζεις με την ανεση σου και το απολαμβανεις καποια ησυχη στιγμη (αν υπαρχει βεβαια λογω μωρου ).
-
To racing underground δεν το ήξερα! Θα το τιμήσω.
-
Ελπιζω να εχεις μεγαλο σκληρο, ο δικος μου τιγκαρε Ξεκινα απο τον φετινο αγωνα του BTCC στο Thruxton, θα παθεις πλακα
-
Εγώ γουστάρω το Bourdais για ένα βασικό λόγο: Προφανώς έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, αλλιώς δε θα είχε τόσες επιτυχίες σε μικρότερες κατηγορίες, αλλά και στην Αμερική (τα C.A.R.T. μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχουν εμπλουτιστεί πολύ με road circuits, οπότε δε μπορούμε να πούμε ότι κερδίζει τρέχοντας σε Ovals). Παρ'όλ'αυτά, αντιλαμβανόμενος ότι το θέμα F1 απαιτεί πολλή βρώμα και διασυνδέσεις και χίλια μύρια, από το να κάθεται να παρακαλάει για κάποια θέση, ή να μένει να 'καίγεται' σαν test driver για χρόνια κτλ, προτίμησε να τους κλάσει και να πάει να τρέξει σε άλλο πρωτάθλημα (και μάλιστα όχι από τα μικρά ή εύκολα). Και λέει 'όταν σαν καπνίσει... φωνάξτε με'. Θέλω να τον δω στην F1 προσωπικά.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ομως υπαρχει το http://www.racing-underground.com που εχει τα παντα σε torrent μερικες μολις ωρες μετα.Αυτά τα λένε πιο μπροστά, κύριος.
-
Ναι δικιο εχεις αλλα και εγω το εχω ανακαλυψει κανα δυο μηνες πριν.
-
Εγκάθετος Υδρόβιος!!! Και για τα αποτελέσματα δεν βλέπω να κάνεις σχόλια! Πάλι σε 2 μήνες θα τα ανακαλύψεις?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάλι σε 2 μήνες θα τα ανακαλύψεις?Μαλλον περιμένει να μην πας καλά και να σταματησεις να παιζεις από μόνος σου
-
**Bernie Ecclestone is reportedly preparing a bid to buy the famous north London football club Arsenal.
**
According to the Daily Mirror, F1's Chief Executive is locked in a battle with rival bidder Stan Kroenke, an American, who is apparently prepared to spend more than (US) $1.3 billion for the club known as the Gunners.The newspaper reports that Arsenal officials might be happier with a British owner, and a source said of 76-year-old Ecclestone's rival bid: 'It's more than just a spectator's interest.'
Another insider added: 'When Bernie does something he does it properly.
'
Ecclestone revealed two years ago that, with Renault boss and friend Flavio Briatore, he made a failed bid for the Chelsea football club.
Bernie said the pair 'had the money' before fellow billionaire Roman Abramovich rolled into town.Για να δουμε...ο παππους τρελαθηκε και θελει να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο... δεν εφταναν οι Ρωσσοι και οι αμερικανοι που μπηκαν στην Πρεμιερ Λιγκ, η τρελλα του Μπερνι τους ελειπε!!!
-
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Youtube Video -
Απιστευτη...
-
Θεικη!!
-
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Youtube VideoΓαμώτο, συγκινήθηκα...
@νδρέας