-
Μακράν η καλύτερη! Μ' αρέσει ο Χάκινεν ...αραχτός εκεί 'ΨΗΛΑ'!!!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Γαμώτο, συγκινήθηκα...
Mika
-
1o GP για το 2008 θα ειναι αυτο του Bahrain.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
edit: Τελικά δεν έχει κοιλίτσα
Εκτός από το Photoshop σε φωτογραφίες, γίνονται και στα videos μοντάζ
Αν και, πέρα από την πλάκα, έχει βελτιωθεί η κατάστασις.
Ο Michael, πάντως, αυτό τον καιρό βρίσκεται στη φάση 'πίνω τις μπύρες μου γιατί δε με ελέγχει κανείς' με εμφανή αποτελέσματα στο αφράτο προσωπάκι. Ο Mika το ξεπέρασε και ξανάγινε πιό fit
-
Αυτές τις ημέρες επίσης σέρνεται ένα αρκετά ενοχλητικό θεματάκι. Η Toro Rosso έχει εσωτερικό πόλεμο με τους οδηγούς της, δείχνοντας πως δεν τους θέλει στην ομάδα. Οι οδηγοί, από την άλλη, με προεξάρχοντα τον Αμερικανό και πιό 'εξαπταδόντια', Speed, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους και τη μειωμένη τους όρεξη για συνεργασία.
Αλήθεια, πώς μπορεί να δουλέψει μια ομάδα έτσι?
-
http://www.youtube.com/watch?v=kucqLpjC ... ed&search=
EDIT - sorry μάλλον είναι
εδώ αλλά μου φάνηκε αστείο
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/61125Αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο Speed τότε ο τύπος πρέπει να τα είδε όλα.
Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι κ η στάση του Berger. Ποιός ξέρει... -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο Speed τότε ο τύπος πρέπει να τα είδε όλα.
Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι κ η στάση του Berger. Ποιός ξέρει...Απίστευτο - φαίνεται πως κάποιοι-ος στην F1 παίρνουν ναρκωτικά ή είναι αλκοολικοί!!! Μα πού ζούμε στον μεσαίωνα;
-
Ecclestone has agreed to keep the French Grand Prix on the calendar next year at Magny-Cours
Γαμω την ατυχια μου...
-
Το κουλαδι του κερατα
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ecclestone has agreed to keep the French Grand Prix on the calendar next year at Magny-Cours
Γαμω την ατυχια μου...Πάει ένας αγώνας για την McLaren του χρόνου...
O Yamamoto δεν ήταν που είχε αντικαταστήσει τον Ide? Και τι είχε καταφέρει? Και ποιο χορηγό φέρνει μαζί του?
-
Yamamoto to race for SpykerΤο κουλαδι του κερατα
Μήπως να ξαναφέρουμε το Yoong? (τώρα που πήρε και νίκες στο A1... θα ανεβεί και το κασέ του!)
Δείτε ένα ωραίο -κάπως σχετικό με το θέμα- 'διάλογο':
'Nico does not need a fast Formula One debut,' Weber, who has placed Hulkenberg in the F3 Euroseries for the balance of the year, is quoted as saying by Motorsport Aktuell. 'And I would never put one of my drivers in a Spyker.'
Spyker Team Principal Colin Kolles responded: 'I would never cooperate with Mr. Weber.'
Όσοι έχετε δει, πάντως, A1GP, θα γνωρίζετε ότι ο Hulkenberg έχει κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα... για να δούμε τί θα δούμε...
-
Προσωπικα προτεινω, να διωξουν και τον Sutil και να βαλουν τον Ide στη θεση τους, ετσι ωστε μαζι με τον Yamamoto να εχουν ενα απο τα καλυτερα οδηγικα διδυμα του Grid...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Όσοι έχετε δει, πάντως, A1GP, θα γνωρίζετε ότι ο Hulkenberg έχει κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα... για να δούμε τί θα δούμε...Ναι αλλα στην f3 (που προσωπικα δινω μεγαλη βαρυτητα αν και τα αμαξια ειναι πιο αργα) εχει αθλια σαιζον μεχρι τωρα, ειχε και αρκετες ατυχιες βεβαια...Σε αντιθεση με το Grossjean και 2-3 αλλους που εχουν εντυπωσιασει. Γενικα δεν υπαρχει ελλειψη ταλεντου, περιμενουν πολλοι στην ουρα, ελλειψη θεσεων και χορηγων υπαρχει.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Όσοι έχετε δει, πάντως, A1GP, θα γνωρίζετε ότι ο Hulkenberg έχει κάνει αρκετά εντυπωσιακά πράγματα... για να δούμε τί θα δούμε...
Ναι αλλα στην f3 (που προσωπικα δινω μεγαλη βαρυτητα αν και τα αμαξια ειναι πιο αργα) εχει αθλια σαιζον μεχρι τωρα, ειχε και αρκετες ατυχιες βεβαια...Σε αντιθεση με το Grossjean και 2-3 αλλους που εχουν εντυπωσιασει. Γενικα δεν υπαρχει ελλειψη ταλεντου, περιμενουν πολλοι στην ουρα, ελλειψη θεσεων και χορηγων υπαρχει.
Ε, ναι σωστά, απλά το ανέφερα κουβέντα να γίνεται.
Ούτως ή άλλως, στην F1 τελικά για να 'πιάσεις' δε χρειάζεται να τα έχεις σαρώσει όλα πριν. Τα στοιχεία που απαιτούνται ίσως τα έχει καμιά φορά ο 2ος ή και ο 3ος ενός κατώτερου πρωταθλήματος.
-
Σχετικα με το κουλαδι, λεει ο οδοντογιατρος που εγινε ομαδαρχης Kolles:
'Sakon is one of the most promising young Japanese drivers who showed potential in the races he contested in 2006 and I think he and Adrian will be a complimentary pairing,' said team principal Colin Kolles. 'Sakon's experience of the circuits we visit in the second half of the season will be a big advantage to us as we move forward.'
Και μετα ερχεται ολη η ουσια:
His chequebook may also help the team to meet its financial commitments with the deal rumoured to be worth something in the region of $15m.
πωπωπωπω φραγκα το κουλαδι... -
Σχετικα με το κουλαδι, λεει ο οδοντογιατρος που εγινε ομαδαρχης Kolles:'Sakon is one of the most promising young Japanese drivers who showed potential in the races he contested in 2006 and I think he and Adrian will be a complimentary pairing,' said team principal Colin Kolles. 'Sakon's experience of the circuits we visit in the second half of the season will be a big advantage to us as we move forward.'
Και μετα ερχεται ολη η ουσια:
His chequebook may also help the team to meet its financial commitments with the [b]deal rumoured to be worth something in the region of $15m.
πωπωπωπω φραγκα το κουλαδι...[/b]That's the name of the game nowdays...!
-
Μιλάμε, το παλικάρι έχει πολλά δολλάρια ταλέντο!
-
Για μενα για να μπορεις να κοροϊδευεις (οχι να εχεις απλα γνωμη) για καποιον επαγγελματια πρεπει 1. να τον πληρωνεις και να μην ανταποκρινεται στο καθηκον του (πχ οταν πας σε μια δημοσια υπηρεσια κι ο υπαλληλος ) Ή 2. να εισαι πολυ καλυτερος απ'αυτον στο αντικειμενο του.
Τωρα να βγαινει ο αλλος που οδηγαει το Clio του (τυχαια επιλογη το μοντελο) ή εχει τρεξει 15-20 φορες καρτακια και να με το Yamamoto που οδηγαει στο GP2 και θα τρεξει f1 εγω το θεωρω μαγκια κλανια (no offence ετσι, δεν εχω αντιρρηση με την αποψη του καθενος αλλα με την ειρωνεια τα γελια και τους χαρακτηρισμους του στυλ κουλαδι). Απ'το πληκτρολογιο ολα ευκολα ειναι και ολοι εχουν αποψη.
F1 Διάφορα νέα-Ιούλιος 2007