-
...κι απ' αυτά...
-
Για τον Πασχάλη κότα.
-
Μην το μαθει η φιλοζωικη μονο
-
Δεν παίζει να μην πάμε Λιτόχωρο. Φέτος είναι η σειρά του Βορρά!!!
...αλλά θα κατέβουν και οι Κυνηγός, Διριδίνος, Πράκτωρ, Κολλητός, Πάτερ, Υπερηχητικός, Χάρι Πότερ, Τσάρδας και οι συν αυτοίς με άγριες διαθέσεις!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να κλείσω ένα ολόκληρο ξενοδοχείο κι ένα κοπάδι κοκόρους από τώρα;ηλια μη μαρτυρας τα μερη προς τα κει και το μαθει κοσμος, γιατι δε θα εχουμε μερος να παμε να χαλαρωσουμε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Δεν παίζει να μην πάμε Λιτόχωρο. Φέτος είναι η σειρά του Βορρά!!!
...αλλά θα κατέβουν και οι Κυνηγός, Διριδίνος, Πράκτωρ, Κολλητός, Πάτερ, Υπερηχητικός, Χάρι Πότερ, Τσάρδας και οι συν αυτοίς με άγριες διαθέσεις!!!
γιατι νικο, η πρωτη που ειχε γινει λιμνη πλαστηρα και η αλλη που ειχε γινει λιγο πανω απο τα ιωαννινα, θεωρουνται νοτια?
Ηλιαααααα!
εγω παντως θα εχω αδεια την επομενη των εκλογων! -
Θα πάμε Βόρεια.-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Λοιπόν, Κρούση:Περιθώριο από μετά τις εκλογές, μέχρι τον Απρίλη του 2008.
Το μενιού θα έχει κάτι σαν αυτό της φωτογραφίας + 1 άλλο τοπικό έδεσμα + μια δική μου πατέντα.
+, φυσικά, σαλάτες και πίτες.
ΜΙΑ μέρα κοινή δεν θα βρούμε με τους άλλους εγκάθετους, λες;
Για το Σ/Κ που έρχεται (25+26) ψήνεται κανείς; Η γριά μου πρέπει να κάνει χιλιόμετρα
-
ηλιαααα!
θυμισε μου ποσες ωρες εισαι...
σπυρο λεει για απο μετα τις εκλογες (και γαμω τις προτασεις συνεταξα ο φουστης!!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(και γαμω τις προτασεις συνεταξα ο** φουστης!**!)Ανορθόγραφε.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα πάμε Βόρεια.-Αυτό είναι σχεδόν ένα μήνα μετά τις εκλογές, ρε ανεπίδεκτε. Χρόνο έχουμε πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Για το Σ/Κ που έρχεται (25+26) ψήνεται κανείς; Η γριά μου πρέπει να κάνει χιλιόμετρα
Το Σ/Κ που έρχεται η σύζυγος εργάζεται (ελέω εκλογών ) και ο υποφαινόμενος με τα αγόρια του θα αρμενίζει με ταχύπλοο.*
Περίμενα μέχρι τώρα καμιά πρόταση με ιστιοφόρο, αλλά πούουουουουουουου.....*Μεταξύ μας, για ψάρεμα θα πάμε, 500 μέτρα από την ακτή...
@ tm Στο πολύ χαλλαρό, το πολύ 3.
-
Ιούλιος 2007 κάτω απ' τ' αυλάκι...