-
Α του πεθερου ειναι οι κοπελες;
-
Δεν είναι όλα αστεία!
-
Σορρυ Αν και δεν καταλαβα που εκανα λαθος ζηταω συγνωμη.
-
'Θα φύγεις με μια από τις κοπελιές' ρε?!
-
Οκ,δε φανταστηκα οτι μιλαγε για τις κορουλες του.Συγνωμη.
-
Εισαι ασυγχωρητος!
αντε..θες να μας φας και τις μπριζολες!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Τι θέλετε να πείτε κύριε,μιλήστε ξεκάθαρα,υπονοείτε κάτι;
Επειδή είχα κέφια σήμερα στη δουλειά,σκαρφίστηκα ένα σχετικά αστείο ποιηματάκι.Ελπίζω να διαθέτετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ που έχω και να μην με τρέχετε στα δικαστήρια καλοκαιριάτικα.Ξύπνα ρεεε!
Ξύπνα Πάνο,-Άσε μάνα δεν μπορώ!
Ξύπνα γιατί θα σου ρίξω κανά κουβά νερό!
Γαμώτο,πότε πήγε 7,πρέπει να ξυπνήσω,
πάλι τα νεύρα μου έχω,κανά ευαγγέλιο θα υμνήσω.
ΜΑΝΑ,ΚΑΦΕ(να φτιάξεις μόνος σου τεμπέλαρε!),ίσα που προλαβαίνω,
τα κλειδιά στο χέρι και τη σκάλα με χίλια κατεβαίνω.
Να και η αμαξάρα μου,τι δεν παίρνεις μπρος;
Ξεκίνα τώρα αμέσως,γιατί σε περιμένει ο γκρεμός!
Έτσι μπράβο,μόλις άκουσε φοβέρα,
ξεκίνησε η Fabia και πάει και αέρα.
ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ!
Μα γιατί κάνει οχτάρια ο μπροστινός τροχός;
Κλείνουν και τα μάτια μου να πάρει η οργή,
χθες πάλι ξενύχτησα στο forum που έχουνε οι 4τροχοί.
Είχαμε σοβαρή συζήτηση,για το μαζούτ που έβγαζε ένα λεωφορείο,
μέχρι που μπήκε ο πάσχος και την έκανε καφενείο.
Και όπως τα αναλύαμε και αν και αν και αν,
να σου και πετάγεται ο γίγας ratanplan!
Τα παίρνει στο κρανίο μόλις διαβάζει τον πάσχο τι ποστάρει,
δαγκώνει με μανία το λουρί του και πάει να σαλτάρει!
Και ενώ εγώ τα χάνω και αναρωτιέμαι ''μα τι πίνω;'',
δυναμική παρέμβαση κάνει ο drdino:
''Μπάχαλο το έκανε ο εκ Πύργου Παναγιώτης,
εδώ είναι forum για αυτοκίνητα,ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ!''
Ζόρικα τα πράγματα,θα φάω κανά banάκι,
ΑΜΑΝ,βγήκε και ο Krusenstern και μου βαράει καμπανάκι!
Μαντάρα τα έκανα,βάρυνε το κλίμα,
θα φάω κανά ξύλο και θα είναι και κρίμα.
Γι΄αυτό λοιπόν την κάνω,πάω για μπανάκι
και να μπαλαμουτιαστώ με κανά γκομενάκι.Με μερικούς από εσάς ελπίζω να τα πούμε στο Αρκούδι,
θα φάμε(εγώ μάλλον της χρονιάς μου) και θα πιούμε και θα καεί το πελεκούδι!Clopyright 2007,pjathan,απαγορεύεται κ.λπ.
-
RESPECT @ pjathan !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχο, οι 'κοπελιές' είναι οι κόρες του Ηλία!!!Α του πεθερου ειναι οι κοπελες;
:x Δεν είναι όλα αστεία!
κλπ ... κλπ ... κλπ ...
-
Έχω ΜΙΑ κόρη. Οι κοπέλες είναι οι κοπέλες που δουλεύουμε μαζί. Καλά ρε Κόυκ, ούτε πόσες κόρες έχω δεν θυμάσαι πιά;
-
Όποιος μπουκάρει κάπου όπου υπάρχουν γυναίκες, παίρνει μία (με τη θέλησή της) και φεύγει, έχει το σεβασμό μου.
-
Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει κόκορα κοκκινιστό μακαρονάδα.
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πάσχο, οι 'κοπελιές' είναι οι κόρες του Ηλία!!!
Α του πεθερου ειναι οι κοπελες;
:x Δεν είναι όλα αστεία!
κλπ ... κλπ ... κλπ ...
-
Έχω ΜΙΑ κόρη. Οι κοπέλες είναι οι κοπέλες που δουλεύουμε μαζί. Καλά ρε Κόυκ, ούτε πόσες κόρες έχω δεν θυμάσαι πιά;
-
Όποιος μπουκάρει κάπου όπου υπάρχουν γυναίκες, παίρνει μία (με τη θέλησή της) και φεύγει, έχει το σεβασμό μου.
-
Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει κόκορα κοκκινιστό μακαρονάδα.
Απο εμενα εχει καταρες καργιολικια και ξεφουσκωτα λαστιχα!
-
-
Εδιτ
Για να μην ξεχνιόμαστε: Το πρόγραμμα απόψε έχει ψαράκι στην Κυλλήνη.
Όσοι πιστοί, ρίξτε δημοσίευση ή στείλτε πμ για συνάντηση, ώρα, κατάστημα, κινητά, τι χρώμα λουλούδι θα κρατάμε για αναγνώριση και ό, τι άλλο σκεφτείτε. Ήγγικεν γαρ η ώρα...
-
Εγω(+1) θα ερθω μονο για τον κοκκορα μαλλον το μεσημερι ...που θα τον ξεσκισουμε Ηλια?
-
Ουφ. Μόλις πριν μία ώρα γύρισα από Ναύπακτο, Πάτρα και τη δουλειά (κατευθείαν από το ταξίδι).
Την επόμενη φορά κανονίστε να φτιάξουμε καλύτερο πρόγραμμα.
(φταίω κι εγώ, κάργα).
-
μπραβο στο πως εκανα το προγραμμα μου και δεν καταφερα να περασω να σας δω...
-
Γνωρίσαμε ένα καινούργιο φορουμάκι , περάσαμε ωραία με την παρέα μας και ο Ηλίας και η Γιώτα όπως πάντα μας περιποιήθηκαν άψογα!
Κόκορα όχι μόνο δε φάγαμε ούτε που τον είδαμε (τι τα κάνετε τα κοκόρια; Τα κρύβετε;) και ο Ηλίας προσπάθησε να μας αποζημιώσει με διάφορους τρόπους, φαντάζεστε ... κάτι ψαράκια και ψητές σαρδέλες την Παρασκευή το βράδυ (καρυδόπιτα και καταΐφι με παγωτό για επιδόρπιο), κάτι παϊδάκια-γλύκισμα και πιατέλες τυρόπιτα και μουσακά το Σάββατο το μεσημέρι (το να σου σερβίρουν τη μερίδα στο πιάτο δε λέει, πρέπει να απολαύσεις την πιατέλα γεμάτη, να χορτάσει και το μάτι σου), κάτι μπύρες σε ειδικά ποτήρια κατεψυγμένα (διπλά τοιχώματα κλπ) που πίνεις και κρυσταλλιάζει το στόμα σου κλπ κλπ. Γεια στα χέρια σας παιδιά! Και φυσικά πολύ κουβεντολόι, καθώς, για να μην πάει στο κακό το μυαλό σας, όλα τα παραπάνω δεν ήταν τίποτα περισσότερο, από συνοδεία συζήτησης.
Εγκάθετες φωτογραφίες δε θα μπουν. Να τα φαντάζεστε άσωτοι υιοί μπας και βάλετε μυαλό. Πάλι σε περιπέτειες μπλέξατε;
-
Εχασα τα λουκανικα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εχασα τα λουκανικα! -
Ο χρήστης tt έγραψε:
Γνωρίσαμε ένα καινούργιο φορουμάκι...Δύο. Και παίζει και συμπεθεριό.
Εχασα τα λουκανικα!
Έχασες και το μουσακά, αλλά δεν το κάνουμε θέμα. Το χειρότερο ήταν που χάσατε όλοι **αυτές **τις τηγανητές πατάτες.ΥΓ. nass, η μικρή σας έμεινε ήσυχη τόση ώρα με την πεθερά μου. Ήρωας!!!!!!!
ΥΓ2. Η νυχτερινή ψησταριά είναι από την πανσέληνο.
ΥΓ3. Η πρασινάδα που φαίνεται πάνω στις μικρές μπριζόλες (από δικό μας χοιρινό - καμία σχέση με τις 'άλλες') είναι θρούμπη που μαζέψαμε στα Σφακιώτικα βουνά. Από γεύση - άααααστο, άστο...
ΥΓ4. Δεν ξέρω ποιός είναι τελικά ο γκαντέμης, αλλά πάλι τα κορίτσια την έβγαλαν σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά, ο αδελφός της μιας έπαθε αλλεργικό σοκ και είναι ακόμα μέσα. Και ξέρετε ποιός ήταν πάντα στην παρέα, όταν κάτι συνέβαινε και δεν ερχόντουσαν τα κορίτσια;
Εγώ.
-
ενταξει ρε ηλια.. να ανταλλαξουμε τηλεφωνα με τα κοριτσια, να τελειωνουμε επιτελους!
να δουμε τι θα κανουμε κι εμεις οι λευτεροι! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει ρε ηλια.. να ανταλλαξουμε τηλεφωνα με τα κοριτσια, να τελειωνουμε επιτελους!Σωστόοοοοοος!
Αλλά για να ανταλλάξεις τηλέφωνα πρέπει πρώτα να βρεθείς, όχι;
Ιούλιος 2007 κάτω απ' τ' αυλάκι...