-
σκαστε πασοκοι καλα λεει
-
Πασόκοι?
Τι λές ρε κι εσύ, ασε μας να πούμε, εδώ έχουμε ανθρώπους μας που καίγονται κάτω και μου λές για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είχα μια σκασίλα για όλους τους -
ειρωνικα το λεω για τα οσα λενε καποιοι τα λενε λογω των κομματικων τους κολληματων ακομα κ σε μια τετοια κατασταση
-
...μα κανείς δεν είπε οτι ο στρατός θα αποτελέσει το μάνα εξ ουρανού!Απλά τόνισα οτι η οργάνωσή του είναι αν μη τι άλλο καλύτερη από αυτή του κράτους.Κ όχι δεν θέλω να σταλούν οι φαντάροι ως πρόβατα στη σφαγή αλλά σε περιοχές που δεν υπάρχει ούτε μάνικα ούτε τίποτα δεν θα μπορούσαν να συνεισφέρουν πουθενά?Κανείς δεν είπε να παραμερίσουμε την πυροσβεστική,απλά να μπεί μια σειρά κ να σταματήσει η διχόνοια που τους κωλυσιεργεί ενώ ο αθώος κόσμος καίγεται!!!
-
μπορεί το παιδί (manosk) να μην πήγε γιατί είχε δουλειά στην Αθήνα, αλλά 1 εκατομμύριο κόσμος στην Πελλοπόνησο σηκώθηκε από τα σπίτια του κυνηγημένος από την φωτιά.
από αυτούς 100.000 άνδρες, μικροί κ ηλικιωμένοι, με αυτοσχέδιες δεξαμενές κ πιεστκό πάνω σε ντάτσουν φορτηγά έσωζαν τα σπίτια τους... μπορεί να μην ήταν εκπαιδευμένοι, όμως έργο παρήγαγαν... αν είναι έτσι, ας αφήσουμε την φωτιά να κάνει το έργο της, κ τους πυροσβέστες να παλεύουν μόνοι τους... δεν φτάνουν όμως... ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθούμε... κ μπορεί να μην έχουμε όλοι δίπλωμα πυροσβέστη, όμως όλο κ κάτι θα κάνουμε... φαντάσου να ερχεται η φωτιά στο σπίτι σου κ να μην υπάρχει πυροσβεστικό όχημα δίπλα... κ κουλός να είσαι, κάτι θα σώσεις...
κ οι πυροσβέστες δεν είναι σοβαρά καταρτισμένοι επαγγελματίες... οι μισοί είναι με σεμινάρια... εποχιακοί είναι οι μισοί από αυτούς... απλοί άνεργοι πολίτες είναι...
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
...μερικοί εμπρηστές...O άνθρωπος έχει πολύ περίεργη αίσθηση της λέξης 'μερικοί'...
_
-
Tο θέμα είναι ότι ο απλός φαντάρος δεν είναι πυροσβέστης. Η κατάσβεση φωτιάς είναι ολόκληρη 'επιστήμη', δεν είναι χόλιγουντ όπου θα σκάσει μύτη ο τζακ μπάουερ και ο τσακ νορις και θα σβήσουν τα πάντα. Είναι κάτι που δεν μαθαίνεται εν μια νυκτί, πόσο μάλλον δε εν μέσω μεγάλης κρίσεως.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μπορεί το παιδί (manosk) να μην πήγε γιατί είχε δουλειά στην Αθήνα, αλλά 1 εκατομμύριο κόσμος στην Πελλοπόνησο σηκώθηκε από τα σπίτια του κυνηγημένος από την φωτιά.από αυτούς 100.000 άνδρες, μικροί κ ηλικιωμένοι, με αυτοσχέδιες δεξαμενές κ πιεστκό πάνω σε ντάτσουν φορτηγά έσωζαν τα σπίτια τους... μπορεί να μην ήταν εκπαιδευμένοι, όμως έργο παρήγαγαν... αν είναι έτσι, ας αφήσουμε την φωτιά να κάνει το έργο της, κ τους πυροσβέστες να παλεύουν μόνοι τους... δεν φτάνουν όμως... ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθούμε... κ μπορεί να μην έχουμε όλοι δίπλωμα πυροσβέστη, όμως όλο κ κάτι θα κάνουμε... φαντάσου να ερχεται η φωτιά στο σπίτι σου κ να μην υπάρχει πυροσβεστικό όχημα δίπλα... κ κουλός να είσαι, κάτι θα σώσεις...
Ρε παιδιά τι δεν μπορείτε να καταλάβετε? Οι άνθρωποί εκεί κάτω παλεύουν με την φωτιά με όποια μέσα έχουν, όταν τους δίνετε εντολή από την πυροσβεστική να εκενώσουν τα σπίτια τους το κάνουν, όσοι δεν το έκαναν μπήκαν στην λίστα με τους νεκρούς και ο στρατός ΒΟΗΘΑΕΙ με όσα ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ανάμεσα σε αυτά και φαντάρια με φτυάρια.
-
Οι 4 από πάνω απαντήσεις είναι μαλακισμένες.
Δεν εξηγώ το γιατί, μιλάνε μόνες τους.
Αντί να απαντήσετε για πάρτη σας, μιλάτε κατά τρίτου και ο ζάσταβα γράφει περί ΠΑΣΟΚων και άλλα φαιδρά.Εγώ μπορεί να είμαι κουτσός, Ι5, τεμπέλης, Ελληνοαμερικάνος από το Κεντάκυ. ΕΣΕΙΣ τί κάνετε;
Πάντως, για το ερώτημά σας, ναι, έχω πάει. Ευτυχώς όχι σε κόλαση σαν την τωρινή, αλλά τουλάχιστον μας έστελναν. Όχι όπως τώρα. Και στο κάτω-κάτω, στην κριτική εξ αποστάσεως είστε μανούλες. Όταν κάποιος σας υπενθυμίζει ότι εκτός των πολιτικών υπάρχουν ευθύνες και στους πολίτες, τον κράζετε.
Μάιστα, μάιστα..... -
μπορεί το παιδί (manosk) να μην πήγε γιατί είχε δουλειά στην Αθήνα, αλλά 1 εκατομμύριο κόσμος στην Πελλοπόνησο σηκώθηκε από τα σπίτια του κυνηγημένος από την φωτιά.από αυτούς 100.000 άνδρες, μικροί κ ηλικιωμένοι, με αυτοσχέδιες δεξαμενές κ πιεστκό πάνω σε ντάτσουν φορτηγά έσωζαν τα σπίτια τους... μπορεί να μην ήταν εκπαιδευμένοι, όμως έργο παρήγαγαν... **αν είναι έτσι, ας αφήσουμε την φωτιά να κάνει το έργο της, κ τους πυροσβέστες να παλεύουν μόνοι τους... **δεν φτάνουν όμως... ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθούμε... κ μπορεί να μην έχουμε όλοι δίπλωμα πυροσβέστη, όμως όλο κ κάτι θα κάνουμε... φαντάσου να ερχεται η φωτιά στο σπίτι σου κ να μην υπάρχει πυροσβεστικό όχημα δίπλα... κ κουλός να είσαι, κάτι θα σώσεις...
Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο ρε Πέτρο.
Πολύ θα ήθελα να πάω να βοηθήσω ως εθελοντής. Αλλά πολύ φοβάμαι πως με την πλήρη άγνοιά μου θα έθετα σε κίνδυνο περισσότερα από όσα θα μπορούσα να σώσω. Αυτή η σκέψη δεν σημαίνει πως δεν θα πάω βέβαια να βοηθήσω αν μπορώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μπορεί το παιδί (manosk) να μην πήγε γιατί είχε δουλειά στην Αθήνα, αλλά 1 εκατομμύριο κόσμος στην Πελλοπόνησο σηκώθηκε από τα σπίτια του κυνηγημένος από την φωτιά.
από αυτούς 100.000 άνδρες, μικροί κ ηλικιωμένοι, με αυτοσχέδιες δεξαμενές κ πιεστκό πάνω σε ντάτσουν φορτηγά έσωζαν τα σπίτια τους... μπορεί να μην ήταν εκπαιδευμένοι, όμως έργο παρήγαγαν... αν είναι έτσι, ας αφήσουμε την φωτιά να κάνει το έργο της, κ τους πυροσβέστες να παλεύουν μόνοι τους... δεν φτάνουν όμως... ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθούμε... κ μπορεί να μην έχουμε όλοι δίπλωμα πυροσβέστη, όμως όλο κ κάτι θα κάνουμε... φαντάσου να ερχεται η φωτιά στο σπίτι σου κ να μην υπάρχει πυροσβεστικό όχημα δίπλα... κ κουλός να είσαι, κάτι θα σώσεις...
Ρε παιδιά τι δεν μπορείτε να καταλάβετε? Οι άνθρωποί εκεί κάτω παλεύουν με την φωτιά με όποια μέσα έχουν, όταν τους δίνεται εντολή από την πυροσβεστική να εκενώσουν τα σπίτια τους το κάνουν, όσοι δεν το έκαναν μπήκαν στην λίστα με τους νεκρούς και ο στρατός ΒΟΗΘΑΕΙ με όσα ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ανάμεσα σε αυτά και φαντάρια με φτυάρια
τυπικοι ελληνες αγανακτισμενοι..
θελουμε λυση τωρα (την οποια περιμενουμε απο τους αλλους παντα ) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντί να απαντήσετε για πάρτη σας, μιλάτε κατά τρίτου και ο ζάσταβα γράφει περί ΠΑΣΟΚων και άλλα φαιδρά. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tο θέμα είναι ότι ο απλός φαντάρος δεν είναι πυροσβέστης. Η κατάσβεση φωτιάς είναι ολόκληρη 'επιστήμη', δεν είναι χόλιγουντ όπου θα σκάσει μύτη ο τζακ μπάουερ και ο τσακ νορις και θα σβήσουν τα πάντα. Είναι κάτι που δεν μαθαίνεται εν μια νυκτί, πόσο μάλλον δε εν μέσω μεγάλης κρίσεως.να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι πυροσβέστες δεν είναι σοβαρά καταρτισμένοι επαγγελματίες... οι μισοί είναι με σεμινάρια... εποχιακοί είναι οι μισοί από αυτούς... απλοί άνεργοι πολίτες είναι...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αντί να απαντήσετε για πάρτη σας, μιλάτε κατά τρίτου και ο ζάσταβα γράφει περί ΠΑΣΟΚων και άλλα φαιδρά.Μην κάνεις quote, λερώνεσαι.
-
Tο θέμα είναι ότι ο απλός φαντάρος δεν είναι πυροσβέστης. Η κατάσβεση φωτιάς είναι ολόκληρη 'επιστήμη', δεν είναι χόλιγουντ όπου θα σκάσει μύτη ο τζακ μπάουερ και ο τσακ νορις και θα σβήσουν τα πάντα. Είναι κάτι που δεν μαθαίνεται εν μια νυκτί, πόσο μάλλον δε εν μέσω μεγάλης κρίσεως.
να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι πυροσβέστες δεν είναι σοβαρά καταρτισμένοι επαγγελματίες... οι μισοί είναι με σεμινάρια... εποχιακοί είναι οι μισοί από αυτούς... απλοί άνεργοι πολίτες είναι...
Ακόμα χειρότερα....
-
να υπενθυμίσω ότι οι περισσότεροι πυροσβέστες δεν είναι σοβαρά καταρτισμένοι επαγγελματίες... οι μισοί είναι με σεμινάρια... εποχιακοί είναι οι μισοί από αυτούς... απλοί άνεργοι πολίτες είναι...
Η κατάσταση έχει ως εξής κάτω ( για τα υπόλοιπα περι εκπαιδεύσεως πυροσβεστών κτλ συμφωνώ )
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6964345.stm -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε παιδιά τι δεν μπορείτε να καταλάβετε? Οι άνθρωποί εκεί κάτω παλεύουν με την φωτιά με όποια μέσα έχουν, όταν τους δίνετε εντολή από την πυροσβεστική να εκενώσουν τα σπίτια τους το κάνουν, **όσοι δεν το έκαναν μπήκαν στην λίστα με τους νεκρούς **και ο στρατός ΒΟΗΘΑΕΙ με όσα ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ανάμεσα σε αυτά και φαντάρια με φτυάρια.
μπα, μην το λες... μόνο 60 άτομα δλδ έμειναν πίσω? κ αυτοί που πέθαναν νομίζω πως δεν πέθαναν στα σπίτια τους... στους δρόμους πέθαναν κ στα δάση... όχι μόνο στις περιουσίες τους... είδα κάτι εικόνες που σώθηκαν χωριά χάρη σε πολίτες... όχι σε πυροσβέστες... αν δεν ήταν κ ο απλός πολίτης, όλα τα χωριά στάχτη θα ήταν τώρα... η δύναμη του καθενός είναι μεγάλη...
μέσα στους 100.000 που υπερασπίστηκαν τα σπίτια τους, 20-30 άτομα που πέθαναν είναι πολύ μικρός αριθμός... πάλι καλά να λέμε...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντί να απαντήσετε για πάρτη σας, μιλάτε κατά τρίτου και ο ζάσταβα γράφει περί ΠΑΣΟΚων και άλλα φαιδρά.Εγώ μπορεί να είμαι κουτσός, Ι5, τεμπέλης, Ελληνοαμερικάνος από το Κεντάκυ. ΕΣΕΙΣ τί κάνετε;
Πάντως, για το ερώτημά σας, ναι, έχω πάει. Ευτυχώς όχι σε κόλαση σαν την τωρινή, αλλά τουλάχιστον μας έστελναν. Όχι όπως τώρα. Και στο κάτω-κάτω, στην κριτική εξ αποστάσεως είστε μανούλες. Όταν κάποιος σας υπενθυμίζει ότι εκτός των πολιτικών υπάρχουν ευθύνες και στους πολίτες, τον κράζετε.
Μάιστα, μάιστα.....Εγώ προσωπικά είμαι Θεσσαλονίκη κ συμπάσχω!Επειδή μάλιστα είμαι από Λαμία κ είχαμε κ εκεί πυρκαγιές,ήμουν έτοιμος να πάω αλλά ο πατέρας μου με καθησύχασε οτι τα πράγματα ελέγχονται οπότε κ δεν κατέβηκα!Να σας πληροφορήσω πάντως οτι ο ΟΣΕ τουλάχιστον στην περιοχή που είναι υπεύθυνος ο πατέρας μου στο Λειανοκλάδι δεν διεξήγαγε δρομολόγια.
Όσο για τους πυροσβέστες δεν νομίζω οτι είναι ο ''επιστήμονες'' που περγράφονται παραπάνω,τουλάχιστον αυτούς που εγώ γνωρίζω,για να μην γενικεύω κιόλας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tο θέμα είναι ότι ο απλός φαντάρος δεν είναι πυροσβέστης. Η κατάσβεση φωτιάς είναι ολόκληρη 'επιστήμη', δεν είναι χόλιγουντ όπου θα σκάσει μύτη ο τζακ μπάουερ και ο τσακ νορις και θα σβήσουν τα πάντα. Είναι κάτι που δεν μαθαίνεται εν μια νυκτί, πόσο μάλλον δε εν μέσω μεγάλης κρίσεως.Ναι, ας αφήσουμε καλύτερα την κατάσβεση στους επιστήμονες. Το να κόψεις 1000 δέντρα κατά μήκος ενός δάσους είναι δουλειά για μορφωμένους και εξειδικευμένους. Χέρια εργατικά δεν χρειάζονται, πρέπει να έχεις βγάλει ένα ΤΕΙ ρε αδελφέ, έστω και από αυτά που μπαίνεις με 4/20.
Το να φορτώσεις 10 γιαγιάδες, να σκάψεις χαντάκια, να μαζέψεις χόρτα γύρω από ένα χωριό και να τα παραχώσεις στο χώμα θέλει μια πείρα τέλος πάντων.Συγνώμη που σας λέρωσα, ε; Καληνύχτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάιστα, μάιστα.....Εσύ μόνος σου χρησιμοποίησες πρώτο πληθυντικό, οπότε έθεσες εαυτόν στην διάθεση των πάντων. Οπότε άσε τα Ι5 και τα λοιπά αρκτικόλεξα γιατί δεν σε βοηθάνε. Όταν κάνεις αφορισμούς, γυρνάνε και σε χτυπάνε.
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες