-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω κατι. Μονο εμεις εδω μεσα (οι σχετικα λιγοι) σκεφτομαστε ετσι? Ολοι οι αλλοι στα @@ τους?Λυσεις υπαρχουν, αλλα γιατι δεν τις εφαρμοζουμε?
πχ1. Απαγορευση χτισιματος σε καμμενη περιοχη.
πχ2. Αναδασωση! Ας πηγαινουν (εκτος απο εθελοντες), μαθητες (χανουν +το μαθημα, μια χαρα τους ερχεται), δημοσιοι υπαλληλοι (μεγαλο ποσοστο ξυνεται ετσι και αλλιως), φανταροι. Εγω τον αυγουστο παω φανταρος, προτιμω να παω για αναδασωση παρα να καθομαι κλεισμενος μεσα...
Καθε μερα συμβαινει κατι που λες τι μπορει να παει χειροτερα σε αυτη τη χωρα? Και παντα κατι γινεται...
Όχι σκέπτονται και πολλοί άλλοι έξω από εμάς, αλλά όπως και εμείς σύντομα απογοητεύονται και τα γράφουν στα @@ τους.
Εγώ να καταλάβεις πάω κάθε μέρα για μπάνιο σε μία παραλία μικρή και όμορφη με πλάτος ούτε 50 μέτρα. Όλη την μέρα από εκεί περνάνε το πολύ 50 άτομα και πολλά λέω αφού θέλει πολύ περπάτημα για να πάει κάποιος αν και όλο κάποιοι έξυπνοι με μηχανάκια σκάνε μύτη.
Είμαστε λοιπόν 5 περίπου μαλάκες που κάθε μέρα μαζεύουμε τα σκουπίδια που αφήνουν κυρίως Αλβανοί και μετά Νεοέλληνες δηλαδή πιο καλοντυμένοι Αλβανοί. Αν με πείτε ρατσιστή σκασίλα μου, εγώ αυτό βλέπω αυτό λέω.
Εμείς λοιπόν οι μαλάκες είμαστε από 42 χρονών εγώ μάλλον ο μικρότερος μέχρι και περίπου 75, οπότε υπάρχει χοντρό πρόβλημα με την νέα γενιά που λένε ότι έχουν και καλύτερη παιδεία. Κουραφάξελα. Βγάζω εκτός συναγωνισμού τους Αλβανούς αφού από τους δικούς μας περιμένω.
Αν πλακώσω κανένα δικό μας στο ξύλο θα με πάει στα δικαστήρια ότι του καταπάτησα τα δικαιώματα, αν είναι και Αλβανός θα με πουν και ρατσιστή κάτι καραγκιόζηδες, νερόκουπες, υποστηριχτές των δικαιώματα των βρωμιάρηδων!
Μερικές φορές μας βοηθάνε και κάποιοι ξένοι Ευρωπαίοι που έρχονται για μπάνιο και οι δικοί μας που είναι εκεί τους χλευάζουν!Αν βάλεις σχολείο να κάνει αναδάσωση θα βγει η μαμά του «μπούλη» το βράδυ στην τηλεόραση για να κάνει παράπονα για τα σκονισμένα χεράκια του «μπούλη».
Αν βάλεις τον στρατό να το κάνει θα ζητήσουν οι μισοί αναβολή και η αντιπολίτευση θα ζητήσει να παραιτηθεί ο υπουργός άμυνα αλλά και ο Πολύδωρας που πάει με όλα, φταίει δεν φταίει.
Αν βάλεις δημοσίους υπαλλήλους θα ζητήσουν βαρέα ανθυγιεινά ένσημα και σύνταξη στα 35 τους και θα κηρύξουν γενική απεργία.Με χαδάκια δεν γίνεται τίποτα.
Το πράγμα είναι σάπιο και βρωμάει. Χρειάζεται εδώ και τώρα βούληση και θέληση από ανθρώπους με πυγμή.
Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο -
Mιλούσα με τον μπαμπά μου στο τηλ τώρα, ο οποίος έκλαιγε... έβλεπε την πάρνηθα έτσι και μου έλεγε για εκδρομές που πήγαινε με τους μαθητές του με το Αμερικάνικο κολέγιο, τα ελάφια, τις πηγές...
Δεν τους μπορώ ρε πούστη μου. Να 'χουμε τον άλλον να μας λέει ότι όλα πήγαν καλά και τα κατάφεραν; Μαζί με τους αγροφύλακες παρέα να χαίρεται ήταν. Μας δουλεύουν κατάμουτρα.
-
Το χειροτερο κατα την αποψη μου ,ξερετε πιο ειναι?Οτι αυτοι οι ιδιοι συμπολιτες μας που διαμαρτυρονατι στις τηλεορασεις και επιριπτουν πανευκολα και αποκλειστικα τις ευθυνες στο κρατος ,αυτοι οι ιδιοι εχουν χτισει παρανομα,εχουν εκμεταλλευτει το δασος και δεν κανουν τιποτα απο μονοι τους για να βοηθησουν.Μονο αμα απειλουνται οι ιδιοι αντιδρουν.
Και ναι οπως ειπε και ο επιτιμος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα τα εχουμε ξεχασει...
Αμα μας ξεβολεψουνε φωναζουμε για φασιστικη συμπεριφορα της πολιτειας .
Θυμαται κανενας τον Βουντζα και τη Νεα Μακρη??Θυμαται κανενας το ΣΑΜΙΝΑ ?Τη Ρικομεξ?
ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ??Ωχ αδερφε δε βαριεσαι...
ΠΑΩ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΤΟ ΓΚΑΛΕΤΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!! -
άμα θυμάσαι το ΣΑΜΙΝΑ όμως είσαι uncool και δεν πουλάς άσε που χαλάς και το μπάνιο των παιδιών που πάνε στο νησάκι να ξεσκάσουν ρε φιλαράκι
το τι θα γινόταν στη Πάρνηθα ήταν θέμα χρόνου απο όταν ο πουλημένος-προδότης Χριστοδουλάκης υπέγραφε τη σύμβαση παραχώρησης εκμετάλλευσης του Καζίνο μαζί με 3000 στρέμματα του Εθνικού Δρυμού! για προίκα, που να ήξερε οτι τσάμπα τα χάριζε. Σώθηκε το καζίνο τουλάχιστον μεγαλεπενδυτές μου
φωνάζαμε τότε αλλά είμαστε πολλοί μικροί για να ακουστούμε, τώρα είναι αργά
απο in.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στάχτη έγιναν 25 χιλιάδες (επί συνόλου 38 χιλιάδων) στρέμματα του Εθνικού Δρυμού.
65% και ακόμα δεν έχει σβήσει
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ??Ωχ αδερφε δε βαριεσαι...
ΠΑΩ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΤΟ ΓΚΑΛΕΤΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!!Αν η εκτελεστική εξουσία δεν αδιαφορούσε, αν η δικαιοσύνη καταλόγιζε μεγάλες ποινές σε αυτούς που κάνουν κακό στο κοινωνικό σύνολο και όχι μόνο, τότε και ο κόσμος δεν θα αδιαφορούσε. Τώρα κινδυνεύεις να έχεις δίκιο και να πας και φυλακή αν πέσεις σε Μπουρμπούλια και Καλούση οπότε ο πολίτης αμυνόμενος και φοβούμενος αδιαφορεί.
Κάτσε περίμενε θα έρθω και εγώ για τον Γκαλέτι γιατί είπε ότι έχει φυλαγμένα δύο γκολάκια για το Παναθηναϊκό!
Ασε που από μικρός ήταν και Ολυμπιακός και μέλος της ΠΕΦΟ Μπουένος Άϊρες! -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άμα θυμάσαι το ΣΑΜΙΝΑ όμως είσαι uncool και δεν πουλάς άσε που χαλάς και το μπάνιο των παιδιών που πάνε στο νησάκι να ξεσκάσουν ρε φιλαράκιτο τι θα γινόταν στη Πάρνηθα ήταν θέμα χρόνου απο όταν ο πουλημένος-προδότης Χριστοδουλάκης υπέγραφε τη σύμβαση παραχώρησης εκμετάλλευσης του Καζίνο μαζί με 3000 στρέμματα του Εθνικού Δρυμού! για προίκα, που να ήξερε οτι τσάμπα τα χάριζε. Σώθηκε το καζίνο τουλάχιστον μεγαλεπενδυτές μου
απο in.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στάχτη έγιναν 25 χιλιάδες (επί συνόλου 38 χιλιάδων) στρέμματα του Εθνικού Δρυμού.
65% και ακόμα δεν έχει σβήσει
Για εξήγησε το λίγο αυτό. Τι σχέση έχει ακριβώς η φωτιά στην Πάρνηθα και η ανετοιμότητα τους με τον Χριστοδουλάκη;
-
ολοι σκεφτονται ακριβως οπως εμεις εδω στο φορουμ.
δλδ?Αγανακτουμε για 20 μερες και μετα το ξεχναμε.
-
διπλό ποστ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το τι θα γινόταν στη Πάρνηθα ήταν θέμα χρόνου απο όταν ο πουλημένος-προδότης Χριστοδουλάκης υπέγραφε τη σύμβαση παραχώρησης εκμετάλλευσης του Καζίνο μαζί με 3000 στρέμματα του Εθνικού Δρυμού! για προίκα, που να ήξερε οτι τσάμπα τα χάριζε. Σώθηκε το καζίνο τουλάχιστον μεγαλεπενδυτές μου
Σχετικά με το Καζίνο.
Όταν παραχωρήθηκε το καζίνο υπογράφηκε συμφωνία μεταξύ του αρμόδιου υπουργού και του αγοραστή ο οποίος πρέπει να επενδύσει μερικά δις στο ξενοδοχείο.
Από την άλλη άλλος υπουργός απαγορεύει οποιαδήποτε εργασία στο χώρο λόγω δασικής έκτασης.
Κανονικά βάσει της σύμβασης πρέπει να ακυρωθεί η συμφωνία.
Τώρα αν αυτή η φωτιά συνδέεται με το καζίνο εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου. Μάλλον είναι καθαρά λάθος αντιμετώπισης της φωτιάς από τα Δερβενοχώρια ή αλλιώς την πατήσανε…
-
το καζίνο είναι σε στρατηγική θέση πάνω στο βουνό, αλλά και στον εθνικό δρυμό
με βάση την ύπαρξη του έχουν αναπτυχθεί σημαντικές υποδομές πυρόσβεσης και μην ξεχνάμε οτι έχει και το μόνο ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
με την παραχώρηση του και των στρεμμάτων γύρω απο αυτό, πέρασε ένα μεγάλο μέρος της επιχειρησιακής ικανότητας στους ιδιώτες που το έχουν και οι οποίοι όπως είδαμε όλοι τις χρησιμοποίησαν για να προστατέψουν την επενδυση τους μόνο.στην Πάρνηθα υπάρχουν δύο καταφύγια ακόμα. Το ένα είναι το Μπάφι που αν δεν κάνω λάθος είναι υπο τον ΕΟΣ Αθηνών και το άλλο (και πλέον ανεπτυγμένο) είναι το Φλαμπούρι υπο τον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.Επίσης υπάρχει ένας σύνδεσμος για την προστασία του δάσους(δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα) με έδρα το Κατσιμίδι(ανατολικά του όλου χαμού) Όλοι αυτοί με δυνατότητες στα όρια του ερασιτεχνισμού, συντελούσαν στη προστασία του δρυμου, με περιοδικούς καθαρισμούς των μονοπατιών, σήμανση τους και κυρίως με την ύπαρξη τους πάνω στο βουνό, αφού παρατηρούσαν και γνώριζαν τον ορεινό όγκο πάρα πολύ καλά. Όλοι αυτοί απομακρύνθηκαν με την άλωση απο το καζίνο με αποτέλεσμα να μην είναι σε ετοιμότητα να βοηθήσουν και κυρίως να δώσουν οδηγίες προσανατολισμού (υπερπολύτιμες όταν έχεις πυρ/στες απο άλλους νομούς ή νέους που δεν ξέρουν το βουνό, τους δασικούς δρόμους και τους παραμελημένους κρουνούς) εξού και βλέπεις να λένε στις ειδήσεις οτι πολλοί δεν ήξεραν που να πάνε.
Τέλος η παρανομία που συντελέστηκε άνοιξε και την όρεξη στους γνωστούς παρασιτικούς μηχανισμούς που βάλθηκαν να φτιάξουν μια ζώνη υποδοχής και χεσίματος/πηδήματος με θεά, στους πρόποδες της Πάρνηθας πριν απο το σταθμό του τελεφερικ (το αεροπλάνο που λέει κάποιος παραπάνω)
Όλα αυτά συνθετουν το σκηνικό της χαλαρότητας και εγκατάλλειψης που μας στοίχισαν ένα δρυμό και δεν ξέρουμε τι ακόμα
Υ.Γ προφανώς δεν αθωώνω τον επιεικώς επικίνδυνο Πολύδωρα και όσους του επιτρέπουν να κηλιδώνει τη ζωή μας. ΑΛΛΑ κανείς δεν θα τι βγάλει λάδι απο αυτή τη καταστροφή ούτε πολίτες ούτε πολιτικοί
-
Το μονο που εχω να πω ειναι το εξης ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα αρη.Εμεις σαν απλοι θεατες θα κοιταμε.Οτι εγινε στην Πεντελη θα γινει και στην Παρνηθα ΤΕΛΟΣ.Μετα απο 5χρονια
θα βγει και νομος για να γινουν οι βιλες νομιμες -
τα παλιοζωα αντι να κανουνε το παν για να σωσουνε το δασος σκοτωθηκανε για να σωσουνε το καζινο και χαιρονται για αυτο
υποκριτες μαλακες νεοελληνες
μακαρι να καηκανε οι βιλλαρες που ειναι παρα πολλεσ στις πλαγιες -
Eδω και λιγη ωρα παντως βρεχει εδω αρα και στην Παρνηθα...
-
τωρα βρηκε να βρεξει......εριξε κ λιγο χαλαζακι πριν τη βροχη
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eδω και λιγη ωρα παντως βρεχει εδω αρα και στην Παρνηθα...Πλάκα κάνεις;;;; Εγώ κοιμόμουν και ονειρεύτηκα ότι έβρεχε στην πάρνηθα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eδω και λιγη ωρα παντως βρεχει εδω αρα και στην Παρνηθα...Δυστυχώς πριν 20 λεπτά ήμουν στο τελεφερίκ και εκεί δεν είχε πέσει σταγόνα.
στην Πάρνηθα υπάρχουν δύο καταφύγια ακόμα. Το ένα είναι το Μπάφι που αν δεν κάνω λάθος είναι υπο τον ΕΟΣ Αθηνών και το άλλο (και πλέον ανεπτυγμένο) είναι το Φλαμπούρι υπο τον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
Yπήρχαν μέχρι χθες το μεσημέρι. Πλέον δεν υπάρχουν... Έχω κοιμηθεί σε αυτά τα καταφήγια και έχω φανταστικές μνήμες, ήταν από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος που έχω επισκεφθεί.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δυστυχώς πριν 20 λεπτά ήμουν στο τελεφερίκ και εκεί δεν είχε πέσει σταγόνα.
Τι στο καλο.Εβρεχε μεχρι και στο μενιδι,δλδ στους προποδες και δεν εβρεξε εκει;
-
Είδατε τα πλάνα πάνω στην πάρνηθα;
Πραγματικά τραγικά...
Έκλαψα για πρώτη φορά μετά τα παιδικά μου χρόνια..
Σκέφτομαι να μην πάω να δω απο κοντά.Δε θα αντέξω και με βλέπω να φουντάρω σε καμιά χαράδρα..
Ξέρει κανείς αν η περιοχή στο Σεγας έχει καεί;
Είχε φανταστική βλάστηση εκεί.. -
στην Πάρνηθα υπάρχουν δύο καταφύγια ακόμα. Το ένα είναι το Μπάφι που αν δεν κάνω λάθος είναι υπο τον ΕΟΣ Αθηνών και το άλλο (και πλέον ανεπτυγμένο) είναι το Φλαμπούρι υπο τον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.
Yπήρχαν μέχρι χθες το μεσημέρι. Πλέον δεν υπάρχουν... Έχω κοιμηθεί σε αυτά τα καταφήγια και έχω φανταστικές μνήμες, ήταν από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδος που έχω επισκεφθεί.
για το Μπάφι το είχα σίγουρο οτι δεν τη γλίτωνε
αλλά είχα μια ελπίδα για το Φλαμπούρι επειδή είναι ανοικτό απο μπροστά μήπως το παλεύανε -
Δυστυχώς πριν 20 λεπτά ήμουν στο τελεφερίκ και εκεί δεν είχε πέσει σταγόνα.
Έχω κάνει μια από τις ωραιότερες εκδρομές στο Μπαφι, με παρεούλα κατευθείαν μετά τη δουλειά, αραχτοί έξω και να χαλαρώνουμε συνοδεια καφέ...
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες