-
H αλήθεια είναι πως γενικά το βερολίνο μου έχει πάρει το μυαλά, οπότε εκεί ποτέ δεν με απασχόλησε κάτι τέτοιο. Περίεργο τώρα που το σκέφτομαι, κάτι δεν πάει καλά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
H αλήθεια είναι πως γενικά το βερολίνο μου έχει πάρει το μυαλά, οπότε εκεί ποτέ δεν με απασχόλησε κάτι τέτοιο. Περίεργο τώρα που το σκέφτομαι, κάτι δεν πάει καλά...Αυτά παθαίνεις, αμα ασχολείσαι με γυναίκες.
Δεν βλέπεις εμένα τι φυσιολογικός που είμαι; Ψάχνω εκθέσεις αυτοκινήτων στο βερολίνο... -
Δεν είναι το ότι ήμουν με την γυναίκα. Να φανταστείς τις δυο τελευταίες φορές που πήγα για την γυναίκα, 4 μέρες κάθε φορά γύρισα τα πρωινά μόνος μου στο βερολίνο.
-
αύριο φεύγω!
-
Και εγώ!!
-
χθες γυρισα απο Ζακυνθο
Πολυ ομορφο νησι,ειχα ξαναπαει και περσι,
ωραιες παραλιες,φοβερες γυναικες οι Ζακυνθινες,ειδικα σε ενα παρα πολυ καλα οργανωμενο μπιτσομπαρο γινεται πασαρελα απο ντοπιες,πανεμορφες
Ο λαγανας ειναι κατι σαν το Φαληρακι στην Ροδο,ειναι για κανα 2 βολτες το πολυ,σιχαμεροι οι Αγγλοι μεθυστακες,αξιζει μονο αν εισαι αποφασισμενος να μαμησεις αγγλιδα,αν και απο οτι μου ειπαν οι Ζακυνθινοι λιγο δυσκολα πανε με Ελληνες πλεον
Φοβερη παραλια ο Γερακας,το Κερι
Λιμνιωνας μονο για βουτιες,δεν εχει παραλια,μονο βραχια
Νορμαλ τιμες,δυνατη νυχτερινη ζωη,καλη εξυπηρετηση -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μην πάτε στο Village Inn του Porto Carras για διακοπές. Το ξενοδοχείο είναι σε ψιλοάθλια κατάσταση και από τέλη Αυγούστου αρχίζει ανακαίνιση, η οποία έπρεπε να έχει γίνει προ πολλού. Επίσης, έχουν αρχίσει ήδη έργα επέκτασης του συγκροτήματος και το πρωί χαλαρώνεις με τις μπουλντόζες παρέα.
Αν τύχει και πάει κανείς, επ' ουδενί να μην πληρώσει πάνω από 50-60 ευρώ. Μόνο για τόσο αξίζει (και αν).
Εμείς τις 3 ημέρες που μείναμε εκεί είχαμε τα εξής:- Για 1 ημέρα δεν είχαμε ζεστό νερό
- Για 2 ημέρες το a/c (fan coil για την ακρίβεια) έβγαζε μια απίστευτη μπόχα (σαν μυρωδιά αποχέτευσης) η οποία αποδείχτηκε ότι προερχόταν από τα φίλτρα (δε θέλω να περιγράψω την κατάσταση τους όταν τα έβγαλαν να τα καθαρίσουν).
- Για 1 ημέρα δεν είχαμε a/c λόγω βλάβης του ψύκτη.
Μετά από απειλές για τουριστική αστυνομία κλπ μας μετέφεραν στο Meliton όπου εκεί τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα Να 'ναι καλά και το casinάκι που μας προσέφερε τελικά δωρεάν διακοπές γιατί διαφορετικά δεν άξιζε μία το Village Inn!
Ειναι γνωστο οτι το ξενοδοχειο αυτο ειναι σε πολυ κακη κατασταση
Θα ανακαινιστει και αυτο στα προτυπα του Μελιτον,που και αυτο δεν με εχει ενθουσιασει για το ονομα που εχει
Αξιζει βεβαια η τεραστια πισινα του και το μπαρακι με τα καθισματα μεσα στην πισινα -
Για μένα οι διακοπές ξεκινούν στις 22 του μηνός, λόγω δουλειάς θα πρέπει να παραμείνω Αθήνα
Σπέτσες ο προορισμός για μια βδομάδα
-
σε λιγοτερο απο μια βδομαδα πεταω για μιλανο κι απο εκει βουρ για νικαια!
-
ξέρω ένα ωραίο κλαμπάκι εκεί με ντιριντάχτα και μπέλι ντανζ, είναι σύνορα με Κορυδαλλό
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σε λιγοτερο απο μια βδομαδα πεταω για μιλανο κι απο εκει βουρ για νικαια!πολυ ωραιο μερος!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σε λιγοτερο απο μια βδομαδα πεταω για μιλανο κι απο εκει βουρ για νικαια!Άσε τα αεροπλάνα κατά μέρος, έχεις και s2000 να αγοράσεις. Τα παρακάτω περνάνε από Νίκαια.
824 ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α - ΠΕΙΡΑΙΑΣ 825 ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ Β- ΠΕΙΡΑΙΑΣ 909 ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΑΓ.ΣΟΦΙΑ-ΚΡΑΤ.ΝΙΚΑΙΑΣ 21 ΑΘΗΝΑ - Π.ΡΑΛΛΗ -ΝΙΚΑΙΑ 807 ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ- ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ(ΤΟΠΙΚΗ) 820 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ) 806 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ - ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ) 852 ΝΕΑΠΟΛΗ - ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΤΟΠΙΚΗ) 846 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α( ΚΥΚΛΙΚΗ) 847 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ) 848 ΝΕΑΠΟΛΗ-ΧΑΡΑΥΓΗ 800 ΝΙΚΑΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΛ.ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ) (ΚΥΚΛΙΚΗ) Β17 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Α17 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Γ18 ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΡΑΜΑ (Μέσω ΓΡ .ΛΑΜΠΡΑΚΗ) Β18 ΟΜΟΝΟΙΑ -ΠΕΡΑΜΑ (Μέσω Π. ΡΑΛΛΗ) 860 Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΓΕΝ.ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΣΧΙΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 703 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ(ΜΕΣΩ ΘΗΒΩΝ) 830 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 826 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΓ.ΜΗΝΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 831 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 828 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ-Γ΄ΝΕΚΡΟΤ.(ΚΥΚΛΙΚΗ) 827 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Γ΄ΝΕΚΡΟΤ.-ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ(ΚΥΚΛΙΚΗ) 802 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΣΟΣ Α (ΜΕΣΩ Λ.ΑΘΗΝΩΝ) 803 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΣΟΣ Β (Μέσω ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ) 804 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΔΑΦΝΙ 845 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ (ΜΕΣΩ ΘΗΒΩΝ) 871 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΕΛΕΥΣΙΝΑ(Μέσω Λ.ΣΧΙΣΤΟΥ) 872 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΕΚΡ. ΣΧΙΣΤΟΥ 801 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΛΑΣΚΑ 851 ΠΛ.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ-ΝΕΑΠΟΛΗ 750 ΣΤ. ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΝΙΚΑΙΑ 814 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΑΡΑΒΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ) 809 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α(ΚΥΚΛΙΚΗ) 810 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β (ΚΥΚΛΙΚΗ)
-
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ειναι γνωστο οτι το ξενοδοχειο αυτο ειναι σε πολυ κακη κατασταση. Θα ανακαινιστει και αυτο στα προτυπα του Μελιτον,που και αυτο δεν με εχει ενθουσιασει για το ονομα που εχει. Αξιζει βεβαια η τεραστια πισινα του και το μπαρακι με τα καθισματα μεσα στην πισιναΔυστυχώς το διαπίστωσα κι εγώ ιδίοις όμμασι (ότι είναι σε πολύ κακή κατάσταση). Προτείνω να μετονομαστεί σε Porto Carrass
-
αλητηριοι τυποι, με δουλευετε, ετσι?
θα σας στελνω φωτογραφιες να δειτε τι θα παθετε! -
ερωτημα..
εχω κλεισει αυτοκινητο απο μιλανο για νικαια (δεν θα παρω λεωφορειο, λαζαρε, ευχαριστω)..
μπορω με το κανονικο, ελληνικο διπλωμα μου να παω να το παραλαβω και να οδηγησω στην ευρωπη ή θα πρεπει να βγαλω απο την ελπα το διεθνες? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αλητηριοι τυποι, με δουλευετε, ετσι?Ποιοι;
θα σας στελνω φωτογραφιες να δειτε τι θα παθετε!
Μην απειλείς γιατί θα ανεβάσω καμιά δική μου και θα πάθεις ψυχοσωματικό τσιού νιάου, κατάλαβες δήθεν premium.
-
εσυ δεν εχεις μια δουλεια να κανεις???
-
αύριο ΦΕΥΓΩ
-
πού θα πας?
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007