-
καλα, το νοεμβρη γιορταζει και η αδερφη μου και ο μπαμπας μου!
ΩΠΑ!! εχω ακουσει οτι ειναι ωραια μεθωνη! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα, το νοεμβρη γιορταζει και η αδερφη μου και ο μπαμπας μου!
ΩΠΑ!! εχω ακουσει οτι ειναι ωραια μεθωνη!Και Φοινικούντα ωραία είναι κι έχουμε και γνωστά διαμερίσματα. Και δίπλα από τη Μεθώνη είναι.
Αλλά δεν φτάνεις με 3 ώρες, φοβάμαι. -
ποση ωρα δρομος ειναι, και τι ειδους δρομος?
γνωστα διαμερισματα εχετε... διαθεσιμοτητα, υπαρχει? -
Τα είπε και ο προηγούμενος.... εγώ μόνο Ανερούσα Beach μένω 22820 41044
-
λοιπον, ανερουσα δεν υπαρχει αγιασμος..
με τη βοηθεια του ηλια, βρηκαμε δωματιο φοινικουντα που ειναι και 2 βηματα απο αθηνα (στον χαρτη!) -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Και ποιος σου είπε οτι δεν πήγα και εκεί?
Το 'δεν έχει και πάρα πολλές' πήγαινε στο οτι ουσιαστικά το σύμπλεγμα των παραλιών του νοτιοδυτικού τμήματος είναι μια παραλία χωρισμένη από 2-3 βράχια, δεν έχουν κάτι το τόοοσο διαφορετικό μεταξύ τους. Όχι οτι ήταν άσχημες κιόλας... απλά δεν έπαιζε τόση ποικιλία, όση θα μπορούσε σε ένα νησί του μεγέθους της Νάξου.
Όσο για τα χιλιόμετρα, έγιναν παντού! Και ναι, με τη μηχανή!
Στον ΚΟΥΡΟ γιατι δεν πηγες ειναι πολυ εντυπωσιακος , ειναι στην πισω πλευρα του νησιου .
Με 560 χλμ συνολικά στο νησί, εσύ λες οτι δεν πήγα στον Κούρο?
-
τι λες ρε φιλε.. κι εγω παραπονιεμαι και ασκω βετο που εχω κανει 800+ χλμ στην ξενιτια..
σημερα το προγραμμα λεει σαπισμα στην παραλια και αναγνωση των 4Τ που ειχα παρει απο το αεροδρομιο και δεν δεησα να τους ανοιξω ακομα!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι λες ρε φιλε.. κι εγω παραπονιεμαι και ασκω βετο που εχω κανει 800+ χλμ στην ξενιτια..
σημερα το προγραμμα λεει σαπισμα στην παραλια και αναγνωση των 4Τ που ειχα παρει απο το αεροδρομιο και δεν δεησα να τους ανοιξω ακομα!!'Οταν είχα πάει Γερμανία είχα κάνει πάνω από 3500 χλμ συνολικά.
Πήγα τώρα 5 μέρες Αιτωλοακαρνανία και έκανα με τα πέρα-δώθε περίπου 1500 χλμ. Μόνο στα βουνά έκανα περίπου 300. Κρυονέρι-Ναύπακτος όπως Ομόνοια-Σύνταγμα!
Πέρσι στη Ζάκυνθο 370 χλμ!
Χιλιομετροφάγος λέμε!
Α ρε Τριαντάφυλλε, με απογοητεύεις... εσυ είσαι premium τώρα, θα έπρεπε να καταπίνεις τις αποστάσεις για πρωινό...
-
tm μιλάμε για πολύ οδήγηση!!!!
-
καλα, μπορει τα χλμ να μην φανταζουν πολλα, αλλα οι ωρες στο τιμονι ατελειωτες... ημουν και με το station και το πηρα αποφαση οταν γυρισω ελλαδα να βγαλω επαγγελματικο να κοβω κανα δρομολογιο..
μονο το ταξιδι που οπως ειπα μου πηρε 12 ωρες για να φτασω παραλιακα (πιασαμε ολα τα χωρια απο τζενοβα μεχρι νικαια) + το απιστευτο μποτιλιαρισμα των 2+ ωρων για να φτασω απο τη στιγμη που βγηκα απο τον Α8 στην εξοδο για st tropez μεχρι να φτασω πραγματικα στο st tropez ηρθαν και εδεσαν.. μονο το μονακο/μοντε καρλο μου καθησαν ωραια! εφτασα τσακ μπαμ, βρηκα παρκινγκ να παρκαρω τη νταλικα και ολα καλα.. χθες και σημερα το παιζω νικαιωτης.. παραλια, διαβασμα και 1 βουτια (διαρκειας 3 λεπτων) καθε 1.5 ωρα!
αυριο επιστροφη για να αναχωρησω παλι σαββατο!!
μια χαρα ολα! καλυτερα δε γινεται!! -
...γυρισα
-
δε σε χάλασε...
-
λευκαδα λογω αυτοκινητου
-
Μερικές ιδέες για το 2008 (ή για το 2007)
Α. Κυλλήνη - Κάστρο. Περιοχή με σωστή τουριστική ανάπτυξη και με κόσμο φιλικό.
-
Μπράβο στην Λευκάδα!!!! Πρώτη στις επιλογές με μεγάλη διαφορά από πιό διαφημισμενα μέρη!
-
Μολις γυρισα απο Παρο..
Aρκετές αλλαγές στο νησι απο την τελευταια φορα που πηγα πριν 3 χρονια. Μου αρεσε πολυ περισσοτερο (βεβαια πιθανον να συνεβαλαν και υποκειμενικοι παραγοντες σε αυτο).Υπαρχει κανεις που να ξερει τι παιζει με τις απιστευτες χαμηλες τιμες (μηπως τους εβαλε χερι καμια ΣΔΟΕ;)
Ακου εκει το μπουκαλακι νερο 0,30!!!! -
κάθησα σήμερα σε μαγαζί στο λιμάνι της Τήνου περιμένοντας το παπόρι και είχε το νεράκι ,70
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Χαίρομαι αφάνταστα που κανείς δεν προτείνει την Τήνο ('ελα μωρέ για να προσκυνήσεις θα πάς') οπότε οι 'γνώστες' χαίρονται ενα πανέμορφο νησί με εκπληκτικές άγνωστες παραλίες εξαιρετικά τοπία και καλό φαίμολις το προτεινες σε περιπου 17.000 ατομα
-
Eγώ πάντως ψήφισα Μύκονο.
Γιατί ακούγονται τόσα, ενώ δέν έχω πάει ποτέ -
Προχθές γύρισα από Μόναχο…
ΟΚ πολύ ωραίο μέρος… μέσα το Μόναχο ήταν πολύ καλό, αλλά τα μικρά χωριά πιο έξω ήταν το κάτι άλλο… τρελό πράσινο τοπίο, δροσερός καιρός και πολλές λίμνες… απλά το τέλειο μέρος για να πας να ηρεμίσεις… γύρισα άλλος άνθρωπος, όλο το ανχος της χρονιάς εξαφανίστηκε ως δια μαγείας…
Αχ αυτά είναι μέρη.
ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2007