-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Δες το απλα....αν παρεις 2 πιθηκακια (το λεω γιατι και στη συμπεριφορα μοιαζουμε αρκετα...δεν ξερω αν εχεις δει τον πασχο απο κοντα ) και στο ενα γκρινιαζεις, το ταλαιπωρεις του βγαζεις την ψυχη κλπ κλπ, και το αλλο το χαιδευεις το αγαπας εχει μια ανετη ζωη κλπ ποιο θα ζησει περισσοτερο?
Μα τους Αρχαίους και τον μεγάλο Κθούλου, πώς και δεν το σκέφτηκα αυτό;
Βασικά δεν ειναι τιμωρια η παρπαανω ζωη για την γυναικα...αλλα λυτρωση ο θανατος για τον αντρα!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ αλήθεια. Τα σέβη μου, φίλε.
μεγαλε τι ξεθαψες τωρα?
αστους εκει που ειναι!
τωρα διαβαζουμε εκδοσεις οξυ, σειρα κολαση! -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δες το απλα....αν παρεις 2 πιθηκακια (το λεω γιατι και στη συμπεριφορα μοιαζουμε αρκετα...δεν ξερω αν εχεις δει τον πασχο απο κοντα ) και στο ενα γκρινιαζεις, το ταλαιπωρεις του βγαζεις την ψυχη κλπ κλπ, και το αλλο το χαιδευεις το αγαπας εχει μια ανετη ζωη κλπ ποιο θα ζησει περισσοτερο?Βασικά δεν ειναι τιμωρια η παρπαανω ζωη για την γυναικα...αλλα λυτρωση ο θανατος για τον αντρα!
Τελικα με τις υψηλες θερμοκρασιες ο εγκεφαλος σου λειτουργει καλυτερα
-
Οι έρευνες δεν υπολογίζουν μόνον παντρεμένα ζευγάρια... Θέλω να πω, δεν υπολογίζουν πόσο παραπάνω ζει Ο σύζυγος ή Η σύζυγος...
Θέλω να πω, πως οι άντρες έχουν την τάση να σκοτώνονται ευκολότερα, εκτός από το ότι είναι λιγότερο δυνατοί οργανισμοί σε αρρώστιες κλπ... Βάλε τροχαία, βάλε πολέμους, βάλε δουλειές με απώλειες (πυροσβεστική, αστυνομία, οικοδομή κλπ κλπ).
Θέλω να πω, στα παντρεμένα ζευγάρια, μπορεί και οι άντρες να ζουν περισσότερο, αν επιζήσουν από τροχαία, επικίνδυνες δουλειές κλπ κλπ
Γενικά οι έρευνες έχουν δείξει πως οι παντρεμένοι , άντρες και γυναίκες, ζουν περισσότερο από τους άλλους (οσο κι αν αυτό καταρρίπτει κάποιους αστικούς μύθους γι' εμάς τους άντρες), καθώς εν τέλει ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , έχουν μια καλύτερη ζωή παντρεμένοι...
Κι εγώ που τα τελευταία χρόνια είμαι με μόνιμες σχέσεις, καταλαβαίνω, πως όσο κι αν μερικές φορές η γκρίνια είναι εκνευριστική (και πραγματικά, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να μην το...εξασκεί το σπορ, χωρίς να είμαι και γαμίκουλας όμως, άλλοι θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία...), άλλο τόσο η συμβίωση είναι αγχολυτική...
Πολύ σοβαρό μου βγήκε αυτό το ποστ, μάλλον με επηρρέασε η Εμμανουέλα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολύ σοβαρό μου βγήκε αυτό το ποστ, μάλλον με επηρρέασε η Εμμανουέλα.
κι εμενα με εχει επηρρεασει η εμμανουελα, οπως επισης και 'η ιστορια της Ο'
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
Οφειλω να παραδεχτω οτι εχετε μια ταση να μετατρεπετε ενα τοπικ οπως εσεις νομιζετε και κρινετε....Ειστε ολιγον τι manipulators...δεν κραταω κακκια ομως αλλα τοση διχογνωμια και αποπροσανατολισμο δεν εχω ξανασυναντησει..τουλαχιστον οσοι απαντατε πειτε πρωτα την απαντηση σε αυτο που ρωτησα..)))Η φιλη μου ψιλοφρικαρε διαβαζοντας τις απαντησεις σας..Και κάποιοι απορούν με εσένα και τη φίλη σου, που ανοίγετε τέτοια θέματα σε forum και περιμένετε να βγάλετε και άκρη ...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Μπορεί να απαντήσει κανείς, γιατί η π&*%$$@ η φύση έκανε τις γυναίκες να ζουν περισσότερο; Άσε που αντέχουν στις κακουχίες, γενικά, περισσότερο από τους άντρες Ασθενές φύλο, σου λέει μετά..
λάθος τρικούβερτο.
οι άντρες ζούνε λιγοτερο,οχι οι γυναίκες περισσοτερο. και αυτο πολύ απλα γιατί δεν τις αντεχουν άλλο (τις γυναικες τους..). ετσι το ένα φερνει τ'αλλο και τσουπ, σου λέει 'εμφραγμα' μετά.... ψεματα είναι ολα
-
γαμος; οχι ευχαριστω δεν θα παρω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακατάλληλη **σκηνή **είναι, μου είχε πάρει το άλμπουμ δώρο η πρώην.gia ayto xwrisate ?
-
egw psifisa 26-30 gia kapoion pou 8elei na pantreytei
gia mena den kserw akoma
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ακατάλληλη **σκηνή **είναι, μου είχε πάρει το άλμπουμ δώρο η πρώην.
gia ayto xwrisate ?
Ασε, εμένα μου έχουν χαρίσει και Notis... Πάντως για διαφορετικούς λόγους χωρίσαμε εν τέλει (τελικά όλοι κάνουμε θυσίες για να γ... )!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
gia ayto xwrisate ?
Ασε, εμένα μου έχουν χαρίσει και Notis... Πάντως για διαφορετικούς λόγους χωρίσαμε εν τέλει (τελικά όλοι κάνουμε θυσίες για να γ... )!
things we do for love ειναι..
υπαρχει και τραγουδακι! -
egw psifisa 26-30 gia kapoion pou 8elei na pantreytei26 - 30 οι τσιγγάνες γίνονται γιαγιάδες.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
26 - 30 οι τσιγγάνες γίνονται γιαγιάδες.
Και στα 45 τους οι τσιγγανοι γίνονται.....μακαριτες
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
26 - 30 οι τσιγγάνες γίνονται γιαγιάδες.
Και στα 45 τους οι τσιγγανοι γίνονται.....μακαριτες
Ναι ρε μπαλαμέ, αλλά εμείς μέρχι τότενες έχουμε ζήσει τρεις δικές σας ζωές, άμα λάχει να πούμε.
Άσε που πηδάμε από τα 13.
-
Όχι, ρε π@#&$η μου...
Μου χάκεψε το πισί ο γείτονας. -
gia ayto xwrisate ?
Ε άμα σκεφτείς ότι ήθελε να πηγαίνει σε κάθε συναυλία του Χατζηjohn, δεν θέλει και πολλά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
gia ayto xwrisate ?
Ε άμα σκεφτείς ότι ήθελε να πηγαίνει σε κάθε συναυλία του Χατζηjohn, δεν θέλει και πολλά...
σκεψου τι θα γινοταν οπου χατζηγιαννη = ρουβα
sakissss
we love you!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
gia ayto xwrisate ?
σκεψου τι θα γινοταν οπου χατζηγιαννη = ρουβα
sakissss
we love you!!Δεν θα τα 'χαμε φτιάξει καν.
-
Μια ρουβιτσα που ξερω παντως ειναι ολα τα λεφτα... Ας μου καθοτανε και ας φωναζε ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
tabula rasa αφήνω στη μητερα μου για να μου βρει την καταλληλοτερη γυναικα να παντρευτώ.την ερωμένη θα τη διαλέξω εγώ ομως
+1
Κατάλληλη στιγμή...