-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καποιος να μαζεψει τα παγακια...γλυστραει..
star λεω...
οχι εκει που εβλεπες μαντ αγουορντς..
Δεν είδα ρε! Αλλά έμαθα ότι είχε Έλενα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Λοιπον μάλλον ο πάσχος πρέπει να χασει το ποστο του...ουτε μια βαλιτσα δνε εχει κουβαλησει και ζηταει και ανταλαγματα...μπυρες τιμες λαχανικων...**σε λιγο θα ζηταει να τον σπρωχνουν και όταν μενει....συνεχεια δλδ! **:rtfm:Δεν ξερω τι λες εσυ κοπρόσκυλο,σημερα με τοση ζεστη βαρεθηκε το ματι μου να βλεπει honda,τουότα και νισσαν στην ακρη του δρομου με σηκωμενο καπω. Για ιταλικο,ουτε λογος. +οτι ο Ιταλος μου βαρουσε κυριλε θερμοκρασιες ακομα και στην κηφισιας με κινηση. Ουυυρρρττττττ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
καποιος να μαζεψει τα παγακια...γλυστραει..
star λεω...
οχι εκει που εβλεπες μαντ αγουορντς..
Δεν είδα ρε! Αλλά έμαθα ότι είχε Έλενα!
μαρω ειχε...
-
Μόνο η Κάρτσωνα αξίζει...
-
δεν τις ειδα ακομα...αλλα η καρτσωνα σιγουρα δε με εκφραζει...
-
Πάντως στην αρχή που έδειχνε τις παλαιότερες πλέιμεϊτ, ήταν όλα μπάζα εκτός από μια μελαχρινή με μακριά σγουρά μαλλιά.
-
ειχε μερικες καλες παλια..δεν ηξερα οτι η βασια ( ) ηταν τετοια..
-
δεν ανοίξαμε ακόμη παίδες?
τι έγινε?εγω παρήγγειλα delivery και περιμενω...
πασχο τι λεει το τουρμπακι? με 50 βαθμούς παει καλά?εμενα ειναι παροπλισμενο και παρκαρισμενο..........
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λοιπον μάλλον ο πάσχος πρέπει να χασει το ποστο του...ουτε μια βαλιτσα δνε εχει κουβαλησει και ζηταει και ανταλαγματα...μπυρες τιμες λαχανικων...**σε λιγο θα ζηταει να τον σπρωχνουν και όταν μενει....συνεχεια δλδ! **:rtfm:
Δεν ξερω τι λες εσυ κοπρόσκυλο,σημερα με τοση ζεστη βαρεθηκε το ματι μου να βλεπει honda,τουότα και νισσαν στην ακρη του δρομου με σηκωμενο καπω. Για ιταλικο,ουτε λογος. +οτι ο Ιταλος μου βαρουσε κυριλε θερμοκρασιες ακομα και στην κηφισιας με κινηση. Ουυυρρρττττττ.
Το παιδάκι έχει λαλήσει από την αγαμία και τη ζέστη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Λοιπον μάλλον ο πάσχος πρέπει να χασει το ποστο του...ουτε μια βαλιτσα δνε εχει κουβαλησει και ζηταει και ανταλαγματα...μπυρες τιμες λαχανικων...**σε λιγο θα ζηταει να τον σπρωχνουν και όταν μενει....συνεχεια δλδ! **:rtfm:
Δεν ξερω τι λες εσυ κοπρόσκυλο,σημερα με τοση ζεστη βαρεθηκε το ματι μου να βλεπει honda,τουότα και νισσαν στην ακρη του δρομου με σηκωμενο καπω. Για ιταλικο,ουτε λογος. +οτι ο Ιταλος μου βαρουσε κυριλε θερμοκρασιες ακομα και στην κηφισιας με κινηση. Ουυυρρρττττττ.
μπορεί εγώ να λιώνω λόγω έλλειψης a/c αλλά ο παππούς honda γερό σκυλί!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
δεν ανοίξαμε ακόμη παίδες?τι έγινε?εγω παρήγγειλα delivery και περιμενω...
πασχο τι λεει το τουρμπακι? με 50 βαθμούς παει καλά?εμενα ειναι παροπλισμενο και παρκαρισμενο..........
Καλα παει,λιγο μυ σηκωσε θερμοκρασια στην κατεχακη σημερα αλλα οκ..φοβηθηκα μεν γι αυτο και αυριο δεν το βγαζω.Ουτε στον ήλιο..
tazio,αει τραβα σε καμια παραλια ρε μπας και ξελαλησεις..εισαι και στις ευπαθεις ζωνες αυτες τις μερες...Παντως,κι εγω honda δεν περιμενα να δω.Ηταν ενα ασημι στην Κυμης που εβγαζε καπνους.. Γενικα τα ιαπωνικα σημερα δεν τα πηγαν καλα.Για τις αγαπες μου τα Κορεατικα δεν το συζητω..
-
ΙΑΠΩΝΑΣ ρε, δεν μασάει.
-
Μασαειρε και φτυνει και τα κουκουτσια...
-
Δεν μασάει ρε λέμε...
-
Ρε μασαει λεμε...
-
O random είπε ότι δεν μασάει, τι θες τώρα;
-
Μια brera.
-
όχι μαύρη 147 με κόκκινα δέρματα που να φαίνονται οι ραφές;
-
Την ονειρωξη μου ρε; Τη θελω τη θελω πολυ....
-
Σάλτα,,,
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#14]