-
Ο χρήστης saligaros_ έγραψε:
Πήγαινε μόνος σου
Χα, και να σκάσω μπροστά στην άλλη που θα είναι με την παρέα της και να της πω 'γεια, ήρθα' ?
οχι, δεν ειναι απαραιτητο να πας στο ιδιο κλάμπ. πηγαινε αλλου. εαν παλι πας στο ιδιο κλαμπ να μην της δωσεις σημασια. εαν σε κοιταξει ενα γεια εαν κανει οτι δεν σε δει, μην της πεις τιποτε και διασκεδασε με την ψυχη σου αλλωστε γι αυτο πας. περνα καλα για τον εαυτο σου
Έπαιζα 2 ώρες μπάλα, έχω σηκωθεί από τις 7.30, δεν την παλεύω, αν είναι να βγω, θα πάω για να βρω & να γνωρίσω την γκόμενα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πήγαινε μόνος σου
Χα, και να σκάσω μπροστά στην άλλη που θα είναι με την παρέα της και να της πω 'γεια, ήρθα' ?
οχι, δεν ειναι απαραιτητο να πας στο ιδιο κλάμπ. πηγαινε αλλου. εαν παλι πας στο ιδιο κλαμπ να μην της δωσεις σημασια. εαν σε κοιταξει ενα γεια εαν κανει οτι δεν σε δει, μην της πεις τιποτε και διασκεδασε με την ψυχη σου αλλωστε γι αυτο πας. περνα καλα για τον εαυτο σου
Έπαιζα 2 ώρες μπάλα, έχω σηκωθεί από τις 7.30, δεν την παλεύω, αν είναι να βγω, θα πάω για να βρω & να γνωρίσω την γκόμενα.
ειχες μια κουραστικη μερα.....αφου μαλιστα σε εγραψε......ε, δεν αξιζει πηγαινε για υπνο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
αν είναι να βγω, θα πάω για να βρω & να γνωρίσω την γκόμενα.άντε να σε δούμε...
-
Πήγαινε μόνος σου
ειχες μια κουραστικη μερα.....αφου μαλιστα σε εγραψε......ε, δεν αξιζει πηγαινε για υπνο
Ώπα, άλλη έχει κλειστό το κινητό κι άλλη θέλω να γνωρίσω.
Αυτή που έχει κλειστό το κινητό είναι φίλη μου και πάμε μαζί στα clubs..
Ροζ, αν βρω παρέα, όλα καλά.. Το θέμα είναι να βρω παρέα.
-
ο μικρός είναι όλο λόγια...
αρχίζει να κοτεύει σαν κάποιον άλλον κ δεν βγαίνει ποτε απο το σπίτι
ΧΤΥΠΑ ΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ σε οποιον ναναι κ τραβα
-
Αν πάντως είναι να πας και να είσαι σαν να πέρασε από πάνω σου νταλίκα, δε θα κάνεις και την καλύτερη εντύπωση ...
Και καλά να είχατε συστηθεί, λες μια μπούρδα και προχωράς. Έτσι στο άσχετο μου κάνει κάπως -
εγω καταλαβα λαθος.....επειδη ομως την ολη υποθεση την περιβαλει μια ομιχλη προσωπικα δεν θα πηγαινα. θα αραζα σπιτι θα ετρωγα και θα πηγαινα για υπνο. η επιλογη βεβαια ειναι δικη σου.....
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ο μικρός είναι όλο λόγια...αρχίζει να κοτεύει σαν κάποιον άλλον κ δεν βγαίνει ποτε απο το σπίτι
ΧΤΥΠΑ ΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ σε οποιον ναναι κ τραβα
Το χοντραίνεις (aka 'το brerένεις'), δεν είμαι Πάσχος.
Έχω ήδη μιλήσει με έταιρο γκομενάκι αλλά δεν κάνει για τέτοια δουλειά. Θα με πάρει τηλ όταν είναι να πάει αυτή αλλά με αυτή δεν το πολύ-bake.
-
Η λογική λέει ότι έχετε δίκιο, αλλά ρε πούστη μου, από το Σάββατο θέλω να την γνωρίσω (μαλακία μου, έπρεπε να την είχα γνωρίσει από την Παρασκευή στο πάρτυ αλλά.. ). Κι αύριο θα είναι στο club though..
-
kai gw 8elw na vgw alla nekra stin alex/poli
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η λογική λέει ότι έχετε δίκιο, αλλά ρε πούστη μου, από το Σάββατο θέλω να την γνωρίσω (μαλακία μου, έπρεπε να την είχα γνωρίσει από την Παρασκευή στο πάρτυ αλλά.. ). Κι αύριο θα είναι στο club though..και που ξέρεις ρε κάθε πότε είναι αυτή στο club??
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Η λογική λέει ότι έχετε δίκιο, αλλά ρε πούστη μου, από το Σάββατο θέλω να την γνωρίσω (μαλακία μου, έπρεπε να την είχα γνωρίσει από την Παρασκευή στο πάρτυ αλλά.. ). Κι αύριο θα είναι στο club though..
και που ξέρεις ρε κάθε πότε είναι αυτή στο club??
Το kid μαθαίνει τα πάντα που παίζουνε σε αυτή την πόλη.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
kai gw 8elw na vgw alla nekra stin alex/poliπάρε τηλ. τον Σαρμαδάκο
-
εγω παω να παρω κατι να τσιπησω θα πιω και καμια μπυριτσα κρυα και θα παω για υπνο. καληνυχτα σας και καλο σαββατοκυριακο
-
εγω παω να παρω κατι να τσιπησω θα πιω και καμια μπυριτσα κρυα και θα παω για υπνο. καληνυχτα σας και καλο σαββατοκυριακοbye bye, καλά να περάσεις!
-
Παρεμπιπτόντως, κι εγώ περίμενα τηλέφωνο να πάμε για ποτό, αλλά δεν δίνουν σημεία ζωής οι υπόλοιποι...
Να πάρω το αυτοκίνητο για βόλτα στο βουνό; -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, κι εγώ περίμενα τηλέφωνο να πάμε για ποτό, αλλά δεν δίνουν σημεία ζωής οι υπόλοιποι...
Να πάρω το αυτοκίνητο για βόλτα στο βουνό;Δεν την πέφτεις για ύπνο να πας αύριο πρωί για μπανάκι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να πάρω το αυτοκίνητο για βόλτα στο βουνό;Δεν την πέφτεις για ύπνο να πας αύριο πρωί για μπανάκι?
Μπά... έχω ψιλοτρεξίματα αύριο, ενόψει της αναχώρησης για Κρήτη την Κυριακή [Οικονομετρία .... ], και έτσι κι αλλιώς για μπάνιο πάω μετά τις 5, γιατί καίει ο ήλιος νωρίτερα και δεν έχω όρεξη να βάζω κρέμες και τέτοια
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μπά... έχω ψιλοτρεξίματα αύριο, ενόψει της αναχώρησης για Κρήτη την Κυριακή [Οικονομετρία .... ], και έτσι κι αλλιώς για μπάνιο πάω μετά τις 5, γιατί καίει ο ήλιος νωρίτερα και δεν έχω όρεξη να βάζω κρέμες και τέτοια
Τότε πήγαινε βολτίτσα!
Για ύπνο με βλέπω κι εμένα πάντως..
-
Και αυτό θα γίνει
Τα λέμε μετά (αν ξαναμπω πριν πέσω για ύπνο)
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#14]