-
Απλή ερώτηση και επίκαιρη.
-
-
-
Κανονικα, οπως παντα...
-
Χμ...δεν παρατήρησα τπτ.
-
προς κατόχους TSI:
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τους θερινούς μήνες για την ασφάλεια όλων μας.
-
κ μετά πως θα ζήσουν οι αντιπροσωπίες?
-
Διαφορες μπορει να υπαρχουν σε σχεση με τον χειμωνα αλλα ειναι σε τετοιο μικρο βαθμο οπου κ δεν μπορεις ετσι απλα να την αισθανεις αποτην αποκριση του γκαζιου! Αλλωστε στα τουρματα κ οχι μονο δεν παιζει ρολο μονο η θερμοκρασια του αερα αλλα κ η ατμοσφαιρικη πιεση,και η υγρασια του!
Θεωρω πως ειναι πολλοι οι παραμετροι κ σηκωνει πολυ συζητηση,
Παντως αν καποιος εχει δυναμομετρησει το αμαξι του χειμωνα κ καλοκαιρι θα μας εδινε μια σαφη απαντηση για το τι συμβαινει! -
εχω χασει τουλαχιστον 20 αλογα
-
Σιγουρα δεν παει οπως με -10,αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
εχω χασει τουλαχιστον 20 αλογακλεισε το a/c
-
Και τα ατμοσφαιρικά πάσχουν λόγω του αραιότερου και θερμότερου αέρα, έτσι δεν είναι?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και τα ατμοσφαιρικά πάσχουν λόγω του αραιότερου και θερμότερου αέρα, έτσι δεν είναι?φυσικα, απλα επηρρεαζονται λιγοτερο.
-
Τα τουρμπάτα με πρόγραμμα είναι που 'δυσανασχετούν' συνήθως με τις ζέστες.Κιαπό αυτά,κυρίως όσα δεν έχουν fmic.Όσα έχουν την παλεύουν,αρκεί να μην τα σκίζεις συνεχώς και αδιακρίτως...Τότε θα δεις κάτι ωραίες τριψήφιες θερμοκρασίες στην εισαγωγή...
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Τα τουρμπάτα με πρόγραμμα είναι που 'δυσανασχετούν' συνήθως με τις ζέστες.Κιαπό αυτά,κυρίως όσα δεν έχουν fmic.Όσα έχουν την παλεύουν,αρκεί να μην τα σκίζεις συνεχώς και αδιακρίτως...Τότε θα δεις κάτι ωραίες τριψήφιες θερμοκρασίες στην εισαγωγή...το σκουμπυ μου δεν εχει fmic και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα με τις ζεστες..βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο σκισιμο με 45C νταλα μεσημερι..
-
Ναι,αλλά το σκούμπυ έχει top-mount το οποίο από την εισαγωγή στο καπώ αερίζεται μια χαρά.
Όσα έχουν side-mount μέσα στα πλαινά φτερά δεν παίρνουν εύκολα αέρα...
-
Αν λέγατε και τι αμάξια έχετε θα βοηθούσε.
Παρακαλώ ας μην γίνει άλλο ένα flame thread εναντίων των χ ψ ω μαρκών.Πάντος εγώ που είμαι ατμόσφαιρα και βλέπω μικρές διαφόρες, αλλά στο δικό μου καταλαβαίνω μέχρι και τα λάδια των αναρτήσεων αν είναι κρύα η ζεστά από τη σκληρότητα.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
εχω χασει τουλαχιστον 20 αλογαΑν το αμαξι σου βγαζει γυρω στα 500 τοτε τα 20 φανταζουν νορμαλ
Παρακαλώ ας μην γίνει άλλο ένα flame thread εναντίων των χ ψ ω μαρκών..
Το αμαξι μου ειναι στην υπογραφη μου.
-
εγω υστερα απο το ποστ του technik (κορυφαιο!!), παρ ολο που εχω τφσι μοτερ, επαψα να το βαζω μπρος και κυκλοφορω με το συλλεκτικο..
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
εχω χασει τουλαχιστον 20 αλογα
Αν το αμαξι σου βγαζει γυρω στα 500 τοτε τα 20 φανταζουν νορμαλ
+1.Καπου εκει ειναι η μειωση ισως και λιγο ακομα.
Παρακαλώ ας μην γίνει άλλο ένα flame thread εναντίων των χ ψ ω μαρκών..
Το αμαξι μου ειναι στην υπογραφη μου.
Αλλο ενα +1...
Τωρα με τις ζέστες πως πάνε τα τουρμπάτα σας?