-
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Σας αρεσει καποιο χρωμα...?
http://images.search.yahoo.com/search/i ... 6&ei=UTF-8Εγω θα προτιμουσα το ασπρο-γαλαζιο-μπλε(οι πρωτες φωτογραφιες)
Και κατασπρο δεν θα ειναι ασχημο βεβαια -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυθεντικό και ολόκληρο δύσκολα... 912 είναι αρκετά πιθανό αν και με τα μυαλά που κουβαλάνε και πάλι θέλεις πολύ προσπάθεια...(μαϊμουδο 912-11 θα βρεις πάντως...).
Από την άλλη δεν πειράζει και να μην έχει νούμερα... δεν είναι αμάξι για κάθε μέρα, ούτως ή άλλως, οπότε δεν μου φαίνεται κακή η ιδέα για μια όμορφη από γερμανία!λες και ξελες ρε φιλε
με εχεις μπερδεψει... -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Σας αρεσει καποιο χρωμα...?
Εγω θα προτιμουσα το ασπρο-γαλαζιο-μπλε(οι πρωτες φωτογραφιες)
Και κατασπρο δεν θα ειναι ασχημο βεβαιαΕγώ θα έκανα το 'χτυπητό' πράσινο
έτσι απλά για να έχεις κάτι διαφορετικό... -
Συγγνώμη αλλά δεν μπορείς να το κάνεις ο,τι χρώμα να'ναι... παραείναι ιστορικό για να το αλλάξεις.... Ασπρο-κοκκινο, όπως στο μοντελάκι, από μένα.-
-
οπως το ειχε ο βαλσαμιδης για μενα
αληθεια το παλιο δικο του δεν ειναι???? -
Ειμαι κι εγω εδω, αν και με ταπεινο παλιο Σιτροεν
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ειμαι κι εγω εδω, αν και με ταπεινο παλιο ΣιτροενΈτσι. Σεμνά και ταπεινά!
-
Μαλλον στο ασπρο -κοκκινο[motorcraft] λεω το ψαχνω ακομα..!!!
ναι ναι το μοναδικο καλο .. εν Ελλαδι
ΚΡ61 αυτο που ειχε ο βαλσαμιδης ειναι με το τελευταιο απιθανο μοτερ που ειχε [formula ford] 1600 . -
GeoKy, εδώ είσαι και εσύ αλλά κάνε πέρα γιατί αυτός ο τρελός θα σε πατήσει!!!
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
λες και ξελες ρε φιλε
με εχεις μπερδεψει...Γιατί...σκέφτεσαι να παρατήσεις (επιτέλους) τα ΜΠΑ και να πάρεις ένα κανόνικό αυτοκίνητο;
btw θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα πλήρωνε δασμούς π.χ. μια δίλιτρη 911... η τιμή της καινούργια ήταν καμιά 20k μάρκα (με την τελευταία ισοτιμία 10Κ ευρώ πρπ-με την τότε ισοτιμία ένα πακέτο τσιγάρα...). -
δίλιτρη?
γμτ πήρα σήμερα κανα δυο τηλ σε αγγελίες, όχι αυτή που λέω παραπάνω, και με τελικιάσαν
πόσο άξεστος και βλαμμένος κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω (και ειδικά ΜΒ οουνερς) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δίλιτρη?γμτ πήρα σήμερα κανα δυο τηλ σε αγγελίες, όχι αυτή που λέω παραπάνω, και με τελικιάσαν
πόσο άξεστος και βλαμμένος κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω (και ειδικά ΜΒ οουνερς)Τι σου είπαν δλδ;
(καλά, τι περίμενες και εσύ; εδώ ακόμα και στα κλασσικά που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι έχουμε και σχετική παιδεία... το πρωί είδα φωτογραφία από 911sc turbolook με φλασάκια_μετά το '80_ με τη γερμανική πινακίδα από κάτω από την ιστορική, την οποία έχει πάρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ_Διοτι αδυνατώ να πιστέψω ότι του την έδωσαν έτσι...σίγουρα κάποια λαμογιά έκανε και τους κορόιδεψε_!!!! Και αυτός ο τύπος τρέχει σε διεθνές ράλλι, μας κάνει ρόμπα όλους και μας εξοργίζει ταυτόχρονα διότι είναι σα να λέει, κοιτάξτε ρε μ@λάκες, σας γράφω κανονικά και κυκλοφορώ πόρσε ενώ εσείς κάθεστε σαν ζώα και περιμένετε για τις νόμιμες διαδικασίες. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΑ...AN KANOYN ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΕΙΛΟΣ!).
-
Παρακαλώ μη πλένετε τις σελίδες στους 60βαθμούς γιατί ξεχειλώνουν.
-
όποιος έχει το στομάχι να ρωτήσει
MERCEDES SL 350 μοντ. '73, λευκό, a/c, υδραυλικό τιμόνι, ραδιοκασετόφωνο, ζάντες αλουμινίου, hard top, ξύλινη επένδυση καρυδιά, αυτόματο, τιμή 15.000 ευρώ 6944/262412, 210/4204581
ας μας πει και εμάς
οι σημερινοί μου έκοψαν αρκετή απο την όρεξητώρα μια άλλη ερώτηση. με τα ιστορικά παίζει δήλωση στην εφορία και πόθεν έσχες κτλ?
-
Που παω εγω αναμεσα στις Merc ;
-
ν.σμυρνη κρατητος και ελ. βενιζελου περιπου
citroen mehari ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟπρασινο τελειο
δυο αυτοκινητα πιο κατω τελειο μινι 1000cc
απεναντι α112 μαυρο abarth αστερι
και δυο παλιομερκ μια 114ασπρη και μια 116 μπλε καλες
συναδελφος ασθενης -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τώρα μια άλλη ερώτηση. με τα ιστορικά παίζει δήλωση στην εφορία και πόθεν έσχες κτλ?Αν τα αυτοκίνητα έχουν πινακίδες υπουργείου τότε γράφονται αναλυτικά στη δήλωσή σου. Ακόμα και αν έχεις κάνεις προσωρινή ακινησία, πάλι μπαίνουν στη δήλωση όπου και αναφέρεις τους μήνες κυκλοφορίας.
Αν έχουν εισαχθεί στη χώρα σαν ιστορικά, δλδ αντικείμενα, δε φαίνονται πουθενά... -
ok το πρώτο το ήξερα
για το δεύτερο ρωτούσα
thanks -
-
Τι ειναι Νικολα;
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]