-
Ας πρόσεχες (τις προηγούμενες απαντήσεις).
Κώστα, τι εννοείς από εφημερίδα? Με κουπόνια?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ας πρόσεχες (τις προηγούμενες απαντήσεις).Κώστα, τι εννοείς από εφημερίδα? Με κουπόνια?
όχι ρε...ένθετο σαν DVD
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τουλάχιστον κρατά το ρεκόρ του γαλλικού αυτοκινήτου με τις περισσότερες πωλήσεις (8 εκ. οχήματα από το 1961 έως το 1994).Μόλις το διάβασα αυτό δεν μου κάθισε καλά. Ανέτρεξα στα κιτάπια μου αποφασισμένος να αποκαταστήσω την τιμή του 2CV, αλλά είχες δίκιο. Το 2CV πούλησε 6.989.944
Και το ρεκόρ για τις περισσότερες τούμπες.
Σε προκαλώ να βρεις έστω και μία φωτογραφία τουμπαρισμένου 4L
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
καλά τέτοια να λέτε και βλέπω αύριο το πρωί κάποιος (KP61) να αγοράζει 4L από εφημερίδα μόλις ξυπνήσει.Αυτό το έχω αναλάβει εγώ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τουλάχιστον κρατά το ρεκόρ του γαλλικού αυτοκινήτου με τις περισσότερες πωλήσεις (8 εκ. οχήματα από το 1961 έως το 1994).
Μόλις το διάβασα αυτό δεν μου κάθισε καλά. Ανέτρεξα στα κιτάπια μου αποφασισμένος να αποκαταστήσω την τιμή του 2CV, αλλά είχες δίκιο. Το 2CV πούλησε 6.989.944
Και το ρεκόρ για τις περισσότερες τούμπες.
Σε προκαλώ να βρεις έστω και μία φωτογραφία τουμπαρισμένου 4L
γεννηθηκε σαν αντι2CV, δηλαδη σαν απαντηση στην citroen
στο διαστημα 61-91 που υπηρχε στην παραγωγη, και στην γαλλια και αλλου, ειχαν πουληθη 8 εκ. οχηματα
στο διαστημα 91-94 ομως συνεχισαν την παραγωγη του στην αργεντινη και η ακριβης καταγραφη ειναι δυσκοληειναι σιγουρα ενα οχημα με περιεργο ντιζαιν(δεν λεω ομορφο προσοχη)
απο κρατημα ειναι ΣΟΥΠΕΡ, με τρελες γωνιες στις στροφες, και τους τροχους παντα στην θεση τους
απο χωρους και πρακτικοτητα.... ας μην το συζητησουμε.... απαιχτο
απο επιδοσεις.... πικρα, μεγαλη πικρα αδελφια..... 34 ευγενη τετραποδα στο τσακιρ κεφι(λεγε με 1100cc) αλλα γερικα, κουρασμενα, ξεψυχισμενα και διψασμενα σε βαθμο που οταν εβαζα πρωτη και αφηνα συμπλεκτη, παντα νομιζα οτι ειχα ξεχασει το χειροφρενο δεμενο
απο ροπη....γραμμαρια, οχι κιλα.... οταν αφηνα το γκαζι και το ξαναπατουσα παθαινε ενα μικρο εγκεφαλικο και μετα ξαναζωντανευε
κανοντας μια σουμα εχουμε και λεμε:
+ + + + + + = -
Τελικά ενδιαφέρεται κανείς να αναπαλαιώσει Renault 4L?
-
Ο χρήστης uno έγραψε:
Τελικά ενδιαφέρεται κανείς να αναπαλαιώσει Renault 4L?εχεις κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης uno έγραψε:
Τελικά ενδιαφέρεται κανείς να αναπαλαιώσει Renault 4L?ναι κάποιον ανώμαλο ξέρω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
γεννηθηκε σαν αντι2CV, δηλαδη σαν απαντηση στην citroenΝαι, 10 ολόκληρα χρόνια μετά το 2CV.
-
Συγγνώμην που σας πρήζω με τα αυτοκινητάκια μου, αλλά σε κάποιον πρέπει να τα δείξω τελος πάντων!:
-
ουπς
πρωτης σειρας, σαν το δικο μου, αλλα εμενα ηταν λευκο 63 -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
[
απο επιδοσεις.... πικρα, μεγαλη πικρα αδελφια..... 34 ευγενη τετραποδα στο τσακιρ κεφι(λεγε με 1100cc)850 cc νομιζω πώς ηταν
εγω ειχα ενα πρασινο,δευτερης γενιας.Ακόμα κυκλοφορει στο δρομο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
απο επιδοσεις.... πικρα, μεγαλη πικρα αδελφια..... 34 ευγενη τετραποδα στο τσακιρ κεφι(λεγε με 1100cc)850 cc νομιζω πώς ηταν
σωστα τα λες αντρεα, 850 ηταν και το δικο μου
αλλα υπηρχε και 1100 σαν το μοτερ του 5TL με 34 ολοκληρα αλογα -
Το 5TL πρεπει να ήτανε 1000άρι με 45 άλογα.
5άρι με κινητηρα απο το κατρελ υπήρχε σίγουρα (και το λεβιε ταχυτητων διπλα στο τιμόνι),ειχα ενα για μερικες εβδομάδες.
Κατρελ με μεγαλύτερο κινητηρα απο αυτον των 850 κ.εκ. δεν θυμάμαι να είδα ποτε μου.Που να ψαχναμε λίγο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το 5TL πρεπει να ήτανε 1000άρι με 45 άλογα.
5άρι με κινητηρα απο το κατρελ υπήρχε σίγουρα (και το λεβιε ταχυτητων διπλα στο τιμόνι),ειχα ενα για μερικες εβδομάδες.
Κατρελ με μεγαλύτερο κινητηρα απο αυτον των 850 κ.εκ. δεν θυμάμαι να είδα ποτε μου.Που να ψαχναμε λίγο;
υπαρχει στο βιβλιο που εχω
και μαλιστα το λεει και GTL
θα δω τον ακριβη κυβισμο και θα σου πω
αααα φιλασθενος κι εσυ........
στις διακοπες μου θα περασω μερικες μερες και επανω
να αλλαξουμε τ/φ για εναν καφε!!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
να αλλαξουμε τ/φ για εναν καφε!!!Το GTL ήτανε 1100 κ.εκ.,ενω υπήρχε και εκδοση GTX με ντιζελοκινητηρα (νομίζω) 1700 κ.εκ.
Τηλέφωνο σου στελνω με ΡΜ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
να αλλαξουμε τ/φ για εναν καφε!!!Το GTL ήτανε 1100 κ.εκ.,ενω υπήρχε και εκδοση GTX με ντιζελοκινητηρα (νομίζω) 1700 κ.εκ.
Τηλέφωνο σου στελνω με ΡΜ
Tι με πμ ρε παιδιά; Άντε όλοι να βρεθούμε.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
[
σωστα τα λες αντρεα, 850 ηταν και το δικο μου
αλλα υπηρχε και 1100 σαν το μοτερ του 5TL με 34 ολοκληρα αλογαόταν άλλα με 602 cc έχουν 35 άλογα
-
Μην ξεχνάμε και τον 1015 με 55 ίππους
-
Το τι τραβηξε εκεινο το κατρελ στα χερια μου δε λέγεται παίδες.Και εχω να πώ,οτι η οδηγηση του σε χωματόδρομους (ακόμα και πολύ κακους) ητανε μια καταπληκτικη εμπειρία.Το μικρο βαρος,τα στενα λάστιχα και οι τεραστιες διαδρομες της αναρτησης ηταν ικανα να σε βγαλουν ασπροπρόσωπο σε κατστασεις που οτιδήποτε μη-τετρακίνητο θα κώλονε
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]