-
edit
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Σημερα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να δηλώσω συμμετοχή για το επόμενο Coppa Milano Sanremo
Τελικά το κόστος μου βγαίνει πολύ ψηλά και αποφάσισα να προσανατολιστώ σε κάποια πιο φτηνά events αντίστοιχα όμως καλά οργανωτικά...Νασο, αν έχεις κάνει κάποια μελέτη για αγώνες τέτοιου επιπέδου στο εξωτερικό αλλά και για πιο προσιτές διοργανώσεις, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μας κάνεις μια μικρή παρουσίαση γιατι με ανδιαφέρει και εμένα (όπως και πολλούς εδωπέρα, πιστεύω). Κάτι έβλεπα για tour d' Espana... ;
-
Αλεξανδρε,
Αν θελησουμε καποια στιγμη να συμμετασχουμε σε αγωνα του εξωτερικου, θα πρεπει νομιζω να κοιταμε αγωνες σε Ιταλια, Γαλλια, Ελβετια κλπ
Σε χωρες δλδ κοντινες σχετικα μιας και το κοστος μεταβασης σε αλλες χωρες οπως Αγγλια, Ισπανια κλπ μπορει να αποδειχτει δυσβασταχτο
Υπαρχουν λεσχες με μεγαλη εμπειρια που διοργανωνουν αγωνες υψηλοτατου επιπεδου χωρις το entry fee να ειναι αστρονομικο.
Επανερχομαι με κατι που εχω στο μυαλο μου
Νασος -
αλεξανδρε
παρε και ρυμουλκα μαζι σου -
γιατι αν δεν αλλαξε κατι στο παρκινγκ του μες τον αυγουστο......
-
χαχαχα σταματηστε να τον πειραζετε ..!! δεν τον λυπασται...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
χαχαχα σταματηστε να τον πειραζετε ..!! δεν τον λυπασται...ΟΧΙ
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αλεξανδρε
παρε και ρυμουλκα μαζι σουαρχισες τις κακιες παλι.
Δειξε το επιπεδο σου υπερόπτη ιδιοκτήτη ΜΒ -
...Δηλαδή, όταν λες 'κόστος μετάβασης' τι εννοείς;
Εμείς οδικώς λέμε να πάμε (από ότι γνωρίζω μίλια γράφουν μόνο τα βαπόρια και τα αεροπλάνα, όχι τα αυτοκίνητα!)Σοβαρά, τώρα, αν έχεις κάτι ενδιαφέρον σε παρακαλώ κάνε μιας μια mini παρουσίαση...
(αφού δεν τα βρίσκουμε εδώ, ίσως τα βρούμε έξω...) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Δηλαδή, όταν λες 'κόστος μετάβασης' τι εννοείς;
Εμείς οδικώς λέμε να πάμε (από ότι γνωρίζω μίλια γράφουν μόνο τα βαπόρια και τα αεροπλάνα, όχι τα αυτοκίνητα!)Σοβαρά, τώρα, αν έχεις κάτι ενδιαφέρον σε παρακαλώ κάνε μιας μια mini παρουσίαση...
(αφού δεν τα βρίσκουμε εδώ, ίσως τα βρούμε έξω...)Εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα μια τετοια συμμετοχη
Εχουμε και λεμε λοιπον
Παρε για παραδειγμα οτι παμε Ισπανια
θα χρειαστεις πιο πολλες διανυκτερευσεις μεχρι να φτασεις στον προορσιμό σου - αρα πιο πολλα λεφτα
Θα χρειαστεις περισσοτερα καυσιμα - αρα πιο πολλα λεφτά
Παίρνεις μεγαλύτερο ρίσκο να σου βγάλει κάτι κουφό το αμάξι σου σε αυτό το ταξίδι, λόγω των πολλών χλμ που θα φορτώσεις το προγραμμα προς και από την περιοχή διεξαγωγής του αγώνα
Παίρνεις πιο πολλές μέρες άδεια - πράγμα δύσκολο αφού έχεις να συντονιστείς και με το συνοδηγό σου (που και αυτός θα πρέπει να πάρει τις ίδιες μέρες άδεια)Τα παραπάνω είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που με κάνουν να σκέφτομαι (έστω για αρχή) μια συμμετοχή σε αγώνα στην Ιταλία ή στη Νότια Γαλλία ή στην Ελβετία (αν και το κόστος εκεί ανεβαίνει κάπως πιο ψηλά )
-
Τα παραπάνω είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που με κάνουν να σκέφτομαι (έστω για αρχή) μια συμμετοχή σε αγώνα στην Ιταλία ή στη Νότια Γαλλία ή στην Ελβετία (αν και το κόστος εκεί ανεβαίνει κάπως πιο ψηλά )κατι σαν και αυτό που έτρεχε ο M. με τη τζουλιέτα;
(brescia νομίζω ήταν) 'Εχουμε καμιά πληροφορία; -
Εχω ακούσει για το Ράλλυ Άλπεων αλλά είναι λίγο ακριβό:
Όμως εγω έχω πάρει πληροφορίες για ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ event στις Γαλλικές Άλπεις
Και επειδή έχει τύχει να έχω επισκεφτεί μερος εκείνης της περιοχής το 2000, νομίζω ότι θα είναι φανταστική ευκαιρία να πάμε...
Γίνεται συνήθως στα τέλη Μαϊου και αν δεν κανω λάθος είναι 3 βράδυα. Η Συμμετοχή είναι ρεαλιστική χωρις να κανει απαγορευτική κάθε σκέψη για συμμετοχή.
Έχουν συμμετάσχει φίλοι από το χώρο και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Είναι το LA RONDE DES CIMES D'AZUR που διοργανώνει το
Club Alpine Cote d'AzurΔιαβάστε εδώ (και εξηγήστε και σε μάς που δεν ξέρουμε Γαλλικά)
-
η εξαγωγη και ξανα εισαγωγη των οχηματων στην ελλαδα ειναι κατι ευκολο?
το γνωριζεις?
δωσε και μια ταξη μεγεθους σε χρημα...
σε ολους τους αγωνες μπορει να γινει δεκτο οποιοδηποτε οχημα 68-72?
η μπορει να θεωρηθη μπασκλασαρια και να φας πορτα.....? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
η μπορει να θεωρηθη μπασκλασαρια και να φας πορτα.....?οι οδηγοί μπορεί να φάνε πόρτα...
ανησυχείς? -
η μπορει να θεωρηθη μπασκλασαρια και να φας πορτα.....?οι οδηγοί μπορεί να φάνε πόρτα...
ανησυχείς?συγνωμη αλλα οι σερβιτορες εχεις δει σε ποιον πανε πρωτα...
οχι σ αυτους που λενε μια κρεπα με τυρι.... πως το λες?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ανησυχείς?συγνωμη αλλα οι σερβιτορες εχεις δει σε ποιον πανε πρωτα...
οχι σ αυτους που λενε μια κρεπα με τυρι.... πως το λες?
Βαγγέλη, εκτελείς χρέη SirGus ???
-
η ******** (ακτοπλοική εταιρεία - επιτρέψτε μου να μην αναφέρω όνομα) δίνει περίπου στα 1.000€ τη 2κλινη καμπίνα και το αμάξι για Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα
Με τις κατάλληλες γνωριμίες είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα μπορούσαμε να την πάρουμε στο 1/3 της τιμής αν όχι δωρεάν
Αυτό προυποθέτει να είμαστε σίγουροι πως θα πάμε για να παίξουμε σε στυλ χορηγίας κλπ
Το event έχει τις εξής προυποθέσεις:
- ΑΡΙΣΤΑ προετοιμασμένο αυτοκίνητο
- Έγκαιρο προγραμματισμό
- 8 μέρες άδεια (μαζί με το σ/κ του αγώνα)
- 1.500-2.000€ για 2 άτομα all inclusive
Προσωπικά δε μου φαίνονται πολλά...
-
η ******** (ακτοπλοική εταιρεία - επιτρέψτε μου να μην αναφέρω όνομα) δίνει περίπου στα 1.000€ τη 2κλινη καμπίνα και το αμάξι για Πάτρα-Ανκόνα-ΠάτραΜε τις κατάλληλες γνωριμίες είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα μπορούσαμε να την πάρουμε στο 1/3 της τιμής αν όχι δωρεάν
Αυτό προυποθέτει να είμαστε σίγουροι πως θα πάμε για να παίξουμε σε στυλ χορηγίας κλπ
Το event έχει τις εξής προυποθέσεις:
- Έγκαιρο προγραμματισμό
- 1.500-2.000€ για 2 άτομα all inclusive
χμ
- αυτο οκ
- το ξυλο των γυναικων θα το μοιραστουμε?
- αδεια ανω των 3-4 ημερων δεν παιζει με τπτ(εδω για εκθεση δουλειας και παλι...)
- κι αυτο οκ
-
- Έγκαιρο προγραμματισμό
- 1.500-2.000? για 2 άτομα all inclusive
Εγώ είμαι μέσα...
Αρκεί να μην έχουν πρόβλημα με τη μερσεντές 'της σειράς'.
Μπορώ να κουβαλήσω και πολλά έξτρα ανταλλακτικά αν πάει κάτι στραβα+3ο άτομο για να ρίξουμε το κόστος... -

ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]