-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:lipsealed:(βέβαια, δεν πρέπει να αποτελεί και μεγάλη έκπληξη που ο ο κύριος Δημήτρης τσίμπησε την SS... αν μπορώ να διακρίνω καλά βλέπω στο βάθος μια gt6 και μπροστά ένα κουκουλωμένο που θυμίζει 911targa... Που θα τη φτιάξει; Δεν πιστεύω να ισχυρίζεται, έστω για πλάκα, ότι θα την κάνει με μπολίκη DIY εργασία στο υπόγειό του; )
επρεπε να τη δεις από κοντά Αλεξ μου... Ήταν το κάτι άλλο...
Όσο για το GT6 που λες οτι βλεπεις στο βαθος, αυτο ειναι ΑΦΙΣΣΑ μιας και αποτελει το απιαστο ονειρο του κου Δημητρη (οπως ο ιδιος μου εξομολογηθηκε) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για τον Κώστα.
Είναι εύκολο να λέμε ότι καλύτερα να νοικιάσεις παρά να έχεις κάτι μόνιμο που το χρησιμοποιείς σπάνια. Έχω μείνει για κάποια χρονική περίοδο χωρίς αυτοκίνητο (με τη λογική που περιγράφετε) και δεν έκανα ποτέ τέτοια κίνηση, κυρίως γιατί βαριόμουν τη διαδικασία. Άσε που αν βάλεις το έξτρα κόστος (τώρα θα είναι το λιγότερο 40-45ευρώ τη μέρα + τα έξτρα χιλιόμετρα που θα κάνεις-αμέσως ανεβάζει το κόστος του τριημέρου κατά 200-250 ευρώ!) τότε πραγματικά φαίνεται πως δε συμφέρει σαν κίνηση. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι σε ένα ακριβό ΙΧ που θα χάσει κάμποση από την αξία του με το καλημέρα αλλά σε ένα σχετικά καινούργιο και φτηνό μεταχειρισμένο με μικρά πάγια έξοδα και με λίγη σημασία αν είναι γδαρμένη η πόρτα του ή χτυπημένος ο προφυλακτήρας του.εχεις μαλλον δικιο φίλε στην αρχή λες 'Θα νοικιάζω αμαξι' κλπ κλπ, αλλα οταν ερθει η ώρα να πας το 3ημεράκι σου, θα σου πέφτει βαρύ να πλερώκεις 100 γιούρια για να νοικιάσεις αυτοκινητάκι
Οπότε πάλι δε θα νοικιάζεις... -
ΑΦΙΣΣΑ !!! βεβαίως ΑΦΙΣΣΑ !!!!
(ωχ.. η μέση μου...) -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Όσο για το GT6 που λες οτι βλεπεις στο βαθος, αυτο ειναι ΑΦΙΣΣΑ μιας και αποτελει το απιαστο ονειρο του κου Δημητρη (οπως ο ιδιος μου εξομολογηθηκε)Καλά, άπιαστο όνειρο το gt6 και εφικτό το SS...;;;
Περίεργα πράγματα ακούω, σήμερα, από το πρωι...θα μας τρελάνεις, ρε Νάσο; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
μπροστά ένα κουκουλωμένο που θυμίζει 911targa...Δεν το πιστεύω! Αναγνωρίζεις και αυτοκίνητα κάτω από κουκούλες;
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
(ωχ.. η μέση μου...)Καλά... τι αφίσσα μου λέτε, ρε παιδιά! Θα με τρελάνετε εσείς σήμερα... αφίσσα από ένα αμάξωμα χωρίς εσωτερικό; Θα έλεγα ότι είναι του Νάσσου αν μου το έδειχναν έτσι!
Ρε συ, μήπως αποφάσισες να το κρεμάσεις στον τοίχο 'και καλά αφίσσα' και μας κοροϊδεύεις; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Όσο για το GT6 που λες οτι βλεπεις στο βαθος, αυτο ειναι ΑΦΙΣΣΑ μιας και αποτελει το απιαστο ονειρο του κου Δημητρη (οπως ο ιδιος μου εξομολογηθηκε)Καλά, άπιαστο όνειρο το gt6 και εφικτό το SS...;;;
Περίεργα πράγματα ακούω, σήμερα, από το πρωι...θα μας τρελάνεις, ρε Νάσο;Δηλαδή με αμφίσβητείς?
-
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΣΟΥ;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(ωχ.. η μέση μου...)Καλά... τι αφίσσα μου λέτε, ρε παιδιά! Θα με τρελάνετε εσείς σήμερα... αφίσσα από ένα αμάξωμα χωρίς εσωτερικό; Θα έλεγα ότι είναι του Νάσσου αν μου το έδειχναν έτσι!
Ρε συ, μήπως αποφάσισες να το κρεμάσεις στον τοίχο 'και καλά αφίσσα' και μας κοροϊδεύεις;ναι ρε φίλε, ΑΦΙΣΣΑ ειναι... ωχούούού....
-
Ψάχνω να βρω φωτογραφία από διαλυμένο gt6... γιατί τώρα που το βλέπω SS με διπλά ψαλίδια... φούσκες.... κουκουλωμένη 911...gt6 άσπρο χαλκομανία....
κάπου τα έχω ξαναδεί εγώ αυτά... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΣΟΥ;Defamation....
Verleumdung...
diffamation...
diffamazione...
συκοφαντία...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ψάχνω να βρω φωτογραφία από διαλυμένο gt6... γιατί τώρα που το βλέπω SS με διπλά ψαλίδια... φούσκες.... κουκουλωμένη 911...gt6 άσπρο χαλκομανία....
κάπου τα έχω ξαναδεί εγώ αυτά...γιατί, έχεις έρθει ποτέ στο γκαράζ μου?
ουπς...
-
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΣΟΥ;
Defamation....
Verleumdung...
diffamation...
diffamazione...
συκοφαντία...
-
Είναι απλό να βρούμε σε ποιόν ανήκει το γκαράζ: σε αυτόν που έτρεχε με το ν. 18 στο προηγούμενο Απολλώνιο!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Είναι απλό να βρούμε σε ποιόν ανήκει το γκαράζ: σε αυτόν που έτρεχε με το ν. 18 στο προηγούμενο Απολλώνιο!!!ναι, ε?
δηλαδή αν μεταφέρω αυτό το αυτοκόλητο στο δικό σου γκαράζ, αυτομάτως θα σημαίνει ότι είμαι και ο ιδιοκτήτης του? -
Αστο, Νίκο, αποκαλύφθηκε η πλεκτάνη!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Είναι απλό να βρούμε σε ποιόν ανήκει το γκαράζ: σε αυτόν που έτρεχε με το ν. 18 στο προηγούμενο Απολλώνιο!!!ναι, ε?
δηλαδή αν μεταφέρω αυτό το αυτοκόλητο στο δικό σου γκαράζ, αυτομάτως θα σημαίνει ότι είμαι και ο ιδιοκτήτης του? -
αν αυτη η μετωπη ειναι μερκ εγω βγαινω συγγρου τωρα!!!!!!!!
και σιγα μην εχει μια τοση δα χελωνα για το κιβωτιο η μερκ.......
α ρε αγγλαρες .......
μη σε πετυχω στο τραπεζακι μονο...ακους???? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
αν αυτη η μετωπη ειναι μερκ εγω βγαινω συγγρου τωρα!!!!!!!!αφορμή ψάχνεις μου φαίνεται...
εντάξει, είναι ψηλά οι τιμές για την /C... αλλά όχι και να φτάσουμε σε αυτό το σημείο -
Είναι απλό να βρούμε σε ποιόν ανήκει το γκαράζ: σε αυτόν που έτρεχε με το ν. 18 στο προηγούμενο Απολλώνιο!!!
ναι, ε?
δηλαδή αν μεταφέρω αυτό το αυτοκόλητο στο δικό σου γκαράζ, αυτομάτως θα σημαίνει ότι είμαι και ο ιδιοκτήτης του?Βρε απατεώνα αφού στο γκαράζ του κ. Δημήτρη δεν είχες ξαναπάει, πρόλαβες και κόλλησες το περσινό σου νούμερο στον τοίχο που όλως τυχαίως είχες φέρει μαζί σου ατσαλάκωτο;
Καλή απάτη πάντως μπράβο εγώ το έχαψα κανονικά!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]