-
συγνωμη νασουλη μου
δεν ειμαι μιζερος, απλα νομιζω οπως ειπε και ο νικολας οτι ορισμενα δεν ειναι και τοσο καλα οσο φαινονται στις φωτο
και ειδικα στις φωτο του αλεξ
περιτο να σου πω οτι η δικια μου εχει ψεγαδια και ο μουσικος τα εξαφανισε στις φωτο που μου εβγαλε
υπαρχουν βεβαια οχηματα που οντως ντρεπομαι να τα κοιταξω, αλλα συνηθως δεν τα ευχαριστιεσαι οσο εμεις τις σαβουριτσες μας που τις τσουλαμε πολυ -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
συγνωμη νασουλη μου
δεν ειμαι μιζερος, απλα νομιζω οπως ειπε και ο νικολας οτι ορισμενα δεν ειναι και τοσο καλα οσο φαινονται στις φωτο
περιτο να σου πω οτι η δικια μου εχει ψεγαδια και ο μουσικος τα εξαφανισε στις φωτο που μου εβγαλε
υπαρχουν βεβαια οχηματα που οντως ντρεπομαι να τα κοιταξω, αλλα συνηθως δεν τα ευχαριστιεσαι οσο εμεις τις σαβουριτσες μας που τις τσουλαμε πολυοχι ρε φίλε
ο Νίκος είπε για την πραγματικότητα και εννοουσε την όλη φαση του Rally. Ενω δηλαδη οι φωτο δείχνουν τρομερα 'ξεσηκωτικές' καταστασεις, η πραγματικότητα είναι κάπως πιο χλιαρή... (τουλάχιστον εγώ αυτά κατάλαβα από τα posts του)
Δεν μιλούσε αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα... -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
συγνωμη νασουλη μου
υπαρχουν βεβαια οχηματα που οντως ντρεπομαι να τα κοιταξω, αλλα συνηθως δεν τα ευχαριστιεσαι οσο εμεις τις σαβουριτσες μας που τις τσουλαμε πολυοχι ρε φίλε
ο Νίκος είπε για την πραγματικότητα και εννοουσε την όλη φαση του Rally. Ενω δηλαδη οι φωτο δείχνουν τρομερα 'ξεσηκωτικές' καταστασεις, η πραγματικότητα είναι κάπως πιο χλιαρή... (τουλάχιστον εγώ αυτά κατάλαβα από τα posts του)
Δεν μιλούσε αποκλειστικά για τα αυτοκίνητα...Ναι αυτό που λέει ο Νάσος εννοούσα.
-
ααα οκ
εγω καταλαβα λαθοςκαφε το απογευμα-βραδακι???
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
καφε το απογευμα-βραδακι???Το απόγευμα θα ψάξουμε για φροντιστήριο αγγλικών. Αν είναι για βράδυ μάλλον ναι.
-

και ρωτάω εγώ...
σε ένα μπεζ ami...τι βάζουμε? Μαύρη μάσκα ή ασημί?
(Λέω για την μάσκα που βλέπετε μπροστά με το σήμα της Citroen)
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
και ρωτάω εγώ...σε ένα μπεζ ami...τι βάζουμε? Μαύρη μάσκα ή ασημί?
(Λέω για την μάσκα που βλέπετε μπροστά με το σήμα της Citroen)
Ότι του φόρεσε η μαμά του.
-
σωστα οτι εβαλε η μαμα εταιρια
λοιπον βραδυ οκ!!!
1.καπαπης
2.niga
3.μουσικος???αλλος? και που?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
...και ειδικα στις φωτο του αλεξ
περιτο να σου πω οτι η δικια μου εχει ψεγαδια και ο μουσικος τα εξαφανισε στις φωτο που μου εβγαλε...Μην πυροβολείτε τον πιανίστα!
Δε θέλω να τους κάνω καμιά διαφήμιση αλλά επειδή ο όγκος των φωτογραφιών είναι τεράστιος (2GB σε jpg για να καταλάβεις) δεν έχω το χρόνο, ούτε τη διάθεση για να είμαι ειλικρινής, να τις 'πειράξω'. Ένα unsharp mask επειδή ρίχνω την ανάλυση, μερικές φορές ένα κροπιάρισμα αν δεν είναι 'καθαρό' το background, άντε και κανένα καψιματάκι για τονισμό το πολύ έχουν...
Δε θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να τις προσέξω, όπως θα πρόσεχα τις φωτογραφίες ενός φίλου... Δεν πληρώνομαι, άλλωστε, για αυτο (είναι πολύωρη και επίπονη διαδικασία)! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
σωστα οτι εβαλε η μαμα εταιριαλοιπον βραδυ οκ!!!
1.καπαπης
2.niga
Ο μουσικός έχει μάθημα το απόγευμα και το βράδυ παίζει μύηση στα άδυτα της τεχνολογίας και του θεάματος...δυσκολο για σήμερα...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
σωστα οτι εβαλε η μαμα εταιρια
λοιπον βραδυ οκ!!!
1.καπαπης
2.niga
Ο μουσικός έχει μάθημα το απόγευμα και το βράδυ παίζει μύηση στα άδυτα της τεχνολογίας και του θεάματος...δυσκολο για σήμερα...
Ε χωρίς μουσική δεν γίνεται, να το κάνουμε άλλη μέρα;
-
εεε ναι οκ
πειτε μερα και οι λοιποι -
παίδες δεν ξέρω τι είχε από το εργοστάσιο το ami
δεν ζούσα τότε
Μια φωτογραφία του 77 το έχει με ασημί και μία του 80 με μαύρο.
Θα δω τι έχω στις 13 κούτες με τα ανταλλακτικά και θα κρίνω
πάντως άλλα είχαν ασημί άλλα μαύρο... -
Αυριο βραδυ Μικρολίμανο?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν ζούσα τότε -
Αυριο βραδυ Μικρολίμανο?εγω μεσα, τελειωνω 9 και ερχομαι
πειτε ολοι για να ενημερωσω και τον stoubo -
Αυριο βραδυ Μικρολίμανο?ok by me
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
παίδες δεν ξέρω τι είχε από το εργοστάσιο το amiδεν ζούσα τότε
Μια φωτογραφία του 77 το έχει με ασημί και μία του 80 με μαύρο.
Θα δω τι έχω στις 13 κούτες με τα ανταλλακτικά και θα κρίνω
πάντως άλλα είχαν ασημί άλλα μαύρο...Αν και ούτε εγώ ζούσα τότε .... προτιμώ το ασημί.
Του προσδίδει μια πολυτέλεια, αν και φυσικά δεν την έχει ανάγκη... -
Αυριο βραδυ Μικρολίμανο?Ωχ πόσο με κουράζουν αυτά τα διηπειρωτικά ταξίδια Θα μου πάρει 45 λεπτά να έλθω χωρίς κίνηση....
Τέλος πάντων. Μικρολίμανο πού;(Α και επειδή έχω να πάω εκεί από την εποχή του ...ΠΟΙΑΘ, δηλαδή από την προηγούμενη χιλιετία, πώς ερχόμαστε εκεί; έχουν αλλάξει οι δρόμοι; Εκείνο το στενάκι αριστερά μετά το ΣΕΦ που διέσχιζε την Τζαβέλα πάει ακόμη;)
-
Καλησπερα, θα ερθεται με τα οχηματα ...?και εγω μεσα ειμαι ..!!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]