-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
νεαρε τετοιες γωνιες με τα ΜΠΑ ουτε στο υπνο σας εσεις οι αγγλαρεςουτε να παρκαρετε δεν μπορειτε στο χωμα παλικαρακι....
ναι, ναι... στο 'Ραλλυ... Αιγαίου' θέλεις να πεις...
Γιατί τις μαούνες δεν τις έχουν κάνει δεκτές ακόμη σε ράλλυ χωμάτινα κλπ κλπ κλπΌταν βλέπω καθετόνι να υπερστρέφει στο χώμα με αυτοκόλλητα αγώνα στις πόρτες... μου έρχονται στο μυαλό οι πιτσιρικάδες που πάιρνουν το Primera του πατέρα τους και τραβούν χειρόφρενα το Σαββατόβραδο στο Μπουρνάζι
-
Κοίτα,
λόγω της σκληρής αποικιοκρατικής πολιτικής, και να ήθελαν να τρέξουν με άλλο αυτοκίνητο, δε θα το επέτρεπαν.
Αλλά αυτό που με ανησυχεί, είναι ο εκτροχιασμός του αγαπητού μου συμπέθερου από το σωστό δρόμο (call me Japan).
Υπερστροφές στο χώμα με πισωκίνητα, η λύση είναι μονόδρομος...Αν υποψιαστώ....
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Νομίζω θα τερμάτισαν και το πλήρωμα θα ήταν τόσο ξεκούραστο όσο ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ Ami ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗΑφού με προκαλείς και θέλεις να τ'άκούσεις... θα στα πω έτσω με κίνδυνο να φανώ 'αγνώμων'...
Στην αρχή μιλούσα και σου έκανα παρέα.
Όταν όμως είδα ότι για να φτάσουμε στην Αθήνα χρειαζόμασταν άλλες 7-8 ώρες (με ρυθμους ΑΜΙ), είπα ότι σε τόσο ΜΕΓΑΛΑ ταξίδια επιβάλλεται να πάρεις έναν υπνάκο
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κοίτα,λόγω της σκληρής αποικιοκρατικής πολιτικής, και να ήθελαν να τρέξουν με άλλο αυτοκίνητο, δε θα το επέτρεπαν.
Αλλά αυτό που με ανησυχεί, είναι ο εκτροχιασμός του αγαπητού μου συμπέθερου από το σωστό δρόμο (call me Japan).
Υπερστροφές στο χώμα με πισωκίνητα, η λύση είναι μονόδρομος...Αν υποψιαστώ....
προς θεου συμπεθερε
παραμενω φαν του αξιοπιστου πισωκινητου
http://www.motorsportwebb.se/lager/film ... 1978_1.wmvδες εδω
ηχος και φως!!!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
http://www.motorsportwebb.se/lager/film/m4s/070224_hankiralli.wmvεχει για ολους
εκτος απο ΜΠΑ!!!!Φυσικά και δεν έχει ΜΠΑ
Πως άλλωστε θα μπορούσε ενα ΜΠΑ να συναγωνιστεί υπεραυτοκίνητα όπως Wartburg, Beetle, Simca Horizon κλπ κλπ κλπ? -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
ωραίες φώτο με τις SM στην εκκίνηση
τερμάτισε καμμία?
Έλα τώρα κι εσύ που το πήρες βαρέως...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Νομίζω θα τερμάτισαν και το πλήρωμα θα ήταν τόσο ξεκούραστο όσο ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ Ami ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ
Αφού με προκαλείς και θέλεις να τ'άκούσεις... θα στα πω έτσω με κίνδυνο να φανώ 'αγνώμων'...
Στην αρχή μιλούσα και σου έκανα παρέα.
Όταν όμως είδα ότι για να φτάσουμε στην Αθήνα χρειαζόμασταν άλλες 7-8 ώρες (με ρυθμους ΑΜΙ), είπα ότι σε τόσο ΜΕΓΑΛΑ ταξίδια επιβάλλεται να πάρεις έναν υπνάκο
Ξεχνάς κάτι βασικό.... Φτάσαμε τελικά!
-
ωραίες φώτο με τις SM στην εκκίνηση
τερμάτισε καμμία?
Έλα τώρα κι εσύ που το πήρες βαρέως...
αστον τωρα
ο χρηστος κι ο ευριπιδης αλλαζουν απο 4η σε 5η βλεποντας το βιντεο -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ξεχνάς κάτι βασικό.... Φτάσαμε τελικά!ναι αλλά είχα βγάλει γένια...
-
Ξεχνάς κάτι βασικό.... Φτάσαμε τελικά!
ναι αλλά είχα βγάλει γένια...
το θέμα είναι ότι στο ami μπορείς να ξυριστείς χωρίς να κοπείς (έχω έμπνευση σήμερα)
αρκεί στο ξύρισμα να μην πέσουν νερά και ανοίξει καμιά τρύπα στο πάτωμα πάχους 0,1 μm
-
Το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα.....χαιρομαι λες και πηρα για πρωτη φορα αυτοκινητο...πλενετε τωρα στο βενζιναδικο φωτογραφιες σε λιγο ...
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα.....χαιρομαι λες και πηρα για πρωτη φορα αυτοκινητο...πλενετε τωρα στο βενζιναδικο φωτογραφιες σε λιγο ...Αντε ντέεεεε..... μας έφαγε η περιέργεια
-
σε ποιον φιλο θα τις στειλω με mail και θα τις βαλει στο forum γιατι εγω δεν σκαμπαζω....??/ποιος ..?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
σε ποιον φιλο θα τις στειλω με mail και θα τις βαλει στο forum γιατι εγω δεν σκαμπαζω....??/ποιος ..?Αν τις στείλεις στο επόμενο μισάωρο ....
-
Η φωτογραφιες βγηκαν οποιως θελει να βοηθησει για να τις δουμε ολοι ας μου στειλει mail..
-
Λοιπον οι φωτο ερχονται το αμαξι ειναι καλο οδηγικα θελει κατι μαζεματακια και ενα φρεσκαρισμα εξωτερικα επειδη ηταν εξω χωρις κουκουλα (νικελ,χρωμα )τα υπολοιπα μετα....
-
οι φωτο του istorikos6... έ-έ-έρχονται!!!
-
-
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]