-
ασε ρε...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΣΟΥ;Από PONTON ή από φορτηγό;
-
Άγγλος μεταμφιεσμένος σε Γερμανό SS!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Άγγλος μεταμφιεσμένος σε Γερμανό SS!! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΣΟΥ;
Από PONTON ή από φορτηγό;
Aπο 121 πρέπει να είναι... απλά είναι τόσο μικρό το σασί του Άγγλου που φαίνεται τεράστια... το πρώτο πράγμα που μου χτύπησε περίεργα ήταν τα ράμφη μπροστά (αλλά υπήρχαν και SS-tourers, που δε μπορούσα να βρω φωτό από το σασί τους-στις αγωνιστικές ήταν γυμνά μπροστά με τις σούστες μπροστά... γι'αυτό ρώτησα για το αμάξωμα...) Επειτα, κάτι δε μου πηγαινε καλά με τις ρόδες (μιας και οι SS έχουν τεράστιες ρόδες και ταμπούρα) και τέλος η διακόσμηση γύρω γύρω...
Το κακό είναι ότι σαν σενάριο δεν είναι και τόσο απίθανο, μιας και πολλές από αυτές έπεσαν θύματα μετατροπών σε βαθμό που να μην είναι αναγνωρίσιμες ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν κάποια ΜΒ αυτής της εποχής στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης μιας μπλε σκούρας 540Κ roadster-την έχω φωτό βιαστική, θα την ψάξω να τη βρω να σας τη βάλω...)
Σε παρόμοια, αλλά αληθινή ιστορία, σε γκαράζ στην Εύβοια έχω δει RR silver ghost 40/45 του 20τόσο! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΝΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΣΙ ΣΟΥ;
Από PONTON ή από φορτηγό;
Aπο 121 πρέπει να είναι... απλά είναι τόσο μικρό το σασί του Άγγλου που φαίνεται τεράστια... το πρώτο πράγμα που μου χτύπησε περίεργα ήταν τα ράμφη μπροστά (αλλά υπήρχαν και SS-tourers, που δε μπορούσα να βρω φωτό από το σασί τους-στις αγωνιστικές ήταν γυμνά μπροστά με τις σούστες μπροστά... γι'αυτό ρώτησα για το αμάξωμα...) Επειτα, κάτι δε μου πηγαινε καλά με τις ρόδες (μιας και οι SS έχουν τεράστιες ρόδες και ταμπούρα) και τέλος η διακόσμηση γύρω γύρω...
Το κακό είναι ότι σαν σενάριο δεν είναι και τόσο απίθανο, μιας και πολλές από αυτές έπεσαν θύματα μετατροπών σε βαθμό που να μην είναι αναγνωρίσιμες ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν κάποια ΜΒ αυτής της εποχής στην Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης μιας μπλε σκούρας 540Κ roadster-την έχω φωτό βιαστική, θα την ψάξω να τη βρω να σας τη βάλω...)
Σε παρόμοια, αλλά αληθινή ιστορία, σε γκαράζ στην Εύβοια έχω δει RR silver ghost 40/45 του 20τόσο!δεν μιλάς όμορφα ...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
θα την ψάξω να τη βρω να σας τη βάλω...)
δεν μιλάς όμορφα ...
τι περιμένεις από υπερόπτες ιδιοκτήτες Μercede?
Ούτε να μας ρωτήσουν ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να μας τη βάλουν...
τς τς τς -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
θα την ψάξω να τη βρω να σας τη βάλω...)
δεν μιλάς όμορφα ...
τι περιμένεις από υπερόπτες ιδιοκτήτες Μercede?
Ούτε να μας ρωτήσουν ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να μας τη βάλουν...
τς τς τς -
Ενταξει λοιπόν με πιάσατε...
Αφού ξεβιδώσαμε σχεδόν ο,τι υπήρχε πάνω στη καρότσα του GT6, τη βγάλαμε από το σασί
και τη μεταφέραμε στη πίσω μεριά του γκαράζ
ΠΟΛΥΤΙΜΗ η βοήθεια του 'άγνωστου Χ' που τον βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες
Καλείστε να βρείτε ποιος είναι...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Φοβερό Νάσο ....
Αυτά να τα βλέπουν οι φίλοι μας με τις /8 και να τους τρέχουν τα σάλια
Περίμενε από στιγμή σε στιγμή τον κύριο D να σε πάρει τηλ για πληροφορίες και ξενάγηση στο κελάρι του κυρίου Δημήτρη.Υ.Γ. αν χρειάζεται κανένα χεράκι στην ανακατασκευή, μην με ξεχάσεις...
Αβανταδόρος, αβανταδόρος;
-
Ενταξει λοιπόν με πιάσατε...Αφού ξεβιδώσαμε σχεδόν ο,τι υπήρχε πάνω στη καρότσα του GT6, τη βγάλαμε από το σασί
Άσχετο: το γκαράζ σου είναι σε δρόμο με λαική; καημένε!
-
και τη μεταφέραμε στη πίσω μεριά του γκαράζ
Κοιτάξτε πώς γέρνει η καρότσα προς τα μπρος!!!!!
-
και παίρνω ένα sms προχθές 'αν θες αύριο έλα γιατί μαστορεύω και κερνάω καφέ'
Μαστόρεμα είναι αυτό ή επέμβαση για κοίλη?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κοιτάξτε πώς γέρνει η καρότσα προς τα μπρος!!!!!αφου ο 'αγνωστος Χ' ειναι ψηλός ενώ οι 3 που κρατάμε το μπροστινό μέρος έχουμε έσο όρο ύψους 1,60μ
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Φοβερό Νάσο ....
Αυτά να τα βλέπουν οι φίλοι μας με τις /8 και να τους τρέχουν τα σάλια
Περίμενε από στιγμή σε στιγμή τον κύριο D να σε πάρει τηλ για πληροφορίες και ξενάγηση στο κελάρι του κυρίου Δημήτρη.Υ.Γ. αν χρειάζεται κανένα χεράκι στην ανακατασκευή, μην με ξεχάσεις...
Αβανταδόρος, αβανταδόρος;
Αφού πληρώνομαι κύριε, τι θές να κάνω?
Οι υπόλοιποι ήταν εθελοντές, γι αυτό και κρατάνε τρείς μπροστά και εγώ μόνος πίσω που είναι και όλο το βάρος ... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Άσχετο: το γκαράζ σου είναι σε δρόμο με λαική; καημένε!είναι το γκαράζ της Ελευθερίας
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αφού πληρώνομαι κύριε, τι θές να κάνω?
Οι υπόλοιποι ήταν εθελοντές, γι αυτό και κρατάνε τρείς μπροστά και εγώ μόνος πίσω που είναι και όλο το βάρος ...ειλικρινά παιδιά, αν δεν ηταν ο Μαρινος χθες μαζί μου, δε νομίζω ότι θα είχα καταφέρει να τελειώσω με την καρότσα.
Έπρεπε να λύσω οτιδήποτε εμπόδιζε τη καρότσα να φύγει πάνω από το σασί.
Πλεξούδες, τιμόνια, τρόμπες φρένων συμπλέκτη, κολάρα καλοριφέρ, ντίζες, όργανα κλπ κλπ κλπΦυσικά όταν ήμουν 99% σίγουρος κατάλαβα ότι έπρεπε να ΄λυθεί και το χειρόφρενο που έπιανε σε ενα σημείο κάτω από την καρότσα και πέρναγε κάτω από το σασί...
Α,,, στη συνέχεια πάλι κάτι την εμπόδιζε... 99,9% σίγουρος ήμουν πάλι αλλά κι αυτή τη φορά έπεφτα έξω. Ήταν η εξάτμιση... Τελικά λύσαμε τα πάντα αλλά ήταν πολύ πιο βαριά από εκείνη του Spitfire (που πριν 6 χρόνια είχαμε σηκώσει 2 άτομα) Οπότε ζητήσαμε τη βοήθεια του Φάνη και του Κυριάκου οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά πέρασαν από το χώρο και... ξεμεσιάστηκαν...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι λοιπόν το Stubo για την πολύτιμη βοήθεια του. Από τους υπόλοιπους δέχομαι... δωρεές πλέον
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
και παίρνω ένα sms προχθές 'αν θες αύριο έλα γιατί μαστορεύω και κερνάω καφέ'Μαστόρεμα είναι αυτό ή επέμβαση για κοίλη?
τυχαια κι εγω το ιδιο ελαβα
-
η προηγουμενη, του spitfire, θα ηταν πιο πολυ σαπια
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
και παίρνω ένα sms προχθές 'αν θες αύριο έλα γιατί μαστορεύω και κερνάω καφέ'
Μαστόρεμα είναι αυτό ή επέμβαση για κοίλη?
τυχαια κι εγω το ιδιο ελαβα
Μου θυμίζει ένα φίλο που στέλνει μαζικό μήνυμα σε 10 άλλους 'είσαι για ποτό στο Κολωνάκι σε μισή ώρα?' και όποιος του απαντήσει 1ος είναι ο τυχερός
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]