-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Πάντως εγώ τον ακούω μια χαρά ....
Μήπως τον έβαλες δίπλα σου στο ΑΜΙ για να τον γυρίσεις πίσω και αυτός εξακολουθούσε να θεωρεί οτι είναι στην θέση του οδηγού ?θα τον έβαζα στο πορτμπαγκάζ αλλά τελικά τον άφησα στο πίσω κάθισμα να κάνει παρατηρήσεις για την ταπετσαρία και τις πόρτες από μέσα και τα καθίσματα και τα λάστιχα των πίσω παραθύρων και και και και και
-
Ας πρόσεχες....
Εμάς τους Γαλλόφιλους μας έχει φάει η καλή μας η καρδιά ... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Πάντως εγώ τον ακούω μια χαρά ....
Μήπως τον έβαλες δίπλα σου στο ΑΜΙ για να τον γυρίσεις πίσω και αυτός εξακολουθούσε να θεωρεί οτι είναι στην θέση του οδηγού ?θα τον έβαζα στο πορτμπαγκάζ αλλά τελικά τον άφησα στο πίσω κάθισμα να κάνει παρατηρήσεις για την ταπετσαρία και τις πόρτες από μέσα και τα καθίσματα και τα λάστιχα των πίσω παραθύρων και και και και και
Μάλλον ζηλεύει επειδή δεν έχει.
-
Φοβερός Νάσο....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Φοβερός Νάσο....
ήταν θέμα ενστίκτου Νίκο.
Λες και ήξερε ότι είχε λόγο να με καλοπιάσει.Αν και για να εξηγούμαστε με τα 2cv δεν τα πάω καλά, γιατί για άλλη μια φορά άκουσα αυτό το 2ήμερο 'Ami? α! Αυτό με την μηχανή 2cv ε?'
Πάντως ο Νάσος κοιμήθηκε στο πίσω κάθισμα του ami! Με τόσο θόρυβο εγώ 30 χρόνια δεν ξέρω αν έχω κοιμηθεί ποτέ έστω και για 1 λεπτό. Ίσως ήταν θέμα άμυνας του οργανισμού και κοιμήθηκε γιατί δεν άντεχε να βρίσκεται σε γαλλικό αυτοκίνητο
Το αστείο δεν είναι αυτό όμως, αλλά ότι ξύπνησε όταν κολλήσαμε στην κίνηση και έβαλα νεκρό.
Φαίνεται το κούνια μπέλα και η φασαρία του μοτέρ νανουρίζει και δεν το ξέρω
-
Θα βάλει καμια photo ο D-jet ή θα λέμε χαζομάρες τόσες ώρες?
-
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
wannabe:
Για μένα το MkIII spitfire είναι από τις καλύτερες κλασσικές επιλογές που μπορείς να κάνεις... πέρα από το ότι είναι κουκλί (συμφωνώ ότι είναι πολύ πιο όμορφο από το IV) νομίζω ότι υποσηρίζεται πολύ καλά ενώ δε θα μπλέξεις με πινακίδες και ιστορίες και θα το κυκλόφορείς (και θα το ευχαριστιέσαι) καθημερινά.
Περισσότερες info στον ειδικό!Μk3, MkIV και τα 2 είναι 1296cc άρα το τελωνείο είναι μικρό
Εγώ πιστεύω ότι ιδανικότερο θα ήταν ένα 1500 από τα μετέπειτα μοντέλα με τη βελτιωμένη πίσω ανάρτηση και το διπλό κύκλωμα φρένων με servo kit
Περί ορέξεως όμως... κολοκυθόπιτα -
-
Γι' αυτό εξαφανίστηκες παλιάνθρωπε; έτρεχες πάλι στα ράλια και στους δρόμοι; παρασύρεις και το κορίτσι βρε ακαμάτη;
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Γι' αυτό εξαφανίστηκες παλιάνθρωπε; έτρεχες πάλι στα ράλια και στους δρόμοι; παρασύρεις και το κορίτσι βρε ακαμάτη;προπονούμαι φίλε, για να σε βγάλω ασπροπρόσωπο όταν θα χρειαστείς συνοδηγό
-
Χρόνια πολλά στο γαλλόφιλο συνάδελφο και συν-οδηγό μας!!!
Της Αγίας Μαρίνας, σήμερα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Χρόνια πολλά στο γαλλόφιλο συνάδελφο και συν-οδηγό μας!!!
Της Αγίας Μαρίνας, σήμερα...Με συγκίνησες.......
Θα πάρω merc
-
Χρόνια πολλά Μαρίνο!!!!
-
Xρόνια πολλά ρε... αντίπαλε!!!
Σε παίρνω στο κινητό και προωθεί τη κληση
-
Σας ευχαριστώ όλους !!!
SPIT.... η εκδίκηση είναι ένα πιάτο.....
(στον οδοντίατρο ήμουν...) -
Στα regularite επιτρέπεται το tripmaster που πρόκειται για ένα φωτοκύτταρο που 'διαβάζει' την ντίζα του κοντέρ αλλά απαγορεύεται να φτιάξει κάποιος ένα φωτοκύτταρο και να μετράει πως κινείται η ρόδα ας πούμε.
Δεν είναι λίγο παράξενο?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Στα regularite επιτρέπεται το tripmaster που πρόκειται για ένα φωτοκύτταρο που 'διαβάζει' την ντίζα του κοντέρ αλλά απαγορεύεται να φτιάξει κάποιος ένα φωτοκύτταρο και να μετράει πως κινείται η ρόδα ας πούμε.Δεν είναι λίγο παράξενο?
Απ΄ότι ξέρω, δεν πρόκειται για φωτοκύτταρο... Ο αισθητήρας διαβάζει τις περιστροφές της ντίζας, ηλεκτρομαγνητικά. Για τον λόγο αυτόν επηρεάζεται από κάθε είδους η/μ παρεμβολές.
Φυσικά και εξακολουθεί να είναι παράξενο... -
μαρινο
χρονια πολλα, με υγεια, να σε χαιρομαστε και εμεις και η οικογενεια.
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]