-
εμένα μ' αρέσει
-
Θα του το πω
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
εμένα μ' αρέσειΕντάξει, θα σε ψηφίσουμε !!!!
-
Μοιάζει λίγο με σχολική ποδιά της Πειραϊκής-Πατραϊκής, αλλά δεν με χάλαει! Ας ήταν δικιά μου κι ας ήταν και πορτοκαλί!
-
NIGA
Πολύ σωστά το έθεσες!! -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Μοιάζει λίγο με σχολική ποδιά της Πειραϊκής-Πατραϊκής, αλλά δεν με χάλαει! Ας ήταν δικιά μου κι ας ήταν και πορτοκαλί!ΓΙΑΤΙ? θα το είχες αγοράσει από τον stubos και θα το είχε βαψει πρώτα εκείνος?
μπλιαχ
-
Εχασες μια ψήφο !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
:rant: Εχασες μια ψήφο !!!εσυ και ο ψηλός θα πάτε Μακρόνησο για... διακοπές μου φαίνεται
-
:rant: Εχασες μια ψήφο !!!
εσυ και ο ψηλός θα πάτε Μακρόνησο για... διακοπές μου φαίνεται
και εσύ στο porto hydra ΕλεύθΕροΣ
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
σε αυτό το θέμα πως τα πάει η 356?
Η παγόδα σε τι τιμές παίζει?Από 25 χιλιάρικα για κάποια της προκοπής (συνήθως αμερικάνικη εισαγωγή) που θα θέλει κάποια μαζεματάκια... με 40 παίρνεις μια πολύ καλή!
Για την 356; Εξαρτάται πολύ από το μοντέλο... η 356 βγήκε σε άπειρες εκδόσεις απο πολλούς και διάφορους καροσερίστες και ειδικά μέχρι και την Α σχεδόν κάθε εξάμηνο είχαν μικροαλλαγες. Εκεί είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα αν και η Porsche την υποστηρίζει όσο μπορεί. Οι δε πρώτες πρώτες είναι σχεδόν χειροποίητα αυτοκίνητα και είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις πράγματα (PreA, glasser, gmuend coupes κλπ κλπ). Για τις τελευταίες (Β, C SC) κάτι γίνεται αλλά η Porsche παίρνει κανονικτότατα κεφάλια γιατί όταν δεν υπάρχουν σε στόκ (αν και πολλά πράγματα τα βρίσκεις ακόμα) τα κατασκευάζει! Για τις τελευταίες έχω έναν αμερικάνικο κατάλογο (του '91) και έχει πολλά πράγματα μέσα αλλά όχι όλα!Πάλι, κανείς δε συνιστά να αγοράσει ένας νέος στο χώρο ένα τόσο πολύπλοκο πρότζεκτ. Είναι η τέλεια συνταγή για να την πατήσεις και να χάσεις ένα κάρο λεφτά χωρίς στο τέλος το αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί...
Η άποψή μου είναι να ξεκινήσεις από κάτι πιο συμβατικό και πιο φτηνό. Η παγόδα είναι σαφέστατα προτιμότερη ή κάποια από τις πρώτες 911 (προτίμηση 2.4Τ_ από καμιά 20ριά Κ ευρώ βρίσκεις πολύ καλά αυτοκίνητα!) που υπάρχουν τα πάντα για αυτές...Σε συνέχεια της συζήτησης μας, αν υποθέσουμε οτι ανοίγει το κεφάλαιο παγόδα, 230 ή 280, φαντάζομαι με πινακίδες ιστορικού (αλήθεια υπάρχουν ελληνικές? εξαρχής ή εισαγωγής μτχ?). κάτι για να αρχίσω ψιλοδιάβασμα?
στην 190sl ισχύει υποστήριξη ανάλογη με των W113 και μετά ή είναιδύσκολα τα πράγματα?
ΥΓ D-Jet ελπίζω να μην σε κουράζω που μόνο ρωτάω
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Σε συνέχεια της συζήτησης μας, αν υποθέσουμε οτι ανοίγει το κεφάλαιο παγόδα, 230 ή 280, φαντάζομαι με πινακίδες ιστορικού (αλήθεια υπάρχουν ελληνικές? εξαρχής ή εισαγωγής μτχ?). κάτι για να αρχίσω ψιλοδιάβασμα?
στην 190sl ισχύει υποστήριξη ανάλογη με των W113 και μετά ή είναιδύσκολα τα πράγματα?Υπαρχουν πολλά βιβλία σχετικά...
Άρχισε από εδώ πάντως και μετά βλέπεις:
http://www.sl113.org/home.aspΕλληνικές υπάρχουν αλλά συνήθως είναι απλησίαστες (και έχουν και κακό ιστορικό συντήρησης). Από γερμανία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να έρθει νόμιμα και να πάρει πινακίδες ιστορικού. Τώρα, η παγόδα είναι ειδική περίπτωση μιας και είναι από τα λίγα αυτοκίνητα-σύμβολα εποχής που μπορούν να ανταπεξέλθουν μια χαρά με τις σημερινές συνθήκες κυκλοφορίας οπότε οι ιστορικές πινακίδες ίσως σε περιορίσουν λίγο. Από την άλλη υπάρχει τεράστιος αριθμός εκδηλώσεων για όλα τα γούστα που μπορείς να συμμετάσχεις (παρακολούθα το thread και συχνά πυκνά ανακοινώνονται αρκετές)δε θα σου λείψει η βόλτα δλδ ενώ όταν το κόστος είναι αρκετά μεγάλο (αυτοκίνητο-ανταλλακτικά) ε, δε θέλεις να το φθείρεις με την καθημερινή κίνηση (εκτός αν 'τα έχεις' πραγματικά χοντρά!).
Η υποστήριξη στην 190 είναι εξίσου καλή με την παγόδα απλά το κόστος, όπως αντιλαμβάνεσαι, είναι αρκετά μεγαλύτερο. Γενικά όσο αυξάνεται η παλαιότητα και η σπανιότητα τόσο αυξάνεται και το κόστος. Μηχανικά, βέβαια, είναι πανομοιότυπη με την αντίστοιχη τετράπορτη ponton οπότε δεν είναι και τραγικά ακριβή εκεί αλλά στα αξεσουάρ... (ένας καινούργιος ανακατασκευασμένος προφυλακτήρας μπρος τρία κομμάτια κάνει στο νερό ένα 4χίλιαρο! Και μην περιμένεις να βρεις και μτχ εδώ που τα λέμε...).
Για τιμές ρίξε μια ματια εδώ, αν αντέχεις δλδ!
Μιλάμε για πραγματικά ΑΚΡΙΒΟ αυτοκίνητο γι'αυτό και η αγορά ενός project που μπορεί να είναι προσιτό στα 25 χιλιάρικα γίνεται είτε απο άγνοια (οπότε ξαναβγαίνει στην αγορά σε καναδυό χρόνια) είτε όταν υπάρχει πραγματικό background οπότε και μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 100Κ ευρώ στο τέλος...Από την άλλη και μια παγόδα δεν είναι σε καμία περίπτωση φτηνή, έτσι;
ΥΓ D-Jet ελπίζω να μην σε κουράζω που μόνο ρωτάω
Κάθε άλλο.
Μόνο που επειδή μιλάμε για πραγματικά ακριβά αυτοκίνητα, στα οποία η εμπειρία μου περιορίζεται στο σχετικό...διάβασμα (άντε και καμιά βόλτα κανενός φίλου) θα σου συνιστούσα να το ψάξεις σε πολύ περισσότερο βάθος ρωτώντας τους ειδικούς (ξεκίνα από το φόρουμ στο πρώτο λινκ). Νομίζω πως επιβάλλεται και μια επίσκεψη στο Klassik Zentrum της ΜΒ στην Στουτγάρδη, όπου θα εκπλαγείς από το πόσο εξυπηρετικοί και φιλικοί είναι!Τελειώνω λέγοντας ότι αν το πας σοβαρά μπαίνεις κατευθείαν στα ζόρια, ελπίζω να το έχεις συνειδητοποιήσει!
-
-
-
Φοβερές και οι δύο !!!!
Υ.Γ. Να χορέψεις lambretwist στο γάμο σου!
-
-
Να χορέψεις lambretwist στο γάμο σου!
'Να, που το ρίξαμε κι οι δυο στις τσαχπινιές, και πως θα βγάλουμ' άκρη'
Νίκος Σταυρίδης από τα 'Κίτρινα Γάντια' -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ttp://www.youtube.com/watch?v=xL5WuDPO4WI'Και 'συ τέκνον Βρούτε?'
-
-
απορώ πως το σκέφτηκες...
-