-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μολις σε βλεπει ο βενζινοπωλης σου θα κανειΜπα, αφού κάνω καμιά 20Κ με το Laguna...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τώρα μάλιστα που πήρα και ποδήλατο....
μολις σε βλεπει ο βενζινοπωλης σου θα κανει
πόσο μάλλον αν πηγαίνει για να φουσκώσει τα λάστιχα στο ποδήλατο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τώρα μάλιστα που πήρα και ποδήλατο....
μολις σε βλεπει ο βενζινοπωλης σου θα κανει
Πλέον, κατά μέσο όρο κάνω 6Κχιλ. το χρόνο στο rudy, αλλά καμιά 12ριά στο σκούτερ, και άλλα 2-3Κ σκόρπια στα υπόλοιπα, λογικά...
Κώστα, μάλλον χρειάζεσαι ένα κανονικό αυτοκίνητο που να μην το φοβάσαι... έστω κάτι φτηνό (π.χ. ένα σαξάκι) αλλά καινούργιο, σχετικά, ούτως ώστε σε μια περίπτωση ανάγκης να μπορείς να μετακινηθείς χωρίς να περιάζει που έχει σταθεί δυο βδομάδες και βγάλε σύνταξη στο ΑΜΙ. Μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας το δικαιούται!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
πόσο μάλλον αν πηγαίνει για να φουσκώσει τα λάστιχα στο ποδήλατοΚαλό, αλλά δεν πάω, έχω κομπρεσσεράκι στο αυτοκίνητο
-
αυτό είναι άλλο θέμα αλλά δεν δίνω ούτε ευρώ για αυτοκίνητο που θα κάνει το μήνα το πολύ 150 χλμ και αυτά για βραδινή διασκέδαση!
αφού είναι γνωστό ότι αν τα βάλεις κάτω...ταξί και πάλι ταξί!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αυτό είναι άλλο θέμα αλλά δεν δίνω ούτε ευρώ για αυτοκίνητο που θα κάνει το μήνα το πολύ 150 χλμ και αυτά για βραδινή διασκέδαση!αφού είναι γνωστό ότι αν τα βάλεις κάτω...ταξί και πάλι ταξί!
Σωστά, αλλά αν θέλεις να πας μια εκδρομή;
Ένα σαξάκι τώρα έχει 2-2.5 χιλιάρικα... αν τα βάλεις κάτω, αν χρειάζεσαι για ταξί 15 ευρώ τη βδομάδα x52= 780ευρώ το χρόνο και αν βάλεις και τα έξοδα για εισητήρια για μια εκδρομή π.χ. (χώρια η ταλαιπωρία) νομίζω ότι σε λιγότερα από 2 χρόνια τα βγάζει τα λεφτά του.
Είμαι 100% υπέρ στο να υπάρχει πάντα ένα 'ετοιμοπόλεμο' αυτοκίνητο και ας μη χρησιμοποιείται συνεχώς! Αν είχες μηχανή, θα σου έλεγα πως έχεις δίκαιο, καλύτερα ταξί... -
Όλοι οι κλασσικοί έχουν καβάτζα ένα κανονικό, φτηνό ακριβό δεν έχει σημασία, για κάθε μέρα. Αυτός που αποφασίζει να κυκλοφοροί με το ιστορικό καθημερινά είναι είτε πολύ πλούσιος, είτε έχει άγνοια κινδύνου!
-
http://cgi.ebay.de/H4-Scheinwerfer-Merc ... dZViewItem
-
http://cgi.ebay.de/Mercedes-W115-8-neue ... dZViewItem
kai μινι σκροφα η χαμουρα η ξετσιποτη η ...... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
αυτό είναι άλλο θέμα αλλά δεν δίνω ούτε ευρώ για αυτοκίνητο που θα κάνει το μήνα το πολύ 150 χλμ και αυτά για βραδινή διασκέδαση!
Ένα σαξάκι τώρα έχει 2-2.5 χιλιάρικα... αν τα βάλεις κάτω, αν χρειάζεσαι για ταξί 15 ευρώ τη βδομάδα x52= 780ευρώ το χρόνο και αν βάλεις και τα έξοδα για εισητήρια για μια εκδρομή π.χ. (χώρια η ταλαιπωρία) νομίζω ότι σε λιγότερα από 2 χρόνια τα βγάζει τα λεφτά του.
Είμαι 100% υπέρ στο να υπάρχει πάντα ένα 'ετοιμοπόλεμο' αυτοκίνητο και ας μη χρησιμοποιείται συνεχώς! Αν είχες μηχανή, θα σου έλεγα πως έχεις δίκαιο, καλύτερα ταξί...αν θέλεις να πας μια εκδρομη ή ακόμη και διακοπές... νοικιάζεις ένα ωραιότατο αυτοκίνητο και κανεις την πλάκα σου
Εχει δίκιο ο Κώστας.
Συμφωνώ μαζί του στο θέμα 'δεν αγοράζω άλλο τουτού' αλλά διαφωνώ μαζί του στο θέμα πάρκινγκ με αστεία χρήματα, αλλά μακρυά από το σπίτι μου...
Δεν του αξίζει του ΑΜΙ να το παραμελέις ΚώσταΣτο θεμα συχνότητα και χιλιόμετρα, μια βολτίτσα ένα πρωί Κυριακής, σε σύνολο 50 χιλιομέτρων, διατηρεί το οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε... φόρμα
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Συμφωνώ μαζί του στο θέμα 'δεν αγοράζω άλλο τουτού' αλλά διαφωνώ μαζί του στο θέμα πάρκινγκ με αστεία χρήματα, αλλά μακρυά από το σπίτι μου...
Δεν του αξίζει του ΑΜΙ να το παραμελέις Κώσταόπως πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων
120 ευρώ στην Κυψέλη για 12 μήνες σημαίνει ... 1440 ευρώ το χρόνο (πες ένα μισθό) για να έχω το αυτοκίνητο ακίνητο κοντά μου.
Ε όχι!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Είμαι 100% υπέρ στο να υπάρχει πάντα ένα 'ετοιμοπόλεμο' αυτοκίνητο και ας μη χρησιμοποιείται συνεχώς! Αν είχες μηχανή, θα σου έλεγα πως έχεις δίκαιο, καλύτερα ταξί...Σωστό αλλά μέχρι στιγμής ο Σεπτέμβριος πέρασε με ταξί στα 25 ευρώ!
Παίδες μην ξεχνάμε ότι μένω στο κέντρο. -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Στο θεμα συχνότητα και χιλιόμετρα, μια βολτίτσα ένα πρωί Κυριακής, σε σύνολο 50 χιλιομέτρων, διατηρεί το οποιοδήποτε αυτοκίνητο σε... φόρμα
Ναι αυτό ήταν το αρχικό ερώτημα
-
Ημουν καλεσμένος χθες το μεσημέρι για φαγητό σε φιλικό σπίτι.
Κάποια στιγμή (αναπόφευκτο ήταν) να πιάσουμε τη κουβέντα για κλασικά αυτοκίνητα...
Ο πατέρας της οικοδέσποινας (ο οποίος παρευρισκόταν επίσης) με κάλεσε στο υπόγειό του για μια σύντομη ξενάγηση...
Κατεβήκαμε τα σκαλιά ενός υπογείου που πιο πολύ θύμιζε κελάρι...
Εκατοντάδες σκονισμένες φιάλες γαλλικών κρασιών αποτελούσαν μια συλλογή πολλών ετών, κάτι που τον έκανε πολύ υπερήφανο.
'Θελεις να δεις κάτι ακόμα' μου ψιθύρησε συνωμοτικά...
'Ειναι κάτι για το οποίο δε συζητάω συχνά' συνέχισε ο κος Δημήτρης.
'Στη σύζυγο και στη θυγατέρα έχω πει ότι είναι απλά... ανταλλακτικά'... και συνεχίζει να με οδηγεί στο πίσω μέρος του κελαριού, οπου μια πόρτα ανοίγει και μας οδηγεί σε ένα γκαράζ...Από τη πίσω μεριά του κελαριού υπήρχε λοιπόν ένα γκαράζ 5χ5 περίπου, που η πίσω του πόρτα έβγαζε στο πίσω μέρος του κήπου.
Φαινόταν σα να είχε χρόνια να ανοιχτεί...
Πλησίασα πιο κοντά σε κάτι που μου θύμιζε σασί παλιού αυτοκινήτου...
Μου ανάβει το φως και αποκαλύπτεται το θαύμα...'Έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο?' μου ψυθιρίζει πάλι σε συνωμοτικούς ρυθμούς ο κος Δημήτρης...
'Χρόνια το κυνηγούσα και με αρκετή υπομονή και σωστή στρατηγική ήρθε στα χέρια μου μόλις πριν 3 χρόνια μέσω δημοπρασίας των Sothebys. Είναι ενα Mercedes Benz SS του 1931 το οποίο συμμετείχε σε πολλούς αγώνες στην εποχή του, στα χέρια ενός πλούσιου Άραβα που διέμενε μόνιμα στην Ευρώπη...'Από τον κο Δημήτρη έμαθα στη συνέχεια ότι το αυτοκίνητο μετά από πολλές δεκαετίες αγοράστηκε από οίκο της Ελβετίας με σκοπό να ανακατασκευαστεί, αλλά μετά τον ξαφνικό θάνατο του Ελβετού αγοραστή, οι κληρονόμοι το έβγαλαν σε δημοπρασία.
Το αυτοκίνητο τώρα έχει αποσυναρμολογηθεί με σκοπό να ξεκινήσει η ανακατασκευή του και να συμμετάσχει σε αγώνες που αναβιώνουν το κλίμα εκείνων των ημερώνΝιώθω αφάνταστα τυχερός που είχα την ευκαιρία να αγγίζω αυτό το υπέροχο δημιούργημα της Γερμανικής τεχνολογίας (εκείνων των ημερών). Κάτι που ΚΑΝΕΙΣ δε θα φανταζόταν ότι θα το έβλεπε κλειδωμένο σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι...
Τελικά μερικές φορές η ζωή σου επιφυλάσει τρομερές εκπλήξεις. Σαν όλα να συνωμοτούν για να σου αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό από το ρητό: 'Ποτέ δε ξέρεις τι κρύβει ο γείτονας στο κελάρι του'
-
Φοβερό Νάσο ....
Αυτά να τα βλέπουν οι φίλοι μας με τις /8 και να τους τρέχουν τα σάλια
Περίμενε από στιγμή σε στιγμή τον κύριο D να σε πάρει τηλ για πληροφορίες και ξενάγηση στο κελάρι του κυρίου Δημήτρη.Υ.Γ. αν χρειάζεται κανένα χεράκι στην ανακατασκευή, μην με ξεχάσεις...
-
Wow!
Θα πάθει κρίση ο Αλέξανδρος!
-
Μου έχουν πει το παρακάτω περιστατικό, το οποίο δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινό:
Προ ετών ένα ζευγάρι αγόρασε μία παλιά μονοκατοικία κάπου στα νότια προάστια (νομίζω Γλυφάδα). Στο γκαράζ της υπήρχε μία σακαράκα που τους έπιανε το χώρο. 'Μία περίεργη Μερσεντές από αυτές που οι πόρτες άνοιγαν προς τα πάνω'. Φώναξαν λοιπόν τον παλιατζή και την πήρε για παλιοσίδερα....... -
(βέβαια, δεν πρέπει να αποτελεί και μεγάλη έκπληξη που ο ο κύριος Δημήτρης τσίμπησε την SS... αν μπορώ να διακρίνω καλά βλέπω στο βάθος μια gt6 και μπροστά ένα κουκουλωμένο που θυμίζει 911targa... Που θα τη φτιάξει; Δεν πιστεύω να ισχυρίζεται, έστω για πλάκα, ότι θα την κάνει με μπολίκη DIY εργασία στο υπόγειό του; )
Για τον Κώστα.
Είναι εύκολο να λέμε ότι καλύτερα να νοικιάσεις παρά να έχεις κάτι μόνιμο που το χρησιμοποιείς σπάνια. Έχω μείνει για κάποια χρονική περίοδο χωρίς αυτοκίνητο (με τη λογική που περιγράφετε) και δεν έκανα ποτέ τέτοια κίνηση, κυρίως γιατί βαριόμουν τη διαδικασία. Άσε που αν βάλεις το έξτρα κόστος (τώρα θα είναι το λιγότερο 40-45ευρώ τη μέρα + τα έξτρα χιλιόμετρα που θα κάνεις-αμέσως ανεβάζει το κόστος του τριημέρου κατά 200-250 ευρώ!) τότε πραγματικά φαίνεται πως δε συμφέρει σαν κίνηση. Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι σε ένα ακριβό ΙΧ που θα χάσει κάμποση από την αξία του με το καλημέρα αλλά σε ένα σχετικά καινούργιο και φτηνό μεταχειρισμένο με μικρά πάγια έξοδα και με λίγη σημασία αν είναι γδαρμένη η πόρτα του ή χτυπημένος ο προφυλακτήρας του. -
Καλα τι εγινε τρεις μερες ελειψα...!!!!
-
Τι αμάξωμα είχε, σου είπε;
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]