-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος... το να κρατήσεις μ.ω.τ 40-50km/h σε ένα δύσκολο δρόμο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και ένα ιδιότροπο, παλιό αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα επίπονο (ειδικά για τα μικρά αυτοκίνητα που δεν έχουν αρκετή ισχύ και 'κόβουν' πολύ στις στροφές).
Η γαλλική δύναμη ετοιμάζεται. Θέλω κόρνες στην εκκίνηση παρακαλώ.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Quiz: ποιός ήταν ο διασημότερος ιδιοκτήτης και οδηγός Ami 6 ;Με γράφετε ε;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Quiz: ποιός ήταν ο διασημότερος ιδιοκτήτης και οδηγός Ami 6 ;
Με γράφετε ε;
εεεεεε δεν ξέρουμε!
Για πες -
E, γκούγκλισέ το λίγο εύκολο είναι....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος...+1
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος...
+1
Ένα αυτό, αλλά και όσο αφορά το σχόλιο που ακούστηκε προηγουμένως, ο συνάδελφος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η κυρία που οδηγεί το spyder είναι φίλη μου, γνωστή μου, μαμά μου, αδελφή μου κλπ κλπ...
Όπως και να έχει δλδ... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
+1
Ένα αυτό, αλλά και όσο αφορά το σχόλιο που ακούστηκε προηγουμένως, ο συνάδελφος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η κυρία που οδηγεί το spyder είναι φίλη μου, γνωστή μου, μαμά μου, αδελφή μου κλπ κλπ...
Όπως και να έχει δλδ...παρα πολυ σωστο
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
+1
Όπως και να έχει δλδ...παρα πολυ σωστο
Εντάξει παιδιά, μερικές φορές το παρακάνουμε (και λόγω ανωνυμίας),μην το κάνουμε θέμα. Συγχωρήστε τον συνάδελφο...
Ελα NIGA ... να το πάρει το ποτάμι !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ελα NIGA ... να το πάρει το ποτάμι !!!Η γυναίκα του ΝτεΓκώλ!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ελα NIGA ... να το πάρει το ποτάμι !!!
Η γυναίκα του ΝτεΓκώλ!
Ενώ ο ίδιος κυκλοφορούσε με DS !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ενώ ο ίδιος κυκλοφορούσε με DS !!!Αναπαράσταση της περίφημης απόπειρας δολοφονίας του ΝτεΓκώλ από την οποία διέφυγε επειδή η DS του συνέχισε να κινείται με τρεις ρόδες:
http://www.youtube.com/watch?v=JMGNXqZ4poU
Είναι από την ταινία 'Η ημέρα του Τσακαλιού' αλλά δυστυχώς δεν αναπαρέστησαν την κίνηση στις τρεις ρόδες.... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος... το να κρατήσεις μ.ω.τ 40-50km/h ...
Όποιος λεει ότι το regularity είναι αγώνας δεν έχει κάνει ποτέ του αγώνα. Δεξιοτεχνία ίσως, αγώνας όμως...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
4 NIGA... -
Ωραίο το panning D-Jet, πραγματικά καλό!
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος... το να κρατήσεις μ.ω.τ 40-50km/h ...
Όποιος λεει ότι το regularity είναι αγώνας δεν έχει κάνει ποτέ του αγώνα. Δεξιοτεχνία ίσως, αγώνας όμως...
κλασική περίπτωση ελιτισμού....
-Είναι το regularite αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με 2002 να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
-Είναι το ράλυ με 2002 αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με stratos να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
-Είναι το ράλυ με stratos αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με WRC να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
-Είναι το ράλυ με WRC αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με F1 να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
κλπ κλπ...
παιχνίδι με τις λέξεις δηλαδή , μανία ότι το πιο σπάνιο-γρήγορο-θεαματικό να είναι και το πιο σημαντικό ... και άλλες ανόητες συγκρίσεις!
αφού λοιπόν εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι Rohrl του κόσμου, ας μας δώσουν και ένα ορισμό του τι σημαίνει ράλλυ για να μην τσακωνόμαστε σε διάφορα θέματα κατά καιρούς.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
-Είναι το regularite αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με 2002 να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
-Είναι το ράλυ με 2002 αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με stratos να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
-Είναι το ράλυ με stratos αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με WRC να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
-Είναι το ράλυ με WRC αγώνας? Τότε δεν έχεις κάνει αγώνα με F1 να καταλάβεις τι σημαίνει αγώνας....
κλπ κλπ...
παιχνίδι με τις λέξεις δηλαδή , μανία ότι το πιο σπάνιο-γρήγορο-θεαματικό να είναι και το πιο σημαντικό ... και άλλες ανόητες συγκρίσεις!
αφού λοιπόν εδώ έχουν μαζευτεί όλοι οι Rohrl του κόσμου, ας μας δώσουν και ένα ορισμό του τι σημαίνει ράλλυ για να μην τσακωνόμαστε σε διάφορα θέματα κατά καιρούς.
Λυπαμαι αλλα ο ελιτισμος υπαρχει κυριως στο μυαλο σου.
Ραλλυ = αποσταση α-β που πρεπει να διανυσεις οσο πιο γρηγορα γινεται.
Δεν χρειαυεται απαραιτητα να εισαι Rohrl. Χρειαυεται ομως να ξερεις να οδηγεις. Μην τα ξεφτελισουμε ολα.Φιλια.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
κλπ κλπ...
Λυπαμαι αλλα ο ελιτισμος υπαρχει κυριως στο μυαλο σου.
Ραλλυ = αποσταση α-β που πρεπει να διανυσεις οσο πιο γρηγορα γινεται.
Δεν χρειαζεται απαραιτητα να εισαι Rohrl. Χρειαζεται ομως να ξερεις να οδηγεις. Μην τα ξεφτελισουμε ολα.Φιλια.
-
με χαρά θα περιμένω να μου εξηγήσεις γιατί έδειξα σημάδια ελιτισμού. Αν έχεις δηλαδή κάποια επιχειρήματα και δεν ήταν απλά μια αυθόρμητη-'παιδιάστικη' κόντρα.
Όταν κάποιος στα λεγόμενα του έχει ένα στυλ 'Εσύ δεν κάνεις ράλυ, γιαυτό αυτό που κάνω ΕΓΩΩΩΩ! είναι ράλυ' τότε μόνο ελιτισμός λέγεται αυτό.
ΝΑΙ. Δεν χρειάζεται να έχεις κανένα τρομερό επίπεδο γνώσεων στην οδήγηση για να πας σε regularity (συγκριτικά με τους οδηγούς αγώνων σε γρήγορες ταχύτητες) αλλά τι να κάνουμε... ράλλυ το λέμε!
Έχουμε αναλύσει τόσες φορές και εδώ και σε καφέδες, τι είναι το γνωστό σε όλους ράλλυ, και τι είναι το reg. Τι προσφέρει το ένα στον κόσμο και τι προσφέρει το άλλο. Βαριέμαι την κόντρα, όπως και εσύ φαντάζομαι γιαυτό , τον ίδιο χρόνο αφιέρωσε τον στέλνοντας e-mails σε δεκάδες regularity rallies που γίνονται παγκοσμίως ...και πεστους να μην τα λένε έτσι.
Δυστυχώς, θα σε απογοητεύσω αλλά θα συνεχίζουν να λέγονται ράλλυ
Για την ιστορία....με τόσα posts και εγώ και εσύ, έχουμε δείξει ποιος εμφανίζει τάσεις ελιτισμού...
-
Ειναι ενας αγωνας με τους δικούς του όρους,που ο νικητης δεν χρειάζεται να πηγαίνει πολύ γρηγορα
Αγωνας ειναι,αλλά δεν ειναι με τίποτα ραλυ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ειναι ενας αγωνας με τους δικούς του όρους,που ο νικητης δεν χρειάζεται να πηγαίνει πολύ γρηγορα
Αγωνας ειναι,αλλά δεν ειναι με τίποτα ραλυ.Και σε συνεχεια με τον αντρεα,
καθε μορφη αγωνα εχει το δικο της γουστο και την δικια της κοντρα
εχω ακουσει για καποιους που σφαζονται και παρανομουν για τα ρεγκιουλαριτε
αν εχω λαθος διορθωστε με
επισης ειναι ειναι γνωστες οι ενδοοικογενιακες απατες των sporting
εκει μη με διορθωσετε το ξερω καλα
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]