-
Καλά .... θα τα πούμε στο Απολλώνιο...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Καλά .... θα τα πούμε στο Απολλώνιο...για σένα τελείωσαν οι συμμετοχές
Ο κος Αναστασιάδης αν θέλει, είναι ευπρόσδεκτος πάντως... -
Πρόσεξε γιατί μπορεί να μην δώ το ΜΠΑ και το περάσω απο πάνω...
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Πρόσεξε γιατί μπορεί να μην δώ το ΜΠΑ και το περάσω απο πάνω...εγώ δεν τρέχω ρε φίλε
είμαι απλα ένα στρατιωτάκι...
γι αυτό σου λέω να... προσέχεις
γιατί μπορεί να σκουντήξω κατα λάθος κάποιον κριτή και να σε χτυπήσει 30' νωρίτερα -
ε... καλά, μια κουβέντα είπαμε, φανταστικέ SPITFIRE ...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Λείπει και ο φίλος μου ο SirGus που είναι ο μόνος που μπορώ να συννενοηθώ...εγώ μπορώ?
-
Να δω ποτε θα βρουμε χρονο να τελειωσουμε το ρημαδι μας
Λεγαμε να κανουμε κανεναν αγωνα φετος αλλο χλωμο -
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Λεγαμε να κανουμε κανεναν αγωνα φετος αλλο χλωμογιατί?... τελείωσαν οι αγώνες για φέτος?
από δω και πέρα έχει συνέχεια αγώνες μέχρι τον επόμενο Ιούλιο... -
Ξέρει κανείς πότε θα γίνει το απολλώνιο ράλυ?
-
Λεγαμε να κανουμε κανεναν αγωνα φετος αλλο χλωμογιατί?... τελείωσαν οι αγώνες για φέτος?
από δω και πέρα έχει συνέχεια αγώνες μέχρι τον επόμενο Ιούλιο...και εγω που νομιζα οτι με το απολλωνιο τελειωνουν τα παντα.....
gazos
το ιδιο προβλημα εχουμε ολοι φιλε gazos, δυστηχως
το καλοκαιρι κανει ζεστη.....
το χειμωνα κανει κρυο....
και ολο το χρονο τρεχουμε σαν τους τρελους γμτniga
πολυ φιλος θα πουλησει, οχι σε πολυ καλη τιμη, α112 γνησιο abarth 6ης γενιας σε καινουργη κατασταση
συν ενα ιδιο δωρο αν θες να σε φερω σε επαφη για τα παρακατω -
niga
πολυ φιλος θα πουλησει, οχι σε πολυ καλη τιμη, α112 γνησιο abarth 6ης γενιας σε καινουργη κατασταση
συν ενα ιδιο δωρο αν θες να σε φερω σε επαφη για τα παρακατω[/quote]συγνωμη που παρεμβαινω το οχι πολυ καλη τιμη τι σημαινει ...??σε(χρηματα)
-
δεν ξερω ακριβως
ακουσα κατι για 3000ε και τα δυο αυτοκινητα
αν δεν ενδειαφερει το νικο, ευχαριστως να σου δωσω το τηλ. του ιδιοκτητη -
Ευχαριστώ Βαγγέλη επειδή λέω να κάνω λίγο κράτει ας το δει ο Γιάννης αν ενδιαφέρεται.
Λοιπόν σας έχω πει ότι ο θόρυβος που άκουγα στο Audi είχε διαγνωστεί σαν μπιλιοφόρος (παρόλο που τον άκουγα από .... πίσω) και ήμουν σε αναζήτηση ανταλλακτικού. Σήμερα πήγα να το βγάλω μια βόλτα και ο θόρυβος είχε γίνει τόσο έντονος που αντί για βόλτα πήγα στο συνεργείο. Αποδείχθηκε ότι η πρώτη διάγνωση είχε γίνει χωρίς .. αυτοψία και ο μπιλιοφόρος είναι μια χαρά! Από πού προερχόταν ο θόρυβος; **Το συρματόσχοινο του χειρόφρενου χτυπούσε πάνω στον τροχό!!!!!! **
-
περιεργο το οτι το εχουν σηκωσει καμια 10αρια φορες τελευταια και δεν το ειχαν δει
τεςπα τελος καλο ολα καλα
ετοιμος και για απολλωνιο ετσι? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
περιεργο το οτι το εχουν σηκωσει καμια 10αρια φορες τελευταια και δεν το ειχαν δει
τεςπα τελος καλο ολα καλα
ετοιμος και για απολλωνιο ετσι?Πρώτα ο Απόλλωνας..... ναι!
(Καταλαβαίνεις με τι μαστόρια έχω μπλέξει ε;)
-
Απο περιεργεια ρωτησα ....
-
από δω και πέρα έχει συνέχεια αγώνες μέχρι τον επόμενο Ιούλιο...Μεχρι τελος του χρονου δεν βλεπω να τελειωνουμε
και εγω που νομιζα οτι με το απολλωνιο τελειωνουν τα παντα.....
gazos
το ιδιο προβλημα εχουμε ολοι φιλε gazos, δυστηχως
το καλοκαιρι κανει ζεστη.....
το χειμωνα κανει κρυο....
και **ολο το χρονο τρεχουμε σαν τους τρελους γμτ **Αυτο ακριβως
-
-
-
Ειδα ενα citroen-mazerati σαν και αυτο στην χρυση ευκαιρια ζηταγε νομιζω 30.000eyro
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]