-
Δεν είναι και φθηνό ...
**Mondeo Ambiente 1.6L Duratec 4-θυρο από 19.720 €
Mondeo Trend 1.6L Duratec 4-θυρο από 21.920 €
Mondeo Ghia 1.6L Duratec 4-θυρο από 22.870 €
Mondeo Ghia X 1.6L Duratec 4-θυρο από 26.620 €
Mondeo Titanium 1.6L Duratec 4-θυρο από 22.870 €
Mondeo Titanium X 1.6L Duratec 4-θυρο από 26.620 € **Αν υπολογίσουμε ότι για ένα σχετικά αξιοπρεπές επίπεδο εξοπλισμού πρέπει να φτάσεις τα 23.000 χιλιάρικα για 1,6 Δεν νομίζω ότι είναι φθηνό
Σχεδόν σε επίπεδα Α4 είναι οι τιμέςΕυκαιρία θα είναι το Mondeo όπως και όλα τα Ford (πάγια τακτική της εταιρίας) 18-24 μήνες μετά την παρουσίαση τους όταν οι τιμές θα πέσουν 2000-3000 χιλ.euro.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι καλό . Λίγο μεγάλο .... αλλά καλό.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν είναι και φθηνό ...Σχεδόν σε επίπεδα Α4 είναι οι τιμές
22,5 εχει το 1,6 και 24,5 το 2,0 titanium με υπερπληρη εξοπλισμο. Δεν μου κανουν για τιμες Α4...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δεν είναι και φθηνό ...
Σχεδόν σε επίπεδα Α4 είναι οι τιμές
22,5 εχει το 1,6 και 24,5 το 2,0 titanium με υπερπληρη εξοπλισμο. Δεν μου κανουν για τιμες Α4...
Οι τιμές που ποστάρω είναι απο το Site της FORD.
http://www.ford.gr/ie/allnewmondeo/-/md ... 07/-/-/-/-Αν κάνουν λάθος καλό είναι να τους ενημερώσεις.
Αρα **23,000 **χωρίς μεταλικό για το 1,6 είναι κοντά στα Audi.
Οχι ότι τα έπερνα Α4 αλλά δεν είναι φθηνόΓια τα 2λιτρα δεν είδα τιμές στο site .... μπορεί να είναι και όπως τα λές ... ευχομαι μάλλον είναι η σωστή λέξη
Και φαντάζομαι ότι συμφωνείς στο θέμα πολιτικής στη ForD
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
http://www.ford.gr/ie/allnewmondeo/-/md ... 07/-/-/-/-Αν κάνουν λάθος καλό είναι να τους ενημερώσεις.
Οχι ότι τα έπερνα Α4 αλλά δεν είναι φθηνόΓια τα 2λιτρα δεν είδα τιμές στο site .... μπορεί να είναι και όπως τα λές ... ευχομαι μάλλον είναι η σωστή λέξη
Μην αρπαζεστε ρε με την μια... Δεν αμφισβητησα τις τιμες που δινεις... Απλα στην στρογγυλοποιηση εσυ πας πανω κι εγω κατω. Το δε Α4 νομιζω ξεπερνα τα 25 με πολυ λιγοτερο εξοπλισμο. Για το 2.0 δεν το συζηταω. Οι τιμες στα 2λιτρα ειναι οσο σου ειπα (οκ, μπορει να εφαγα καμια 200αρια ευρω).
Οσον αφορα την πολιτικη της φορντ, οχι απλα συμφωνω, αλλα την περιμενω κιολας
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μην αρπαζεστε ρε με την μια... Δεν αμφισβητησα τις τιμες που δινεις... Απλα στην στρογγυλοποιηση εσυ πας πανω κι εγω κατω. Το δε Α4 νομιζω ξεπερνα τα 25 με πολυ λιγοτερο εξοπλισμο. Για το 2.0 δεν το συζηταω. Οι τιμες στα 2λιτρα ειναι οσο σου ειπα (οκ, μπορει να εφαγα καμια 200αρια ευρω).
Οσον αφορα την πολιτικη της φορντ, οχι απλα συμφωνω, αλλα την περιμενω κιολας
-
ούτε που σκέφτηκα ....... αν το σε χάλασε ...... sorry
δεν το έκανα έσκεμένα.
Γιαυτό έβαλα και το -----> μετά.Το Α4 έχει μεγάλες προσφορές με foul εχτρα στα 24,000 .....ξαναλέω ότι δεν μου αρέσει
Saab 9.3 1.8i ή κάτι άλλο?