-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
να μπεις στο μαγαζί (σινιαρισμένος κ παρφουμαρισμένος, φυσικά φρεσκοπλυμμένος κ αξύριστος) κ να το παίξεις άνετος...
'Λογια Σοφων Αντρων'....
ποσο αξυριστος?
-
ένα μεγάλο χειροκρότημα στην εκπομπή 'η μηχανή του χρόνου', γιατί διδάσκει ιστορία, μέσω ενός μεστού λόγου κ ενός απίστευτου ρεπορτάζ...
μπράβο ειλικρινά σε τέτοιες εκπομπές που υπηρετούν τον σκοπό της τηλεόρασης...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ένα μεγάλο χειροκρότημα στην εκπομπή 'η μηχανή του χρόνου', γιατί διδάσκει ιστορία, μέσω ενός μεστού λόγου κ ενός απίστευτου ρεπορτάζ...μπράβο ειλικρινά σε τέτοιες εκπομπές που υπηρετούν τον σκοπό της τηλεόρασης...
+1
παρα πολυ ενδιαφεροντα ιστορικα στοιχεια, η περιγραφη μαλλον συντομη αλλα παντα περιεκτικη, και αρχειο για σεμιναριο (φωτογραφικο και κινηματογραφικο υλικο) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ένα μεγάλο χειροκρότημα στην εκπομπή 'η μηχανή του χρόνου', γιατί διδάσκει ιστορία, μέσω ενός μεστού λόγου κ ενός απίστευτου ρεπορτάζ...
+1
παρα πολυ ενδιαφεροντα ιστορικα στοιχεια, η περιγραφη μαλλον συντομη αλλα παντα περιεκτικη, και αρχειο για σεμιναριο (φωτογραφικο και κινηματογραφικο υλικο)Κάποια στιγμή μας είχαν πλησιάσει για ένα αφιέρωμα...
Σχημάτισα την εντελώς αντίθετη άποψη. Μου έκανε εντύπωση το θράσσος κάποιας νεαρής δημοσιογράφου της εκπομπής, η οποία μιλούσε έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα τρελαινόμασταν για να βγούμε στο φακό και φυσικά είχε πάρει το ανάλογο ύφος (Θα κάνεις αυτό και αυτό και αυτό και θα έρθεις έτσι και τότε και εκεί...κλπ κλπ).
Καμιά συμπάθεια για κανέναν 'δημοσιογράφο'. -
Ένα μεγάλο χειροκρότημα στην μάνα μου που, που την είπε σε κάτι γαϊδούρια στα ΤΕΙ που έκαναν χειρόφρενα, σπινιαρίσματα και λοιπές μαλακίες. Όταν σταμάτησαν δίπλα στο φανάρι, τους λέει 'ρε παιδιά, αντί να κάνετε εδώ κόντρες κτλ, γιατί δεν πάτε στις Σέρρες που έχει πίστα να ξεδώσετε;;'. Αυτοί βέβαια γέλασαν και της αντιπρότειναν να κάνουνε άνοιγμα στο φανάρι, όπου και η μαμά μου είπε ότι δεν αξίζει να ξοδέψει την βενζίνη.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
+1
παρα πολυ ενδιαφεροντα ιστορικα στοιχεια, η περιγραφη μαλλον συντομη αλλα παντα περιεκτικη, και αρχειο για σεμιναριο (φωτογραφικο και κινηματογραφικο υλικο)Κάποια στιγμή μας είχαν πλησιάσει για ένα αφιέρωμα...
Σχημάτισα την εντελώς αντίθετη άποψη. Μου έκανε εντύπωση το θράσσος κάποιας νεαρής δημοσιογράφου της εκπομπής, η οποία μιλούσε έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα τρελαινόμασταν για να βγούμε στο φακό και φυσικά είχε πάρει το ανάλογο ύφος (Θα κάνεις αυτό και αυτό και αυτό και θα έρθεις έτσι και τότε και εκεί...κλπ κλπ).
Καμιά συμπάθεια για κανέναν 'δημοσιογράφο'.κατα 99% τρελαινονται..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα μεγάλο χειροκρότημα στην μάνα μου που, που την είπε σε κάτι γαϊδούρια στα ΤΕΙ που έκαναν χειρόφρενα, σπινιαρίσματα και λοιπές μαλακίες. Όταν σταμάτησαν δίπλα στο φανάρι, τους λέει 'ρε παιδιά, αντί να κάνετε εδώ κόντρες κτλ, γιατί δεν πάτε στις Σέρρες που έχει πίστα να ξεδώσετε;;'. Αυτοί βέβαια γέλασαν και της αντιπρότειναν να κάνουνε άνοιγμα στο φανάρι, όπου και η μαμά μου είπε ότι δεν αξίζει να ξοδέψει την βενζίνη.έπρεπε να βάλει κ να τους δώσει σκόνη!
που την ξέρει την πίστα στις Σέρρες, ΑΡΑΓΕ...?
μήπως έχει 'Σερραίο' γιο?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον ανθρωπο που σχεδιασε αυτο το αμαξι που λεγεται Bravo. Respect.Το συγκεκριμένο είναι η Αυστραλέζικη έκδοσή του.
:
Ενα bravo στην σερβιτορα στην Talk & Drink στη Μεταμορφωση.Με εχει κανει να παραμιλαω.Για παρτη της πουλαω και το **bravo **ή **το πεταω στη θαλασσα **Όχι σκουπίδια σε θάλασσες κι ακτές.
να μπεις στο μαγαζί (σινιαρισμένος κ παρφουμαρισμένος, φυσικά φρεσκοπλυμμένος κ αξύριστος) κ να το παίξεις άνετος...
'Λογια Σοφων Αντρων'....
ποσο αξυριστος?
Άσε δέσποτα.
-
Οχι και αυστραλεζικη εκδοση ρε ζαγαρ.. Τυπικη κυριλετζιδικη εμφανιση εχει,τιποτα εξεζητημενο..
Μην ανησυχεις,θα το πεταξψ χωρις το νιτρο,δε θα μολυνω το περιβαλλον..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι και αυστραλεζικη εκδοση ρε ζαγαρ.. Τυπικη κυριλετζιδικη εμφανιση εχει,τιποτα εξεζητημενο..Ναι ακριβώς τίποτα εξεζητημένο.
Μην ανησυχεις,θα το πεταξψ **χωρις το νιτρο,**δε θα μολυνω το περιβαλλον..
Ει ψιτ μάστορα μαζί μιλάμε δεν μας ακούει κανείς.
-
ένα μεγάλο bravo στον ιδιωτικό ντέντεκτιβ κ. drdino για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει σε θέματα προσέγγισης ατόμων του ασθενούς φύλου...
να τον εμπιστευθείτε...! οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με συγκεκριμένα άτομα μπορεί να την μάθει!
κωνσταντίνε σε ευχαριστώ!
-
ό,τι μπορώ να κάνω για τους φίλους μου...
-
Τον Βαγγελη του συστησες Ντινο?
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ένα μεγάλο μπράβο στους mods που θα κλειδώσουν αυτό το thread...!!Αλήθεια πως έμεινε αυτό ανοικτό? άχρηστο είναι.
-
Ποιός είναι ο Βαγγέλης; Ενδιαφέρομαι.
-
Ποσα ξερεις εσυ...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ένα μεγάλο μπράβο στους mods που θα κλειδώσουν αυτό το thread...!!
Αλήθεια πως έμεινε αυτό ανοικτό? άχρηστο είναι.
Χασατε τη φόρμα σας κι'εσεις.
-
δεν εχουμε που να πουμε μπραβο?
τεσπα...λεω εγω τοτε στον αρχηγο με το φορντ της οδικης βοηθειας που ηταν πολυ εξυπηρετικος οταν εγω, σκεπτομενος διαφορα αλλα πραματα, εστριψα να βγω στην αττικη οδο απο αναστασεως παπαγου για κατεχακη αντι να παω για εθνικη οδο...
φυσικα αυτη ειναι η δουλεια του αλλα τοσοι και τοσοι πληρωνονται και δε ξερουν ουτε να μιλανε...
-
...ενα μεγαλο μπραβο στους συνετερους μου που πηραν την μεγαλη αποφαση να το κλεισουν το ρημαδι του φροντιστηριο ΟΛΗ την επομενη εβδομαδα και ετσι να μας ερθει ενα 10ημερο διακοπων απο το πουθενα ...
Αντιο και καλο Δεκαπενταυγουστο ....
-
επίση θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στον οδηγό του λεωφορείου τπυ ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. ξεκίνησα στις 7.00 πμ από Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρω το πλοίο από Πειραιά στις 16.45 . λόγω ενός ατυχήματος στη μεγάλη στροφή του Πλαταμώνα, καθυστερήσαμε 2.15 ώρες . τελικά έκανε τα αδύνατα δυνατά κ φτάσαμε, μετά από ένα μποντιλιάρισμα στην Εθνική, στις 16.41 στον Πειραιά... για 4 λεπτά πρόλαβα το πλοίο... κάθισα κ στη θέση του συνοδηγού, τον άγχωσα λιγάκι, κ τελικά προλάβαμε! για 4 λεπτά! μπράβο του!
πάντως στον Μαλιακό δεν προσπερνούσε... κ καλά έκανε... δεν ήθελα να χάσω τη ζωή μου για μια διαδρομή... έκλεψε χρόνο εκεί που μπορούσε... μπράβο του.
Ένα μεγάλο χειροκρότημα/ ένα μεγάλο bravo στην/στον...