-
Συνελθε!
Ωχ! Καλα ντε!
μερικες φορες νιωθω τοσο μονος
-
εχει κανείς να προτείνει κανενα cd με μουσική χαλαρωτική, χωρίς λόγια, instrumental?
θα με βοηθούσε πολύ. -
εχει κανείς να προτείνει κανενα cd με μουσική χαλαρωτική, χωρίς λόγια, instrumental?
θα με βοηθούσε πολύ. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
θα με βοηθούσε πολύ.Τι θα γίνει θα σου δώσω τα mp3?
-
konstantinosV
φυσικά!
δεν το ξεχνώ! -
-
θα με βοηθούσε πολύ.Tα soundtracks που έχει γράψει ο Yann Tiersen.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
εχω το amelie.
κάτι παρόμοιο θέλω. -
Δ-Ι-Σ-Κ-Α-Ρ-Α από τους πολυαγαπημένους μου Ulver. Το Shadows of the sun είναι ο πιο εσωτερικός δίσκος τους. Κυριαρχεί η φωνάρα του trickster που μας ταξιδεύει σε σκοτεινά μονοπάτια.
Μετά την απογοήτευση του προηγούμενου blood inside, οι λύκοι ξαναχτυπούν την κορυφή. Κατευθείαν στο νούμερο 2 της δισκογραφίας τους, για μένα, λίγο πίσω από το θεικό perdition city.
Περιμένω να βγει limited εκδοση για να το αγοράσω. Αν αργήσει πολύ, θα παρω το απλό δισκάκι. Δεν θέλω να φανταστώ πόσα χάνω ακούγοντάς το από mp3...
-
Τις τελευταιες μερες ακουω το One dream closer, μια συλλογη του Παπασπυροπουλου. Δε μπορω να ξεκολλησω....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...μια συλλογη του Παπασπυροπουλου. Δε μπορω να ξεκολλησω.......αυτος ο τυπος ειναι πραγματικα παρα πολύ καλός . Οτι εχω ακουσει απο αυτόν με εχει κυριολεκτικα 'κολλησει' για τουλαχιστον ενα 2μηνο.
Το'χει .... -
εχω το amelie.
κάτι παρόμοιο θέλω.Αν εκτός από κάτι παρόμοιο θέλεις κατι ίδιο ( ) τότε
Yann Tiersen - Les Retruivailles (2005)
Αρκετά χαλαρωτική μουσική (στο ιδιο στυλ με το Αμελί αλλά και με δείγματα κλασσικής μουσικής - βιολί κυρίως)
δείγμα 1: http://www.youtube.com/watch?v=WOrDEiuUhfc (το ομώνυμο)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...μια συλλογη του Παπασπυροπουλου. Δε μπορω να ξεκολλησω....
...αυτος ο τυπος ειναι πραγματικα παρα πολύ καλός . Οτι εχω ακουσει απο αυτόν με εχει κυριολεκτικα 'κολλησει' για τουλαχιστον ενα 2μηνο.
Το'χει ....Αν λοιπον σας αρεσε αυτο, ριξτε μια ματια και σε αλλα δυο: Parov Stelar (Shine) και Bajofondo
-
Bajofondo είναι η μπάντα του εξαιτερικού Γουστάβο Σανταολάγια, που ίσως να έχετε γνωρίσει από τα OSTs τνω Βαβέλ και Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας.
Κάτι σαν Gotan Projexct παίζουν, τελείως χονδρικά. Πολύ ωραίοι!
-
εχω το amelie.
κάτι παρόμοιο θέλω.Hans Zimmer - The Holiday OST
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
εχω το amelie.
κάτι παρόμοιο θέλω.Hans Zimmer - The Holiday OST
Επίσης Clint Mansell - The Fountain OST
Καμία σχέση με Αμελί, αλλά είναι χαλαρωτικό.
-
αρκει να μη βλεπεις τη ταινια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αρκει να μη βλεπεις τη ταινια..Διαφωνώ! Αρκεί να βλέπεις την ταινία, αλλά να μη προσπαθείς να βγάλεις νόημα.
-
α εισαι απο αυτους τους ατεχνους που δε καταλαβαν τι εγινε...
αντε δες κανα ραμπο..
-
γιατι εσυ στο ραμπο 3,εκει που ειναι μες στο ορυγμα και τους εχουν περικυκλωσει,τα ρωσικα στρατα,με οχηματα,αρμα μαχης και attack copter και τους ζηταν να παραδαθουν,κι ενω ειναι 2 ατομα ο John λεει:F**k them! και ορμαει ,εσυ εβγαλες νοημα?
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]