-
.... με καμιά 4-5 τραγούδια που μοιάζουν να είναι το Viva la vida pt.2 , ... με πάρα πολλά συναυλιακά 'οοΟΟΟοοοοΟΟΟΟοοοο' ... με τόσα διπλά κύρια φωνητικά ...
Μοιάζει ΕΝΤΕΛΩΣ μια κατά παραγγελία κυκλοφορία ( αυτό θέλετε αυτό σας δίνουμε )
... είναι σχεδόν αδύνατο να μην είσαι στο Νο1 στις περισσότερες λίστες ( στα ροκάδικα του Κολωνακίου ) στο τέλος της χρονιάς ( άσχετα εάν ο δίσκος της χρονιάς είναι αυτός της PJ ) με τόσα ραδιοφωνικά τραγούδια ... ( KAI συνεργασία με την Rihanna !!! )
Ισως να είναι μόνο to ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ακούστηκε για τελευταία φορά ένα καλό αλμπουμ 'για όλη την οικογένεια' ...
υγ ..... COLDPLAY - Mylo Xyloto
-
Αυτά... Σε LP φυσικά!
-
Αναμενω μέσα στην εβδομάδα: http://www.play.com/Music/CD/4-/2388401 ... fer=search
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
[...]
[...]Το έχω κι εγώ σε βινύλιο.
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Αναμενω μέσα στην εβδομάδα: http://www.play.com/Music/CD/4-/2388401 ... fer=searchΜετά από 20 μέρες (!!!) παρέλαβα σήμερα, και μόλις ολοκλήρωσα το πρώτο άκουσμα του CD (το έχω ακούσει και καμιά 30-αρια φορές online ).
Φοβερός δίσκος, παραμυθένιος θα έλεγα (για να είμαι και συμβατός με την θεματολογία του δίσκου). Πραγματικά οι Nightwish αρχίζουν και διαμορφώνουν μια σαφή εικόνα ως μπάντα στην μετά-Tarja εποχή (κάτι για το οποίο χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι θεωρούσα ότι έχουν χάσει το παιχνίδι μετά το μέτριο - κατ' εμε - Dark Passion Play), γράφοντας φοβερή μουσική, στίχους και ρυθμούς που ταιριάζουν σαφώς περισσότερο στην Anette, και με μια θεματολογία γεμάτη μελαγχολία, μοναξιά και αθωότητα. Πραγματικά διαμάντι το αλμπουμ, μέσα στις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς για μένα.
-
Ζήση αυτό είναι το μετάχειρο που πήρες?
-
Ναι Μάκη, 5 ευρώ, αλλά σε μέτρια κατάσταση...
-
Ναι Μάκη, 5 ευρώ, αλλά σε μέτρια κατάσταση...Θες να σε φτιάξω?
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ναι Μάκη, 5 ευρώ, αλλά σε μέτρια κατάσταση...
Θες να σε φτιάξω?
Oui monsieur G60!
-
-
Πάνε στο hifi θέμα και ανέμενε εντός ολίγων δευτερολέπτων,εδώ είναι εμπιθράκηδες
-
-
-
Σήμερα παρέλαβα άλλα 3 CDs περασμένων ετών, συνεχίζοντας τις αγορές παλιών άλμπουμ μουσικής που πάντα ήθελα. Οι επιλογές μου αυτή τη φορά είναι 'καμία σχέση' μεταξύ τους. Έχουμε και λέμε:
- Ugly Kid Joe - America's Least Wanted (1992)
Μια από τις πιο υποτιμημένες (κατά τη γνώμη μου) hard rock μπάντες, οι οποίοι στα μόλις 8 χρόνια ζωής τους (89-97) δώσανε 2 πολύ καλούς και έναν μέτριο δίσκο. Επανενώθηκαν το 2010 και περιμένω πως και πως το νέο τους άλμπουμ για να δω τι ψάρια πιάνουν πλέον 'στα γεράματα'.
Τα κομμάτια του δίσκου είναι ένα κι ένα , θα βάλω μόνο το 1ο track:
- The Cardigans - Gran Turismo (1998)
Οι Cardigans δεν θέλουν καμιά σύσταση νομίζω. Και ο δίσκος αυτός ενδεχομένως να είναι ότι ποιοτικότερο, ωριμότερο αλλά και διαφορετικότερο (σε σχέση με το γενικότερο στυλ του γκρουπ) έχουν βγάλει, με μια σκοτεινή και moody πλευρά να είναι διάχυτη σε όλα τα κομμάτια. Ενδεικτικά να αναφέρω τα Paralyzed, Erase/Rewind, Explode και My Favorite Game.
- Cradle of Filth - Bitter Suites to Succubi (2001)
Όπως προείπα, οι επιλογές μου σήμερα δεν έχουν καμιά σχέση η μία με την άλλη.
Το Bitter Suites to Succubi δεν είναι ο καλύτερος δίσκος των CoF, αλλά είναι ο πρώτος που άκουσα και έπεσα με την μία με τα μούτρα. Βρισκω τις συνθέσεις του πολύ δυναμικές, ρυθμικές και ταυτόχρονα μελωδικές, μέσα στην σκοτεινότητα, στο brutality, τον ερωτισμό, καθώς και το ταχύτατο tempo της μπάντας και του είδους γενικότερα. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος δίσκος του συγκροτήματος του Dani Filth, αλλά εμενα αυτή είναι η επιλογή μου.
-
Άριστη κατάσταση, LP.
-
Δεν ξέρω πού να το βάλω, οπότε το βάζω εδώ...
http://www.discogs.com/buy/Vinyl/Villa- ... ev=bp_titl
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τις βαθμολογίες για την κατάσταση; (Condition: Near Mint (NM or M-) )Τα Αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα...
-
Near Mint or Mint Minus
Record Grade NM or M-A nearly perfect record. Many dealers won't give a grade higher than this implying perhaps correctly that no record is ever truly perfect. Near Mint (NM or M-) is the highest price listed in all 'Goldmine Price Guides'. Anything that exceeds this grade, in the opinion of both buyer and seller, is worth significantly more than the highest Goldmine book value. The record should show no obvious signs of wear. A 45 RPM or EP sleeve should have no more than the most minor defects, such as almost invisible ring wear or other signs of slight handling. An LP cover should have no creases, folds, seam splits or other noticeable similar defects. No cut-out holes, either. And of course, the same should be true of any other inserts, such as posters, lyric sleeves and the like. Basically, an LP in near mint condition looks as if you just got it home from a new record store and removed the shrink wrap.
http://www.squidoo.com/RecordGrading
Μια χαρά.
-
Merci!
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]