-
Α line of deathless kings-My dying bride.
Μόλις το 'αγόρασα' και το έβαλα να παίζει. Πολύ καλό.
-
Εμενα δεν μου αρεσε καθολου...
-
μετά απο κάμποσες ακροάσεις στο Zeitgeist των Pumpkins μπορώ να πώ οτι είναι μέτριο και σίγουρα οχι ενα καλό comeback
παμε γι´ αλλα
-
Blue Pilots Project
Θεσσαλονικιωτικο Γκρουπακι....!!!!Απλά φοβερό!!!!
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Amy Winehouse 'Back to Black'απλά καταπληκτική...
πάρτε ένα δείγμα
Αυτός τελικά είναι ένας καλός δίσκος...
Όπως και η δισκάρα της Cat Power 'the greatest',αλλά και ο αντίστοιχος της Feist 'the Reminder'...
...
-
Η Amy είναι τελείως back to 50's.
Πολύ καλή και η Cat Power.Δεν θυμάμαι αν έχω γράψει τα καλά μου λόγια για το Sky blue sky του Wilco. Πολύ καλός! Τσεκάρετε το Impossible Germany! Μαθήματα κιθάρας για το 2007 από τον Nels Cline (καθαρά προσωπική άποψη)
-
'Quicksand' – 2:14
'A Kiss to Send Us Off' – 4:16
'Dig' – 4:17
'Anna Molly' – 3:46
'Love Hurts' – 3:57
'Light Grenades' – 2:20
'Earth to Bella (Part I)' – 2:28
'Oil and Water' – 3:49
'Diamonds and Coal' – 3:46
'Rogues' – 3:56
'Paper Shoes' – 4:17
'Pendulous Threads' – 5:35
'Earth to Bella (Part II)' – 2:58Τελικα οσο κι αν ασχολεισαι με τη μουσικη,εχεις μονο 2 αυτια.Ετσι μπορει να πεσει με καποιοα καθυστερηση στα χερια σου μια πολυ καλη δουλεια.Καλλιο αυγα παρα πατε ομως,μιας και τελικα ακροαστηκα το album 'Light Grenades' των Incubus του 2006 και ειμαι ετοιμος να μοιραστω τις εντυπωσεις μου
Προκειται συνολικα για μια πολυ ποιοτικη δουλεια με πολυ προσοχη στον τομεα της παραγωγης.Παρολο που σαν συγκροτημα φαινεται να εχουν 'ενηλικιωθει' οι Incubus δεν σταματουν να ψαχνονται οσον αφορα την ηχητικη τους ταυτοτητα με αποτελεσμα να ακους ενα αλμπουμ που λιγη σχεση εχει με τα προηγουμενα τους αλλα και που παρουσιαζει εναλλαγες κι εκπληξεις απο track σε trackΞεχωρισα τα:
-Light grenades-Στο ομωνυμο με το αλμπουμ κομματι ερχεται η πρωτη εκπληξη.Εδω οι Incubus 'αγγιζουν' το παρελθον τους με μια γκραντζ διαθεση και μικρη υποψια σκα.Μιλαμε για το ιδιο συγκροτητα που πριν χρονια μας εδωσε το glamourατο και loungeδιαρικο 'Are you in?' ? Surprise,surprise...
-Love hurts-Μια ιδιαιτερη,mellow μπαλαντα που κατα τη γνωμη του γραφοντος τρωει κατι ραδιοχιτακια τυπου 'Τοnight' και 'Landing in London' για πρωινο
-Oil and Water-ενα feel-good κομματι,μελωδικο και airy που αναδεικνυει την καλη δουλεια που εχει γινει στον τομεα της παραγωγης
-Quicksand-Συντομο και ατμοσφαιρικο λειτουργει σαν intro για το album
-A kiss to send us off-Ο μονος ισως συνδετικος κρικος με τις προηγουμενες δουλειες κινειται στα γνωριμα μονοπατια των Incubus θυμιζοντας εντονα το Megalomaniac
Κλεινοντας να τονισω ακομα μια φορα την πολυ καλη παραγωγη.Η ενορχηστρωση πολυ καλη,δειχνει μαζι με την εκτελεση την ωριμοτητα του group.Τα φωνητικα αλλοτε με παθος και δυναμισμο κι αλλοτε με ευαισθησια οδηγουν σωστα τον ηχο.Χωρις να ανακαλυπτουν την πυριτιδα οι Incubus παραδιδοουν ενα πολυμορφο και αισθητικα αρτιο αποτελεσμα.Ειναι πολυ σημαντικη η υπαρξη τοσο ποιοτικων 'εμπορικων' δουλειων στις μερες μας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μετά απο κάμποσες ακροάσεις στο Zeitgeist των Pumpkins μπορώ να πώ οτι είναι μέτριο και σίγουρα οχι ενα καλό comebackπαμε γι´ αλλα
Θα συμφωνήσω και εγώ...
-
marr έγραψε:
μετά απο κάμποσες ακροάσεις στο Zeitgeist των Pumpkins μπορώ να πώ οτι είναι μέτριο και σίγουρα οχι ενα καλό comebackπαμε γι´ αλλα
Θα συμφωνήσω και εγώ...
Ναι μωρε.Το come back των Prodigy δε μας αρεσε,αυτο των Chemical Brothers ηταν για τα μπαζα,οι Pumkins δεν ακουγονται πια,να πω για το St.Anger τπτ?
Στο τελος θα ακουμε ολοι Mika,Linkin Park και Avril Lavigne...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
marr έγραψε:
Θα συμφωνήσω και εγώ...
Ναι μωρε.Το come back των Prodigy δε μας αρεσε,αυτο των Chemical Brothers ηταν για τα μπαζα,οι Pumkins δεν ακουγονται πια,να πω για το St.Anger τπτ?
Στο τελος θα ακουμε ολοι Mika,Linkin Park και Avril Lavigne...
μάλλον δεν εχεις καταλάβει οτι πολλά συγκροτήματα πουλάνε απο 'κεκτημένη ταχύτητα' και οτι ακόμα περισσότερα συγκροτήματα δώσαν οτι μπορούσαν να δώσουν και βγάζουν δισκους που ΔΕΝ αξιζουν ουτε το χρόνο που θα σπαταλήσεις για να τους ακούσεις (πόσο μάλλον τα λεφτά μας)
ασχετο
o tazz που εχει χαθεί? -
-
The Rare Cult BOXSET
7 δίσκοι με όλα τα παραλειπόμενα της επίσημης δισκογραφίας των Cult (demo - remixes - singles).
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ασχετο
o tazz που εχει χαθεί?Πάνω που ετοιμαζόμουν να γράψω
Παρεμπιπτόντως, το zeitgeist είναι πολύ καλό. Το άκουσα με μισή καρδιά (τους pumpkins τους είχα ξεγραμμένους μετά το mellon collie) αλλά το καινούργιο συνθετικά είναι πολύ καλό. Απλώς έχουν γίνει εγκλήματα στην παραγωγή του...
Από τα τελευταία cds που άκουσα, μέτριοι οι editors, εξαιρετικοί οι dinosaur jr (τελικά ο παλιός είναι αλλιώς...)
-
Welcome back, tazz!
-
γουελκαμ charmak..
-
Mark Ronson - Version
ενας δίσκος γεμάτος διασκευές σύγχρονων (και μη) τραγουδιών
ακούγεται ευχάριστα
ξεχώρισα τα oh my god (με lily allen) και stop me (των Smiths)
-
http://www.myspace.com/rainingpleasure
οι raining pleasure ετοιμάζουν καινούριο δίσκο και ανεβάσαν και ενα απο τα καινουρια τους τραγούδια στη σελίδα τους στο myspace
θα περιμένω το δίσκο
-
εχει γραψει κανεις λινκ για starsailor τελευταιο?
ωραιοι οι white stripes..
-
...Εις υγειαν ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...Εις υγειαν ....Aξεπέραστος...
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]