-
Το είπε κι ο ίδιος o Λαβέλ ότι με το ροκ ΄΄ασχολείται΄΄ σε αυτό το άλμπουμ...Στο λιγότερο ρηξικέλευθο σαν πρώτη εντύπωση συμφωνώ αλλά το έχω μια ημέρα μόνο. Το θέλω για βράδυ νομίζω το συγκεκριμένο άλμπουμ.
-
-
Nina Nastasia & Jim White - You Follow Me
πολύ καλό
-
Kατέβασα το Boxer των The National. Μου άρεσε πολύ! Interpol-ίζει νομίζω (με ότι προεκτάσεις έχει αυτό), αλλά μου φάνηκε πολύ πιο όμορφο απ' τις δουλειές των Interpol.
Δοκιμάστε το. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kατέβασα το Boxer των The National. Μου άρεσε πολύ! Interpol-ίζει νομίζω (με ότι προεκτάσεις έχει αυτό), αλλά μου φάνηκε πολύ πιο όμορφο απ' τις δουλειές των Interpol.
Δοκιμάστε το.Το κατεβάζω τώρα γιατρέ...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Κι εγώ το 'χω και κάθεται κάνα μήνα στο ipod. Αύριο λέω να το ακούσω κι εγώ επιτέλους.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κι εγώ το 'χω και κάθεται κάνα μήνα στο ipod. Αύριο λέω να το ακούσω κι εγώ επιτέλους.
το άκουσα και μιαμιση φορά οταν το κατέβασα μετά δεν...
-
Για να ξέρετε τι περιμένετε: μελαγχολικό new rock.
Με την πρώτη ακρόαση μου αρέσει πολύ και το καινούριο album της Suzanne Vega, Beauty and crime. Το κατέβασα ακολουθώντας την πρόταση του 'Ε' της κυριακάτικης, οφείλω να ομολογήσω. Όμορφη φωνή, όμορφες μελωδίες, κιθάρα, ντραμς, έγχορδα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Επίσης ευχαριστώ τον j.marr και τον silencer που μας 'πρήξανε' με την Cat Power και με ανάγκασαν να την ανακαλύψω. Δηλώνω οπαδός, πλέον! Thanx guys!
-
Επίσης ευχαριστώ τον **j.marr και τον silencer **που μας 'πρήξανε' με την **Cat Power **και με ανάγκασαν να την ανακαλύψω. Δηλώνω οπαδός, πλέον! Thanx guys!Δεν το συζητώ...τα παιδιά μας άνοιξαν τα μάτια!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το άκουσα και μιαμιση φορά οταν το κατέβασα μετά δεν...
Με την πρώτη ακρόαση μου αρέσει πολύ και το καινούριο album της Suzanne Vega, Beauty and crime. Το κατέβασα ακολουθώντας την πρόταση του 'Ε'
Το **κατεβάζω **τώρα γιατρέ...
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τίτλο του thread σε 'τα τελευταία cd που κατεβάσαμε';
-
πάνε άλλαξε καμιά πάνα ρε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πάνε άλλαξε καμιά πάνα ρεΚαλά σου λέει ΡΕ!
Πρόσφατα αγόρασα τα :
Tom Waits - Orphans - εξαιρετικό
REM - Automatic for the people - μια απ' τα ίδια
Massive Attack - Blue lines -δεν το άκουσα ακόμα το cd, το είχα σε mp3 και ξέρω ότι είναι καλό.Νταξει, τώρα κύριε μπαμπά;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πάνε άλλαξε καμιά πάνα ρεΜου είναι απείρως πιο ευχάριστο από το να ακούω panda bear
Πρόσφατα αγόρασα τα :
Tom Waits - Orhans - εξαιρετικό
REM - Automatic for the people - μια απ' τα ίδια
Massive Attack - Blue lines -δεν το άκουσα ακόμα το cd, το είχα σε mp3 και ξέρω ότι είναι καλό.Νταξει, τώρα κύριε μπαμπά;
Τι ντάξει, εγώ έχω να αγοράσω cd καμιά πενταετία
-
δεν είσαι πραγματικός μουσικόφιλος
τον Ιούλιο πρέπει να πήρα καμιά δεκαριά cd αλλά εδώ στα ξένα κάνω οικονομία
άσχετο με τι το νανουρίζεις το μικρό?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Προς το παρόν The Field. O παιδίατρος λέει ότι στα νεογνά αρέσουν οι επαναλαμβανόμενοι θόρυβοι, οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω σε Neubauten αυτή τη βδομάδα
Εχτές το βράδυ πήγαμε να το κοιμίσουμε με κάτι cd με παραμύθια, και μας πήρε εμάς ο ύπνος πρώτους
-
H παιδιατρική κλινική του ΔΠΘ συνιστά Sigur ros.
-
Massive Attack - Blue lines -δεν το άκουσα ακόμα το cd, το είχα σε mp3 και ξέρω ότι είναι καλό.Μπορεί να κατηγορηθώ ως προκατειλημμένος, αλλά το βάζω μέσα στο Top5 της δισκοθήκης μου.
Εξαιρετικός δίσκος.Εγώ ακούω αυτές τις μέρες το καινούριο των Interpol [Our love to admire] και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Massive Attack - Blue lines -δεν το άκουσα ακόμα το cd, το είχα σε mp3 και ξέρω ότι είναι καλό.
Μπορεί να κατηγορηθώ ως προκατειλημμένος, αλλά το βάζω μέσα στο Top5 της δισκοθήκης μου.
Εξαιρετικός δίσκος.Εγώ ακούω αυτές τις μέρες το καινούριο των Interpol [Our love to admire] και μπορώ να πω πως μου άρεσε πολύ.
Γιαααα πες μας και τα υπολοιπα 4.
-
Τα υπόλοιπα 3 άλμπουμ των Massive και...
το best of που έβγαλαν πέρσι
Δύσκολη ερώτηση, καλή για νέο thread.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Προς το παρόν The Field.** O παιδίατρος λέει ότι στα νεογνά αρέσουν οι επαναλαμβανόμενοι θόρυβοι,** οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω σε Neubauten αυτή τη βδομάδα
κολικοι .... κλασικα .... Εγω για επαναλαμβανομενους θορυβους χρησιμοποιω το ......Πλυντηριο
ΥΓ ...ακουσα καποιους VHS Vs Beta ( ή το αναποδο ) .... ψιλο-χονδρο αδιαφορο ΙΜΟ
Τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....[#2]