-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Σαμαλι, κωκ, φυστίκι Αιγίνης, μαντολάτο...
Ο γνωστός τουρίστας, λέω να (ξάνα)έρθω, με 40 ευρώ στην τσέπη αλλά και τη φωτογραφική μου, σε περίπτωση που τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, λόγω της φάσης του εντεκαετούς κύκλου του ήλιου και η υψηλή συγκέντρωση κοσμικής ακτινοβολίας δε μου επιτρέψουν να μπω (και άλλες πολλές δικαιολογίες που θα σκεφτώ στη συνέχεια).
Να ρωτήσω, λάδια άλλαξα πριν κανα διμηνο αλλά δεν έχω κάνει km ενώ τα λάστιχά μου έχουν μπακλαβά αλλά πάνε για φούντο το σεπτέμβρη (τον άφησα τον μπακλαβά έξω από το ψυγείο και ξεράθηκε), θα το πάρω στο χέρι;Ξεχασες το.....Φαντακολαμπύύύρ
-
ΣΑΒΒΑΤΟ???????????
-
Εγω λογικα θα ερθω...
-
Ζητείται άμεσα μια τετράδα 185/55/14.
Με τα καινούργια δεν ξαναμπαίνω... Αμαρτία... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ζητείται άμεσα μια τετράδα 185/55/14.
Με τα καινούργια δεν ξαναμπαίνω... Αμαρτία...Παίζει να έχω μία
Θα κάνω μια ανασκαφή στο υπόγειο και θα σου πω -
Μπορούμε να σιγουρευτούμε αν όντως είναι ελεύθερη η πίστα αυτή την ημερομηνία;
Για να μπορέσω να ρωτήσω το αφεντικό μου αν μπορώ να πάρω κάποια άδεια εκείνη την ημέρα να έρθω και εγώ.
-
μεσα με τις πορτες!!!!
-
Δηλαδή Θανάση, κανονίζω για TD χωρίς να έχω ρωτήσει τους υπεύθυνους?
-
Δεν είπα αυτό βρε συ!
Απλά που είπε ο Ταύρος ότι παίζει να έχει αγώνα εκείνη την ημέρα. That’s all.
Για να μπορέσω να έρθω θα πρέπει να παρακαλέσω… έτσι θέλω όσο γίνεται να είμαι σίγουρος μιας και θέλω πολύ να σας δω και πάλι.
Σόρρυ αν ήμουν προσβλητικός.
-
Θανάση, το έκανα εντιτ, δεν είχα μάθει εκείνη τη στιγμή οτι τελικά ο αγώνας δε θα γίνει.
Ευριπίδη, υπάρχει μια τετράδα 185/55/14, είναι κάτι Πιρέλλια που έχω για την πίστα. Βασικά ψιλοξερά είναι, για χρόνους μην ευελπιστείς, αλλά έχουν αντέξει πολλούς γύρους και κατά πώς φαίνεται αντέχουν ακόμα.
Είναι σε ραλλόζαντες βαλμένα, αν σου κάνει το καρέ τα βάζεις όπως είναι. Αλλιώς θα παίξει ξεζαντάρισμα-ζαντάρισμα. Δυστυχώς δε με βλέπω να μπαίνω με το δικό μου, το λυπάμαι ρε γμτ να το λιώσω μέσα στη ζέστη... Για βόλτα λέω να περάσω. Οπότε δικά σου τα λαστιχάκια.Μια βολτούλα θα με πας όμως, ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ευριπίδη, υπάρχει μια τετράδα 185/55/14, είναι κάτι Πιρέλλια που έχω για την πίστα. Βασικά ψιλοξερά είναι, για χρόνους μην ευελπιστείς, αλλά έχουν αντέξει πολλούς γύρους και κατά πώς φαίνεται αντέχουν ακόμα.
Είναι σε ραλλόζαντες βαλμένα, αν σου κάνει το καρέ τα βάζεις όπως είναι. Αλλιώς θα παίξει ξεζαντάρισμα-ζαντάρισμα. Δυστυχώς δε με βλέπω να μπαίνω με το δικό μου, το λυπάμαι ρε γμτ να το λιώσω μέσα στη ζέστη... Για βόλτα λέω να περάσω. Οπότε δικά σου τα λαστιχάκια.Μια βολτούλα θα με πας όμως, ε?
Μικρέ μου Ταύρε...
Αν μπορούσα να βάλω ζάντες από σαξόραλα στη γριά, θα ήμουν ευτυχισμένος και δε θα σπαταλούσα για ζάντες τα διπλάσια από το μέσο όρο. Έχω καρέ 114,3 και όφσετ ασταναπάν, οπότε....
Αν βρώ κάτι (θα πάρω σβάρνα τα λαστιχάδικα) θα βγάλω τα χωμάτινα από τις 14άρες και θα τα φορέσω.Όπως και να 'χει σε ευχαριστώ. Για την καλή σου την πρόθεση θα ανταμειφθείς...
-
...κι εγω είχα καλή πρόθεση ρε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant: ...κι εγω είχα καλή πρόθεση ρε!!!Εσύ ξέρεις που αφήνω τα κλειδιά...
-
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μικρέ μου Ταύρε...
Αν μπορούσα να βάλω ζάντες από σαξόραλα στη γριά, θα ήμουν ευτυχισμένος και δε θα σπαταλούσα για ζάντες τα διπλάσια από το μέσο όρο. Έχω καρέ 114,3 και όφσετ ασταναπάν, οπότε....
Αν βρώ κάτι (θα πάρω σβάρνα τα λαστιχάδικα) θα βγάλω τα χωμάτινα από τις 14άρες και θα τα φορέσω.Όπως και να 'χει σε ευχαριστώ. Για την καλή σου την πρόθεση θα ανταμειφθείς...
Καλά... όχι οτι είχα και ελπίδα οτι θα σου έκανε η σαξοράλ ζάντα...
Τα λάστιχα πάντως αν τα θες πάρτα. Εξάλλου είμαι στην αναζήτηση κάτι πιο φρέσκου, ίσως και κάτι σε ημίζ για την πίστα. Όποτε θες κανονίζουμε και τα πάμε για ξεζαντάρισμα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant: ...κι εγω είχα καλή πρόθεση ρε!!!...αλλά τα λάστιχα είναι 17άρια
Κρίμα, δεν μπορώ να σας δω στην πίστα. Είναι μέσα στην εξεταστική και είναι αδύνατον
-
Θέλω κι εγώ... αλλά φοβάμαι να βάλω το φιατάκι στην πίστα... θα μείνει το μισό
Αν έρθω και δε βάλω το αυτοκίνητο στην πίστα δεν πειράζει, ε;
-
Ελα...θα κάτσουμε παρέα...ούτε εγω θα μπω...για την παρέα είναι η εκδήλωση1 Οχι ντε και καλά για να μπεις στην πίστα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
edit No2 :Θα παιχτει τελικα κατι και για τελη Ιουλιου που λεγαμε ή το ξεχναμε?
Μεσιε kouk?
Δεν ξέρω. Ας κάνουμε αυτό και βλέπουμε. Λογικά και τότε θα είναι διαθέσιμη η πίστα...
Ωραια!!!
Το ρωταω για να φυλαξω τα μισα λαστιχα και για τελη Ιουλιου..μην τα ξεσκισω ολα τωρα!
-
70% για βολτα και 30% για να βαλω το αμαξι...δεν ξερω το σκεφτομαι.....πολυ ζεστη θα έχει γμτ...κριμα ειναι!
:: 4ΤF-TD11 :: 23.06.07 ::