-
Το τραπέζι είναι στο όνομα Κούκος..
Θέσεις έχει στα γυρω στενά και εκείνη την ώρα έχει πολλές..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μεσα ή εξω εχουμε κλεισει τραπεζι?μέσα...
-
8.20 θα ειμαι εκει!
Με τις οδηγιες που έδωσε ο κουκος μέχρι και ο πάσχος θα μπορουσε να το βρει!
-
:parta: ΡΕ θα ξεκινησω 8:14 και θα μαι πιο πριν απο σενα εκει.Μη μου κανεις κανα αστειο στο γυρισμο και μου στηθεις στο φαναρι μονο.Δεν θα χω μαζι μου durex.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:parta: ΡΕ θα ξεκινησω 8:14 και θα μαι πιο πριν απο σενα εκει.Μη μου κανεις κανα αστειο στο γυρισμο και μου στηθεις στο φαναρι μονο.Δεν θα χω μαζι μου durex.θες να σε ανοιξω εγω?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Aκου 8.30....
...το βράδυ, μην μπερδευτείς!
Θα είμαστε εκεί μέχρι τις 12....προλαβαίνεις!
Μάλιστα... Για φυλαξε μια θέση διπλα σου.. **Οχι του Τριανταφυλλου, απο την άλλη μερια!
**(αν εχω τελειωσει το διαβασμα και φυσικα αμα το βρω! )
γραφεις πραγματα αυτονοητα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:parta: ΡΕ θα ξεκινησω 8:14 και θα μαι πιο πριν απο σενα εκει.Μη μου κανεις κανα αστειο στο γυρισμο και μου στηθεις στο φαναρι μονο.Δεν θα χω μαζι μου durex.
θες να σε ανοιξω εγω?
Αμα στηθουμε ρε στο φαναρι του Υγεια μαλλον εσυ θα ανοιξεις τα ποδια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
θες να σε ανοιξω εγω?
μη βαλεις στοιχημα...
-
Καλα τραγουδα εσυ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θες να σε ανοιξω εγω?
μη βαλεις στοιχημα...
αναψαν τα αιματα βλεπω...θα καει πολυ λαστιχο το βραδυ
-
Θα 'ρθω κι εγώ κατά τις 9.20, μαζί με Pop...
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
θες να σε ανοιξω εγω?
μη βαλεις στοιχημα...
@@ Εγω δεν εχω στρωσει ακομα τα λαδια μου,σιγα μην ανοιξω με το καθε ψοφιο βαυαρικο βολταδικο..
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
θες να σε ανοιξω εγω?
μη βαλεις στοιχημα...
ουτε καν στις 4000 δε θα χρειαζοταν να ανεβασω για το κουλο.
ασε που αμα δει το μηχανημα τον βλεπω να αλλαζει χρωματα..
-
μπλα μπλα μπλα μπλα...
-
gmt pou einai to kID? to xw parei 7 fores til na sinnenoi8oume..
-
μαγκες παιζει να ερθω και γω ελπιζω να εχει χωρο!!!!!!!!!!
Flowerpower παρε με μολις κανονιστε!
edit: φαντοζομαι πως το φορουμ θα δειξει χαρακτηρα και θα τη βγαλει με πορτοκαλαδα και κοκακολιτσα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
μαγκες παιζει να ερθω και γω ελπιζω να εχει χωρο!!!!!!!!!!Flowerpower παρε με μολις κανονιστε!
edit: φαντοζομαι πως το φορουμ θα δειξει χαρακτηρα και θα τη βγαλει με πορτοκαλαδα και κοκακολιτσα
egw 8a erxomouna me ton KID alla den dinei simeia zwis...an den dwsei syntoma den 8a exw pws na er8w.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
egw 8a erxomouna me ton KID alla den dinei simeia zwis...an den dwsei syntoma den 8a exw pws na er8w.
θα ερθω να σε παρω εγω , ελεγα μηπως πηγαιναμε μαζι μιας και ειμαστε ολοι κοντα! κανε αναπαντητη ειτε τον βρεις , ειτε οχι!
-
Ζητείται εθελοντής να τον ανεβάσω με τη μοτό αν θέλει. Από Καλλιθέα ξεκινάω, θα πιάσω Κηφισίας. Αιτήσεις με pm μέχρι τις 8, 8 και 10 που θα ξεκινήσω. Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος θα φέρω και 2ο κράνος μαζί.
Ε, είναι βλακεία ρε γμτ για κάθε άτομο και ένα αυτοκίνητο μέσα από το κέντρο της Αθήνας...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
θα ερθω να σε παρω εγω , ελεγα μηπως πηγαιναμε μαζι μιας και ειμαστε ολοι κοντα! κανε αναπαντητη ειτε τον βρεις , ειτε οχι!
den pisteva oti 8a to pw pote ayto , alla :
exeis pm
Κισσός ΧΙΧ:: Μπαίνουμε φέτες και βγαίνουμε τρίμματα..