-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καποια μαυρογατα υπηρχε αναμεσα μας....την εχω βρει νομιζω....αλλα δεν λεω ακομα!Δεν σου είπα παιδί μου ότι ο κυριος με την κοκκινη μπλουζα που καθόταν δίπλα μου, είναι εξω από δω στην γκαντεμιά?? φτου φτου φτου! Καλά να παθετε όμως γιατί λεγατε ανεκδοτα για το Μητσοτακη και γελάγατε, δεν κοιτάτε τα χάλια σας!
Καλά ήταν, πολύς κόσμος!! Δεν μίλησα με τους περισσότερους αλλά πάντα έτσι γίνεται..
Το kid ήταν όλα τα λεφτά, εδινε ζωή στην παρέα! Απλά ήταν σαν χορηγός, διοργανωσε το event αλλά δεν ήρθε! Αντε kid να το ξανακανονίσουμε βρε!!
ΝΑΙ, ειναι μωβ!!!
Ααααααααντε!! Μωβ είναι??
ΑΑΑΑΑ να πω πως για μία ακόμα φορά απέδειξα πως όλα αυτα περί αργοπορίας μου είναι βλακείες!! Ημουν εκεί πριν από τους περισσότερους!!
-
Ρε δε πα να λέτε ότι θέλετε...
-
Είναι ΜΠΛΕ
-
Η Φούνις ήρθε με 30' καθυστέρηση
-
-
Και το είπα ο φουστης μην λέτε για τον ακατανομαστο....μαμηθηκατε....και την πλήρωσα εγώ.
Μαυρογατα ΔΕΝ ειναι ο κυριος με την κοκκινη μπλουζα....άλλος/αλλη ειναι!
Η Φούνις ήρθε με 30' καθυστέρηση
με 30' καθυστερηση ΜΟΝΟ!
-
Α, μην το ξεχάσω.....
Ντάφυ, το καλώδιο το θέλεις?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ρε δε πα να λέτε ότι θέλετε...
- Είναι ΜΠΛΕ
Αlea jacta est
Tην επόμενη φορά, υπό το φως του ήλιου, θα φέρουμε φρεσκοπλυμένα τα αυτοκίνητά μας και θα τα φωτογραφήσουμε δίπλα δίπλα για να δούμε ποιο χρώμα είναι το μπλε και ποιο το μωβ, αν υπάρχει (:shifty:) μωβ βεβαίως βεβαίως. -
Ετσι ετσι!
Βεβαίως υπάρχουν διάφορα μπλέ!
-
Για να μην αισθανεσαι μονος.....στο κλαμπ των μωβ, μπηκε αλλος ενας.....ο ταυρος με τη μηχανη του!
Μαρτυρας μου η Funis
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε το κέρατό μου ήτανε ο patro στο τραπέζι;;;; Γιατί δε μίλησες ρε; Χαμπάρι δεν πήρα, στην κοσμάρα μου...γιατι ησουν στην αλλη ακρη και ελεγα να ερθω απο κει αλλα καποια στιγμη την εκανες πολυ ξαφνικα , anyway μαλακια μου.
next time -
Για να μην αισθανεσαι μονος.....στο κλαμπ των μωβ, μπηκε αλλος ενας.....ο ταυρος με τη μηχανη του!Μαρτυρας μου η Funis
Εγώ δεν λέω τίποτα.
Δες την υπογραφή μου και μετά μίλα.
-
Προέκυψε πρόβλημα και έπρεπε να κάτσω σπίτι εχθές..
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
:lol:
Ρε δε πα να λέτε ότι θέλετε...
- Είναι ΜΠΛΕ
Αlea jacta est
Tην επόμενη φορά, υπό το φως του ήλιου, θα φέρουμε φρεσκοπλυμένα τα αυτοκίνητά μας και θα τα φωτογραφήσουμε δίπλα δίπλα για να δούμε ποιο χρώμα είναι το μπλε και ποιο το μωβ, αν υπάρχει (:shifty:) μωβ βεβαίως βεβαίως.Εγώ προσφέρομαι ως εθελοντής για να δείξω τι εστί ΜΠΛΕ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για να μην αισθανεσαι μονος.....στο κλαμπ των μωβ, μπηκε αλλος ενας.....ο ταυρος με τη μηχανη του!
Μαρτυρας μου η Funis
Εγώ δεν λέω τίποτα.
Αυτη η funis σαν τα ταξι ειναι, όταν τη χρειαζεσαι ειναι εξαφανισμένη!
Το ορκιζομαι, αν εβλεπε τη μηχανη του κωστα ο ΚΟΥΚ χτες, θα την έλεγε μωβ!
-
Μαρτυρας μου η Funis
Εγώ δεν λέω τίποτα.
Αυτη η funis σαν τα ταξι ειναι, όταν τη χρειαζεσαι ειναι εξαφανισμένη!
Το ορκιζομαι, αν εβλεπε τη μηχανη του κωστα ο ΚΟΥΚ χτες, θα την έλεγε μωβ!
εδω πασχιζει (ο κουκ) να μας πεισει οτι το δικο του χρωμα δεν ειναι μωβ, θα χαντακωσει και αλλον που το χρωμα του ειναι πιο προς το μπλε απο το μωβ του κουκ?
-
Στο φως εινα ιπιο μπλε απο του ΚΟΥΚ, στο σκοταδι ειναι πιο μωβ και απο το Δ12 της βερνιλακ.
-
έχασα φαίνεται που δεν ήρθα τελικά
-
Στο φως εινα ιπιο μπλε απο του ΚΟΥΚ, στο σκοταδι ειναι πιο μωβ και απο το Δ12 της βερνιλακ.Βλέπω ψάχνεσαι πολύ με τα μπλε σκύλε, ε? Λογικό, ψάχνεις να βρεις ποιο ταιριάζει πιο πολύ με το χρώμα του Σαρωνικού μπας και ξεφορτωθείς το σαπάκι σου. Όχι τπτ άλλο, να μην τρομάζουμε και τα ψάρια.
dmitspan: Μπα, δεν έχασες και πολλά. Αν έλειπε ο raNtanplan και δεν ερχόσουν, τότε θα έχανες.
-
Καλα εισαι ο πουθενας ο ιδιος....
Μαρτυρες μου ο καβαλινο, ποπογλαρος Paimei και κοτεστι, ο taurus μας ειπε ότι βγηκε να προσπεράσει ένα accent με το suck-so του και εμεινε πολυ ωρα στο αντιθετο γιατι το accent πάτησε γκάζι!
-
Καλα εισαι ο πουθενας ο ιδιος....Μαρτυρες μου ο καβαλινο, ποπογλαρος Paimei και κοτεστι, ο taurus μας ειπε ότι βγηκε να προσπεράσει ένα accent με το suck-so του και εμεινε πολυ ωρα στο αντιθετο γιατι το accent πάτησε γκάζι!
Μήπως ήταν εκείνο το accent με μοτέρ από έβο;
-
Οχι....η απαντηση του ηταν....τι λες ρε? και αν ηταν το 1500 το αξεντ?
Απο εκει και περα...νο κομεντ
-
Καλέ μου σκύλε, ξεχνάς σημαντικές παραμέτρους:
α. μανάδες, θείες, ξαδέρφες και λοιπό σόι στο αυτοκίνητο.
β. δύο κούτες βιβλία στο πορτ-μπαγκάζ, ενδεικτικό της δίψας για μάθηση αυτού του φέρελπι νέου.
γ. καναρίνι σε κλουβί με κακοστηριγμένη ποτίστρα και σακουλάκι με καναβούρι ευαίσθητο σε ξαφνικά ανοίγματα.
δ. ΜΙΑ ΠΑΝΩ (μη σου πω ΔΥΟ ΠΑΝΩ)Μετά από όλα αυτά καταλαβαίνεις φυσικά ότι κι εμένα να είχε μπροστά του και να γκάζωνα θα αγκωμαχούσε να με φτάσει.
Κισσός ΧΙΧ:: Μπαίνουμε φέτες και βγαίνουμε τρίμματα..