-
υπάρχει και ουσιαστική διαφορά τιμής υπέρ του Λεόν, το οποίο με έντοκο ή μετρητοίς (ότι δηλαδή προσφέρει και η VW) κοστίζει €19.500
Άρα μιλάμε για τουλάχιστον 1500 ευρώ διαφορά
Λεόν από εμένα. -
Leon, λόγω πιο απλών επιλογών. Εμφανισιακά δεν υπερέχει κάποιο για μένα, αφού με τα λεφτά δεν θα έμπαινε στο Leon ούτε bodykit ούτε καμιά ζάντα της προκοπής. Το Golf πάλι είναι ελαφρώς συντηρητικό για τα γούστα μου.
Πάντως, το Golf ακούγεται πιο ορθολογική επιλογή στην Ελλάδα (χαμηλή τιμή λόγω κυβισμού, μικρότερα πάγια έξοδα μάλλον). Μέχρι την οποιαδήποτε επαφή με μαστρο-Μήτσο ή μαστρο-συνεργείο αντιπροσωπείας.
-
Λεον και απο εμενα. Οσο να ναι παιρνεις περισσοτερα με την ιδια τιμη. Η μεταπωληση μετα απο 6-7 χρονια; Who cares?Στα ιδια θα ναι πανω κατω
-
Λευκό Λιοντάρι απο μένα ,μη τρελαθούμε τελικά μ'αυτο το Golf
-
Λευκο λεον και απο μενα (ή μαυρο).
Αναμεσα στα δυο που ειναι αδιαφορα σχεδιαστικα , το λεον ειναι μαλλον πιο ομορφο , πιο νεανικο και πιο αγριο (&ας ειναι διαφορετικη η επισημη γραμμη του φορουμ πανω σ'αυτο το θεμα:shifty: ).Οσο για τα οικονομικα κριτηρια πιο σημαντικο ειναι κατα την αποψη μου οι ατοκες δοσεις παρα τα 1-2Κ που θα κερδισεις μετα απο 6-7 χρονια...
-
καλά όμορφο δεν είναι το Λεόν...απλά γίνεται πιο δελεαστικό ελέω μοτέρ και οδικής συμπεριφοράς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά όμορφο δεν είναι το Λεόν...απλά γίνεται πιο δελεαστικό ελέω μοτέρ και οδικής συμπεριφοράς...+1
και λογω πολλων ατοκων δοσεων.
-
Ειπαμε ειναι διαφορετικη η επισημη γραμμη του φορουμ!!!
Spiros φιλικα και χωρις παρεξηγηση εχoντας παρατηρησει την απεχθεια σου στα SEAT , γιατι εχεις ibiza???
Αν σου δημιουργηθηκε η απεχθεια μετα την αγορα του ibiza , τοτε αφου σε χαλαει τοσο τι το κρατας.Αν ειναι οικονομικοι οι λογοι εγω στη θεση σου θα εκανα οποιαδηποτε παραχωρηση προκειμενου να ησυχασω.
Πραγματικα ρωταω απο απορια και οχι με διαθεση ειρωνιας ή προσβολης... -
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Ειπαμε ειναι διαφορετικη η επισημη γραμμη του φορουμ!!!Spiros φιλικα και χωρις παρεξηγηση εχoντας παρατηρησει την απεχθεια σου στα SEAT , γιατι εχεις ibiza???
Αν σου δημιουργηθηκε η απεχθεια μετα την αγορα του ibiza , τοτε αφου σε χαλαει τοσο τι το κρατας.Αν ειναι οικονομικοι οι λογοι εγω στη θεση σου θα εκανα οποιαδηποτε παραχωρηση προκειμενου να ησυχασω.
Πραγματικα ρωταω απο απορια και οχι με διαθεση ειρωνιας ή προσβολης...δεν φοράει παρωπίδες...είναι απλό.
-
Συμφωνοι αλλα τοσο μισος...?
-
Ειπαμε ειναι διαφορετικη η επισημη γραμμη του φορουμ!!!Spiros φιλικα και χωρις παρεξηγηση εχoντας παρατηρησει την απεχθεια σου στα SEAT , γιατι εχεις ibiza???
Πραγματικα ρωταω απο απορια και οχι με διαθεση ειρωνιας ή προσβολης...δεν εχω απεχθεια προς τα Σεατ, απο που το συμπερανες αυτο?
αντιθετα τα θεωρω τιμια επιλογη για τα λεφτα τους. Απο το δικο μου μαλιστα ειμαι συνολικα ευχαριστημενος. Και μαλιστα με 0 προβληματα μετα απο 63000χλμ...
οταν ερθει με το καλο η ωρα να το αλλαξω, η επιλογη μου θα γινει με το τι θα υπαρχει τοτε στην αγορα και ποσο θα καλυπτει τις αναγκες μου, ανεξαρτητα αν θα ειναι seat, toyota, opel, vw, honda, κτλ κτλ
-
Συμφωνοι αλλα τοσο μισος...?ε οχι και μισος!!!
θα το εβαζα φωτο αμα ηταν ετσι?
επειδη τωρα εχω Σεατ θα πρεπει με το ζορι να λεω οτι ειναι τα 'καλυτερα'?
αλλοι τα κανουν αυτα, οχι εγω.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως, το Golf ακούγεται πιο ορθολογική επιλογή στην Ελλάδα (χαμηλή τιμή λόγω κυβισμού, μικρότερα πάγια έξοδα μάλλον). Μέχρι την οποιαδήποτε επαφή με μαστρο-Μήτσο ή μαστρο-συνεργείο αντιπροσωπείας.Μικροτερα παγια εξοδα;;;Τα σερβις ειναι εξωφρενικα!150 ευρω μονο για αλλαγη λαδιων πληρωσε κολλητος μου για το golf gti του οποτε κ για το 14αρι φανταζομαι αντιστοιχα θα ειναι...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Πάντως, το Golf ακούγεται πιο ορθολογική επιλογή στην Ελλάδα (χαμηλή τιμή λόγω κυβισμού, μικρότερα πάγια έξοδα μάλλον). Μέχρι την οποιαδήποτε επαφή με μαστρο-Μήτσο ή μαστρο-συνεργείο αντιπροσωπείας.
Μικροτερα παγια εξοδα;;;Τα σερβις ειναι εξωφρενικα!150 ευρω μονο για αλλαγη λαδιων πληρωσε κολλητος μου για το golf gti του οποτε κ για το 14αρι φανταζομαι αντιστοιχα θα ειναι...
Τοσα πολλα?
Εγω πληρωσα 65!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχω απεχθεια προς τα Σεατ, απο που το συμπερανες αυτο?
αντιθετα τα θεωρω τιμια επιλογη για τα λεφτα τους. Απο το δικο μου μαλιστα ειμαι συνολικα ευχαριστημενος. Και μαλιστα με 0 προβληματα μετα απο 63000χλμ...
οταν ερθει με το καλο η ωρα να το αλλαξω, η επιλογη μου θα γινει με το τι θα υπαρχει τοτε στην αγορα και ποσο θα καλυπτει τις αναγκες μου, ανεξαρτητα αν θα ειναι seat, toyota, opel, vw, honda, κτλ κτλ
Οκ 100% συμφωνος μαζι σου , αλλα να ξερεις στους υπολοιπους που δεν σε γνωριζουν προσωπικα ισως λογω αδυναμιας του γραπτου λογου να μεταφερει υφος , φαινεσαι πολεμιος των SEAT λογω μεγαλης συμπαθειας των VW/AUDI.
-
τελικά ίσως έπαιρνα το Λεόν
-
λαδια αλλαζεις οπου ναναι μωρε..τα αλλα ειναι σημαντικα...
-
δεν εχω απεχθεια προς τα Σεατ, απο που το συμπερανες αυτο?
Οκ 100% συμφωνος μαζι σου , αλλα να ξερεις στους υπολοιπους που δεν σε γνωριζουν προσωπικα ισως λογω αδυναμιας του γραπτου λογου να μεταφερει υφος , φαινεσαι πολεμιος των SEAT λογω μεγαλης συμπαθειας των VW/AUDI.
εκτος του οτι μου ειναι εντελως αδιαφορο το τι εντυπωση δινω σε οσους δεν με ξερουν, ακου τα εξης, εν συντομια γιατι ειμαστε και εκτος θεματος:
δεν εχω καμια συμπαθεια/αντιπαθεια σε μαρκες. Αυτο που μπορει να συμπαθω ειναι μοντελα καποιων εταιριων. πχ, επειδη μου αρεσει το golf gti δε σημαινει οτι μου αρεσει και το polo ή το passat.
δεν υπαρχει καμια ιδιετερη συμπαθεια στα vw/audi, τουλαχιστον οχι μεγαλυτερη απο οτι στη seat, alfa romeo, bmw, merc (!), subaru, mini.
- νταξ, για να μη γκρινιαζει ο krus, αφησα την opel εξω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχει μια ιδιετερη συμπαθεια στα vw/audi, και οχι στη seat, alfa romeo, bmw, merc (!), subaru, mini.
το ξέραμε!
-
BAN στον κυριο γιατι ειναι και εκτος θεματος.
Η μάχη των Τ(F)SI: Golf TSI 140 GTsport & Leon 1.8TFSI