-
Βασισμένο στο αντίστοιχο πρωτότυπο (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) το Mesa θα αντικαταστήσει το Sorento και, όπως το Santa Fe θα μεγαλώσει ώστε να μην μπλέκεται στα πόδια του Sportage.
πηγή: edmunds inside line
@νδρέας
-
Βασισμένο στο αντίστοιχο πρωτότυπο (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ) το Mesa θα αντικαταστήσει το Sorento και, όπως το Santa Fe θα μεγαλώσει ώστε να μην μπλέκεται στα πόδια του Sportage.
@νδρέας
-
@νδρέας
-
Μωρέ...ΜΕΣΑ, καλούτσικο είναι, το ΑΠΟΞΩ φοβάμαι πως θα είναι χάλια...
Αν έμοιαζε στο πρωτότυπο που έβαλες Aνδρέα, καλά θα ήταν, αλλά δεν βλέπω να του φέρνει καθόλου...
Μάλλον για διδυμάκι με το SantaFe το κόβω και μακάρι να βγω ψεύτης! -
το SantaFe όμως εξωτερικά τα σπάει, μέσα είναι ψιλοχάλια. Άμα αυτό βγει ετσι όπως φαίνεται μέσα με εξωτερικό αντίστοιχο του SantaFe τότε μια χαρά
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το SantaFe όμως εξωτερικά τα σπάει, μέσα είναι ψιλοχάλια. Άμα αυτό βγει ετσι όπως φαίνεται μέσα με εξωτερικό αντίστοιχο του SantaFe τότε μια χαράE, είσαι λιγάααακιιιι υπερβολικός, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε τώρα, γούστα είναι αυτά!
Εμένα από τα SUVλάκια, μόνον τα Land/Range Rover μου φαίνονται πραγματικά όμορφα και επιβλητικά μέσα - έξω! Είδα χθες και το νέο Freelander και είναι σουπερ επίσης! Πανάκριβο βέβαια, αλλά εμφανισιακά εντυπωσιακό! Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι και τόσο ακριβό, όταν το SantaFe με αυτόματο (και 4άρι μάλιστα... ) φτάνει στα 37Κ...
Χμμμ λες; Να πάω να....παραγγείλω ένα;Ο Καραμήτρος;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είδα χθες και το νέο Freelander και είναι σουπερ επίσης! Πανάκριβο βέβαια, αλλά εμφανισιακά εντυπωσιακό!Δεν το έχεις δει μέσα πώς είναι, ευτυχώς...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είδα χθες και το νέο Freelander και είναι σουπερ επίσης! Πανάκριβο βέβαια, αλλά εμφανισιακά εντυπωσιακό!
Δεν το έχεις δει μέσα πώς είναι, ευτυχώς...
-
Είδα χθες και το νέο Freelander και είναι σουπερ επίσης! Πανάκριβο βέβαια, αλλά εμφανισιακά εντυπωσιακό!
Ναι , ήταν κλειδωμένο!
Αλλά, απο αυτό που είδα απέξω, μου φάνηκε πολύ όμορφο! Τόσο χάλια υλικά έχει;
Κρίμα! -
Τόσο χάλια υλικά έχει;
Κρίμα!Κοίτα, μοιάζει σαν να το έχουν φτιάξει από τουβλάκια Lego...
-
Τόσο χάλια υλικά έχει;
Πρέπει να το δω κάπου, τι να πω! Εξωτερικά πάντως είναι απίστευτο, το πιο ωραίο της κλασης του, αν και νομίζω το τέλειο το έπιασε η Land Rover με το Range Rover Sport, το πιο ωραίο SUVλάκι για μένα!
-
Τόσο χάλια υλικά έχει;
Πρέπει να το δω κάπου, τι να πω! Εξωτερικά πάντως είναι απίστευτο, το πιο ωραίο της κλασης του, αν και νομίζω το τέλειο το έπιασε η Land Rover με το Range Rover Sport, το πιο ωραίο SUVλάκι για μένα!
Το RR Sport ναι, είναι υπέροχο εικαστικά...
-
Α, τώρα που το σκέφτομαι αυτό δεν πρέπει να είναι κατηγορία Sorento/Santa Fe αλλά Veracruz...
Φλασιά ήταν αυτό πριν πάω για ύπνο...
@νδρέας
-
Μωρέ...ΜΕΣΑ, καλούτσικο είναι, το ΑΠΟΞΩ φοβάμαι πως θα είναι χάλια...Στο απ΄όξω θα ταιριάζει το, χ@σε ΜΕΣΑ.
-
Πρώτες επίσημες.
@νδρέας
-
Η 2η ειδικα ειναι πολυ κατατοπιστικη... Ωραιο λαστιχο..
-
Νταξ δεν νομιζω να ειναι και Maverick!
Στο απ΄όξω θα ταιριάζει το, χ@σε ΜΕΣΑ.
Οχι ρε γμτ αυτο ηθελα να πω και εγω......απογοητευτικα τωρα...σκεφτομαι σαν υπεραιωνοβιος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι ρε γμτ αυτο ηθελα να πω και εγω......απογοητευτικα τωρα...σκεφτομαι σαν υπεραιωνοβιος!
Προσέθεσε και το καθυστερημένος (η δημοσίευση γράφτηκε στις 10 Ιουνίου και απάντησες στις 24 Ιουλίου) .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Προσέθεσε και το καθυστερημένος (η δημοσίευση γράφτηκε στις 10 Ιουνίου και απάντησες στις 24 Ιουλίου) .
Οχι, απλά απάντησε σύμφωνα με τα αντανακλαστικά του...ΡανΤανΠλαν!
-
Θα μας βγάλει την ψυχή η ΚΙΑ μέχρι το φθινόπωρο... Επίσημο σκίτσο.
@νδρέας
Kia Mesa