-
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία.Εννοείται καλώς ακυρωθήκαμε και πιστευω πως ολοι πήραμε το μαθημά μας,εμείς στο εξής θα πάμε σε αγώνες ομολογκέ απο την κορυφή ως τα νύχια,ο Τ.Ε σίγουρα θα ελέγχει 10 φορές τα ίδια για να έχει το κεφάλι του ησυχο,και ο παρατηρητικός συναθλητής μας που τηλεφώνησε πιθανόν να πήρε το κύπελο που δεν πήραμε εμείς!
Kakws akyrwthikate. O termatismos tou agwna itan epanw sto monastiri. Se ekeino to xwro oristike kai o telikos texnikos elegxos symfwna me to fylladio tis lesxis. Ekei pou sas kanan tin paratirisi itan san na leme epistrofi sta Giannena.
-
Η ΕΘΕΑ παραπέμπει στη Πειθαρχική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη 3 Ιουλίου τους αγωνιζόμενους, Γεώργιο Καραγιαννάκη, Ιωάννη Μαυρίδη, Γεώργιο Πάζη και Δημήτριο Μανωλόπουλο, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους στο Ράλλυ Σπριν Κοζάνης που διεξήχθη την Κυριακή 10 Ιουνίου 2007.
Καλά μαs τα λέτε μεχρι εδώ..............
Αυτοί οι 4 γιατί στήν ΣΕΝΤΡΑ
-
Για τον Μανωλόπουλο δεν έχω ιδέα τι έγινε γιατί ήταν πολύ μπροστά σε νούμερα, αλλά για τους υπόλοιπους φαντάζομαι οτι αναφέρονται στην οργή τους και κάποιες φωνές όταν τους είπαν ότι δεν τρέχουν... (τη στιγμή που ήταν ντυμένοι και καμιά 10αριά νούμερα πριν πάρουν εκκίνηση).
Εγώ κατάλαβα τι συμβαίνει όταν φορούσα το κράνος και μπήκα στο αυτοκίνητο για το 1ο σκέλος!
Αυτά για να μην σας φανεί παράξενο γιατί πάνε μερικοί και όχι όλοι όσοι κόπηκαν για φόρμες.
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
Η ΕΘΕΑ παραπέμπει στη Πειθαρχική Επιτροπή που θα συνεδριάσει την προσεχή Τρίτη 3 Ιουλίου τους αγωνιζόμενους, Γεώργιο Καραγιαννάκη, Ιωάννη Μαυρίδη, Γεώργιο Πάζη και Δημήτριο Μανωλόπουλο, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους στο Ράλλυ Σπριν Κοζάνης που διεξήχθη την Κυριακή 10 Ιουνίου 2007.
Καλά μαs τα λέτε μεχρι εδώ..............
Αυτοί οι 4 γιατί στήν ΣΕΝΤΡΑ
- ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ (δεν παρουσιάστηκε)
Επιβάλει στον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ την ποινή της αργίας έξη (6) μηνών.
- ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ (απέστειλε απολογητικό υπόμνημα)
Επιβάλει στον κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ την ποινή της αργίας έξη (6) μηνών.
- ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΖΗ
Επιβάλει στον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΖΗ την ποινή της αργίας τριών (3) μηνών, με αναστολή 6 μηνών (έως 3/1/2008).
- ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ (δεν παρουσιάστηκε)
Επιβάλει στον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟ την ποινή της αργίας έξη (6) μηνών, με αναστολή 8 μηνών (έως 3/3/2008).
Πολύ καμπάνα ρε παιδιά
Εξακολουθω να μην εχω καταλαβει γιατι τιμωρηθηκαν
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Επιβεβαιώνω οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα διαπλοκής.
Επίσης καλώς ακυρωθήκαμε.Δυστηχώς έγιναν μια σειρά απο λάθη αδικαιολόγητα απο την μεριά μας και λιγότερο από τον Τ.Ε.Ο συνοδηγός μου ενημερώθηκε από τον Τ.Ε πριν την εκκίνηση να αλλάξει στολή.Ένας τοπικός αγωνιζόμενος προσφέρθηκε να βοηθήσει και έφερε μια στολή 20 λεπτά πριν το go.Ο συνοδηγός μου έκανε το τραγικό λάθος βλέποντας μια στολή σπάρκο ολοκαίνουργια με την ζελατίνα να την φορέσει βιαστικά χωρις να δει το cik!!Την στιγμή που την φορούσε ο Τ.Ε παραπλανήθηκε και αυτός απο το καινούργιο της στολής και έγραψε ΟΚ χωρίς να την ελέγξει.Κατόπιν στο τέλος του αγώνα κάποιος αγωνιζόμενος που είδε την στολη του συνοδηγού πήρε τηλ. τον πρόεδρο του ΣΟΑΒΕ ο οποιος ενημέρωσε τον Τ.Ε και ελέγθηκε η στολή.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία.Εννοείται καλώς ακυρωθήκαμε και πιστευω πως ολοι πήραμε το μαθημά μας,εμείς στο εξής θα πάμε σε αγώνες ομολογκέ απο την κορυφή ως τα νύχια,ο Τ.Ε σίγουρα θα ελέγχει 10 φορές τα ίδια για να έχει το κεφάλι του ησυχο,και ο παρατηρητικός συναθλητής μας που τηλεφώνησε πιθανόν να πήρε το κύπελο που δεν πήραμε εμείς!Ti κάνει τελικά ο άνθρωπος για ένα τσιγκάκι?Χαλάει χιλιάδες ευρώ κινδυνεύει η σωματική του ακαιραιότητα αλλά τα ισωπεδώνει όλα για ένα πράγμα που θα σκουριάσει σε λίγους μήνες αξίας 30 ευρώ το πολύ.Ε αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τουςΚαλούς αγώνες κύριοι αλλά από ευχαρίστηση μηδέν.Αγώνες δεν είναι τα τσιγκάκια.Δεν σας κάνουν καλύτερους απλά εγώ σαν αγωνιζώμενος τέτοιο δεν θέλω.Για μένα αυτό είναι κλοπή.Από την στιγμή που το αμάξι ήταν νόμιμο ε τότε όλα τα άλλα είναι κολοκυθόπιτες.Και με αυτά που λέει ο Πωσειδώνας δεν έχω λόγω να τα αμφισβητήσω γιατί έτυχε και σε μένα και πραγματικά δεν κοίταξα τίποτα ούτε μάρκα ούτε ομολοκασιόν ούτε αν μου κάνει .Αφου ο τ.ε είπε οκ έτρεξα.
12o rally sprint κοζανης