-
Ωρε παλι σφαγη γινεται.
Ψυχραιμια παιδια δεν υπαρχει λογος για τετοιο φανατισμο.
Καλη καρδια και τιποτα αλλο.Ε καλα μονο για την Liverpool αξιζει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν ήσουν τόσο προβληματική προσωπικότητα και δεν το αποδείκνυες ξανά με τη στάση σου, δεν θα έκανα τον κόπο ν'ασχοληθώ μαζί σου.
Βάλε το ψώνιο σου μικρούλη εκεί που ξέρεις. Δεν μιλάς σε παιδάκια στην τάξη που να μη μπορούν να χειριστούν ατομάκια σαν του λόγου σου._Στο έχω ξαναπεί ότι όταν μέρος της χαβούζας σου 'κατευθύνεται' προς εμένα μου περιποιεί ιδιαίτερη τιμή.
Το αντίθετο , όντως θα με προβλημάτιζε.
Όποτε επιλέγεις να καταθέτεις εδώ το σκατό σου, θα το γεύεσαι πρώτος εσύ. Προσπάθησε να το συνηθίσεις αυτόΠρόβαρε τη στολή σου* (μην ξεχάσεις την κουκούλα) *και άντε καμια βόλτα να ξελαμπικάρεις να δεις και πώς είναι ο έξω κόσμος , διότι το πολύ internet μαζί με κάτι άλλο που αν το γράψω θα το κόψει η λογοκρισία, σου έχουν κάνει μεγάλη ζημιά.
-
Ρε παιδιά ήμαρτον...
-
Μπράβο στον Παναθηναϊκό. Για την διαιτησία δεν θα μιλήσω, έπαιξε έδρα σε λογικά πλαίσια και καλά έκανε. 4-5 φάουλ των Μπουρούση, Βασιλόπουλου, Σχορτσιανίτη πάντως, ούτε στο... βόλει δεν θα τα έδιναν
Πρωταθλητής και τριπλ-κράουν ο ΠΑΟ λοιπόν, δίκαια, γιατί υπήρξε καλύτερος σε όλη τη χρονιά. Στα 5 παιχνίδια του τελικού δεν ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό, αλλά το πρωτάθλημα το πήρε δικαίως βέβαια.
Για μένα, το παιχνίδι κρίθηκε στην αστοχία τη δική μας στις βολές στο 2ο ημίχρονο, στις ηλίθιες τεχνικές ποινές που πήραν σε λάθος χρονικό σημείο Γκέρσον και Ελληνιάδης και βέβαια στο τελευταίο τρίποντο του ΠΑΟ, πάνω που είχαμε πλησιάσει στους 4 πόντους προς το τέλος.
@ TRAVELLER: ομολογώ ότι δεν πολυ-παρακολούθησα την ομάδα μου φέτος, εκτός των παιχνιδιών με Άρη και ΠΑΟ τώρα στο τέλος. Περίμενα να το πάρετε 3-0, αλλά να που διαψεύστηκα.
Όπως και να 'χει, χάρηκα μπάσκετ σε αυτούς τους τελικούς. Ελπίζω μόνο, τα κωλόπαιδα που πέταγαν μπουκάλια στο παρκέ να τα στριμώξει κάποιος ΠΟΛΥ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ αράπης σε καμιά γωνιά, στο δρόμο για το σπίτι τους το βράδυ
-
Τώρα είδα τις τελευταίες σελίδες!
Πάτε καλά ρε? TRAVELLER και manosk, ηρεμήστε παίδες, plz.
Redline, η συνεισφορά σου στο 4Τ φόρουμ είναι ειρωνικά-προκλητικά ποστς κάθε φορά που κερδίζει ο ΠΑΟ και τίποτα παραπάνω. Προσπαθώ να βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα και η καφρίλα με εκνευρίζει αφάνταστα. Φρόντισε να μην ανακαλύψεις ΠΟΣΟ. Το αυτό και για οτιδήποτε φέρνει σε καφρίλα εδώ μέσα, οποιουδήποτε χρώματος
-
η αποψη μου..
στη σειρα με διεψευσε ο οσφπ..περιμενα μια νικη και εκανε 2..αυτο ειναι το κλου της σειρας για τον οσφπ..με μια ομαδα σαφως υποδεεεστερη εκανε τη σειρα 'ντερμπι'...οσο ντερμπι μπορει ναναι μια σειρα στην οποια απλα περιμενα σημερα να δω με ποση διαφορα θα κερδιζε ο παο...
για τον παο να πω βεβαιως οτι ειναι αξιος πρωταθλητης...τα χρηματα του αποδιδουν τιτλους κατι περα ως περα δικαιο...στα πλευ ωχ παρουσιαστηκε με ωχαδελφισμο και αν σκεφτεις οτι αυτη η ομαδα ειναι πρωταθλητρια ευρωπης απογοητευεσαι..
σιγουρα ειχε κουραση, εχει παθει υπερκουπωση αλλα συμπτωματα υπερκουπωσης ειδαμε και απο παικτες που τιτλους τους βλεπουν καθε 4 χρονια..
μεγαλο βαρος στον ομπραντοβιτς για τη κατασταση που θα πρεπει να δει τα μεταγραφικα πλανα ξανα και ξανα...η ομαδα ηταν καλυτερη απο περσι αλλα με τον οσφπ να ξυπναει γενικως και αλλες ομαδες να αρχιζουν να παιζουν πραγματικο μπασκετ ξανα θα χει προβλημα και εντος του χρονου...
κατι σανι και τετοιοι ειναι για χαμηλοτερου επιπεδου ομαδες..
ο οσφπ τα φτυσε οταν επαιξε με μας, κερδισε αξια τον αρη και μετατρεποντας το γηπεδο σε πιστα για σκειτ και καρτ δυσκολευσε τον παο..το μπασκετ που επαιξε δε προκειται να το θυμαται κανεις και αν ξαναπαιξει ετσι και του χρονου σε διαδικασια πλευ ωχ αμφιβαλω αν θα περασει ακομα και μας..
μπουρδελεψε το παιχνιδι ο γκερσον γιατι πολυ απλα ηξερε οτι δε γινοταν να χτυπησει αποτελεσματικα αλλιως...και πολυ καλα εκανε..
ο οσφπ πρεπει να κανει τρελες μεταγραφες αμα θελει να ξαναδει 3-2...η μιση ομαδα ειναι επιεικως μετρια...αμα βαλουν το χερι στη τσεπη κατι γινεται και δε πιστευω οτι πρεπει να φυγει ο γκερσον..
στα σημερινα τι θυμαμαι?
ο παο επαιξε καπως οργανωμενα, ο οσφπ το γυρισε σε προσωπικες μονομαχιες γιατι αλλιως δε γινοταν...η παρουσια του παπανικολαου σε ρολο γενιτσαρου ειχε γελιο και πετυχε...ο σοφο εκανε αιρμπολ σε βολη..
φυσιολογικο το αποτελεσμα χωρις κατι το ιδιαιτερο..ουτε κολπα, ουτε τπτ...
ενα μεγαλο κρεντιτ στους 2 προπονητες για την γενικη εμφανιση τους σημερα...δωσανε μαθημα αμιλλας..αυτες οι σκηνες ηταν οι σπουδαιοτερες...it's just a game...
αλλα και στον κοσμο των 2 ομαδων..καλλιστα θα μπορουσε να ειχε γινει τεξας εκει μεσα..μπραβο τους!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο σοφο εκανε αιρμπολ σε βολη..Ε δεν ειναι και η πρωτη φορα...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λυπάμαι διότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που έγραψα. Και κυρίως 'γιατί' το έγραψα. Στο τι με τιμά και τι όχι έχουμε προφανώς άλλη άποψη.
Με ολο το θαρρος της γνωμης μου,το ιδιο καταλαβα κι εγω και οι περισσοτεροι νομιζω. Οταν λες 'να γραψουμε παιδια σε 2-3 μερες που θα φυγουν οι καφροι' τί αλλο να καταλαβω δλδ;Πρεπει να χω κανει διατριβη στην προσωπικοτητα του ατομου για να πιασω το νόημα;Αν θεωρεις εμενα (και τον καθε 'εμενα') ασχετο ή καφρο,με μειωνεις χωρις να σου χω δωσει το πατημα.Σου χω ξαναπει για το υπεροπτικο υφος σου,που δεν μου αρεσει βεβαια αλλα εφοσον σε διαβαζω σημαινει οτι το 'ανεχομαι' γιατι παραδεχομαι τις γνωσεις σου.Αυτο ομως δεν συνεπαγεται ότι θα σε αφησω να μειωσεις την καθε αποψη που θα καταθεσω στο συγκεκριμενο θεμα.Ειναι πραγματικα απαρεδεκτο.
Αν εννοούσες κατι αλλο διαφορετικο,το οποίο δεν μπορω να φανταστω αυτη τη στιγμη,μπορεις να με διαφωτισεις στο τι εννοούσες;
Τελος,ενταξει,ολα αυτα τα λεω γιατι συμμετεχουμε στο φορουμ, ό,τι και να πεις ή αν προσπαθησεις να με μειωσεις (λεμε τωρα) χ@στηκα..εφοσον δε με ξερεις,δεν μου κανεις και κακο.Ο λογος ομως που γινεται μου φαινεται πολυ δυσκολο να το καταλαβω.Κατι που δεν σκεφτονται πολλοι (και ουτε εγω πριν μου το πει ο Ταυρος,είναι οτι το ειπες ενω εχεις κερδισει,αν και θα μπορουσες χαλαρα να βρισεις εμενα ή καποιον αλλο καφρο.Τεσπα,μεχρι εδω,ελπιζω να με διαβασες και να με διαφωτισεις,αν δε σου κανει κοπο. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τώρα είδα τις τελευταίες σελίδες!Πάτε καλά ρε? TRAVELLER και manosk, ηρεμήστε παίδες, plz.
Ήρεμος είμαι, αλλά δεν είμαι αναίσθητος όταν βλέπω κάποιον που επειδή σε ένα θέμα τον έκραξα δεόντως και on-topic (ας μην επανέρχομαι) βρίζει ασυστόλως και απρόκλητα, όπως μπορώ να αποδείξω έχοντας κρατήσει σε quote τον οχετό του. Η μεγαλύτερη βρισιά που του έχω πει είναι 'βόθρος', αλλά σαν έξυπνο παιδάκι που είναι την ξεπατίκωσε και λέει πια 'βόθρος είσαι εσύ'.
Να μαζευτεί αυτός, αφού ΚΑΙ ΤΩΡΑ απρόκλητα προσέβαλε αδιακρίτως αρκετά μέλη του φόρουμ εκτός από εμένα με τη συμπλεγματική συμπεριφορά του. Το χειρότερο ίσως όλων είναι ότι όποτε τον κράζω, αφού προκαλέσει βεβαίως, καταφεύγει σε ασυνάρτητες προσωπικής και....πολιτικής φύσης προσβολές, ανίκανος ων να προσάψει κάτι ουσιαστικό. -
Ρε παιδιά ήρεμα,όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε!
ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μου!Άξιος πρωταθλητής αν και πιο δύσκολα φέτος!Παίρνω πίσω ότι είπα για το Σισκάουσκας,το τρίποντο του ήταν όλο το πρωτάθλημα!!Χεχε!Μπράβο στον Ζελικο,τον Φράγκι,τον Μαϊκ και τον ξεχασμένο Παπ και φυσικά μπράβο στα αδέρφια Γιαννακόπουλους που με τα λεφτά που χώνουν έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια πραγματική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ που προκαλεί είδηση το να χάσει.
Αυτά! -
Υπαρχει αυτο το κομα ακομα
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Υπαρχει αυτο το κομα ακομαΚάτι πήρε το αυτί μου τις προάλλες...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ήρεμος είμαι, αλλά δεν είμαι αναίσθητος όταν βλέπω κάποιον που επειδή σε ένα θέμα τον έκραξα δεόντως και on-topic (ας μην επανέρχομαι) βρίζει ασυστόλως και απρόκλητα, όπως μπορώ να αποδείξω έχοντας κρατήσει σε quote τον οχετό του. Η μεγαλύτερη βρισιά που του έχω πει είναι 'βόθρος', αλλά σαν έξυπνο παιδάκι που είναι την ξεπατίκωσε και λέει πια 'βόθρος είσαι εσύ'.
Να μαζευτεί αυτός, αφού ΚΑΙ ΤΩΡΑ απρόκλητα προσέβαλε αδιακρίτως αρκετά μέλη του φόρουμ εκτός από εμένα με τη συμπλεγματική συμπεριφορά του. Το χειρότερο ίσως όλων είναι ότι όποτε τον κράζω, αφού προκαλέσει βεβαίως, καταφεύγει σε ασυνάρτητες προσωπικής και....πολιτικής φύσης προσβολές, ανίκανος ων να προσάψει κάτι ουσιαστικό.Ti να κράξεις ρε μπαγλαμά...ούτε αυτό δεν είσαι άξιος να κάνεις...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Θα παρακαλούσα όλους τους φίλους -παίρνω αφορμή από το quote σου- να κάνουμε 2-3 μερούλες υπομονή μέχρι να αποχωρησει η εισαγόμενη καφρίλα και να τραβήξει κατά Αγ. Παντελεήμονα μεριά και μετά να τα πούμε
greo, Xρηστο θα σας παρακαλούσα να συμφωνήσετε.
θα το εθετα αλλιως σημερα ειναι η μερα της καζουρας και απο αυριο-μεθαυριο τα αναλυουμε σοβαρα
έχει καλώς, δεν επιμένω παρ' ότι έχω άλλη άποψη
Όπως και να΄χει δεν ήταν σε καμια περίπτωση υπόδειξη αλλά παράκληση.
σωστα αλλα αν δεν χαβαλεδιασουμε και λιγο
και μην ξεχνας μπορει να εχεις 10 πρωτ και 4 ευρωπαικα αλλα TRIPLE CROWN απεκτησες σημεραΚΑποιοι αλλοι το εκαναν πριν 10 χρονια αυτο!!
-
Να μαζευτεί αυτός, αφού ΚΑΙ ΤΩΡΑ απρόκλητα προσέβαλε αδιακρίτως αρκετά μέλη του φόρουμ εκτός από εμένα με τη συμπλεγματική συμπεριφορά του. Το χειρότερο ίσως όλων είναι ότι όποτε τον κράζω, αφού προκαλέσει βεβαίως, καταφεύγει σε ασυνάρτητες προσωπικής και....πολιτικής φύσης προσβολές, ανίκανος ων να προσάψει κάτι ουσιαστικό.Ti να κράξεις ρε μπαγλαμά...ούτε αυτό δεν είσαι άξιος να κάνεις...
Σταματήστε ρε σεις, επιτέλους!!!
-
@**pasxos **: Eάν τα παρακάτω αποτελούν άποψη :
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να ποσο ευκολο ειναι να παει ο παναθηναικος απ το +4 στο +10...με φαουλ ( ) του σοφοκλη και θεατρο απ τον κλασσικο διαδοχο του..αλβερτη σ αυτες τις φασεις.. Ακομα ασυλια αυτη η ομαδα..
εδιτ εδιτ..δωσε κι ενα 4ο στο Βασιλοπουλο να παμε νωρις στα αποδυτηρια...
εδιτ Μ ακουσε ο θεος.. Α ρε..αυτο δε μ αρεσει στο μπασκετ...το θεατρο.**εδιτ..Να ξεκινησουμε και με μια τεχνικη ποινη ρε αδερφε;Γιατι αληθεια να παιχτει η 4η περιοδος; **
**Ολο και πιο τραγελαφικες αποφασεις απ τους διαιτητες...Εχει γινει τσιρκο νομιζω... **
**Α ρε Παναθα,θα μου πεις,υπηρχε περιπτωση να γινει διαφορετικα; Οχι.Δωσε ΦΑΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛλλ ρε..
Βλεπει κανεις το παιχνιδι;Σωστα....κατσε να μεινουμε 10 ποντακια πισω.. Ωραια αμυνα ο ΠΑΟ.. **
...τότε έχουμε άλλη άποψη για το τι είναι ...άποψη. (και τη στιγμή μάλιστα που το ματς είναι σε εξέλιξη).
Εάν ζορίστηκες τόσο πολύ που έχασες ( οι αθλητές του Ολυμπιακού έχασαν και όχι εσύ πιθανόν να έχασαν και κάποιο έξτρα πριμ ) ή εάν για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύεις ότι όποιος φοράει ερυθρόλευκα κι έχει κι ένα δαφνωστεφανωμένο έφηβο στη φανέλα πρέπει μονίμως να κερδίζει και αντιδράς έτσι, δε φταίω εγώ. Εγώ απλώς έχω τη ατυχία (όπως αποδείχτηκε) να έχω τον Η/Υ δίπλα από την οθόνη της TV.
Τις δύο φορές που κέρδισε ο Ολυμπιακός, δεν τον έκανα πουτάνα το thread.
Δες και αυτό που πολύ σωστά είπε ο 'adis4gr' : Ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι.Στα υπόλοιπα που γράφεις δεν έχω κάτι να πω εκτός από ένα πράγματα:
-Δεν έχω βρίσει ποτέ και κανέναν πέραν του ...γνωστού ( ο red είναι άλλη φάση)
Μην το ξεχάσω:Το ότι τα emoticons είναι περισσότερα από τους χαρακτήρες κειμένου, ΙΜΗΟ δεν το σώζει.
Καλημέρες
-
Trav,
τα καφριλίκια έγιναν δηλ μόνο από τον Πασχάλη; Γιατί άλλα βλέπω εγώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Trav,τα καφριλίκια έγιναν δηλ μόνο από τον Πασχάλη; Γιατί άλλα βλέπω εγώ...
Se καμια περίπτωση αλλά απάντησα στον pasxos επειδή με ρώτησε προσωπικά χθες αργά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Trav,τα καφριλίκια έγιναν δηλ μόνο από τον Πασχάλη; Γιατί άλλα βλέπω εγώ...
Τι βλεπεις , αφου τα ματια σου τα εχεις κλειστα
-
Trav,
τα καφριλίκια έγιναν δηλ μόνο από τον Πασχάλη; Γιατί άλλα βλέπω εγώ...
Se καμια περίπτωση αλλά απάντησα στον pasxos επειδή με ρώτησε προσωπικά χθες αργά.
α, ok sorry!
@ Γιώργος...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]