-
Μετά που θα καταλαγιάσουν και οι αναλύσεις για τον 5ο τελικό, θέλω ανάλυση της χρονιάς μας παίκτη - παίκτη και (ΛΟΓΙΚΕΣ) προτάσεις για ροστερ 2007-08
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μετά που θα καταλαγιάσουν και οι αναλύσεις για τον 5ο τελικό, θέλω ανάλυση της χρονιάς μας παίκτη - παίκτη και (ΛΟΓΙΚΕΣ) προτάσεις για ροστερ 2007-08Και τωρα αν θες
Ολη η ομαδα ηταν ο Καμπεριδης. Αν δουλευτει και ο Μπανεφ μπορει κατι να δειξει, αλλιως αστο. Αν κλεισει ο Δεσπος οπως εμαθα ειναι καλη αρχη για νεο ροστερ. Ηρακλης δεν ειπαμε πως εισαι; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
@**pasxos **: Eάν τα παρακάτω αποτελούν άποψη :.................................................
...τότε έχουμε άλλη άποψη για το τι είναι ...άποψη. (και τη στιγμή μάλιστα που το ματς είναι σε εξέλιξη).
Τα παραπανω ειναι 'αποψη' στα πλαισια της πλακας που συνηθιζω να κανω σε καθε λογης βαζελο σε όλα τα αθληματα.Ισως δε με εχεις παρακολουθησει στο τοπικ του ποδοσφαιρου,και πιθανον καλα κανεις.. Βρεθηκα σε μια φαση εξοργισμου για τα διαιτητικα λαθη (ουτε εγω ειμαι χτεσινος και βλεπω) και απλα εκανα την πλακα μου με τον δικο μου τροπο.Αν δε σου αρεσει ή δεν εχεις ορεξη εκεινη την ωρα,πολυ απλα δε με διαβαζεις.Δεν επιτρεπεται ομως να μου αφαιρεις το δικαίωμα να κανω πλακα,εστω κι αν αυτο εγω το θεωρω 'αποψη'.-
Εάν ζορίστηκες τόσο πολύ που έχασες ( οι αθλητές του Ολυμπιακού έχασαν και όχι εσύ πιθανόν να έχασαν και κάποιο έξτρα πριμ ) ή εάν για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύεις ότι όποιος φοράει ερυθρόλευκα κι έχει κι ένα δαφνωστεφανωμένο έφηβο στη φανέλα πρέπει μονίμως να κερδίζει και αντιδράς έτσι, δε φταίω εγώ. Εγώ απλώς έχω τη ατυχία (όπως αποδείχτηκε) να έχω τον Η/Υ δίπλα από την οθόνη της TV.
Τις δύο φορές που κέρδισε ο Ολυμπιακός, δεν τον έκανα πουτάνα το thread.Ουτε εγω θεωρω οτι το εκανα πουτανα.Off topic πεστο,οπως αλλιως θελεις.Επισης,δε γινεται να ειμαι εντελως αντικειμενικος.Θεωρω οτι ο Ολυμπιακος ειναι καταδικασμενος και πρεπει να τα σαρωνει ΟΛΑ και ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλαδα ακριβως επειδη ειναι ο μεγαλυτερος συλλογος στη χωρα.Δεχομαι ομως οτι αυτο δεν γινεται παντα.Ειναι ανθρωπινως αδυνατο.Προσωπικα,τελος παντων,δεν με ενδιαφερει αν μπει ο redline και αρχισει τα βρισιδια ή προκαλεσει ή οτιδηποτε αλλο.Ειναι μεσα στο παιχνιδι κι αυτα.Θα γελασω μαλιστα.Και σε καμια περιπτωση δεν θα τον αποκαλεσω καφρο (στα σοβαρα) ή θα του αφαιρεσω το δικαίωμα της γνωμης του.Αν δε μου αρεσει αυτο που λεει,απλα θα το προσπερασω.-
Δες και αυτό που πολύ σωστά είπε ο 'adis4gr' : Ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι
Συμφωνω και το ξερω.Συνηθως αυτο λεγεται αφου τελειωσει ομως ενα παιχνίδι....
Στα υπόλοιπα που γράφεις δεν έχω κάτι να πω εκτός από ένα πράγματα:
-Δεν έχω βρίσει ποτέ και κανέναν πέραν του ...γνωστού ( ο red είναι άλλη φάση)
Μην το ξεχάσω:Το ότι τα emoticons είναι περισσότερα από τους χαρακτήρες κειμένου, ΙΜΗΟ δεν το σώζει.
Να σωσει τι ακριβως;Ετσι γραφω βρε συ,τυχαινει να μ αρεσουν τα πολλα εμπτικονς κι εχω προειδοποιηθει να μη χρησιμοποιω τοσα πολλα αλλα το κανω αφηρημενος.. Αλλα δεν προσπαθω να σωσω κατι..
Καλημέρες
Καλησπερες
Trav,
τα καφριλίκια έγιναν δηλ μόνο από τον Πασχάλη; Γιατί άλλα βλέπω εγώ...
Σαββα,δεν το θεωρω καφριλικι.. Ξερεις κι εσυ οτι πλακα κανουμε κυριως..απλα πειραχτηκα οπως και αλλοι απ τα οσα ειπε ο Trav.Θα μπορουσα να μη μιλησω καθολου αλλα δεν ειναι του χαρακτηρα μου.Οπου νομιζω οτι θιγομαι θα μιλησω.
-
Λοιπον, καποια απ' αυτα που γραφτηκαν παραπανω ισχυουν, πολλα δεν ισχυουν και καμποσα ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας (και για καποια θα στενοχωρησω τον φιλο μου τον γερο-Γκανταλφ που ητανε λαθος )
- Το πρωταθλημα χαθηκε για τον Ολυμπιακο στην κανονικη σεζον, οποτε τερματισε τριτος και επαιζε ημιτελικο-τελικο με μειονεκτημα εδρας. Και, καλα, τον Αρη με την περιορισμενη ποιοτητα, κουτσα στραβα, τον κερδιζεις στο Αλεξανδρειο. Τον ΠΑΟ πως τον κερδιζεις στο ΟΑΚΑ;
Αν γινοταν το 5ο ματς στο ΣΕΦ π.χ. ποιος θα ηταν πρωταθλητης; (ή τελος παντων, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι θα ηταν ο ΠΑΟ; ). Κοιτα να δεις Γηραιε πως πολλαπλασιαζονται οι ευθυνες του Γκερσον... - Η περιβοητη διαφορα κλπ. ισως να προκυπτει απο το 5ο ματς, αλλα ας φανταστουμε εναν Ολυμπιακο νικητη στο 3ο (γιατι του Ακερ θα του εκοβε να κοιταξει πισω ή γιατι καποιος χριστιανος θα επαιρνε το ριμπαουντ) και να δουμε για ποιον θα ηταν οι θριαμβολογιες κοινου και ειδικων απο την περασμενη Κυριακη ηδη... (που σημαινει οτι τελικα ηταν τοσο λεπτες οι ισορροπιες και τοσο κοντα οι δυο ομαδες -με τα οπλα της η καθεμια- που καθε κριση εκ των υστερων μοιαζει λαϊκιστικη)
- Στο 5ο ματς τη διαφορα εκανε (προβλεψιμα) η εμπειρια των παικτων του ΠΑΟ 10 χρονια τωρα σε τετοιες καταστασεις, απεναντι σε παικτες στην πρωτη τους ουσιαστικα συμμετοχη σε τοσο κρισιμο ματς/πρωταθλημα. Υπηρχε η το ταλεντο, το παθος, η διαθεση, αλλα δεν υπηρχε το know-how και, επικουρικα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η τεχνικη καθοδηγηση και η εμπνευση. Για τους ελληνες-ευρωπαιους μιλαω. Για τους αμερικανους ηταν αλλο ενα ματς πριν παρουν το αεροπλανο να πανε στο αμερικα στη φαμιλι... (γι' αυτο και ειμαι αντιθετος σε τετοιας νοοτροπιας παικτες να παιζουν στην Ευρωπη). Η προσφορα του (ανυπαρκτου μπασκετικα) Παπανικολαου ειναι ενδεικτικη της καταστασης. Μαγκια του Ομπραντοβιτς που εκμεταλλευτηκε αριστα αυτο το χαρακτηριστικο των παικτων του και εκανε για αλλη μια φορα ματ στον Εβραιο που εκανε τον καραγκιοζη με κατι βεργες και πελαγοδρομουσε.
[κι εδω αποδειχτηκε αυτο που λεγαμε, καθως οταν ο ΠΑΟ σταματησε να παιζει με 9 και επαιξε με 11, κερδισε ]
Χαρακτηριστικο το αιμα που εφτυνε ο κακομοιρης ο Ματσε να βγει απο τα σκριν να παρει ενα σουτ, οπως-οπως, σε αντιθεση με τους παικτες του ΠΑΟ που σουταραν πρακτικα ανενοχλητοι (ειδικα οταν δεν επαιζε ο Βασιλο). Ο ενας ειχε διαβασει (και διαβαζε) το ματς, ο αλλος εκανε τον γελωτοποιο (παλι). Ο Πεν θυμηθηκε αυτο που εκανε ολη τη σεζον (ναι, αυτα που δεν παρακολουθησες Γηραιε ) και παριστανε τον SG ξεχνωντας οτι καποιος πρεπει να οργανωνει, και παλι καλα που εμπαινε που και που ο Χαρισης και πηγε να γινει στο τελος το τσαφ - Περι αμυντικης ικανοτητας των ψηλων θα διαφωνησω επισης. Σε αλλα ματς δουλεψε, σε αλλα οχι, το 5ο ηταν απ' αυτα. Μεγαλη ισχυ δινει ο Βασιλοπουλος οταν μαρκαρει στο λοου-ποστ, αλλα χθες βγηκε, δυστυχως, νωρις και γενικα δεν αξιοποιηθηκε οπως επρεπε. Χαθηκαν και πολλα ριμπαουντ (κι εμεινε ο ΠΑΟ, παρα την αστοχια του, στο ματς, στο α' και πηρε πλεονεκτημα στο β'), συνεπεια της διαφορας υψους που ποτε δεν καταλαβε ο Πινει οτι υπηρχε στο παρκε.... (δε θελω να το σκεφτομαι γιατι συγχιζομαι)
- Ο Ντομερκαντ κι ο Ακερ συνεχισαν το ρεσιταλ ασταθειας ακομα και στο ιδιο παιχνιδι (δεν κανουν αυτοι οι παικτες για τον Ολυμπιακο). Ο Στακ ηταν αοσμος (παλι), για τον Πεν τα χιλιοειπαμε, οποτε δεν υπαρχουν και πολλα να πουμε ακομα.
Γηραιε, με δυο νικες παραπανω απο περσι στους τελικους, δυο ηττες παραπανω στους ημιτελικους, ιδια συγκομιδη παρα μια νικη στην Ευρωλιγκα (και χειροτερη σεζον συνολικα), ιδια (γτπκ) αποτελεσματα στο κυπελλο και με δεδομενο τον διπλασιασμο του μπατζετ, ειμαστε πετυχημενοι ή αποτυχημενοι;
(Διευκρινιση: τους ξενους παικτες -πλην Ματσε- τους εφερε ο Γκερσον, τους ελληνες -τον Μπουρουση δλδ.- ο Σφαιροπουλος. Για πειτε μου κι εμενα ποιος εχει ευθυνες, γιατι με αυτα που ακουω θα τρελαθω... Οχι οτι μου κανει εντυπωση, γιατι και το χειμωνα, οταν τον... επινε, στους αλλους εριχνε το φταιξιμο Το κακο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος θα μεινει )Ας ελπισουμε στο θαυμα (να φυγει ) και στην αποκτηση ενος καλου-κανονικου PG και 1-2 καλων ευρωπαιων αντι των Ντομερκαντ-Ακερ, μαζι με την επιστροφη των δανεικων, μπας και κανουμε κατι του χρονου.
Λεπτομερειες απο κοντα, στο χωριο, μ' ενα μπουκαλι ρουμι, σ' ενα βαθυ λαγουμι
- Το πρωταθλημα χαθηκε για τον Ολυμπιακο στην κανονικη σεζον, οποτε τερματισε τριτος και επαιζε ημιτελικο-τελικο με μειονεκτημα εδρας. Και, καλα, τον Αρη με την περιορισμενη ποιοτητα, κουτσα στραβα, τον κερδιζεις στο Αλεξανδρειο. Τον ΠΑΟ πως τον κερδιζεις στο ΟΑΚΑ;
-
ευχομαι γρηγορη αναρρωση για τον λιβερη που την επαθε ενω βοηθουσε..
-
Ταξιδεψα και εγω χθες απο Πατρα για να δω το ματς.
Παρακολουθω μπασκετ απο αρκετα μικρος αλλα δεν θα ηθελα να μπω στα τεχνικα που σε μεγαλο βαθμο εχουν καλυφθει απο εσας..
Βρεθηκα απο την πλευρα των οπαδων του Παο (Ναι,και εγω Παο υποστηριζω αλλα μονο κολλημενος δεν ειμαι.)
Δεν προσεξα να αναφερει καποιος για την κατασταση εκτος παρκε.
Ειχα βρεθει παλιοτερα και σε αλλους τελικου Παο-Ολυμπιακου και αρκετους αλλους αντιστοιχα φορτισμενους αγωνες,αλλα μονο χθες φοβηθηκα.
Αυτο το αισθημα δεν το ξαναειχα,προσπαθουσα να δω αγωνα μεταξυ φωτοβολιδων,μπουκαλιων,μιας αυτοσχεδιας βομβας,2 βρυσων,ακονισμενων φετων αλουμινιου,δυναμιτακιων που ερχονταν απο την εισοδο της θυρας οπου ηρθαν οπαδοι του Ολυμπιακου μεσω των διαδρομων οπου παιζοταν ξυλο,και αρκετων αλλων πιο ελαφρων οπλων.
Μια βρυση χτυπησε στο καγκελο οπου ακουμπουσα και μια φωτοβολιδα την εφαγε ο διπλανος μου.
Τη βρυση την πηρε ενας ''δικος μας'' και πηγε να την πεταξει μεσα.
Του επιασα τη κουβεντα και προσπαθησα να του πω οτι δεν εχει νοημα και οτι δεν θα καταλαβει τιποτα πεταγοντας την.
Αρχισε να φωναζει κατι για τη Ριζουπολη στο ποδοσφαιρο και τους παικτες του Παο που τους πεταγαν διαφορα αν καταλαβα.
Απο την αυτοσχεδια βομβα εχασε 3 δαχτυλα ενας φυλακας.
Και να ρωτησω ΓΙΑΤΙ?
Γιατι τοση βλακεια?
Σε ποιο κοσμο ζουν ολοι αυτοι που νομιζουν οτι ειναι αφθαρτοι?
Γιατι να προσπαθω να δω το συστημα που παιζει ο Ομπραντοβιτς,οταν διπλα μου ανταλλασονται στρατιωτικες οδηγιες του τυπου 'Μας την πεφτουν στην 3,ελατε οσοι μπορειτε ΤΩΡΑ.Παρε τον Μητσο και ελα απο πισω.''
Ποσο καφροι μπορει να ειναι οι συγκεκριμενοι οπαδοι του Παο που με πιστολια φωτοβολιδων σημαδευουν αλλους και οταν του πετυχαινουν στη κοιλια πανηγυριζουν?
Αντιστοιχα οι ''Ολυμπιακοι''.
Ποσο?
Γιατι?.... -
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη είναι ακτύπητος στο ποδόσαφαιρο γιατί ο άνθρωπος έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έκανε μεταγραφές, αντίστοιχα έκαναν και οι Αφοί Γιαννακόπουλοι για τον Παναθηναικό στο μπάσκετ. Ότι θέλει ο προπονητής σε παίκτες κατά 90% τους παίρνουν. Τώρα άν ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο δεν το γνωρίζω, σε μεταγραφές πάντως δεν μπορεί να κτυπήσει τον Παναθηναικό.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
...Ετσι ειναι. Καφριλα ενθεν κι ενθεν
Τι ψαχνεις να βρεις, εδω βρεθηκε ανθρωπος (?) εδω μεσα να αφιερωσει τη νικη στο νεκρο πολεμαρχο της ΛαυριουΚαι φυσικα υπαρχουν προεδροι (...) που μπηκαν χτες στο ημιχρονο και κυνηγουσαν τους διαιτητες (αντε μετα να τους κατηγορησεις για λαθη με αυτο το κλιμα), αλλα και παραγοντας δικος μας που αν μπορουσε θα εκανε τα ιδια...
Δυστυχως ο ελληνας ειναι τραμπουκος, απο το πρεζονι στο δωματιακι, μεχρι τον εφοπλιστη προεδρο και μας χαλαει ομορφες στιγμες οπως εναν 5ο τελικο μεταξυ δυο απο τις καλυτερες ομαδες της ηπειρου.- -
Οταν ακομα και το νεκρο παιδι γινεται αντικειμενο νεας παλης,διαμαχης και συνθηματων,μου φαινεται πολυ ρηχο οτιδηποτε αλλο.
Ακομα και το πανο με τη φωτογραφια του.
Αφηστε τον στην ησυχια του τουλαχιστον.
Ειναι κριμα και θεμα τυχης που δεν ειχαμε νεο θυμα. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ενα τυχαίο παράδειγμα: Ο Μπατιστ είπε ότι στη φάση που έβαλε το τρίποντο (3ο παιχνίδι) στο time-out τους είχε 3 διαφορετικά plays για τη συγκεκριμένη φάση, ένα εκ των οποίων και το τρίποντο. Μιλάμε για μια στιγμή που το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού.
Που το είπε ο Μπατιστ; Δεν το διάβασα! Πάντως όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Μπατιστ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, και δε μου κάνει και μεγάλη εντύπωση μια τέτοια δήλωση.
Επίσης, στον ίδιο ημιτελικό κερδίζουμε την κατοχή λίγο πριν λήξει κάποιο δεκάλεπτο. Με τη μία, χωρίς timeout για οδηγίες βάζει ξανά μέσα τον Διαμαντίδη, και σε μια φάση που ήταν ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι ήταν δουλεμένη και σχεδιασμένη κερδίζουμε καλάθι και φάουλ.
Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες αθροιζόμενες κάνουν τη διαφορά.
Όσο για το Γκέρσον, ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος η δήλωση του για το ροστερ. Πραγματικά απαράδεκτη δήλωση που υποτιμά τους παίκτες του για να φανεί 'ήρωας' ο ίδιος.
Ουφφφφφφφ, ξεψύχησα για να το βρω παρτο :
http://www.sport24.gr/html/ent/895/ent.182895.asp στη μεση της σελίδας το λέειΑυτό που βλέπουμε τώρα στον Μπατιστ είναι 'δημιούργημα' του Ομπράντοβιτς. Γενικά αυτός πρέπει να είναι καλός τύπος . Μου είχε κάνει εντύπωση μια δήλωσή του σε σχέση με την ομάδα που έλεγε μέσες άκρες ότι χρωστάει χάρη στον Παναθηναϊκό διότι αυτός έρχεται από του πουθενά.
-
Και επισημα προπονητης για την σεζον 2007-2008 ο Πινι Γκερσον.
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ευχομαι γρηγορη αναρρωση για τον λιβερη που την επαθε ενω βοηθουσε..τι έπαθε μωρέ ο φουκαράς ο Μπέρυ τώρα το διάβασα, τι γκαντεμιά ήταν αυτή ρε γμτ!:slap:
Πάει καλύτερα λένε όμως , ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:wall:Δε χρειάζεται να κοπανιέσαι πόσο μάλλον να του ρίχνεις τηγανιές του ανθρώπου
Η ομάδα λογικά είχε προβλεφθεί να χτιστεί γύρω από τον Μασιγιάουσκας και ότι δεν τον είχε αποτελεί ένα πολύ ισχυρό ελαφρυντικό.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
. Η προσφορα του (ανυπαρκτου μπασκετικα) Παπανικολαου ειναι ενδεικτικη της καταστασης.Εδώ θα βρεις μια διαφορετική άποψη που λέει μέσες άκρες ότι : *'Συνιστά ασέβεια η άποψη ότι ο Δημητράκης ήλθε από το πουθενά..' Σκουντής
*
http://www.sportime.gr/arthrografia_ins ... le_id=2600Πάντως δεν ξέρω τι συμβαίνει και όταν κάποιος σταματάει να είναι παίχτης του Ολυμπιακού , παραδίδεται στη χλεύη ( Ζάρκο, Σιγάλας, Παπανικολάου)
Δεν τον κερδίζεις, διότι δεν έχεις καλύτερη ομάδα ή διαφορετικά: τον κερδίζεις εάν έχεις καλύτερη ομάδα. Εύκολο.
Αν γινοταν το 5ο ματς στο ΣΕΦ π.χ. ποιος θα ηταν πρωταθλητης; (ή τελος παντων, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι θα ηταν ο ΠΑΟ; ). Κοιτα να δεις Γηραιε πως πολλαπλασιαζονται οι ευθυνες του Γκερσον...
Αν κρίνουμε από το περσινό sweep που δεν είχες χειρότερη ομάδα (Εντι vs Πεν, Ντομερκαντ vs Λιούις, δεν είχες Μπορούση αλλά είχες καλό τον Σοφοκλή δεν είχες Χαρίση αλλά είχες Αργυρόπουλο μέσες άκρες όλοι οι παραπάνω δεν έχουν χτυπητές διαφορές μεταξύ τους) μάλλον δεν θα τον κέρδιζες ούτε κι εκεί. Σαφώς όμως θα είχες περισσότερες πιθανότητες στο 5ο παιχνίδι. Αν έφτανε η σειρά μεχρι το 5ο. Αν!
- Η περιβοητη διαφορα κλπ. ισως να προκυπτει απο το 5ο ματς, αλλα ας φανταστουμε εναν Ολυμπιακο νικητη στο 3ο (γιατι του Ακερ θα του εκοβε να κοιταξει πισω ή γιατι καποιος χριστιανος θα επαιρνε το ριμπαουντ) και να δουμε για ποιον θα ηταν οι θριαμβολογιες κοινου και ειδικων απο την περασμενη Κυριακη ηδη... (που σημαινει οτι τελικα ηταν τοσο λεπτες οι ισορροπιες και τοσο κοντα οι δυο ομαδες -με τα οπλα της η καθεμια- που καθε κριση εκ των υστερων μοιαζει λαϊκιστικη) - Στο 5ο ματς τη διαφορα εκανε (προβλεψιμα) η εμπειρια των παικτων του ΠΑΟ 10 χρονια τωρα σε τετοιες καταστασεις, απεναντι σε παικτες στην πρωτη τους ουσιαστικα συμμετοχη σε τοσο κρισιμο ματς/πρωταθλημα. Υπηρχε η το ταλεντο, το παθος, η διαθεση, αλλα δεν υπηρχε το know-how και, επικουρικα, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η τεχνικη καθοδηγηση και η εμπνευση. Για τους ελληνες-ευρωπαιους μιλαω. Για τους αμερικανους ηταν αλλο ενα ματς πριν παρουν το αεροπλανο να πανε στο αμερικα στη φαμιλι... (γι' αυτο και ειμαι αντιθετος σε τετοιας νοοτροπιας παικτες να παιζουν στην Ευρωπη). Η προσφορα του (ανυπαρκτου μπασκετικα) Παπανικολαου ειναι ενδεικτικη της καταστασης. Μαγκια του Ομπραντοβιτς που εκμεταλλευτηκε αριστα αυτο το χαρακτηριστικο των παικτων του και εκανε για αλλη μια φορα ματ στον Εβραιο που εκανε τον καραγκιοζη με κατι βεργες και πελαγοδρομουσε. [κι εδω αποδειχτηκε αυτο που λεγαμε, καθως οταν ο ΠΑΟ σταματησε να παιζει με 9 και επαιξε με 11, κερδισε ] - Περι αμυντικης ικανοτητας των ψηλων θα διαφωνησω επισης. Σε αλλα ματς δουλεψε, σε αλλα οχι, το 5ο ηταν απ' αυτα. Μεγαλη ισχυ δινει ο Βασιλοπουλος οταν μαρκαρει στο λοου-ποστ, αλλα χθες βγηκε, δυστυχως, νωρις και γενικα δεν αξιοποιηθηκε οπως επρεπε. Χαθηκαν και πολλα ριμπαουντ (κι εμεινε ο ΠΑΟ, παρα την αστοχια του, στο ματς, στο α' και πηρε πλεονεκτημα στο β'), συνεπεια της διαφορας υψους που ποτε δεν καταλαβε ο Πινει οτι υπηρχε στο παρκε.... (δε θελω να το σκεφτομαι γιατι συγχιζομαι)
Όπα ! Δεν τα θυμάσαι καλά!
Ο Παναθηναϊκός είχε** ξεκάθαρη υπεροχή στο πρώτο και στο τελευταίο μάτς**. Ξεκάθαρη.Ανετότατα μπορούσε να κερδίσει το 2ο παιχνίδι, ανετότατα και το έχασε στα 1-2 τελευταία λεπτά.
Και μας μένει το 4ο που το έχασε καθαρά μεν αλλά με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο (το καλύτερο σε αυτή τη σειρά) και το 3ο που το πήρε μεν αλλά θα μπορούσε να το είχε χάσει δε.
Σε όλα τα παιχνίδια (να το δούμε αυτό) η υπεροχή του Παναθηναϊκού κοντά στο καλάθι ήταν ξεκάθαρη, στο δε τελευταίο παιχνίδι η διαφορά στα ριμπάουντ ήταν κοντά στα 20 (17 νομίζω) αριθμός υπερβολικός για τέτοια σπουδαιότητας παιχνίδι.
«Ο Παναθηναϊκός είχε την εμπειρία αλλά ο Ολυμπιακός το ταλέντο». Όχι λυπάμαι δεν ισχύει! Ή μάλλον δε λυπάμαι χαίρομαι .
Η διαφορά στο ρόστερ είναι εμφανέστατη και ξεκάθαρη ειδικά μες στο καλάθι. Ο Κωστάκης ήταν χάρμα στα περισσότερα παιχνίδια και τους χόρεψε ουκ ολίγες φορές μέσα στην ρακέτα, τα ίδια ο Μπατίστ (και καλύτερα) για τον Τομάσεβιτς τα έχουμε πει (βλέπω Τσιτουρίδη τώρα και χάνω τον ειρμό μου ) και ακόμα και αυτός ο (ασε μην πω) Μπετσίροβιτς δεν έχει καμια σχέση τους Παπαμακαριοχαρίσηδες.
Η ίδια front line που πέρσι είχε δεχθεί σφοδρή κριτική, φέτος μας έβγαλε ασπροπρόσωπους παντού. Ενώ μια σαφώς αδυνατισμένη περιφέρεια μετά τη φυγή των Λάκοβιτς –Σπανούλη είχε μεν πρόβλημα το οποίο εν μέρει καλύφθηκε από τον Σισκάουσκας .Χαίρομαι που μιλάς έτσι για τον Ομπράντοβιτς αλλά έπρεπε να με σκάσεις πρώτα πέρσι;;
Κάλι αυγά παρά πουρέ πάντως, ποτέ δεν είναι αργά.Τα υπόλοιπα τα ενδογαύρικα , τι να πω, δεν ξέρω. Δεν αμφιβάλλω ότι έχεις δίκιο σε καμιά περίπτωση.
Και δυο πραγματάκια ακόμα:
Το ένα: εκείνα τα quote που έχεις «κρατήσει» στείλτα στο recycle binTo άλλο: Εάν θυμάσαι το 2ο παιχνίδι είχα αμφισβητησει εάν ο Μάτσε στηθεί πάλι στην προσωπική για να πάρει 14 από τους 21 πόντους του. Μου είχες πει ότι και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού του. Ε , στα υπόλοιπα 3 δεν κέρδισε όσες όλες μαζί σε εκείνο το παιχνίδι.
Για να είμαστε δίκαιοι ο συγκεκριμένος παρουσιαζόταν λίγο χειρότερος σε κάθε παιχνίδι όσο προχωρούσε η σειρά. Αναμενόμενο λόγω κούρασης και μεγάλης αποχής, ενώ η φάση που τον τσάγιασε ο Μήτσος έδειχνε καθαρά ότι φυλάει τα πόδια του και ΙΜΗΟ πολύ καλά κάνει. Αν και εκεί που πήγε και με τον τρόπο που επιχείρησε να τελειώσει τη φάση μάλλον θα την έτρωγε και από τον Ξανθόπουλο -
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός του Κόκκαλη είναι ακτύπητος στο ποδόσαφαιρο γιατί ο άνθρωπος έχωσε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έκανε μεταγραφές, αντίστοιχα έκαναν και οι Αφοί Γιαννακόπουλοι για τον Παναθηναικό στο μπάσκετ. Ότι θέλει ο προπονητής σε παίκτες κατά 90% τους παίρνουν. Τώρα άν ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο δεν το γνωρίζω, σε μεταγραφές πάντως δεν μπορεί να κτυπήσει τον Παναθηναικό.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
+1
Αλλά ας μείνουμε στο μπάσκετ. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάντως δεν ξέρω τι συμβαίνει και όταν κάποιος σταματάει να είναι παίχτης του Ολυμπιακού , παραδίδεται στη χλεύη ( Ζάρκο, Σιγάλας, Παπανικολάου)
ρε συ δεν νομιζω ο πασπαλι να χλευαστηκε! νομιζω πως υπερβαλεις! νομιζω το προβλημα των ολυμπιακων απεναντι στον δημητρακη στον τελικο ειναι κατι προσωπικο. και εξηγουμαι (χωρις να σημαινει οτι συμφωνω με τους ολυμπιακους σ'αυτο) : ξεσκιστηκε να 'αποδειξει' την αξια του (και οντως την απεδειξε αφου μας εκανε αρκετη ζημια, αυτος κρατουσε ζωντανο επιθετικα το βαζελο μεχρι το σημειο που αρχισαμε να μην βρισκουμε λυσεις εμεις επιθετικα, εκτος αν πιστευει κανεις οτι το τοτεμ σας εσωσε που βαρεσε 5-6 μαζεμενα τριποντα )
οι γαυροι λοιπον το βλεπουν καπως ετσι: 'δεν ντρεπεται το μλκισμενο που τον γουσταραμε τοσο και ετρωγε ψωμι στο σεφ να λυσσαει τοσο πολυ;'
προσεχε, δεν λεω οτι συμφωνω με το παραπανω, απλα σου λεω πως το βλεπουν πολλοιΌπα ! Δεν τα θυμάσαι καλά!
Ο Παναθηναϊκός είχε** ξεκάθαρη υπεροχή στο πρώτο και στο τελευταίο μάτς**. Ξεκάθαρη.Ανετότατα μπορούσε να κερδίσει το 2ο παιχνίδι, ανετότατα και το έχασε στα 1-2 τελευταία λεπτά.
Και μας μένει το 4ο που το έχασε καθαρά μεν αλλά με ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο (το καλύτερο σε αυτή τη σειρά) και το 3ο που το πήρε μεν αλλά θα μπορούσε να το είχε χάσει δε.
κοιτα στο πρωτο ματς και το τελευταιο ειχε οντως ξεκαθαρη υπεροχη. στο παιχνιδι της κυριακης ο ολυμπιακος ειχε ξεκαθαρη υπεροχη στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα (οπως ο παο ειχε υπεροχη για ενα ημιχρονο στο τελευταιο παιχνιδι, δεν ειχε σε ολο, ετσι δεν ειναι; στο πρωτο ημιχρονο δεν εμπαιναν ουτε στη ρακετα, ολο τριποντα βαραγαν, μαζι πηγαινανε). τα αλλα παιχνιδια ηταν (αποτι φανηκε εκ των υστερων) ανοιχτα σε ολα τα αποτελεσματα
Η διαφορά στο ρόστερ είναι εμφανέστατη και ξεκάθαρη ειδικά μες στο καλάθι. Ο Κωστάκης ήταν χάρμα στα περισσότερα παιχνίδια και τους χόρεψε ουκ ολίγες φορές μέσα στην ρακέτα, τα ίδια ο Μπατίστ (και καλύτερα) για τον Τομάσεβιτς τα έχουμε πει (βλέπω Τσιτουρίδη τώρα και χάνω τον ειρμό μου ) και ακόμα και αυτός ο (ασε μην πω) Μπετσίροβιτς δεν έχει καμια σχέση τους Παπαμακαριοχαρίσηδες.
δυστυχως συμφωνω. ο ολυμπιακος φανηκε απο το πρωτο παιχνιδι να υστερει μεσα στο καλαθι, που δεν μπορουσε να σταματησει τους ψηλους του ΠΑΟ με τιποτα. στο ροστερ υπαρχει οντως διαφορα, και πιστευω εξυπνα ο παο κλειδωσε τον βασιλοπουλο, τον ματσε και τελος τον μπουρουση (σιγουρα θα διαφωνεις εδω -σχετικα με την αξια των παικτων αυτων αλλα δεν πειραζει, αυτο αλλωστε ειναι και το βαθυτερο νοημα της δημοκρατιας ) που ηξερε
οτι μπορει να του κανουν τη ζημια, και απο'κει και περα καληνυχτα..
το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως του βγηκε αυτη η εμπνευση σχετικα με τον παπανικολαου...
απο κει κ περα, που να βασιστει ο ολυμπιακος μεσα στη ρακετα; στο χοντρο; ασε... σ'αυτο φταιει ο ολυμπιακος! δεχομαι τις ατυχιες με τραυματισμους, δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ενας επαγγελματικος συλλογος που -λεει πως θελει να πρωταγωνιστει σε ελλαδα και ευρωπη μπορει να αφηνει εναν παιχτη να σαπιζει επειδη του αρεσει το φαγητο ή δεν του σηκωνεται ή ο,τι αλλο του συμβαινει τελοσπαντων..
τωρα νταξ.. ο πεν πρεπει να ειχε ποσοστα ευστοχιας στις βολες κανα 50%.. ετσι δεν κερδιζεις τετοια παιχνιδια πιστευω.. πιστευω οτι δεν ειναι ασχετοι δεν τους λειπει το ταλεντο δλδ, ουτε ο πεν, ουτε ο ντομερκατ, ουτε ο ακερ, απλα τους λειπουν αυτα τα πατηματα που εχει ο παο στο γηπεδο.. δλδ κανουν ανωριμοτητες.. και ειναι και λιγακι στ @@ τους μαλλον.. δλδ για να κανεις τετοιες ανωριμοτητες πρεπει να'σαι στα @@ σου, δεν εξηγειται αλλιωςτο κουρασα λιγακι αλλα δεν πειραζει
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πάντως δεν ξέρω τι συμβαίνει και όταν κάποιος σταματάει να είναι παίχτης του Ολυμπιακού , παραδίδεται στη χλεύη ( Ζάρκο, Σιγάλας, Παπανικολάου)
ρε συ δεν νομιζω ο πασπαλι να χλευαστηκε! νομιζω πως υπερβαλεις!
Κι όμως, χλευάστηκε ακόμα ΚΑΙ αυτός. Από καφράκια χωρίς εγκέφαλο φυσικά.
νομιζω το προβλημα των ολυμπιακων απεναντι στον δημητρακη στον τελικο ειναι κατι προσωπικο. και εξηγουμαι (χωρις να σημαινει οτι συμφωνω με τους ολυμπιακους σ'αυτο) : ξεσκιστηκε να 'αποδειξει' την αξια του (και οντως την απεδειξε αφου μας εκανε αρκετη ζημια, αυτος κρατουσε ζωντανο επιθετικα το βαζελο μεχρι το σημειο που αρχισαμε να μην βρισκουμε λυσεις εμεις επιθετικα, εκτος αν πιστευει κανεις οτι το τοτεμ σας εσωσε που βαρεσε 5-6 μαζεμενα τριποντα )
οι γαυροι λοιπον το βλεπουν καπως ετσι: 'δεν ντρεπεται το μλκισμενο που τον γουσταραμε τοσο και ετρωγε ψωμι στο σεφ να λυσσαει τοσο πολυ;'
προσεχε, δεν λεω οτι συμφωνω με το παραπανω, απλα σου λεω πως το βλεπουν πολλοιΟ Παπ εκτός του ότι σκίστηκε και έπαιξε καλά (και πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος, γι' αυτό πληρώνεται), είχε βγει και έκανε δηλώσεις του στιλ 'Δεν ξαναπερνάω ούτε απέξω από τον ΟΣΦΠ' ή κάτι ανάλογο. Δεν ξέρω αν ήθελε να προκαλέσει ή αν του έκαναν κάτι κακό οι δικοί μας, αλλά έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε συ δεν νομιζω ο πασπαλι να χλευαστηκε! νομιζω πως υπερβαλεις! νομιζω το προβλημα των ολυμπιακων απεναντι στον δημητρακη στον τελικο ειναι κατι προσωπικο. και εξηγουμαι (χωρις να σημαινει οτι συμφωνω με τους ολυμπιακους σ'αυτο) : ξεσκιστηκε να 'αποδειξει' την αξια του (και οντως την απεδειξε αφου μας εκανε αρκετη ζημια, αυτος κρατουσε ζωντανο επιθετικα το βαζελο μεχρι το σημειο που αρχισαμε να μην βρισκουμε λυσεις εμεις επιθετικα, εκτος αν πιστευει κανεις οτι το τοτεμ σας εσωσε που βαρεσε 5-6 μαζεμενα τριποντα )
προσεχε, δεν λεω οτι συμφωνω με το παραπανω, απλα σου λεω πως το βλεπουν πολλοι.Kι εγώ μαζί σου αλλά ο Χρηστος νομίζω ότι μίλησε για καθαρά μπασκετική αξία. Το ότι είναι κωλοπαιδάκι και παλιοχαρακτήρας δεν αμφισβητείται από κανένα. Ο Ζάρκο ( δυστυχώς) είχε ακούσει πολλά και όχι μόνο από γαύρους αλλά όπως και να το κάνουμε εκεί είχε περάσει τα καλύτερά του χρόνια.
κοιτα στο πρωτο ματς και το τελευταιο ειχε οντως ξεκαθαρη υπεροχη. στο παιχνιδι της κυριακης ο ολυμπιακος ειχε ξεκαθαρη υπεροχη στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα (οπως ο παο ειχε υπεροχη για ενα ημιχρονο στο τελευταιο παιχνιδι, δεν ειχε σε ολο, ετσι δεν ειναι; στο πρωτο ημιχρονο δεν εμπαιναν ουτε στη ρακετα, ολο τριποντα βαραγαν, μαζι πηγαινανε). τα αλλα παιχνιδια ηταν (αποτι φανηκε εκ των υστερων) ανοιχτα σε ολα τα αποτελεσματα
Ποιοι δεν έμπαιναν στη ρακέτα ; οι δικοί μου ή οι δικοί σου; Οι δικοί έμπαιναν στο πρώτο μια χαρά αλλά ψιλοχάζευαν στο 2ο και μας χόρεψε ο Μπουρούσης.
Κι εμένα αυτή η εντύπωση μου είχε μείνει ότι τα έσπασαν αλλά η στατιστική λέει άλλα. Ο Ολυμπιακός σε κείνο το παιχνίδι είχε 40% (8-20)στα τρίποντα και εμείς 42%(8-19)δυστυχως συμφωνω. ο ολυμπιακος φανηκε απο το πρωτο παιχνιδι να υστερει μεσα στο καλαθι, που δεν μπορουσε να σταματησει τους ψηλους του ΠΑΟ με τιποτα. στο ροστερ υπαρχει οντως διαφορα, και πιστευω εξυπνα ο παο κλειδωσε τον βασιλοπουλο, τον ματσε και τελος τον μπουρουση (σιγουρα θα διαφωνεις εδω -σχετικα με την αξια των παικτων αυτων αλλα δεν πειραζει, αυτο αλλωστε ειναι και το βαθυτερο νοημα της δημοκρατιας ) που ηξερε
οτι μπορει να του κανουν τη ζημια, και απο'κει και περα καληνυχτα..Να κι ένας λογικός γαύρος!! Επιτέλους!!! Εμένα μου αρέσει ο Μπουρούσης πάντως
το μονο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως του βγηκε αυτη η εμπνευση σχετικα με τον παπανικολαου...
Αφού είναι 'γάτα' λέμεεεεε
απο κει κ περα, που να βασιστει ο ολυμπιακος μεσα στη ρακετα; στο χοντρο; ασε... σ'αυτο φταιει ο ολυμπιακος! δεχομαι τις ατυχιες με τραυματισμους, δεν μπορω να δεχτω ομως οτι ενας επαγγελματικος συλλογος που -λεει πως θελει να πρωταγωνιστει σε ελλαδα και ευρωπη μπορει να αφηνει εναν παιχτη να σαπιζει επειδη του αρεσει το φαγητο ή δεν του σηκωνεται ή ο,τι αλλο του συμβαινει τελοσπαντων..
Τι να φταίει ο Ολυμπιακός ρε γμτ; Να του πάρει μια νταντά να τον προσέχει πόσα κιλά κοντοσούβλι θα φάει? Καμια ώρα φοβάμαι ότι θα την πάθει σαν τον Μιχαλάκη τον Εφορο με το αρνί στο 'Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα'
τωρα νταξ.. ο πεν πρεπει να ειχε ποσοστα ευστοχιας στις βολες κανα 50%.. ετσι δεν κερδιζεις τετοια παιχνιδια πιστευω.. πιστευω οτι δεν ειναι ασχετοι δεν τους λειπει το ταλεντο δλδ, ουτε ο πεν, ουτε ο ντομερκατ, ουτε ο ακερ, απλα τους λειπουν αυτα τα πατηματα που εχει ο παο στο γηπεδο.. δλδ κανουν ανωριμοτητες.. και ειναι και λιγακι στ @@ τους μαλλον.. δλδ για να κανεις τετοιες ανωριμοτητες πρεπει να'σαι στα @@ σου, δεν εξηγειται αλλιως
Α γεια σου!! Γι αυτό ο Ομπράντοβιτς ακούει αραπά playmaker και φτύνει στον κόρφο του, είναι όντως άναρχοι στο παιχνίδι τους. Φανταζεσαι δηλαδή ένα παίχτη τύπου Σόλομον στον Παναθηναϊκό; Πιο πιθανό είναι να παγώσει η Κόλαση
το κουρασα λιγακι αλλα δεν πειραζει
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα άλλωστε ο οικογενειακός προγραμματισμός απαιτεί ύπνο κατά τις 3.30.
Γκάρυ Ολντμαν θα καταντήσω γμτ! Λείπει και ο Αsimov να τον αρρωστήσω
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]