-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα της διαιτησίας (δεν έχει σχέση με σένα, τυχαίο είναι το quote)Οι διαιτητές σφυρίζουν περίπου 70, 75 φορές σε ένα παιχνίδι. Και 1 στα 10 να είναι λάθος τα σφυρίγματα, η διατησία θεωρείται άριστη. Είναι μεσα στα όρια αυτά τα λάθη. Πόσα να έκαναν λάθη στο 5ο παιχνίδι; Παραπάνω από 7; 10; 12; και πάλι δεν τρέχει τίποτα.
Ώπα, μισό... το θέμα δεν είναι πόσα σωστά σφυρίγματα θα κάνει ο κάθε διαιτητής. Αν από τα 75 σφυρίγματα, τα 70 είναι περιπτώσεις που ακόμα και ο... Τσουκαλάς θα τις έδινε δίκαια, αλλά στις ΠΕΝΤΕ περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η σωστή συμβολή του διαιτητή, το κοράκι τα κάνει κουλουβάχατα, τότε βράσε όριζα...
Στατιστικά σε αυτή την περίπτωση, ο διαιτητής θα είναι μέσα στο 90% που του δίνεις δικαίωμα. Θα έχει κάνει σωστά τη δουλειά του όμως?
-
- Αγγουροδικαιολογιες του στυλ 'κουραση', 'ζεστη', Φιναλ4 κλπ ειναι για μωρα. Το καλενταρι βγαινει μια χρονια πριν, ο Ομπραντοβιτς δεν ειναι χθεσινος, ανετοιμοτητα την κρισιμη στιγμη δεν δικαιολογειται
Thimisou ti eixe pathei i Mpartsa otan pire tin koupa!
5, 4, 3, 2, 1 thimithes fantazomai de thes parapano
Eixe katastrafei sta playoffs toy ispanikou protathlimatos
Kati ginetai me ayto to xrepi to pliktrologio gmt
Σε ποιο αθλημα αναφερεσαι; Το 2003 παντως πηρε πρωταθλημα η Μπαρτσελονα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
- Αγγουροδικαιολογιες του στυλ 'κουραση', 'ζεστη', Φιναλ4 κλπ ειναι για μωρα. Το καλενταρι βγαινει μια χρονια πριν, ο Ομπραντοβιτς δεν ειναι χθεσινος, ανετοιμοτητα την κρισιμη στιγμη δεν δικαιολογειται
Thimisou ti eixe pathei i Mpartsa otan pire tin koupa!
5, 4, 3, 2, 1 thimithes fantazomai de thes parapano
Eixe katastrafei sta playoffs toy ispanikou protathlimatos
Kati ginetai me ayto to xrepi to pliktrologio gmt
Σε ποιο αθλημα αναφερεσαι; Το 2003 παντως πηρε πρωταθλημα η Μπαρτσελονα
ναι έχει δίκιο το 2004 νόμιζα ότι πήρε την ευρωλίγκα
-
Ασχετως ομως, η δικαιολογια ειναι αγγουρι. Πες 'δε θελω το πρωταθλημα', οχι 'κουραση', 'ανετοιμοι' και λοιπες πουτσες
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα της διαιτησίας (δεν έχει σχέση με σένα, τυχαίο είναι το quote)
Οι διαιτητές σφυρίζουν περίπου 70, 75 φορές σε ένα παιχνίδι. Και 1 στα 10 να είναι λάθος τα σφυρίγματα, η διατησία θεωρείται άριστη. Είναι μεσα στα όρια αυτά τα λάθη. Πόσα να έκαναν λάθη στο 5ο παιχνίδι; Παραπάνω από 7; 10; 12; και πάλι δεν τρέχει τίποτα.
Ώπα, μισό... το θέμα δεν είναι πόσα σωστά σφυρίγματα θα κάνει ο κάθε διαιτητής. Αν από τα 75 σφυρίγματα, τα 70 είναι περιπτώσεις που ακόμα και ο... Τσουκαλάς θα τις έδινε δίκαια, αλλά στις ΠΕΝΤΕ περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η σωστή συμβολή του διαιτητή, το κοράκι τα κάνει κουλουβάχατα, τότε βράσε όριζα...
Στατιστικά σε αυτή την περίπτωση, ο διαιτητής θα είναι μέσα στο 90% που του δίνεις δικαίωμα. Θα έχει κάνει σωστά τη δουλειά του όμως?
Μα νομίζω ότι το έγραψα, δεν ήταν καλή η διαιτησία. Όπως είναι γνωστό σε όλους μας οι διαιτητές έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους, όταν δεν τους θυμάται κανείς, κάτι που δεν ισχύει για το 5ο ματς.
Τωρα γιατί ο Κουκουλεκίδης θέλησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, τι να σου πω, δεν ξέρω.
-
Τωρα γιατί ο Κουκουλεκίδης θέλησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, τι να σου πω, δεν ξέρω.Πότε ΔΕΝ το ηθελε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τωρα γιατί ο Κουκουλεκίδης θέλησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, τι να σου πω, δεν ξέρω.
Πότε ΔΕΝ το ηθελε;
επειδή αρχίζω και γερνάω και δε θυμάμαι καλά ήταν από τους κομμένους της ULEB αυτός;
:ysterical:
Ασχετως ομως, η δικαιολογια ειναι αγγουρι. Πες 'δε θελω το πρωταθλημα', οχι 'κουραση', 'ανετοιμοι' και λοιπες πουτσες
Πάρε το Διαμαντίδη που έχει σπάσει τα κοντέρ με τους συνεχείς αγώνες (μην το ματιασω τον παίχτουρα ) εσένα σου φαινόταν ξεκούραστος;; αφού σερνόταν ρε greo γμτ στα περισσότερα. Αντίθετα με τον Ντέγιαν που ΅λούφαρε΅στο πρωτάθλημα και ήταν φρέσκος φρέσκος
σαν τον...Βασιλόπουλο ένα πράμα(καλά, θα με σκίσει ο άλλος, δεν το συζητάμε αλλά δε μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό )
-
Κακο του κεφαλιου του που δε λουφαρε στο πρωταθλημα.
Στην πρωτη ερωτηση, ναι.
-
Τι λέτε όλοι?
Θέλετε δεν θέλετε πρέπει να το κατλάβετεΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Γηραιε, δεν παιρνεις τον TRAV να 'ρθειτε μαζι στο χωριο να τ' ακουσετε ενα χερακι γιατι μου 'χετε σπασει τ' @@@;
Λοιπον (κι εδω το κλεινω.-.-.-.-.- ). Ο βαζελος δικαια το πηρε γιατι ηταν καλυτερη ομαδα 8 μηνες. Τον 9ο μηνα δεν ηταν καλυτερη ομαδα, αλλα εκμεταλλευτηκε την εδρα και μας εστειλε παλι εκει που ημασταν.
Για τον ιδιο λογο ο Γκερσον επρεπε ν' απολυθει καθως η αναταση του Ιουνη ηταν καταδικασμενη σε αποτυχια μετα απο τοσο κακη σεζον και γιατι χαθηκαν νωρις και χωρις δικαιολογιες οι αλλοι δυο στοχοι. Επισης η ομαδα δεν επαιξε το σεξι μπασκετ για το οποιο ο μλκας προσληφθηκε και δεν παρουσιασε καποιον αξιομνημονευτο νεωτερισμο.
Οι σχεσεις με τους ελληνες παικτες εμειναν κακες, λαθος ξενοι ηρθαν και λαθος ξενοι θα ερθουν και παλι τα ιδια του χρονου.
Θα μαζεψω εγκαθετες πληροφοριες και θα επανελθω, αλλα τα πρωτα μηνυματα ειναι πολυ ανησυχητικα.....TRAV, βρηκα με ποιον συμφωνω! Παντελης Διαμαντοπουλος λεγεται, τον ακουγα τωρα στον Σπορ ΦΜ και ηταν σα να 'χε ξεπατικωσει τα ποστ μου μιας χρονιας
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην πρωτη ερωτηση, ναι.
Ε, γι αυτό. Όλα τα λαμόγια εκεί μέσα ήταν
Τα λεμε το βράδυ
Υ.΅αυτό είναι το σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο΅:yahoo:
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
TRAV, βρηκα με ποιον συμφωνω! Παντελης Διαμαντοπουλος λεγεται, τον ακουγα τωρα στον Σπορ ΦΜ και ηταν σα να 'χε ξεπατικωσει τα ποστ μου μιας χρονιας
Αυτός που κάνει εκπομπή στις 3 και έχει ένα στυλ ΅βαριέμαι που ζω΅; Νομίζω έχει και μια εκπομπή σε ένα αθηναϊκό κανάλι. Τον άκουγα στα απίστευτα μποτιλιαρίσματα της Κατεχάκη, όταν ήμουν πάνω , φαίνεται να το κατέχει
Υ.Γ Ελάτε εσείς να σβερκώσουμε κανένα σαργούδι , εγώ δεν μπορώ να κουνήσω βήμα από δω αυτό το καλοκαίρι
-
...........
Για να τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα της διαιτησίας (δεν έχει σχέση με σένα, τυχαίο είναι το quote)
Οι διαιτητές σφυρίζουν περίπου 70, 75 φορές σε ένα παιχνίδι. Και 1 στα 10 να είναι λάθος τα σφυρίγματα, η διατησία θεωρείται άριστη. Είναι μεσα στα όρια αυτά τα λάθη. Πόσα να έκαναν λάθη στο 5ο παιχνίδι; Παραπάνω από 7; 10; 12; και πάλι δεν τρέχει τίποτα.
Απλώς τα σφυρίγματα ήταν μονόπαντα στα ημίχρονα. Στο πρώτο εξάντλησαν τα όρια με μας και στο δεύτερο την επαφή την έδιναν φάουλ υπερ μας.
Η δαιτησία όμως συνολικά δεν ήταν καλή σαν εικόνα, σαν παρουσίαΑυτα θα περιμενα να τα ακουσω απο κανενα παιδαρελι 13χρονο που ακουμπαει τη σπυρόμπαλα για πρωτη,αντε δευτερη φορα. Μιλας για λαθος σφυριγματα τα οποία ηταν μονόπαντα στα ημιχρονα.Βαλε λιγο τη σκεψη σου και δες:Ειναι το ίδιο να σφυριχτουν 3 λαθη απανωτα στο 32΄ (τυχαιο λεπτό) και το ίδιο να σφυριχτουν στο 12' ; Εκει που ο Ολυμπιακος πχ θα πηγαινε στο -2 βρεθηκε στο +10 ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ χωρις καν να το καταλαβω... Ετσι γινονται αυτες οι δουλειες θα μου πεις.Οκ.Μη μου λες όμως για μοιρασμενα φαουλ και πρασσινα αλογα.Η Χρονικη στιγμη που δινονται εχει ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.Οταν βεβαια δινονται ελαφρα τη καρδια ( ) εκει αρχιζει και ο αντιπαλος να εκνευρίζεται.Διπλο και τριδιπλο το κακο.Περιμενα να μπορεις να το λαβεις κι αυτο υποψην σου μιας και εχεις παιξει μπασκετ.Κατι τετοια μου στοιχισαν κι εμενα το δελτιο για 3 μηνες πριν κατι χρονια.. Ασχετο αυτο,απλα θελω να βρισω τον τυπο, δηθεν διαιτητη απο τη Νικαια τοτε.. Βαζελι θα ητανε..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χρήστο, φτάσαμε σε 5ο παιχνίδι επειδή εμείς το επιτρέψαμε. Ο Ολυμπιακός έπαιζε σε αυτή την σειρά πολύ πιο κοντά στο full potential του από τον Παναθηναικό. Αν ο Παναθηναικός έπαιζε όπως έπαιξε στο F4 τότε θα μετράγαμε 3 έυκολα ματσάκια.
Κιντάκο άστοχη η παρατήρησή σου. Αυτό που μετράει είναι να παίξεις αυτό που πρέπει όταν πρέπει. Κάπως έτσι πήρε Ευρωπαϊκή κούπα η Λιμόζ και η Μπανταλόνα...
Είναι σαν να πας στην εξεταστική, να μη γράψεις καλά και μετά να λες στον καθηγητή σου οτι δεν απόδοσες το full potential σου και γι' αυτό το λόγο πρέπει να σε περάσει!
Δεν με νόησες.. Λετ μι ριπίτ.
Είναι σαν να πάω στην εξεταστική, να γράψω 6 ενώ έχω τις δυνατότητες για 10, και εσύ που έγραψες 5 επειδή μέχρι εκεί μπορείς, να απαιτείς να πάρεις 7.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τώρα είδα τις τελευταίες σελίδες!Πάτε καλά ρε? TRAVELLER και manosk, ηρεμήστε παίδες, plz.
Redline, η συνεισφορά σου στο 4Τ φόρουμ είναι ειρωνικά-προκλητικά ποστς κάθε φορά που κερδίζει ο ΠΑΟ και τίποτα παραπάνω. Προσπαθώ να βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα και η καφρίλα με εκνευρίζει αφάνταστα. Φρόντισε να μην ανακαλύψεις ΠΟΣΟ. Το αυτό και για οτιδήποτε φέρνει σε καφρίλα εδώ μέσα, οποιουδήποτε χρώματος
Αν θες να το παιζεις ακριβοδικαιος Αριστειδης τοτε να λες τα ιδια και στους αλλους (βλεπε red_army, pasxos, και λοιπους) αλλιως εισαι εμπαθης προς εμενα μονο και δινεις ασυλια στους ομοιδεατες σου
Και μην καπηλευεσαι την ιδιοτητα σου για να το παιζεις 'παιδονομος', εδω ειναι forum και αν μη τι αλλο ολοι εχουμε δικαιωμα στο να εκφραζουμε την γνωμη μας η να εκφραζουμε την χαρα μας σε νικη της ομαδας μας.
Οσο για την συνεισφορα μου οποτε θες δοκιμαζουμε τις γνωσεις μας εκατερωθεν στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον και στο τελος κανουμε ταμειο και βλεπουμε ποιος μπορει η δεν μπορει να συνεισφερει, δεν ειμαι πηγη παραπληροφορησης και ολα οσα εχω γραψει ειναι αληθειες, αν διαφωνεις διεψευσε με αλλα με στοιχεια. -
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Τώρα είδα τις τελευταίες σελίδες!
Πάτε καλά ρε? TRAVELLER και manosk, ηρεμήστε παίδες, plz.
Redline, η συνεισφορά σου στο 4Τ φόρουμ είναι ειρωνικά-προκλητικά ποστς κάθε φορά που κερδίζει ο ΠΑΟ και τίποτα παραπάνω. Προσπαθώ να βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα και η καφρίλα με εκνευρίζει αφάνταστα. Φρόντισε να μην ανακαλύψεις ΠΟΣΟ. Το αυτό και για οτιδήποτε φέρνει σε καφρίλα εδώ μέσα, οποιουδήποτε χρώματος
Αν θες να το παιζεις ακριβοδικαιος Αριστειδης τοτε να λες τα ιδια και στους αλλους (βλεπε red_army, pasxos, και λοιπους) αλλιως εισαι εμπαθης προς εμενα μονο και δινεις ασυλια στους ομοιδεατες σου
Και μην καπηλευεσαι την ιδιοτητα σου για να το παιζεις 'παιδονομος', εδω ειναι forum και αν μη τι αλλο ολοι εχουμε δικαιωμα στο να εκφραζουμε την γνωμη μας η να εκφραζουμε την χαρα μας σε νικη της ομαδας μας.
Οσο για την συνεισφορα μου οποτε θες δοκιμαζουμε τις γνωσεις μας εκατερωθεν στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον και στο τελος κανουμε ταμειο και βλεπουμε ποιος μπορει η δεν μπορει να συνεισφερει, δεν ειμαι πηγη παραπληροφορησης και ολα οσα εχω γραψει ειναι αληθειες, αν διαφωνεις διεψευσε με αλλα με στοιχεια.+100000000000000
-
Δε θα θελα ΠΟΤΕ ναγινω mod...
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Τώρα είδα τις τελευταίες σελίδες!
Πάτε καλά ρε? TRAVELLER και manosk, ηρεμήστε παίδες, plz.
Οσο για την συνεισφορα μου οποτε θες δοκιμαζουμε τις γνωσεις μας εκατερωθεν στο ποδοσφαιρο τουλαχιστον και στο τελος κανουμε ταμειο και βλεπουμε ποιος μπορει η δεν μπορει να συνεισφερει, δεν ειμαι πηγη παραπληροφορησης και ολα οσα εχω γραψει ειναι αληθειες, αν διαφωνεις διεψευσε με αλλα με στοιχεια.Έγραψα: οποιουδήποτε χρώματος. Στο έκανα μεγάλο τώρα, μπας και το δεις.
Η συνεισφορά σου στο παρόν θέμα, ήταν 5-6 απανωτά flames. Kαι αυτά απαγορεύονται. Αν θέλεις να πανηγυρίσεις με αυτό τον τρόπο, τράβα στην Ομόνοια. Αν μπορείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να συνεισφέρεις, be my guest. Αν συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο, θα συνεχίσεις έξω από δω πίστεψέ με.
Επίσης, δεν θα ξανακάνεις quote σε παρέμβαση moderator, δική μου ή οποιουδήποτε άλλου. Αν θέλεις να απαντήσεις σε παρατήρηση που σου γίνεται, κάντο με πμ. Οτιδήποτε άλλο είναι δημιουργία εντυπώσεων.
[mod]
-
Εχει τελικο ACB στο Sport+ τωρα με σχολιο Κατσικαρη...
Τελικα η Ρεαλ ειναι ο βαζελος της Ισπανιας
-
Δηλαδή;
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]