-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Ρε τομαρι , εγκάθετε , παλιοχαρακτήρα πρώτα αναβεις φωτιές και μετά γελάς;;
Και όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και ζεστές οι θάλασσες τώρα γμτ
ΥΓ Καλά δες τι γράφω: Γκέρον, Ρέαλ με σύγχυσε παναθεμά τον
-
Τις φωτιες τις εβαλα κανα χρονο πριν και τις κραταγα αναμμενες σε ολα τα play off
Δε φταιω εγω που, επειδη ο... συναδελφος με αντιγραφει σημερα , εσυ βρηκες να καεις πανω στον καυσωνα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο παπαδογιαννης γενικα δεν τον πηγαινει τον γκερσον νομιζω απο παλιοτερα...νομιζω οτι τον αδικουν χωρις βεβαια να ειναι κατι το εξαιρετικο..εγω μονο με τον παβισεβιτς θα τον αλλαζα αυτη τη στιγμη..**ουτε καν με τον ομπραντοβιτς.. **
ετσι και αλλιως γκερσον θα ειναι και του χρονου..αν μπουνε λεφτα για την αποκτηση ικανοτερων παικτων κατι θα κανει ο οσφπ του χρονου..Πέρα από την πλάκα: Εσύ λες ώρες ώρες μερικά ...αιρετικά και μάλιστα πολύ.
Θυμάμαι που έλεγες , το θυμάμαι γιατί μου έκανε εντύπωση και σκεφτόμουν 'τι λέει ρε το άτομο'
...έλεγες για τον Παπανικολάου , ότι χρειάζεται, ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου χρειαστεί, ότι από κάτι τύπου 'Καράγκουτη' παίχτες είναι καλύτερος και διάφορα άλλα που δεν τα θυμάμαι ακριβώς.
Εγώ βασικά ούτε καν είχα υπόψη μου ότι υπάρχει τέτοιος παίχτης στο βάζελο. Τον είχα ξεχάσει.
Και τελικα, μπορεί και να έκρινε το παιχνίδι (βεβαια, είναι λίγο τραβηγμένο αυτό το 'έκρινε το παιχνίδι' αλλά πάντως είχε ουσιαστική συμβολή)
-
ναι γενικα ειμαι αιρετικος..
στο ψητο...παλιοτερα ειχα ριξει πολυ γελιο με τα παιδια στο 3ποντο κτλ κτλ που κανανε συγκριση παπανικολαου στογιακοβιτς..τα χρονια βεβαια περασαν..
ο παπανικολαου δεν ειναι ουτε φανης ουτε πετζα..γενικα δε δουλεψε και παρα πολυ αλλα για αυτο που γενικα τον παραδεχομαι ειναι οτι εχει ψυχη..και ειδικα τωρα που παικτες με ψυχη δεν υπαρχουν και παρα πολλοι...
αυτο σημαινει οτι ειναι χρησιμος εφοσον εχει το σωμα να κοντραριζεται με ψηλους γκαρντ και κοντους φορ...δεν τον εχουν παρει και τα χρονια..
βεβαια εδω τιθεται το θεμα ομπραντοβιτς..τον εβαλε στον τελικο των τελικων! αυτο μου φανηκε σαν κινηση απελπισιας απο τη στιγμη που ο παπανικολαου δεν ειχε παιξει και πολλα λεπτα αυτη τη χρονια, σουτ σταθερο δεν εχει κτλ κτλ...ο ζελικο πηγε να εκμεταλλευτει το τσαγανο του και εναν μικρο φανατισμο που μπορει να εχει κατα των γαβρων αυτη τη στιγμη..
αυτο θα ηταν καλο για μια ομαδα με ασθενες ροστερ και οχι για τον παο..το να βαλει τον παπανικολαου σε εκεινο το σημειο ηταν κορωνα γραμματα κινηση..θα μπορουσε να ειχε χρεωθει ενα πρωταθλημα με αυτη τη κινηση..
τεσπα, τετοιοι παικτες ειναι σαφως πιο χρησιμοι απο ρετζιαδες, καραγκουκοτς και του μπογιατζη ο κοπανος..παντα πρεπει να υπαρχει ενας παικτης για ολες τις δουλειες...
στο θεμα ζελικο που σου πεταχτηκαν τα ματια εξω διαπιστωνω κοπωση..οι 2 νικες του οσφπ και η παρουσια καφενειου στα πλευ ωχ ειναι θεμα κοουτς κατα ενα μεγαλο ποσοστο νομιζω...κατι δεν εκανε καλα φετος και η φτωχια του οσφπ σε ροστερ τον εσωσε..
ισως πρεπει να κατσει στη μπαντα κανα χρονο να ριλαξαρει...φυσικα αυτο δε θα γινει αλλα λεμε τωρα..
ο παβισεβιτς παει αλμπα? αυτος και αν ειναι προτζεκτ..
-
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=90667
Τελευταια φορα τον ειδα το 2005, στο παγκοσμιο νεων. Τοτε ηταν λιγακι σοφτ, αλλα το κατεχει το αντικειμενο χωρις αμφιβολια...
Απο τοτε μπορει να δυναμωσε το σωμα και το παιχνιδι του και να εβαλε εμπειριες, αφου ειχε πληρεις σεζον σε συμμετοχες στο κολλεγιο...
Καλη κινηση μου ακουγεται
Επισης σουταρανε τον Χασιν Καταπως φαινεται ο Εβραιος εμεινε υπο ορους (σημερα δηλωνε οτι του προτειναν πενταετες και το απερριψε μη φας, εχουμε γλαρο ) -
ενας ψηλος ειναι παντα ενας ψηλος..τα στατιστικα του ειναι λιγο απογοητευτικα αλλα βλεπουμε..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Εμενα δε με γλυτωνεις. Ασε που με διαβαζεις τζαμπα
Απ ό,τι φαινεται μονο εσενα αντε και τον αδη και τον greo διαβαζει...Πως το λενε να δεις,φέουδο;
-
τα στατιστικα του ειναι λιγο απογοητευτικα αλλα βλεπουμε..Τα στατιστικα ειναι μια χαρα... Τρια χρονια ψηφιζοταν στην πενταδα της περιφερειας (Ατλαντικ-10, απο τις 'γερες' περιφερειες) και ηταν MVP του πανεπιστημιου
Το πως θα παιξει στην Ευρωπη σε σχεση με το NCAA με προβληματιζει
Δε λεω τιποτα, γιατι εχω να τον δω 2 χρονια, οποτε ο,τι και να πω μλκια θα 'ναιΚαι λιγο scouting πριν την κανω για παραλια
http://slubillikens.cstv.com/sports/m-b ... ian00.html
http://www.nbadraft.net/profiles/ianvouyoukas.asp
και εγκαθετο βιντεακι
Youtube Video -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
τα στατιστικα του ειναι λιγο απογοητευτικα αλλα βλεπουμε..
Τα στατιστικα ειναι μια χαρα... Τρια χρονια ψηφιζοταν στην πενταδα της περιφερειας και ηταν MVP του πανεπιστημιου
Το πως θα παιξει στην Ευρωπη σε σχεση με το NCAA με προβληματιζει
Δε λεω τιποτα, γιατι εχω να τον δω 2 χρονια, οποτε ο,τι και να πω μλκια θα 'ναιβολες βλεπω 1 στις 2, ενα σχετικα καλο ποσοστο στα 2ποντα χωρις να λεει και κατι και 7 ριμπαουντ ανα αγωνα ψιλοφτωχια αλλα θα μου πεις αμα ηταν καλος δε θα υπεγραφε στον οσφπ..
ειμαι κακοπιστος ως προς τους ελληνες των πανεπιστημιων απο παλιοτερα που ακουγαμε πολλα και βλεπαμε λιγα..και το κολλεγιακο δεν ειναι οπως παλιοτερα...
nevertheless καλη κινηση για τον παγκο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:
Εμενα δε με γλυτωνεις. Ασε που με διαβαζεις τζαμπα
Απ ό,τι φαινεται μονο εσενα αντε και τον αδη και τον greo διαβαζει...Πως το λενε να δεις,φέουδο;
Μην τον παρεξηγεις τον TRAV Ειναι πολυ καλο παιδι, αλλα, οπως ολοι οι ερωτευμενοι, εχει τις παραξενιες του
-
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
www.brera.gr -
Μόλις 22 και ζυγίζει όσα θα έπρεπε να ζυγίζει στα 62. Αν δεν ρίξει το βάρος του, στα 25 θα έχει διαλυμένα γόνατα, αστραγάλους και μέση.
Κανονικά ο Ολυμπιακός πρέπει να προσλάβει (ξανά) ειδικό διαιτολόγο και ψυχολόγο. Όπως και να το κάνεις, ο άνθρωπος είναι επένδυση - ακόμα και για να πουλάει φανέλες η ομάδα.
Είναι προφανές ότι με τέτοια ψυχοσύνθεση που κουβαλάει, η σκληρή τακτική αλά Γκέρσον δεν αποδίδει. Να δούμε αν θα κάνει πάλι ο Γιαννάκης το θαύμα του. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=90667Τελευταια φορα τον ειδα το 2005, στο παγκοσμιο νεων. Τοτε ηταν λιγακι σοφτ, αλλα το κατεχει το αντικειμενο χωρις αμφιβολια...
Απο τοτε μπορει να δυναμωσε το σωμα και το παιχνιδι του και να εβαλε εμπειριες, αφου ειχε πληρεις σεζον σε συμμετοχες στο κολλεγιο...
Καλη κινηση μου ακουγεται
Επισης σουταρανε τον Χασιν Καταπως φαινεται ο Εβραιος εμεινε υπο ορους (σημερα δηλωνε οτι του προτειναν πενταετες και το απερριψε μη φας, εχουμε γλαρο )Eπίσης και κάποιος άλλος δεν πήγε χθες στο τραπέζωμα στο 'Ακάνθους' πήρες και τον Βουγιούκα, (δεν τον ξέρω αλλά κατά καιρούς διάβαζα καλά πράγματα) χτυπάς και το ψηλό της Χάποελ (είναι καλος ρε, πήγε να πάρει το πρωτάθλημα μόνος του ) μάλλον άρχισε να κουνάς μαντήλι στον Σοφοκλάκο καθώς Μπουρούσης και Ζίζιτς ειναι ακλόνητοι
-
βεβαια εδω τιθεται το θεμα ομπραντοβιτς..τον εβαλε στον τελικο των τελικων!
στο θεμα ζελικο που σου πεταχτηκαν τα ματια εξω διαπιστωνω κοπωση..οι 2 νικες του οσφπ και η παρουσια καφενειου στα πλευ ωχ ειναι θεμα κοουτς κατα ενα μεγαλο ποσοστο νομιζω...κατι δεν εκανε καλα φετος και η φτωχια του οσφπ σε ροστερ τον εσωσε..ισως πρεπει να κατσει στη μπαντα κανα χρονο να ριλαξαρει...φυσικα αυτο δε θα γινει αλλα λεμε τωρα..
ο παβισεβιτς παει αλμπα? αυτος και αν ειναι προτζεκτ..
-Ο Παπανικολάου σε δηλώσεις του είπε ότι του το είχε πει ότι θα παίξει σε αυτό το παιχνίδι, δεν τον έβαλε ξαφνικά. Προσωπικά περίμενα τον Σάκοτα όμως, το είχα γράψει, σαν κάποιου είδους τρυκ.
-Ο Ομπράντοβιτς και όλοι αυτής της εμβέλειας προπονητές, νομίζω ότι όταν δουν σημάδια 'κόπωσης' θα βρουν ένα εύσχημο τρόπο να την κάνουν. Δε νομίζω να ήρθε ακόμη αυτή η ώρα-Παβίσεβιτς, γουστάρω πολύ και αυτός με τη σερά του μάλλον έχει κάτι σαν εικόνισμα τον δικό μας , αν από αυτά που λέει , έστω και τα μισά είναι αλήθεια.Άσε που μερικά 'κολπάκια' του Πανιώνιου φέτος (λίγο είδα όμως) κάτι μου θύμιζαν
Ειναι πολυ καλο παιδι, αλλα, οπως ολοι οι ερωτευμενοι, εχει τις παραξενιες του
[/'γλυψιμο' on]
Kαλό παιδί δεν είμαι, καλό παιδί είσαι εσύ:rtfm: αλλά παραξενιές δεν έχω
[/'γλύψιμο' οff]
Eάν διαβάζουμε αυτά που διαβάζουμε *(για μένα μιλάω δεν εκπροσωπώ κανέναν ) * τώρα που τα σαρώσαμε και τα τρία, τι θα έγραφες έτσι και είχατε πάρει έστω και ένα από τα τρία;;
Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω (με σειρά προτεραιότητας)----->
Ευτυχώς ο καλός θεούλης του μπάσκετ με λυπήθηκε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:
Εμενα δε με γλυτωνεις. Ασε που με διαβαζεις τζαμπα
Και τον τάουρους, και τον σκυε, και τον bujinkan, και τον Σπύρο , και τον ρίπερ και τον ΧρηστοςΜ και τον τογιόταμαν και τον Ηλία και τον Χριστάρας και τον Χελένικ Τιφίζι και τον ΧρΔούκας και τον Κιντ και δε νομίζω να λέγεται φέουδο ένα λιοστάσι 8 στρεμμάτων που έχω στο χωριό και ξεκόλα σαββατιάτικο και μην τρώγεσαι με τα συκώτια σου
-
Done.
-
-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]