-
Στον Αρη ποιος τον πηγε αραγε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αφου το μαζευεις ας το μαζεψω κι εγω.
Ο Σχορτσιανιτης εκανε τα ιδια στον Ηρακλη, την Καντου, τον Αρη και τις 2 απο τις 3 χρονιες στον Ολυμπιακο. Θες να το φορτωσεις στον Πινει; Φορτωστο! Εγω οχι.Δεν τα εκανε περσι, δεν τα εκανε με τον Γιαννακη στην εθνικη. Αρα υπαρχει τροπος χωρις να τετραγωνισεις τον κυκλο.
(φυσικα εχει και τις ευθυνες του αλλα εχει και το ελαφρυντικο της ηλικιας - στον Ηρα και στην Καντου ηταν πρακτικα ανηλικος και τωρα ειναι μολις 22 )Περσι δεν υπηρχε 3ος, φετος κατι κουνιεται. Περσι χασατε ανευ αγωνος απο τον βαζελο της καρπαζιας (συγκριτικα) στην Ευρωπη, φετος χανετε στον ποντο απο τον Πρωταθλητη Ευρωπης. Αν εσυ δε βλεπεις διαφορα ειναι γιατι τα κοιτας απο πολυ κοντα. Εγω που τα βλεπω απο πολυ μακρια (μια κατηγορία κατω) βλεπω μεγαλη διαφορά.
Φετος εχουμε το διπλασιο μπατζετ και λιγοτερες δικαιολογιες. Για το αλλο εισαι λιγο αδικος. Ειχα πιασει κι εγω πατο και ξερω πως ειναι...
Μην απελπιζεσαι παντως. Οπως τραγουδουσε κι ο Τζιμπριηλ Φαριστα πεφτοντας: 'Για να ξαναγεννηθεις, πρεπει πρωτα να πεθανεις'ΥΓ Οπως βλεπεις δεν τσιμπησα, γιατι αν τσιμπουσα θα σε εβαζα να φωναξεις Πινει-ολε!
Το παλεψα τουλαχιστον
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
τωρα ειναι μολις 22Μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά...
-
Ετος γεννησης 1985. Αν τα αφαιρεσουμε απο το 2007 μας κανουν 22
Εχεις κανει ληξιαρχος στην Καβαλα και ξερεις κατι παραπανω; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ετος γεννησης 1985. Αν τα αφαιρεσουμε απο το 2007 μας κανουν 22
Εχεις κανει ληξιαρχος στην Καβαλα και ξερεις κατι παραπανω;Ο greo όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει.
-
Εγώ πάντως Χρήστο για τον Σχορτιανίτη έχω ακόμα και θα έχω τις ενστάσεις μου. Η συμπεριφορά του δεν είναι κριτηριο εκεί, (Εθνική) διότι εκεί είναι 1 μήνα άντε 1,5 δεν είναι μια σεζόν. Αλλοι στα 22 τους κάνανε ..αγίους η ηλικία του για το σύγχρονο μπασκετ δεν είναι μικρή.
Όσο για τη λέξη 'λύπηση' που σε στεναχώρησε, προχθές τον είδες πάλι και εάν δεν τον λυπήθηκες και αυτή τη φορά....ε είσαι ένα άκαρδο τομάρι
Υ.Γ Ωραίες εφημερίδες διαβάζεις
ripper Me γεια την Ευρωλίγκα από τη στιγμή που δεν έχασες στο πρώτο παιχνίδι ήταν σίγουρο ότι θα την κερδίσεις τη σειρά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Υ.Γ Ωραίες εφημερίδες διαβάζειςΤζαμπα , στο internet, τα αθλητικα
Να ξερω τι λεει ο ανταγωνισμος ρε αδερφε -
Πολλή κακία από τη μασκότ του Άρη.
-
Χαίρομαι που στις τελευταίες 2-3 σελίδες βλέπω ότι επιστρέφουμε στην καλή κουβέντα.
Επιτρέψτε μου κάποια σχόλια, μιας και συνειδητά δεν πόσταρα μέσα στην καφρίλα:
- Όποιος κι αν το πάρει θα είναι άξιος πρωταθλητής. Εμείς είχαμε καλύτερη απόδοση ΜΕΣΑ στη χρονιά, είμαστε δίκαια πρωταθλητές Ευρώπης(κι ας γράφουν ό,τι θέλουν κάποιες κωλοφυλλάδες), αλλά κάνουμε κοιλιά στην πλέον κρίσιμη περίοδο.
- Ο Ολυμπιακός έχει οπωσδήποτε κερδίσει τις εντυπώσεις, ξεπέρασε τις προσδοκίες και αφήνει παρακαταθήκες για το μέλλον.
- Δέχομαι απόλυτα τα όσα λέτε για το Γκέρσον, τον παραγκωνισμό των Ελλήνων, κλπ, κλπ. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο στον τελικό όταν άρχισαν να στροφάρουν ο Πεν, ο Μασιγιάουσκας και η σπουδαία Ελληνική ελπίδα της ομάδας αυτής, ο Βασιλόπουλος. Σίγουρα ο Παπαμακάριος κράτησε την ομάδα όρθια σε ζόρικη περίοδο αλλά δε θα έφτανε η προσπάθεια του (μαζί με το Χαρίση) για να κερδίσει δυο φορές τον Παναθηναϊκό.
- Όπως έλεγα και πριν, εμείς δεν είμαστε κουρασμένοι επειδή παίξαμε 2 παιχνίδια στο FF. Είμαστε κουρασμένοι επειδή (λογικά) ήταν το πρόγραμμα μας να φορμαριστούμε τότε. Είμαστε επίσης κουρασμένοι επειδή δεν έχουμε τόσες λύσεις, και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με ντεφορμέ παίκτες.
- Και (ίσως το σημαντικότερο), πέφτουμε στο 2ο ημίχρονο επειδή ο σημαντικότερός μας παίκτης έχει ξεθεωθεί, αναγκαζόμενος να παίζει 30+ λεπτά όλη τη χρονιά, από τις αρχές της. Δε νομίζω ότι μπορεί να του γυρέψει κανείς ευθύνες, καθώς κάνει ό,τι περισσότερο μπορεί(και νομίζω εκεί φέρει κάποια ευθύνη ο Ζοτς με το κακό rotation στον τελευταίο αγώνα).
- Θυμάμαι ότι με είχε ρωτήσει ο TRAVELLER: 'γιατί πιστεύεις ότι θα χάσουμε'. Όχι, δεν πιστεύω ότι θα χάσουμε σήμερα απλώς νομίζω ότι το momentum είναι με τον Ολυμπιακό.
-
Συγνώμη, αλλά και ο Ολυμπιακός είχε στο πλάνο του την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Χτύπησε όλα τα παιχνίδια, προκρίθηκε στα ημιτελικά, αλλά δεν άντεξε μπροστά στην Ταού χωρίς Ματσιγιάουσκας, Σόφο και με γκρίνιες από παντού. Το ότι τώρα εμφανίζεται πιο ζωηρός από τον ΠΑΟ έχει να κάνει κυρίως με τον ψυχολογικό τομέα - προσπαθεί να σώσει τη χρονιά, ενώ ο ΠΑΟ έχει ήδη κατακτήσει 2 τίτλους, χώρια το ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν μόνος κυρίαρχος στην Ελλάδα κι ένα ακόμα πρωτάθλημα δεν θα του προσφέρει κάτι το νέο, πλην του γοήτρου ότι κέρδισε τον αιώνιο.
Ακόμα κι αν χάσει ο ΠΑΟ σήμερα (γιατί θεωρώ ότι αυτός θα χάσει, αφού πιάνοντας απόδοση F4 της Ευρωλίγκας απλώς δεν μπορεί να κοντραριστεί από τον ενθουσιασμό μια ομάδας που ακόμα ψάχνεται), θα εξακολουθήσει να είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα.
Για τον Ολυμπιακό πάντως μια νίκη θα είναι τρομερή επιτυχία για 2 λόγους. Πρώτον επειδή έχει κατορθώσει να ξεπεράσει σοβαρά προβλήματα που είχε όλη τη χρονιά και δεύτερον λόγω του μεγέθους του αντιπάλου. Τρεις νίκες επί του πρωταθλητή Ευρώπης σε 2 βδομάδες είναι κάτι εκτός λογικής. Για να δούμε. -
Και μια και ειπε ο Hellenic tifosi για τον Βασιλόπουλο, ξέρουμε τι έχει γίνει με τον τραυματισμό του?
-
Παιζει κανονικα λενε τα sites...
-
Εγώ θέλω να δω την συμπεριφορά των οπαδών του παο σε περίπτωση που ο ολυμπιακός κερδίσει μέσα στο οακα.....
Γιατί κάποιοι άλλοι χειροκρότησαν, άφησαν τον Ολυμπιακό να πανυγηρίσει στο κέντρο του γηπέδου.... και παρ όλα αυτά ΠΑΡΑΠΑΜΕΦΘΗΚΑΝ στον αθλητικό δικαστή για ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, όταν στο προηγούμενο ματς οι γαυροι πετούσαν καρέκλες και κάγκελα.....
-
Της Πόπης θα γίνει φοβάμαι, αν όχι μέσα στο ΟΑΚΑ, σίγουρα έξω από αυτό. Έκλεψαν κιόλας κάποιοι εισιτήρια από τα γκισέ του Ολυμπιακού... Όπως και να έχει, πέρασε καιρός από το τελευταίο ξεχαρμάνιασμα των αλητήριων. Η δε θύρα 7 θέλει καιρό τώρα να δείξει πόσο 'δυνατή' είναι, αφού ο Θείος δεν ανανέωσε του Ριβάλντο, δεν έκανε τις μεταγραφές που γούσταραν και δεν τους έδωσε όσα εισιτήρια ήθελαν για το παιχνίδι 'μειώνοντας' τους.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
- Ο Ολυμπιακός έχει οπωσδήποτε κερδίσει τις εντυπώσεις, ξεπέρασε τις προσδοκίες και αφήνει παρακαταθήκες για το μέλλον.
Eδώ να μου επιτρέψεις να σταθώ λίγο.
Επειδή έχει γίνει πολλή κουβέντα πάνω σε αυτό, όχι εδώ από εμάς αλλά κυρίως από δημοσιογράφους που ψάχνουν κάτι 'φρέσκο' (βάλε ότι γράφουν για τον Παναθηναϊκό μια δεκαετία τώρα και ότι είχαν να γράψουν το έχουν γράψει) αλλά και τον ίδιο το Γκέρσον.
Η άποψη αυτή λέει περίπου τα εξής: Εχουμε κερδίσει 3 φορές φέτος τον Παναθηναϊκό , από τις οποίες η μια στο ΟΑΚΑ και χάσαμε έτσι όπως χάσαμε μέσα στο ΣΕΦ.Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Ολυμπιακό Οκτώβρη μήνα.
Ποτέ αυτή την εποχή δεν είναι στα καλύτερά του και περίπου αυτή την εποχή έχασε και από την Ολυμπιάδα.Η ήττα στο ΟΑΚΑ ήρθε σε μια εποχή όπου ο Παναθηναϊκός δεν το είχε στα υπόψη αυτό το παιχνίδι.
Πέρσι περίπου αυτήν την περίοδο είχαν ξαναπαίξει και ο Παναθηναϊκός 'επέλεξε' να 'σκοτώσει' τον Ολυμπιακό με μια 20άρα.
Αποτέλεσμα? Μας σκότωσε η Ταού την επόμενη Τετάρτη καθώς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε δύο παιχνίδια με φουλ τις μηχανές σε τόσο λίγο διάστημα. Και βέβαια μας κέρδισε δίκαια και ούτε η κούραση ήταν ο μοναδικός παράγοντας βεβαίως.
Μια Ταού , να θυμίσω, πού ήταν σαφώς 'χειρότερη' σε σχέση με φέτος που την κερδίσαμε σεχτικά άνετα.
Ο Ολυμπιακός κερδίζει τις εντυπώσεις διότι το 0-6 (0-3 στα playoffs) της περσινής χρονιάς εις βάρος του , το έχει κάνει 3-4 και θα παίξει το πρωτάθλημα σήμερα.
Ερώτηση (θεωρητική); Και ο Αρης που κέρδισε 4 φορές τον Ολυμπιακό φέτος;;; (εντάξει παίζουν όλα ρόλο οι τραυματισμοί , οι έριδες στον Ολυμπιακό κ.τ.λ) αλλά μιλάμε καθαρά για το αγωνιστικό δικαιούται να λέει ότι είχε θέση στο τελικό και ότι κέρδισε 4 φορές τον επίδοξο πρωταθλητή;; Αστεία πράγματα !
Όλο αυτό περί 'εντυπώσεων' είναι περισσότερο επικοινωνικό παρά έχει καποια ουσία. Οι φυλλάδες το παίζουν πολύ καλά αυτό το χαρτί διότι όπως αναρωτιέται και τούτος δω πιο κάτω κι εγώ πολλές φορές από την αρχή της χρονιάς...'... Πριν την έναρξη της σεζόν, αναλογιζόμενος το ύψος της επένδυσής του, αλλά και τη δυναμική της ομάδας, ο Πναγιώτης Αγγελόπουλος υποστήριζε αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας. «Αν δεν πάμε στο Final 4, δεν πάρουμε ούτε το κύπελλο, ούτε το πρωτάθλημα, η σεζόν θα είναι αποτυχημένη». Με όλα αυτά που έχουν συμβεί και με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί για τον τίτλο, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η άποψη του κ. Αγγελόπουλο την επαύριον του πέμπτου τελικού.'
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=52199
Αυτό κοιτάνε να σώσουνε εκεί κάτω στο λιμάνι και για αυτό όλος αυτός ο ντόρος περί εντυπώσεων.
- Δέχομαι απόλυτα τα όσα λέτε για το Γκέρσον, τον παραγκωνισμό των Ελλήνων, κλπ, κλπ. Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Ολυμπιακός ανέβηκε επίπεδο στον τελικό όταν άρχισαν να στροφάρουν ο Πεν, ο Μασιγιάουσκας και η σπουδαία Ελληνική ελπίδα της ομάδας αυτής, ο Βασιλόπουλος. Σίγουρα ο Παπαμακάριος κράτησε την ομάδα όρθια σε ζόρικη περίοδο αλλά δε θα έφτανε η προσπάθεια του (μαζί με το Χαρίση) για να κερδίσει δυο φορές τον Παναθηναϊκό.
Οι ξένοι κράτησαν τον Ολυμπιακό και η απόδειξη είναι ότι και ο Ντόμερκαντ και ο Πεν θα μείνουν τη νέα χρονιά.
Όσο και να έχουν βελτιωθεί οι δύο καλοί του Ελληνες παιχνίδι δεν μπορούν να πάρουν. Όσο και να έχουν βελτιωθεί (που έχουν) δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε τον Σμόντις και τον Σκόλα.Αυτό με τον Παπαμακάριο δεν το πολυκατάλαβα: Πότε κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό.;; Πιθανόν να μη θυμάμαι καλά.
-
Οι ξένοι κράτησαν τον Ολυμπιακό και η απόδειξη είναι ότι και ο Ντόμερκαντ και ο Πεν θα μείνουν τη νέα χρονιά.
Συμφωνούμε σε αυτό όπως θα διαπίστωσες παραπάνω
Αυτό με τον Παπαμακάριο δεν το πολυκατάλαβα: Πότε κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό.;; Πιθανόν να μη θυμάμαι καλά.
Εδώ φταίω εγώ, δεν έκανα καθόλου καλή διατύπωση. Εννοούσα ότι όταν ο Πίνι εμπιστεύτηκε Παπαμακάριο - Χαρίση αυτοί του έδωσαν έναν ορθολογισμό, συγκρινόμενοι με τον 'τρικυμία' Πεν. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, και μόνο όταν οι καλοί ξένοι του Ολυμπιακού πήραν μπροστά μπορεί να ανέβει επίπεδο.
Όσο και να έχουν βελτιωθεί οι δύο καλοί του Ελληνες παιχνίδι δεν μπορούν να πάρουν. Όσο και να έχουν βελτιωθεί (που έχουν) δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάμε τον Σμόντις και τον Σκόλα.
Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Απλώς διαχώρισα Παπαμακάριο/Χαρίση από Βασιλόπουλο/Μπουρούση καθώς οι δεύτεροι μπορούν να στελεχώνουν τον Ολυμπιακό του μέλλοντος.
-
οκ, κατάλαβα
Οι διαιτητές οι σημερινοί:
Κορομηλάς (φτου κακά ), Κουκουλεκίδης (ούτε κρύο ούτε ζέστη), Βορεάδης (καλός) , Ζαβλανός (καλός), Πιτσίλκας (καλύτερα ανευ σχολίου γιατί θα κινδυνεύσω με ban)
-
οκ, κατάλαβαΟι διαιτητές οι σημερινοί:
Κορομηλάς (φτου κακά ), Κουκουλεκίδης (ούτε κρύο ούτε ζέστη), Βορεάδης (καλός) , Ζαβλανός (καλός), Πιτσίλκας (καλύτερα ανευ σχολίου γιατί θα κινδυνεύσω με ban)
Ο κορυφαίος διαιτητής της Ελλάδας ανευ σχολίου???Final 4 δεν ήταν αυτός?
-
Tώρα δηλαδή εσύ ντε και καλά θες να με κάνουν ban?
-
Tώρα δηλαδή εσύ ντε και καλά θες να με κάνουν ban?γιατί ρε ψηλέ??
κάτι θα ξέρουν αυτοί που τον διορίσαν στο FF στην Αθήνα
Μακράν ο καλύτερος
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]