-
Ε καλα...ο,τι ειπα παραπνω..ηταν γραφτο να φτυσει αιμα ο ολυμπιακος και να κανει ενα αφημα ο διαμαντιδης για να παρει το παιχνιδι...
Μη πει κανεις οτι αυτα κανουν οι μεγαλες ομαδες... Αυτο ηταν πραγματικα τυχερο...Τον ηθελε γενικα στην παραταση τον παναθηναικο..Ταξιδιωτη μου...ο Μπουρουσης το εχει αυτο το τριποντο..Το χω ξαναδει μονο αλλη μια φορα αυτο απ τον Μπατιστ..και ειδικα στο σημειο που μπηκε και ο τροπος ειναι.. Απλα ηθελε ο θεος..τιποτα παραπανω.. -
ΜΑΤΣΑΡΑ......
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΥΟ!!!!!! -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δυνατός ο γαύρος,χάλια εμείς αλλά ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν.Οχι ρε Ηλία, μην ξηγιέσαι. Στο 2ο παίξαμε καλά, έως πολύ καλά
Απλώς ο Ολυμπιακός δεν είναι εκείνος που ξέραμε κάποτε.
Εφτάψυχος ο γαύρος σήμερα
-
Αφου παλευαν για 45 λεπτα ποιος θα χαρισει το ματς σε ποιον, τελικά μας το χαρισε ο Ολυμπιακος.
Πολυ ματσαρα, αλλα λογω λαθών.
Αυτος ο Τσαρτσαρης ποσες φορες του εφυγε η μπαλα απο τα χερια
-
Πρεπει να θελαν και λιγο οι παικτες ρε πασχο εκτος απο το θεο..
Φαντασου να προσπαθουσε να το κανει αυτο κανεις απο τα δικα μου τα ταγαρια...στην αλλη μπασκετα θα πηγαινε το τριποντο!
Οτι και να λεμε ειναι μεγαλη ομαδα ο παο! -
καλό παιχνιδάκι...
αυτός ο Διαμαντίδης... τι έχει πιει το άτομο;;
-
KRATAEI XRONIA AYTH H KWLOFARA
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δυνατός ο γαύρος,χάλια εμείς αλλά ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν.Κι ομως αλλαζουν όπως φανηκε με τη νικη σαςστο Καραισκακη..
Ωραιο ματς παντως.Μπραβο τους.Δυο παιχτες παραδεχομαι απο τις δυο ομαδες..βασιλοπουλο-Διαμαντιδη:Αυτος κι αν ειναι εφταψυχος..
-
Σημειωση : Στην τελευταια επιθεση μας, μου στελνει μηνυμα η δικια μου. Αμεσως σκεφτομαι 'ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΡΕ &*^&% τωρα βρηκε? '
Ευτυχως μπηκε ο ποντος εστω κ με τα χιλια ζορια γιατι με εκοβα να χωριζα σημερα!
Πολυ ωραιο ματς παντως αξιζουν συγχαρητηρια και στον Ολυμπιακο.. -
Κριμα...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Πολυ ωραιο ματς παντως αξιζουν συγχαρητηρια και στον Ολυμπιακο..Κοιτα να δεις ποσο στη λεπτομερεια κριθηκε το πρωταθλημα (κατ εμε)..Αυτος ο διαμαντιδης να μην ηταν εκει και να παιρναμε το ριμπαόυντ.Ολα ειχαν τελειωσει,και θα ελεγα εγω πλεον: 'Συγχαρητηρια και στον Παναθηναϊκο..'
Γι αυτο οπως λεει και ο συγαυρος,ΚΡΙΜΑ.. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κριμα...+1...
Aπό τις ευκαιρίες που δεν χάνονται... -
Πόσες φορές έχει γίνει φέτος αυτό; Τουλάχιστον 10 μπορώ να θυμηθώ που ο ΔΙαμαντίδης είναι μέτριος στο ματς (σαφώς καλύτερος από τους 'γειά σου' άλλους περιφερειακούς μας πάντως) και στο τέλος γυρίζει το διακόπτη και μπαίνει 'in the zone'.
Τάπα στον Άκερ, ριμπάουντ(προβλέποντας άριστα την τροχιά μετά από το κακό σουτ) και καλάθι μέσα στους ψηλούς, ενώ προηγουμένως είχε κάνει άψογη διείσδυση και πάσα στον αμαρκάριστο παίκτη.
Πάντως δε μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι μας, και πιστεύω ούτε και στον Ομπράντοβιτς. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά φανήκαμε 'στεγνωμένοι' και χωρίς ενέργεια. Δεν είναι ολότελα μη αναμενόμενο, αλλά δεν περίμενα και έτσι.
-
Ο Αμερικανός ευστόχησε στη μία βολή και οι 'πράσινοι' άρχισαν νέα επίθεση. Ο Διαμαντίδης έδωσε στον ξεμαρκάριστο Τσαρτσαρή που επιχείρησε τρίποντο. Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου αστόχησε, αλλά ο Διαμαντίδης ήταν εκεί για να μαζέψει τα ριμπάουντ και να κάνει το 86-85. Ο Πεν ανέλαβε να κατεβάσει, **ο Διαμαντίδης του έκανε φάουλ που δεν σφυρίχτηκε **και το ροζ φύλλο αγώνα μπήκε στην τσέπη των γηπεδούχων για το 2-1.
Ισχυει αλλα τετοια ωρα τετοια λογια..Ας καθαριζε απο πριν το παιχνιδι ο Ολυμπιακος.3 ευκαιριες ειχε.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δυνατός ο γαύρος,χάλια εμείς αλλά ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν.
Οχι ρε Ηλία, μην ξηγιέσαι. Στο 2ο παίξαμε καλά, έως πολύ καλά
Απλώς ο Ολυμπιακός δεν είναι εκείνος που ξέραμε κάποτε.
Εφτάψυχος ο γαύρος σήμερα
Αποστόλη βαριέμαι να γράφω αλλά δε βαριέμαι να σε διαβάζω.
Αν το χάναμε το ματς σήμερα θα έφταιγε ο Ζέλικο.
Παρών -απών ο λιθουανός σήμερα,δεν μπορώ να το εξηγήσω γαμώτο.Εξέθεσε τον προπονητή του και τον εαυτό του.(θα παιρνε και την τελευταία προσπάθεια τρομάρα του!)
Ξέχασε τον Τομάσεβιτς στον πάγκο νομίζω σε όλη την παράταση.(Από όσο θυμάμαι δεν βγήκε με φάουλ,κάνω λάθος;)
Πολλά λάθη,πολλές ατομικές προσπάθειες βγαλμένες όχι από το πινακάκι του Ζέλικο αλλά απο κάποιο 'playschool' , πολλοί παίκτες εκτός κλίματος σήμερα.Μπράβο στον Φράνκι.Αξίζει λίιιγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής σε ΑΥΤΑ τα παιχνίδια,μπράβο στον Μαϊκ γιατί διατηρεί συνεχώς υψηλό επίπεδο απόδοσης και βεβαια ΜΠΡΑΒΟ στο μεγάλο ΔΙΑΜΑΝΤΙ του παγκοσμιου μπάσκετ που τους την έφερε στο τέλος που πονάει και πιο πολύ βεβαίως βεβαίως!!!Χοχοχο!!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Αμερικανός ευστόχησε στη μία βολή και οι 'πράσινοι' άρχισαν νέα επίθεση. Ο Διαμαντίδης έδωσε στον ξεμαρκάριστο Τσαρτσαρή που επιχείρησε τρίποντο. Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου αστόχησε, αλλά ο Διαμαντίδης ήταν εκεί για να μαζέψει τα ριμπάουντ και να κάνει το 86-85. Ο Πεν ανέλαβε να κατεβάσει, **ο Διαμαντίδης του έκανε φάουλ που δεν σφυρίχτηκε **και το ροζ φύλλο αγώνα μπήκε στην τσέπη των γηπεδούχων για το 2-1.
Ισχυει αλλα τετοια ωρα τετοια λογια..Ας καθαριζε απο πριν το παιχνιδι ο Ολυμπιακος.3 ευκαιριες ειχε.
Και το φάουλ όταν ο Βούγιανιτς έφευγε με φάτσα το καλάθι ήταν 'κατά φαντασία'.
Δε μου αρέσει να σχολιάζω τη διαιτησία, που νομίζω ότι ΚΑΙ σήμερα έκανε λάθη, όπως σε όλη τη σειρά άλλωστε. Νομίζω ότι σήμερα ισοφαρίστηκε η 'ανωμαλία' της Κυριακής καθώς η πιο λογική ομάδα έχασε, και ελπίζω την ερχόμενη Κυριακή να κερδίσει τουλάχιστον ο καλύτερος!
-
Εγω σημερα καταλαβα, οτι αυτος ο Παναθηναικος, δεν ειναι καλυτερος απο αυτόν τον Ολυμπιακο, ουτε σαν ομαδα, ουτε σαν παικτες.[/b]
-
Νομιζω οτι τα συμπερασματα μετα το ματς της Κυριακης επιβεβαιωθηκαν σημερα.
Στην παραταση (που σκληρυνε το ματς κι επεσε ο ρυθμος) ο Γκερσον επρεπε να βαλει τον Σοφο να παρει επιθεσεις στη ρακετα, να φθειρει τον Μπατιστ, που εκανε μεγαλη ζημια και να το καθαρισει. Δεν το εκανε και σε συνδυασμο με τον καρκινο των βολων (ο Ματσε ειχε 3/6, τελευταια φορα, στα προμινι ), χαθηκε το ματς εξ αιτιας του καλυτερου Ευρωπαιου (μαζι με τον Θοδωρα) PM. Απειρια του Ακερ εφερε και το λαθος και την ταπα του Διαμαντιδη....
Δεν ξερω αν εχει μεινει κουραγιο για την Κυριακη, αλλα αν η ψυχολογια ειναι καλη και δεν επαναληφθουν τα λαθη στις λεπτομερειες, θα παμε σε 5ο ματς.
Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο πως ο ΠΑΟ εχει ξεμεινει απο παικτες (περι υλικου που ελεγα τη Δευτερα), εχοντας ουσιαστικα 9 (αντε, σημερα, με τον Αλβερτη, 10) ικανους ν' ανταπεξελθουν (γι' αυτο και επαιζαν τοσο οι κακοι Μπετσιροβιτς-Βουγιανιτς, φιλοι βαζελοι - ΔΕΝ εχει αλλους να βαλει αν λειπει ο Μητσαρας). Δυστυχως ο Ομπραντοβιτς με τον Διαμαντιδη ειναι ικανοι να μας παρουν μονοι τους... . Αν υπηρχε σχεδιο απ' την αρχη και δεν κοιταζαμε να σωσουμε την παρτιδα στο τελος, τοτε.....
Σημερα επιβεβαιωθηκε επισης οτι ΠΑΟ=Διαμαντιδης.-Κριμα παντως, τωρα το προβαδισμα και για την Κυριακη το εχει ο ΠΑΟ.
-
Δε νομίζω ότι ένα ματς αποδεικνύει τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχασε σήμερα αν και καλύτερος, όπως χάσαμε εμείς την Κυριακή.
Δεν μπορώ πάντως να εξηγήσω την ΤΟΣΗ νωθρότητα των παικτών μας. Φαίνεται πραγματικά ότι όλος ο σχεδιασμός της χρονιάς ήταν για να γίνει ένα 'peak' στο FF.
Για του χρόνου (και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους τελικούς) χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν ακόμα καλό περιφερειακό, όπως και έναν ακόμα καλό ψηλό.
Ένα από τα πιο βασικά ατού ενός παίκτη είναι η ψυχραιμία και το 'κρύο αίμα'. Και ο Διαμαντίδης κάνει λάθη(και σήμερα έκανε αρκετά) αλλά κανένα από αυτά δεν είναι αποτέλεσμα επιπολαιότητας και ενθουσιασμού, και αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο από έναν καλό PG.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο πως ο ΠΑΟ εχει ξεμεινει απο παικτες (περι υλικου που ελεγα τη Δευτερα), εχοντας ουσιαστικα 9 (αντε, σημερα, με τον Αλβερτη, 10) ικανους ν' ανταπεξελθουν
Με αυτό δε διαφωνώ καθόλου, γι' αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να ενισχυθούμε (δες και πιο πάνω το σχόλιο μου περί ορθολογισμού). Το 'λάθος' και η κακή εμφάνιση ενός παίκτη είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να έχεις το ρόστερ για να μπορείς να τον αποσύρεις όταν εκτός από απλά μέτριος είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.
Το καλό με παίκτες επιπέδου Διαμαντίδη, Παπαλουκά, κλπ, κλπ είναι ότι έχουν την ικανότητα ακόμα και στην κακή(για τα δικά τους μέτρα) βραδιά να προσφέρουν με κάποιο τρόπο στην ομάδα τους.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]