-
ωραια τα νουμερα που ΛΕΣ
μπορεις ομως να τα στηριξεις με αδειασιστες αποδειξεις?
γιατι ετσι μπορω και εγω να πω αλλα...
επισης οταν λες budget σε τι αναφερεσαι
σε ετησιο μισθο
σε ετησιο μισθο + bonus κατακτησης τροπαιων
σε ετησιο μισθο + extra
σε ετησιο μισθο + κοστος αποκτησης παικτη
κλπ
κλπ
κλπ -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ωραια τα νουμερα που ΛΕΣμπορεις ομως να τα στηριξεις με αδειασιστες αποδειξεις?
Ναι, τωρα παιρνω τον Γιαννακοπουλο, τον Καρεχετα, τον Κουσενκο και τον Αγγελοπουλο να μου στειλουν τα συμβολαια να τα σκαναρω και να τα ανεβασω στο forum
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θες να κατεβάσω σεντόνι τώρα για να στο αναλύσω? Λυπήσου με, είναι 3μιση... Απλά δες τι έχει συμβεί στο παρελθόν και εδώ και στο εξωτερικό σε αντίστοιχες περιπτώσεις και θα καταλάβεις.Να σου δωσω και ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα? Άγιαξ...
Ε? Ο ajax φυτώρια είχε, καμία σχέση με τον μπασκετικό Παναθηναικό.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ενω Παρτιζαν, Ζαλγκιρις και Ολιμπια Λ. ηταν ακομα φτηνοτερες....Ε ναι ρε συ! Ποσα λεφτα να βαλουν οι Μαλεκκοι;
ΥΓ Αν μπορεις να πεισεις τον χωριανό σου οτι δε θα φαει πιστόλα, καν'το Δεν υποσχομαι τιποτα ομως
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ενω Παρτιζαν, Ζαλγκιρις και Ολιμπια Λ. ηταν ακομα φτηνοτερες....
Ε ναι ρε συ! Ποσα λεφτα να βαλουν οι Μαλεκκοι;
ΥΓ Αν μπορεις να πεισεις τον χωριανό σου οτι δε θα φαει πιστόλα, καν'το Δεν υποσχομαι τιποτα ομως
Εγω δεν τον ξερω καθολου, αλλα καποιον θα βρω να τον γνωριζει. Για την πιθανη πιστολα, φανταζομαι, εχει υπ' οψιν
ΥΓ. Αντε παλι ο Μαυροκεφαλιδης για μας Αντε, κυρ Θαναση, κανε κι εσυ μια προσφορα να μας κλεψεις κι αλλο παικτη Ειναι αναγκη
ΥΓ.2 Λιανος προ Καυκή:
'Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet ανακοινώνει ότι προχώρησε σε συμφωνία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του αθλητή Στράτου Περπέρογλου.
Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet ευχαριστεί τον Στράτο Περπέρογλου για την προσφορά του στην ομάδα την τριετία 2004-2007 και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του κατί το οποίο και αξίζει.
Παράλληλα, η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet θα ήθελε να ενημερώσει την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι ουδέποτε προχώρησε σε πλειστηριασμό για την παραχώρησή του Περπέρογλου σε όλο το διάστημα των διαπραγματεύσεων με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Χειρίστηκε, δε, με επαγγελματισμό αυτή τη λεπτή υπόθεση σε αντίθεση με κάποιους οι οποίοι προσπάθησαν με έμμεσους τρόπους να επηρεάσουν καταστάσεις αλλά και τη φίλαθλη κοινή γνώμη'Λιανος μετα Καυκή:
'Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet και ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Ηλίας Λιανός με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα θα ήθελαν να επισημάνουν τα ακόλουθα:
Δεν τίθεται το παραμικρό θέμα τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επίπεδο συλλόγων, αντιπαράθεσης μεταξύ των ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet και Ολυμπιακός. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι εκ των ιδιοκτητών της Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συμπεριφέρθηκαν με ήθος και επαγγελματισμό στις διαπραγματεύσεις οι οποίες έγιναν για την πώληση του αθλητή Στράτου Περπέρογλου. Επαναλαμβάνουμε, δε, ότι και η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet έπραξε ακριβώς το ίδιο αποφεύγοντας οποιασδήποτε μορφής δημοπρασία για τον αθλητή'. -
καποιος δουλευει καποιους..
ο μαυροκεφαλιδης αποτι ειδα αλλαξε τον μανατζερ του με αυτον του περεπερογλου?
-
Ναι, τον αλλαξε
Μακαρι να δουλευει εμας
-
Asimov ξέρω γιατί γελάς. Επειδή είσαι χαιρέκακος
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
[Ολα τα ποσα αφορουν αμοιβες σε παικτες και οχι λοιπα λειτουργικα εξοδα. Αυτα.Αμοιβές σε παίχτες λοιπόν ο Άρης είχε 1.940.000 Ματσόν συμπεριλαμβανομένου και ουχί 3 μύρια. Με τον Ραούφ πήγε στα 2.200.000.
Ο Ολυμπιακός ξέρω ότι είχε πάνω από 10 μύρια, ενώ ΠΑΟΚ και Πανιώνιος είχαν τελικά μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Άρη. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αμοιβές σε παίχτες λοιπόν ο Άρης είχε 1.940.000 Ματσόν συμπεριλαμβανομένου και ουχί 3 μύρια. Με τον Ραούφ πήγε στα 2.200.000.Αμα βαλεις και την εφορια εισαι στα 3 ακριβως
Ο Ολυμπιακος ηταν το πολυ 9. Αν και σε σχεση με περσι ειχε αυξηση 80% και ηταν 3ος overall.Για τον Πανιωνιο ξερω οτι ηταν λιγο κατω απο Αρη (η αληθεια ειναι οτι τα στοιχεια ειναι προ Αρσλαν που παντως δεν πηρε και τοσα πολλα). Για τον ΠΑΟΚ να σου πω την αμαρτια μου επικρατει ενα σκοταδι Παντως, εμπειρικα και μονο, αποκλειεται να βγηκε ακριβοτερος απο σας (ειδικα απο το σημειο και μετα που πουληθηκε ο Σεκουλιτς κι εφυγε ο Ουασιγκτον)
Καπου εχω τις ακριβεις λιστες, αλλα δεν τις βρισκω να τις ποσταρω
-
Ψαρώσατε ε?
-
-
http://www.sport24.gr/html/ent/291/ent.186291.asp
Δυστυχως δε βλεπω κατι ξεχωριστο σ' αυτη τη φουρνια...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα βαλεις και την εφορια εισαι στα 3 ακριβως
Καπου εχω τις ακριβεις λιστες, αλλα δεν τις βρισκω να τις ποσταρωΑπό 1.940.000 πας 3 με εφορία; Πολύ δεν είναι;
Τες πα αν βρεις βάλτες. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/291/ent.186291.aspΔυστυχως δε βλεπω κατι ξεχωριστο σ' αυτη τη φουρνια...
μονο τον νοεα θα σκεφτομουν... χρησιμη μοναδα..
παει και ο γιαννουλης..
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αμα βαλεις και την εφορια εισαι στα 3 ακριβως
Καπου εχω τις ακριβεις λιστες, αλλα δεν τις βρισκω να τις ποσταρωΑπό 1.940.000 πας 3 με εφορία; Πολύ δεν είναι;
Τες πα αν βρεις βάλτες.30% τουλαχιστον (o μεγαλος συντελεστης ειναι 39%).
2,2 δεν ειπαμε με Ραουφ;
Do the mathadis
Εμενα μου αρεσε ο Γιαννακιδης, που ειναι κοντρολαρισμενος PG, αλλα φετος δεν εκανε σημαντικη προοδο. Ο Νοεας ειναι στασιμος πολλα χρονια και σημερα απ' οτι διαβαζω ηταν τραγικος...Ξερεις τιποτα για το μπατζετ του ΠΑΟΚ;
-
για να ξερω θα πρεπει να υπαρχει κιολας..
ο μονος που θα ειχε εξαψηφιο νουμερο θα ηταν ο στσεπανοβιτς..
-
Μην τα λες σ' εμενα, πες τα στον ripper να παρηγοριεται
-
Δεν γίνεται, είμαι απαρηγόρητος.
Εδώ ειπαμέ να κρατήσουμε τον Γουίλκινσον και έρχεται ο Ρώσος και του σκάει 2 μύρια
Η εφορία γδέρνει -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Η εφορία γδέρνειΠες μας κατι που δεν ξερουμε
Μια χαρα ειναι το μπατζετ σας αν (βρισκετε και) παιρνετε ελληνες τυπου Τσαλδαρη και ξενους στυλ Γουιλκινσον και κοψετε τελειωμενους και ακριβους βετερανους σαν τον Σιγαλα, τον Καλαιτζη και τον Γιαννουλη.
Με καλο φυτωριο και τμημα σκαουτινγκ τα 3 εκατομμυριακια μπορουν να βγαλουν θησαυρο
Ειναι απαραδεκτο ο Αρης να μην εχει βγαλει εναν παικτη απο τις ακαδημιες τοσα χρονια.... -
ειπαμε εφυγε ο γιαν γιαν...
ο ρωμανιδης ?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]