-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο Ματσόν είπε κάτι σωστό....πως πρέπει από την κανονική περίοδο να παίρνεις κι ένα εισιτήριο για Ευρωλίγκα όπως γίνεται στην Ιταλία
Ποιός ο λόγος να τότε να δείνεις ένα κάρο ματς???Πριν ή μετα το τελος του 5ου αγωνα το ειπε;
Αν γινόταν αυτό πέρυσι δεν θα έβγαινε Ευρωλίγκα ο ΑΡΗΣ αλλά το Μαρουσάκι
Εκείνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να μετράνε τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου στα Play Off, οπότε θα αποκτούσε λίγο πρόσθετο ενδιαφέρον η Regular Season.
Επίσης ο ΑΡΗΣ δεν ήταν καθόλου μπλαζε και δεν έχει καθόλου πρόβλημα στα play off, απλά κοστίζει όλη η ομάδα λιγότερο από ότι ο Μάτσε από μόνος του... δεν έχει το βάθος του πάγκου του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε στο τέλος όταν ο Γούλκι και ο Μάσευ κρέμασαν.. αυτό είναι όλο.....[/img]
-
Eπειδη φετος δεν πολυασχοληθηκα με το ποταπό πρωταθλημα της Α1 (που μου θυμιζει και Καρατζαφερη), το Σαββατιατικο ηταν το μονο ισως φετινο παιχνιδι που εκατσα και το ειδα προσεκτικα.
Οποτε το μονο που εχω να πω σε ενα φιλαρακι μου εδω περα ειναι οτι ειναι τουλαχιστον υπερβολικος. Ο γαβρος μου φανηκε αρκετα οργανωμενος, εξυπνος στην αμυνα, με καλα πλέις για τους ψηλους. Το αντιθετο δηλαδη απο μια ομαδα που 'βασιζεται στο ταλεντο των παικτων του και μονο'.
ΥΓ Και φυσικα γελασα οταν θυμηθηκα τον ιδιο φιλο μου να λεει οτι ο Παπαμακάριος ειναι καλυτερος απο εναν βασικο παικτη της εθνικης
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
πρωταθλημα της Α1 (που μου θυμιζει και ΚαρατζαφερηΟποτε το μονο που εχω να πω σε ενα φιλαρακι μου εδω περα ειναι οτι ειναι τουλαχιστον υπερβολικος. Ο γαβρος μου φανηκε αρκετα οργανωμενος, εξυπνος στην αμυνα, με καλα πλέις για τους ψηλους. Το αντιθετο δηλαδη απο μια ομαδα που 'βασιζεται στο ταλεντο των παικτων του και μονο'.
Καλα plays για τους ψηλους my ass Μαη μηνα, στον 5ο ημιτελικο περιμεναν; Στην κανονικη σεζον που ηταν; Στην Ευρωλίγκα; Στον τελικο με τον βαζελο (που εχει και σχετικες αδυναμιες) που θα ειναι; Ο Παναγιωτακης επρεπε να περασουν 8 μηνες για ν' αξιοποιηθει; Ο Σοφο; O Μανος;
Με τον Αρη παιζαμε, οχι με την ΤΣΣΚΑ Με το μπατζετ (και τη φανελα) που εχουμε, αυτα τα ματς πρεπει να κερδιζονται απο τα αποδυτηρια. Ασε που για να φτασουμε σε 5ο ματς, παιξαμε αλλα 4, που ΔΕΝ τα ειδεςΥΓ Και φυσικα γελασα οταν θυμηθηκα τον ιδιο φιλο μου να λεει οτι ο Παπαμακάριος ειναι καλυτερος απο εναν βασικο παικτη της εθνικης
Ο καιρος γαρ εγγυς
-
Ειπαμε! Δεν τα ειδα. Ή μαλλον για να ειμαι σωστος ειχα δει και το διπλό του Αρη στο ΣΕΦ και ειχα εντυπωσιαστει απο την αγωνιστικη πειθαρχεια του. Το ακριβως αντιθετο με προχθες δηλαδη.
Στους τελικους, πιστευω οτι οι βαζελοι θα εκπλαγουν δυσαρεστα παντως. Οχι οτι δε θα το παρουν, αλλα αν το κανουν θα δυσκολευτουν απροσμενα πολυ.
ΥΓ Παραδεξου τον, δεν ειναι ντροπη
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στους τελικους, πιστευω οτι οι βαζελοι θα εκπλαγουν δυσαρεστα παντως. Οχι οτι δε θα το παρουν, αλλα αν το κανουν θα δυσκολευτουν απροσμενα πολυ.Το πιστευω κι εγω. Ειναι και λιγακι εκτος ρυθμου μετα το FF, ειχαν και μια δεκαημερη διακοπη (τα ελεγε κι ο Πεδουλακης το Σαββατο), αναγκαστικα θα παιξουμε κι εμεις πιο ορθολογικα, με τον Σοφο παροντα και τον Γκερσον να επιχειρει ηρωικη εξοδο. Απλα εχουν απειρως ανωτερο δημιουργικο παιχνιδι με την κλαση του Διαμαντιδη και την υπεροχη του Ομπραντοβιτς και ειναι θεμα μερας να το εκμεταλλευτουν
ΥΓ Παραδεξου τον, δεν ειναι ντροπη
Διπλα στον Διαμαντιδη κι εγω παιχταρα θα φαινομουνα
(μας ελεγε ο Αντρεας οτι του 'λεγε ο Χατζηβρεττας, πως στην προπονηση δεν μπορει να χαλαρωσει δευτερολεπτο, φοβουμενος μη μεινει εκτος, με τοσο ταλεντο στην περιφερεια περσι...) -
Το οτι ο Χατζηβρεττας αντιλαμβανεται το ελλειμμα ταλεντου του και δε χαλαρωνει στιγμη στα 31 του, αν και ειναι 2ος στον κοσμο (ως πενταδατος) και πρωταθλητης Ευρωπης σε εθνικες και συλλογους, εχοντας κατακτησει οτι ειναι δυνατον να κατακτηθει (μεχρι και πρωτος σκορερ της Α1), θα επρεπε να το λες ως το μεγιστο προσον του.
Απο τσογλανοαιωνιαταλεντα χορτασαμε στο ελληνικο μπασκετ. Ο Νικολας ειναι στην κυριολεξια το κάτι αλλο.
Αληθεια ο MVP της pre-season ο Air-Tapoutos τι εγινε; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το οτι ο Χατζηβρεττας αντιλαμβανεται το ελλειμμα ταλεντου του και δε χαλαρωνει στιγμη στα 31 του, αν και ειναι 2ος στον κοσμο (ως πενταδατος) και πρωταθλητης Ευρωπης σε εθνικες και συλλογους, εχοντας κατακτησει οτι ειναι δυνατον να κατακτηθει (μεχρι και πρωτος σκορερ της Α1), θα επρεπε να το λες ως το μεγιστο προσον του.
Απο τσογλανοαιωνιαταλεντα χορτασαμε στο ελληνικο μπασκετ. Ο Νικολας ειναι στην κυριολεξια το κάτι αλλο.Δεν ειπα οτι δεν εχει προσοντα, ειπα οτι πασχει απο ψυχολογια περισσοτερο απ' οτι πασχει απο ταλεντο. Αλλα δεν το συνεχιζω γιατι θα το παρει πρεφα κι ο αλλος αγαπητικος του και θα ‘χουμε ιστοριες
Αληθεια ο MVP της pre-season ο Air-Tapoutos τι εγινε;
Ε, τα γνωστα
-
Για λίγο σεβασμό στον Νικόλα.
-
ΝΑ και τριτος
ΥΓ Ξεχασα να σχολιασω πριν. Το τι λεει ο υπερτιμημενος Πεδουλακης λιγο με νοιαζει. Η 10ημερη διακοπη ειναι θετικο για το βαζελο τωρα. Παρ'ολα αυτα περιμενω διπλό σπασιμο εδρας. Αν και οταν γινει θα εξηγησω και τι εννοω.
ΥΓ2 Παιζοντας ετσι ο Αρης ειναι το outsider για την Ευρωλιγκα (ασχετο αλλα το θυμηθηκα)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΝΑ και τριτοςΟυτε γκομενα να ηταν τετοια επιτυχια
Το τι λεει ο υπερτιμημενος Πεδουλακης λιγο με νοιαζει
Ε, τι να κανουμε, δεν μπορουν να μαθητευουν ολοι στο Ιβανοφειο
Παρ'ολα αυτα περιμενω διπλό σπασιμο εδρας. Αν και οταν γινει θα εξηγησω και τι εννοω.
Σ' αυτο συμφωνω. Απο τη μια η δεδομενη ποιοτητα του Ολυμπιακου κι απ' την αλλη η απιστευτη αστάθειά του (ακομα και μεσα στο ιδιο παιχνιδι) λογω της μλκιας του προπονητη και της ελλειψης αξιοπιστιας στον ασο. Εγινε και στην κανονικη σεζον (ηττα εντος, νικη εκτος).
ΥΓ2 Παιζοντας ετσι ο Αρης ειναι το outsider για την Ευρωλιγκα (ασχετο αλλα το θυμηθηκα)
Τοσο μπορει, τοσο παιζει.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το τι λεει ο υπερτιμημενος Πεδουλακης λιγο με νοιαζει
Ε, τι να κανουμε, δεν μπορουν να μαθητευουν ολοι στο Ιβανοφειο
Αυτο ειναι αληθεια! Ας του το συγχωρησουμε
Να το διορθωσω και να το κανω αχωνευτος; Αντε καλα! Το κανω αχωνευτος
-
Εγώ ένα σπάσιμο έδρας περιμένω, στον δεύτερο αγώνα. Άλλο πράγμα στην κανονική σεζόν που ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα, εδώ θα μασάνε σίδερα, σαν το Φ4 της Ευρωλίγκα.
-
Ο ενας με τις μπλε εμμονες του, ο αλλος με τις πρασινες, δεν την παλευω μ' εσας τους δυο
Τελικα μονο εγω ειμαι αντικειμενικος σ' αυτο το τοπικ -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πολύ 'μπλαζέ' μου φάνηκε σήμερα ο Άρης. Σαν να το είχαν σίγουρο ότι θα κερδίσουν.
Οι παίχτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν πολύ. Όλοι. Και νομίζω δίκαια κέρδισαν.Παιζοντας ετσι ο Αρης ειναι το outsider για την Ευρωλιγκα (ασχετο αλλα το θυμηθηκα)
Μπλαζέ;
Παιζοντας έτσι;
Ο Άρης έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε και κάτι παραπάνω. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε. Αυτός που με εξέπληξε ήταν ο Ολυμπιακός που κατά τη γνώμη μου έκανε το καλύτερο παιχνίδι του φέτος. Και επειδή είναι σαφώς ανώτερος σε υλικό, κέρδισε.
Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά δεν πελάγωσε στην πολύ καλή άμυνα του Άρη, δεν έκανε ανόητες επιθέσεις και χρησιμοποίησε πολύ καλά όλο το ρόστερ του. Οπότε αυτόματα έγινε φαβορί. Ο Άρης χάρη στην έδρα, στην καλή άμυνα και στον εκπληκτικό Γουίλκινσον κατάφερε να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι.
Όπότε φυσιολογικά το παιχνίδι θα κρινόταν στο τέλος. Φτάσαμε στο 72-71 με τον Ολυμπιακό να έχει κολλήσει, να κάνει 4 συνεχόμενες επιθέσεις λάθος (δεν εκδήλωσε καν σουτ) και στις αντίστοιχες επιθέσεις του ο Άρης έκανε τρια παντελώς αμαρκάριστα σουτ με τους σουτέρ του. Ε δεν έβαλαν κανένα και έχασαν. Άμα τα έβαζαν θα κέρδιζαν.Τώρα πως γίνεται μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς έχει κάνει υπέρβαση φέτος, να βρίσκεται κατηγορούμενη γιατί αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων, δεν ξέρω.
Από μένα ένα μπράβο σε όλους στην ομάδα και συγκέντρωση στην σειρά με τον Πανιώνιο, διότι αν κερδίσουμε, όλοι οι στόχοι έχουν επιτευχθεί στο έπακρο. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τώρα πως βρίσκεται μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς έχει κάνει υπέρβαση φέτος, να βρίσκεται κατηγορούμενη γιατί αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό των εκατομμυρίων, δεν ξέρω.
Από μένα ένα μπράβο σε όλους στην ομάδα και συγκέντρωση στην σειρά με τον Πανιώνιο, διότι αν κερδίσουμε, όλοι οι στόχοι έχουν επιτευχθεί στο έπακρο.σωστός!!
-
αν και αυτη η νοοτροπια υπαρχει στον κοσμο του αρη...εννοω η νοοτροπια των παραπανω και η ομαδα ουσιαστικα δε δεχεται κριτικη ακομα..
δε μπορω να συμφωνησω... η ομαδα φτιαχτηκε με τα ψεματα, καταφερε να κανει κατι στην ευρωλιγκα ας πουμε καλο, βγηκε 2η στη περιοδο και πηγε στα πλευ ωχ κοντρα σε εναν οσφπ τον οποιο κοντραρε ο παοκ με τον βεργινη και τον μανωλοπουλο ως το τελος...το να χασεις το πλεονεκτημα εδρας (και τι εδρας) το θεωρω αρνητικο θαυμα...προσωπικα δεν θα ημουν καθολου ικανοποιημενος και με τετοιες αποδοσεις μπασκετ δε ξαναρχεται πανω...φυσικα φταιει και η διοικηση για τις επενδυσεις που εκανε στην αρχη της σεζον...κυριως αυτη!
στη συνεχεια πιστευω οτι θα χει μεγαλο προβλημα κοντρα στον πανιωνιο και ελπιζω κανα 2 καλοι παικτες που εχει να παρουν τη κατασταση στα χερια τους γιατι προκειται να παιξουν με ομαδα που ξερει τι θελει...
για παο-οσφπ 3-1...
-
Ρε συ Άδη μας μπέρδεψες. Από τη μια μας λες ότι με τα ψέμματα ο Άρης βγήκε δεύτερος στην κανονική περίοδο και πέρασε στους 16 της ευρωλίγκα (αληθές) και από την άλλη φταίει η διοίκηση. Γιατί πράγμα φταίει; Που πέτυχε τα απίθανα;
Με ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ισοπεδώνουμε τα πάντα;
Ο ΠΑΟΚ του Βεργίνη και του Μανολώπουλου που λες είχε μπάτζετ εφάμιλλο, για να μην πω μεγαλύτερο από του Άρη. Τι πέτυχε ο ένας και τι ο άλλος;Και για να μην το κουράζω, ο Άρης είχε υλικό και μπάτζετ ίδιο με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Πανελλήνιο και βρέθηκε να παλεύει με Ολυμπιακοπαναθηναικούς. Όποιος τον θεωρεί αποτυχημένο είναι ελεύθερος να κράξει. Έγω έκραζα στην αρχή της χρονιάς και στη συνέχεια
-
η διοικηση θα μπορουσε να χει κανει τις κινησεις ωστε ο αρης αυτη τη στιγμη να ηταν στους τελικους...
βασικα μαλλον καποιο στοιχημα εβαλε.. δε βαζω το χερι στη τσεπη και παω οπως ναναι..κανει το ψιλομπαμ και παει στους 16 και τωρα ενω ειχε πλεονεκτημα εδρας και ο τελικος εμοιαζε κοντα παει να παιξει με τον πανιωνιο που μασαει σιδερα..
δε λεω..καλη η νοοτροπια και του κοσμοου που δε θα βρισει την ομαδα αλλα ρεαλιστικα ο αρης εμεινε ερμαιο επιλογων...και αυτο το λεω γιατι το προηγουμενο καλοκαιρι θα μπορουσε να χει κανει κατι πιο αποτελεσματικο και να μην ερθει ο πεθαμενος οσφπ να παρει νικη εδω μεσα με τοσο κοσμο στην εξεδρα..και το σημαντικο ειναι οτι κατω στην αθηνα ουτε καν φανηκε ο αρης ως ομαδα..περασε και δεν ακουμπησε..
καλα για το μπατζετ δε το συζηταω καν αυτο που λες..δε πιστευω να νομιζεις οτι ειχαμε τοσους πολλους τραυματιες και ανημπορους να παιξουν ξαφνικα..τρανη αποδειξη θα ειναι το φετινο μπατζετ εκτος απροοπτου...
στο τελος της ημερας μαλλον δικιο ειχαν εκεινοι που γκαριζαν το καλοκαιρι..
-
ripper Deν είπε κανείς ότι ο Αρης είναι κατηγορούμενος!!!
Απλώς είχε μια σταθερή απόδοση σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, κι έπαιζε ένα 80% από αυτό που μπορεί να παίξει, σε αντίθεση με το γαύρο που έπαιξε δυο τρια παιχνίδια ...διαστημικά (κυρίως με Παρτιζάν και Παναθηναϊκό) και μετά άρχισε τα γνωστά.
Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Αρης κέρδισε και τις δυο φορές τον Ολυμπιακό την κανονική σεζόν. Πράγμα που δέιχνει ότι 'τον είχε'
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Αρης σε αυτή τη σειρά πίστεψε ότι θα το πάρει με την έδρα. Ειδικα μετά το 1-0. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι κατέβαινε στον Πειραιά για τουρισμό.
Δε θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έκανε κάτι το εξαιρετικό στο τελευταίο παιχνίδι, πέρα από μια αξιοπρεπή προσπάθεια, η οποία , στην τελική φάνηκε να είναι αρκετή.
-
TRAVELLER συμφωνούμε σε όλα.
Στο πέμπτο παιχνίδι πάντως επιμένω ότι και ο Ολυμπιακός και ο Άρης έπαιξαν καλά. Ο Άρης ήταν πολύ χειρότερος στο πρώτο παιχνίδι που τελικά κέρδισε.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]