-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
red προσευχησου να φυγει ο ταβερνιαρης και τ' αλλα θα τα βρουμεΝα τελειωσει η θητεια μου προσευχομαι ,γιατι πηζω τρελα.
Ο ταβερνιαρης και να μεινει δεν με πειραζει. Ας αναλαβει τον Σοφο ενας ψυχολογος και θα δεις οτι και με τον Γκερσον θα παρουμε τα παντα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν θελουμε στον Ολυμπιακο τον V spanaki.Ε ναι ρε! Που να χωρέσει, στην περιφέρεια που έχετε;;:mrgreen:
Τωρα βαζουμε σε διαιτα τον Σοφο και αν χασει 20 κιλακια θα βαζει 50 ποντους σε καθε παιχνιδι. Μια ομαδα μονος του θα ειναι. Επισης το καλοκαιρακι θα δουλεψει πολυ ο Ματσε και θα ειναι πανετοιμος και θα βαζει 30αρες παλι οπως εκανε παλια.
20 που πήρε και άλλα 20 που ήταν να χάσει, σύνολο 40 σαν πολλά δεν είναι;
50 ο Σοφοκλής +30 ο Μάτσε (από 5-6 που βάζει τώρα) σύνολο 80 Ε, δε θα βάζουν και οι άλλοι που παίζουν , όλοι μαζί κανά 30άρι;;
Σαν Αντόνιο θα γίνετεΓια ετοιμάσου για Πέπε Σάντσεθ Μια χαρά play maker είναι (χωρίς πλάκα)
-
Εντάξει ρε, αφου σας χαλάει ο Σπανούλης τον παίρνουμε εμείς δεν υπάρχει πρόβλημα. Μη μείνει και χωρίς δουλειά.
Από τα πολλά εκατομμύρια το έχετε χάσει τελείως μου φαίνεται.
TRAVELLER στη θέση του Μπετσίροβιτς ή του Βούγιανιτς δεν τον θέλεις;Ο Ολυμπιακός όσους και να πάρει με αυτό το πράγμα στον πάγκο δεν θα κάνει τίποτα. Είναι απλά τραγικός. Μπροστά του ο Ματσόν είναι κάτι σαν τον Φιλ Τζακσον.
Απαράδεκτη η νοοτροπία του Άρη στο ΣΕΦ.
Για να δούμε τι θα δούμε το Σάββατο -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
red προσευχησου να φυγει ο ταβερνιαρης και τ' αλλα θα τα βρουμε
Να τελειωσει η θητεια μου προσευχομαι ,γιατι πηζω τρελα.
Ο ταβερνιαρης και να μεινει δεν με πειραζει. Ας αναλαβει τον Σοφο ενας ψυχολογος και θα δεις οτι και με τον Γκερσον θα παρουμε τα παντα.
Βρε άκου τον Asimov τι σου λέει. Αν δε διώξεις το κουμπαρά από τον πάγκο σου δεν έχεις τύχη. Τη πλάτη μας θα βλέπετε. Μα καλά πόσα έχουμε στη φανέλα;
-
Βασικά, πιστεύω ότι του χρόνου η 'δυνατή' (όχι απαραίτητα βασική) πεντάδα θα είναι: Διαμαντίδης, Σπανούλης(αν όλα πάνε καλά), Σισκάουσκας, Τσαρτσαρής, Μπατιστ.
Από εκεί και πέρα, στην περιφέρεια λύνεται το πρόβλημα που είχαμε στην αρχή της σεζόν με τον PG, καθώς εκ περιτροπής θα μπορεί να έχει κουμάντο ο Διαμαντίδης, ο Βούγιανιτς και ο Σπανούλης. Με την ενδεχόμενη επιστροφή του Μπίλυ λογικά ο Μπετσίροβιτς θα 'υποβιβαστεί' κάπως στο ρόλο του 'ρολίστα' σουτέρ 3 πόντων, ενώ ο Χατζηβρέττας εξακολουθεί να είναι χρήσιμος όπως πάντα.
Στη θέση 4 λογικά θα μείνουμε ως έχουμε, Τσαρτσαρής και Ντικούδης (εξαιρετική μεταγραφή) κάλυψαν εξαιρετικά αξιόπιστα τη θέση.
Και ερχόμαστε στο ζουμί. Ο Μπατίστ είναι γνωστή, σταθερή αξία και περιμένουμε τα γνωστά από αυτόν. Ο Τομάσεβιτς θα πρέπει καλώς η κακώς να θεωρείται τρίτη λύση, και ελπίζω ο Ομπράντοβιτς να μη δείξει 'κόλλημα' σε αυτόν. Συνεπώς τι μας μένει; Είτε ο Γιαφτόκας θα πρέπει να βελτιωθεί τρομερά(και να γίνει φόβητρο), είτε να αποκτηθεί κάποιος δυνατός και ταλαντούχος ψηλός, για να πάμε σε ένα rotation 4-5 πολύ δυνατών παικτών.
Δε θα ήθελα το Σοφοκλή στον Παναθηναϊκό, αλλά θα γούσταρα πάρα πολύ να μπορούσαμε να παίρναμε Μπουρούση.
-
Στην θέση του Χατζηβρέτα μάλλον έρχεται
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εντάξει ρε, αφου σας χαλάει ο Σπανούλης τον παίρνουμε εμείς δεν υπάρχει πρόβλημα. Μη μείνει και χωρίς δουλειά.καλό
Από τα πολλά εκατομμύρια το έχετε χάσει τελείως μου φαίνεται.
TRAVELLER στη θέση του Μπετσίροβιτς ή του Βούγιανιτς δεν τον θέλεις;Να σου πω: Είναι αλήθεια ότι τον Μπετσίροβιτς δεν τον πολυγουστάρω. Όπως και αλήθεια είναι ότι με την εμφάνιση του στον ημιτελικό με την Τού 'έβγαλε' το μισό του συμβόλαιο.
Είναι επίσης αλήθεια (χωρίς να είμαι και 100% διότι είδα βία 10 παιχνίδια) ότι χωρίς τον Σπανούλη είμαστε σαφώς πιο γρήγοροι , η μπάλα κυκλοφορεί με μεγάλη ταχύτητα και παίξαμε πιο ωραίο μπάσκετ από πέρσι. Ο Σπανούλης βέβαια είναι ίσως ο καλύτερος στο 'ένας εναντίον ενός' και αυτό βολεύει τον τρόπο με τον οποίον παίζουμε με τα split out (α ρε Χατζηγεωργίου ). Tη γκαστρώνει όμως τη μπάλα και 'φιλτράρει' το παιχνίδι, γι αυτό και δε με πολυτρελαίνει. Με τον Βούγιανιτς έχω 'κόλλημα' . Τυχαία τον είχα παρακολουθήσει πριν τραυματιστεί και πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και σαφώς πιο πολύ 'παίχτη του προπονητή' απ' ότι ο Σπανούλης, πράγμα που για τα δικά μου γούστα είναι προσόν σε μια ομάδαΟ Ολυμπιακός όσους και να πάρει με αυτό το πράγμα στον πάγκο δεν θα κάνει τίποτα. Είναι απλά τραγικός. Μπροστά του ο Ματσόν είναι κάτι σαν τον Φιλ Τζακσον.
Ναι εντάξει , πέρσι ήταν άσχετος ο Καζλάουσκας, φέτος είναι Γκέρσον...τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
Ο Γκέρσον έχει πάρει 3 ευρωλίγκες άρα άσχετος δεν είναι. Δες τι ρόστερ είχε στη Μακάμπι δες και τώρα και 'κλάψε'. Ο Σούμποντιτς που ήταν πραγματικά άσχετος πήρε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (και ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ομάδα τότε) αλλά είχε Ράτζα και Σκοτ και όχι Μπορούση και Ντόμερκαντ.
Πέρσι όσες φορές είχα δει την ΑΕΚ ο Μπουρούσης ήταν για λύπηση. Αγγαρεία έκανε. Φέτος τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από έν ατέτοιο παίχτη; Ο φουκαράς ο Πεν τραβάει όλο το κουπί και τον βρίζουν. Εσύ πιστεύεις ότι ένας επαγγελματίας προπονητής μπορεί να ασχολείται με τα ψυχολογικά του Σοφοκλή; και να τον κυνηγάει για να δει πόσα μοσχάρια έφαγε στα ΜακΝτόναλντς; και πέρσι που ήταν 'καλά' ο Σοφοκλής τι έκανε ο Ολυμπιακός;;
Αστο. Ο Γκέρσον αρπαχτή ήρθε να κάνει. Και καλά έκανε. Κοίτα πιο ψηλα να βρεις ευθύνες. Είναι δυνατό οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να λένε πέρσι το καλοκαίρι ότι 'πάμε για τους τρεις τίτλους και οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία'.
Που πα ρε Καραμήτρο; Ετσι φτιάχνονται οι ομάδες? Τι να πει η ΤΣΣΚΑ που είχε χαλάσει μια 20αρού και χτικιασε μέχρι να το σηκώσει ή η Ταού που φτάνει κάθε χρόνο στη βρύση και νερό δεν πίνει;Ήρθε δηλαδή ο Ολυμπιακός, έκανε μια μεταγραφή βαρβάτη *(έγώ ξεσκιζόμουνα πέρσι κι έλεγα ότι εμείς πήραμε πολύ καλύτερο παίχτη και αυτό φάνηκε στην πορεία)*πήρε κι έναν πρπονητή με επιτυχίες και άντε βουρ να τα πάρουμε όλα;; Είναι σκεπτικό αυτό; Εμ τότε η Ταού με Σκόλα και τόσους παιχταράδες θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει...
Τε σπα, είναι μεγάλη ιστορία αυτή και δεν τελειώνει εδώΑπαράδεκτη η νοοτροπία του Άρη στο ΣΕΦ.
Για να δούμε τι θα δούμε το Σάββατο+1
'Κάτσατε' και χάσατε , χωρίς να σημαίνει ότι εάν το παλεύατε θα κερδίζατε, με την προοπτική του 5ου παιχνιδιού.
Ετσι και γίνει καμια στραβή... -
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Στην θέση του Χατζηβρέτα μάλλον έρχεταιΠλακίτσα πρωινιάτικα;;
Όχι μόνο δε γ\φεύγει ο Νικόλας αλλά με το συμβόλαιο που θα κάνει θα καλοπεράσουν και τα τρισέγγονά του
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πλακίτσα πρωινιάτικα;;
Όχι μόνο δε γ\φεύγει ο Νικόλας αλλά με το συμβόλαιο που θα κάνει θα καλοπεράσουν και τα τρισέγγονά του
Είναι απαραίτητος ο Χατζηβρέττας, αλλά από Μπετσίροβιτς προτιμώ Σπανούλη, όπως έγραψα και παραπάνω.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πλακίτσα πρωινιάτικα;;
Είναι απαραίτητος ο Χατζηβρέττας, αλλά από Μπετσίροβιτς προτιμώ Σπανούλη, όπως έγραψα και παραπάνω.
nai ok αλλά έχει συμβόλαιο και μάλιστα αρκετά 'βαρύ'. Αρα δε νομίζω να τίθεται θέμα. Για να δούμε βέβαια εάν φύγει ο Σπανούλης πρώτα ΝΒΑ
-
Πέρσι όσες φορές είχα δει την ΑΕΚ ο Μπουρούσης ήταν για λύπηση. Αγγαρεία έκανε. Φέτος τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από έν ατέτοιο παίχτη; Ο φουκαράς ο Πεν τραβάει όλο το κουπί και τον βρίζουν. Εσύ πιστεύεις ότι ένας επαγγελματίας προπονητής μπορεί να ασχολείται με τα ψυχολογικά του Σοφοκλή; και να τον κυνηγάει για να δει πόσα μοσχάρια έφαγε στα ΜακΝτόναλντς; και πέρσι που ήταν 'καλά' ο Σοφοκλής τι έκανε ο Ολυμπιακός;;Για λυπηση ο Μπουρουσης; Μαλλον δεν προσεχες καλα περσι (το εχεις δηλωσει αλλωστε, οτι κοιτας μονο τους δικους σου ) και μαλλον δεν προσεχεις καλα φετος
Ο Πεν ηρθε για pm. Δε με νοιαζει ποιο κουπι τραβαει (που δεν τραβαει) αλλα pm ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και η ομαδα παιζει χωρις. Να του δωσουμε και καμια τιμητικη πλακετα;
Ενας επαγγελματιας προπονητης πρεπει να ασχολειται με ΟΛΑ. Με 14 προσωπικοτητες ξεχωριστα που απαρτιζουν την ομαδα. Οταν ο προπονητης Οκτωβρη μηνα διαμηνυει στους μισους οτι δεν τους υπολογιζει (και αυτοι τον εκθετουν σε καθε παιχνιδι απο 'κει και μετα) τοτε δεν ειναι επαγγελματιας, ειναι τσαρλατανος.
Επισης αυτο που ξερω ειναι οτι οσες φορες ο Σοφο κληθηκε να δωσει απαντησεις μεσα στο παρκε, τις εδωσε (και στις δικες σου επιφυλαξεις, πολλες φορες απο περσι). Στα εκτος το τοπιο ειναι νεφελωδες. Προσωπικα πιστευω ΜΟΝΟ ο,τι βλεπωΉρθε δηλαδή ο Ολυμπιακός, έκανε μια μεταγραφή βαρβάτη (έγώ ξεσκιζόμουνα πέρσι κι έλεγα ότι εμείς πήραμε πολύ καλύτερο παίχτη και αυτό φάνηκε στην πορεία)
Αλλο παλι και τουτο.... Αυτο που φανηκε στην πορεια ειναι οτι ο ενας φορουσε πατεριτσες μεχρι το Μαρτη. Μερικες φορες δε σε καταλαβαινω, ειλικρινα
-
Aφιερωμενο στον traveller. Ετσι για να θυμαται ποσο βρωμικο ηταν το κυπελλο του 96. Καλως τα παιδια καλως τα 73-38
Youtube Video -
ποτε θα μαθουνε μπασκετ στη χωρα του ποτε ποτε ποτε?
-
Ναι εντάξει , πέρσι ήταν άσχετος ο Καζλάουσκας, φέτος είναι Γκέρσον...τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε
Ο Γκέρσον έχει πάρει 3 ευρωλίγκες άρα άσχετος δεν είναι. Δες τι ρόστερ είχε στη Μακάμπι δες και τώρα και 'κλάψε'. Ο Σούμποντιτς που ήταν πραγματικά άσχετος πήρε πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό (και ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή ομάδα τότε) αλλά είχε Ράτζα και Σκοτ και όχι Μπορούση και Ντόμερκαντ.
Πέρσι όσες φορές είχα δει την ΑΕΚ ο Μπουρούσης ήταν για λύπηση. Αγγαρεία έκανε. Φέτος τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από έν ατέτοιο παίχτη; Ο φουκαράς ο Πεν τραβάει όλο το κουπί και τον βρίζουν. Εσύ πιστεύεις ότι ένας επαγγελματίας προπονητής μπορεί να ασχολείται με τα ψυχολογικά του Σοφοκλή; και να τον κυνηγάει για να δει πόσα μοσχάρια έφαγε στα ΜακΝτόναλντς; και πέρσι που ήταν 'καλά' ο Σοφοκλής τι έκανε ο Ολυμπιακός;;
Αστο. Ο Γκέρσον αρπαχτή ήρθε να κάνει. Και καλά έκανε. Κοίτα πιο ψηλα να βρεις ευθύνες. Είναι δυνατό οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να λένε πέρσι το καλοκαίρι ότι 'πάμε για τους τρεις τίτλους και οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία'.
Που πα ρε Καραμήτρο; Ετσι φτιάχνονται οι ομάδες? Τι να πει η ΤΣΣΚΑ που είχε χαλάσει μια 20αρού και χτικιασε μέχρι να το σηκώσει ή η Ταού που φτάνει κάθε χρόνο στη βρύση και νερό δεν πίνει;Ήρθε δηλαδή ο Ολυμπιακός, έκανε μια μεταγραφή βαρβάτη *(έγώ ξεσκιζόμουνα πέρσι κι έλεγα ότι εμείς πήραμε πολύ καλύτερο παίχτη και αυτό φάνηκε στην πορεία)*πήρε κι έναν πρπονητή με επιτυχίες και άντε βουρ να τα πάρουμε όλα;; Είναι σκεπτικό αυτό; Εμ τότε η Ταού με Σκόλα και τόσους παιχταράδες θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει...
Τε σπα, είναι μεγάλη ιστορία αυτή και δεν τελειώνει εδώΌπα γιατι πήρες φόρα
Δεν έχω πει τίποτα για τον Καζλάουσκας. Σε σχέση με τον Γκέρσον τα κατάφερε πολύ καλύτερα. Όσον αφορά τον Σοφοκλή, φυσικά και πρέπει να ασχολείται ο προπονητής με τα ψυχολογικά του. Δηλαδή ποια είναι η δουλειά του προπονητή; Να μαλώνει με τους παίχτες οπως κάνει ο Γκέρσον;
Γιαννάκης και Καζλάουσκας τα κατάφεραν πολύ καλά, αυτός παίρνει πολύ κάτω από τη βάση.
Επειδή έχω δει πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακου φέτος, διαπιστώνω ότι απλά είναι τραγικός. Στην επίθεση στηρίζεται αποκλειστικά στο ταλέντο των παιχτών, άμυνα δεν παίζει, διαχείρηση υλικού για γέλια, κόντρες με πολλούς παίχτες και αποτελέσματα 0. Τι άλλο να κάνει για να μας πείσει;
3 ευρωλίγκες μπορεί να έχει αλλά δεν τον παρακολουθούσα τότε. Απλά ξέρω ότι στον άσσο είχε κάποιον Γιασικεβίτσιους και πεντάρι τον Βούισιτς (και πολλούς άλλους). Πάρε ευρωλίγκα με τη Λιμόζ ή την Παρτιζαν όπως άλλοι να σε παραδεχτώ.Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, μόνο που εγώ δεν κρίνω τον Γκέρσον σε σύγκριση με ΤΣΣΚΑ, Ταού και ΠΑΟ που έχουν ομαδάρες. Δες τι έχει κάνει π.χ. με Άρη και Πανιώνιο. Ομάδες με ρόστερ 3 φορές χειρότερο του Ολυμπιακού και έχει βαρεθεί να μετράει φάπες από Ματσόν και Παβίσεβιτς. Για να μη μιλήσουμε για το ξύλο που έφαγε από Εφές και Ντιναμό.
Εύχομαι να μείνει στον Ολυμπιακό (Πίνχας αλάνι για πάντα στο λιμάνι ).Για Σισκάουσκας-Ματσιγιάουσκας που λέτε, ο πρώτος μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένος παίχτης, άλλα όταν ο Μάτσε βρει ρυθμό ό τρόπος με τον οποίο τα 'χώνει' τρομάζει. Φέτος δεν μπορούμε να τους κρίνουμε λόγω του τραυματισμού.
Αν μού έλεγες πάρε έναν από τους δύο πάντως, Σισκάουσκας θα έπαιρνα. -
τι κανουν οι καβς ρε....
-
Εχει και συνεχεια πελατες. Οπου σας πετυχαμε στην Ευρωπη σας ξεσκισαμε
Youtube VideoΩ ΕΝΤΙ ΕΝΤΙ Ω ΕΝΤΙ ΕΝΤΙ. Μεινετε εσεις στον Ντομινικ αλλα ο γεροΕντι ηθελε 15 Ντομινικ στην καθισια του
-
πότε πήρε τελευταία φορά τίτλο ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ?
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
πότε πήρε τελευταία φορά τίτλο ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ?πριν ανακαλυφθεί το turbo
ripper, ήμουν στη δουλεια, βρήκα ένα κενό και τα έγραψα 'τρέχοντας'. Το ξέρω ότι δεν είπες τίποτα για τον Καζλάσουσκας. Γενικά μίλησα όχι για σένα
Ο Γκέρσον πάντα έτσι ήταν έτσι όπως τον λες. Απλώς τότε τα έπαιρνε διότι δεν είχε να παλέψει με τον Χαρίση και τον Ντόμερκαντ αλλά με τον Γιασκικεβίτσιους και τον Πάρκερ. Ούτε κι εδώ διαφωνούμε.
Και για να μην κουράζω: Εχει μεγάλες ευθύνες ο Γκέρσον αλλά υπάρχουν μεγαλύτερες και παραπάνω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για λυπηση ο Μπουρουσης; Μαλλον δεν προσεχες καλα περσι (το εχεις δηλωσει αλλωστε, οτι κοιτας μονο τους δικους σου ) και μαλλον δεν προσεχεις καλα φετος
Φίλε ειλικρινά ξεψύχησα μέχρι να βρω** ακριβώς** τι είχα γράψει πέρσι για τον Μπουρούση. Μέσες άκρες θυμόμουνα και επειδή λέω πάντα τα ίδια άσχετα με τι χρώμα φανέλα ο καθένας ήθελα να βρω ακριβώς τι έγραψα.
Το κακό είναι ότι πήρα το 'κλειδωμένο' θέμα από το τέλος προς την αρχή. Είχε 200 σελίδες και το βρήκα στην 59η . Δεν το ξανακανω λέμε, μου έφυγε η μαγκιάΠέρσι , λοιπόν, στις 11 Φεβρουαρίου είχα γράψει:
'Μετά το σημερινό παιχνίδι (το δικό μας ) έχω την εντύπωση οτι αν δεν προσεχθεί ο ΜΠορούσης (δεν ξέρω βέβαια και τι μυαλά κουβαλαει, πράγμα πολύ σημαντικο) θα μιλάμε για άλλο ενα χαμένο ταλέντο.
Αδιάφορος , νωθρός, με λάθος επιλογές και χωρίς τσαμπουκά ήταν ο χειρότερος , με σε μια -τουλάχιστο-φιλότιμη ΑΕΚ'Δεν ξέρω πώς φαίνεται αλλά εγώ είμαι θετικά διακείμενος απέναντι σε παίχτη που γράφω γι αυτόν ότι πιο πάνω. Όπως και σε όλους που μπορεί να βοηθήσουν (τώρα ή στο μέλλον ) την Εθνική αδιάφορο για το πού παίζουν.
Ήσουν μάλλον κοντά στην άποψη τη δική μου αφού έγραψες :
'@TRAV, εχεις δικιο. Ειναι αρκετα soft πάντως. Ειναι και λιγουλάκι υπερτιμημενος. Μην περιμενεις και πολλά.....'
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=870
Τε σπα για λύπηση δεν είχα γράψει αλλά κάτι που ήταν αρκετά κοντά σε αυτό.
Ο Μπουρούσης τελειωσε τη σεζόν με 10 πόντους Μ.Ο και 8 ριμπάουντ. Όσους ακριβώς και ο Πελεκάνος . Πρώτος σκόρερ πέρσι της ΑΕΚ ήταν ο Ρίματς με 12 πόντους Μ.Ο.Ε, εντάξει τώρα, τι μπορούμε να πούμε γι αυτόν τον παίχτη; Ότι μπορεί να παίξει με αξιώσεις σε μια ομάδα που θέλει να βρεθεί στο FF? Δε νομίζω. Να παίρνει χρόνο συμμετοχής και σιγά σιγά να βάλει πλώρη για ψηλότερα, ναι.
Αλλά όχι ότι είναι και ο στυλοβάτης μιας ομάδας με ψηλούς στόχους.
Επίσης: Τους δικούς μου τους προσέχω όταν παίζουν. Σε διαφορετική περίπτωση προσέχω τους ...άλλους:lol:Ο Πεν ηρθε για pm. Δε με νοιαζει ποιο κουπι τραβαει (που δεν τραβαει) αλλα pm ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και η ομαδα παιζει χωρις. Να του δωσουμε και καμια τιμητικη πλακετα;
Να του δώσετε Διότι είναι ο πιο σταθερός σας παίχτης σε απόδοση. Το ότι κάνει ουκ ολίγες πίπες σε μερικά παιχνίδια δεν εχει αν κάνει με αυτόν. Μετά το φιάσκο με τον Μούλα έχει επωμιστεί παραπάνω από αυτά που του αναλογούν.
Ενας επαγγελματιας προπονητης πρεπει να ασχολειται με ΟΛΑ. Με 14 προσωπικοτητες ξεχωριστα που απαρτιζουν την ομαδα. Οταν ο προπονητης Οκτωβρη μηνα διαμηνυει στους μισους οτι δεν τους υπολογιζει (και αυτοι τον εκθετουν σε καθε παιχνιδι απο 'κει και μετα) τοτε δεν ειναι επαγγελματιας, ειναι τσαρλατανος.
Επισης αυτο που ξερω ειναι οτι οσες φορες ο Σοφο κληθηκε να δωσει απαντησεις μεσα στο παρκε, τις εδωσε (και στις δικες σου επιφυλαξεις, πολλες φορες απο περσι). Στα εκτος το τοπιο ειναι νεφελωδες. Προσωπικα πιστευω ΜΟΝΟ ο,τι βλεπωΕίναι αλήθεια ότι πέρσι ο Σοφοκλής ήταν καλύτερος απ' ότι είχα υπολογίσει. Είχε πάει καλύτερα στα payoffs . Αλλά και πάλι ένας καλός Σοφοκλής δε μπόρεσε να σε πάει παραπέρα στην Ευρωλίγκα και δεν απέτρεψε το sweep στους τελικούς. Συμπέρασμα: Δε φτάνει, δεν είναι παίχτης διαμετρήματος 'μια ομάδα μόνος του' χώρια που δεν υπάρχουν πλέον τέτοιοι παίχτες.
Ο Σοφοκλής, δυστυχώς γι αυτόν πρώτα απ΄όλα, έχει και άλλους παράγοντες που του στερούν αυτή τη δυνατότητα.
Οι προπονητές πρέπει να ασχολούνται με όλους τους παίχτες τους. Συμφωνώ μαζί σου. Για τα άλλα υπάρχουν οι ψυχίατροι. Το μέλλον θα δείξει αλλά εγώ (με αυτά που βλέπω μέχρι τώρα) εάν ήμουν στη θέση σου θα παρακαλούσα να μου βγει ο Μπουρούσης και δε θα περίμενα πολλά από τον Σοφοκλή.Και άντε ρε Χρήστο, στον Ολυμπιακό του φταίει ο Γκέρσον, στο ραντεβού για το διαφημιστικό της Εθνικής γιατί δεν πήγε; Δεν κατάλαβε καλά το ραντεβού; δεν άκουσε το ξυπνητήρι; ή του έπεσε βαρύ το σπληνάντερο το βραδινο;Μήπως του φταίει ο Γιαννάκης;
Ασε φίλε, είναι περίπτωση το παιδίΉρθε δηλαδή ο Ολυμπιακός, έκανε μια μεταγραφή βαρβάτη (έγώ ξεσκιζόμουνα πέρσι κι έλεγα ότι εμείς πήραμε πολύ καλύτερο παίχτη και αυτό φάνηκε στην πορεία)
Αλλο παλι και τουτο.... Αυτο που φανηκε στην πορεια ειναι οτι ο ενας φορουσε πατεριτσες μεχρι το Μαρτη. Μερικες φορες δε σε καταλαβαινω, ειλικρινα [/quote]
Για καλό το έγραψα το 'βαρβάτη μεταγραφή'!
Ο Ματσε είναι ένας (τουλάχιστο όπως τον θυμάμαι εγώ από τον Εθνική του πριν από κάποια χρόνια) κορυφαίος killer κι ένας παίχτης ταχύς που τελειώνει με ευκολία τους αιφνιδιασμούς.
Ας πούμε , ένας Εντι στο πιο γρήγορο. Δεν πολυσυμπαθεί την άμυνα και είναι εντελώς ακίνδυνος με τη μπάλα στα χέρια, διότι πολύ απλά δε μπορεί να δημιουργήσει. Πού πολύ απλά σημαίνει ότι θέλει (σχεδόν) την ομάδα να δουλεύει για την πάρτη του. Εάν θυμάσαι σου είχα πει ότι με την προσθήκη του μετά από τόσο μεγάλη απουσία δε θα γίνετε καλύτεροι και έτσι ήρθαν τα πράγματα. Λογικό να είναι και ψυχολογικά τρακαρισμένος. Εγώ δεν έκανα σύγκριση του φετινού Μάτσε με τον φετινό Σισκάουσκας. Απλώς αυτά που είχα γράψει πέρσι : (απευθυνόμενος στον 'Kid') φέτος βγήκαν μέχρι κεραίας.*'Koiτάς σε λάθος μεριά
Μολις είπε ο Ζορμπάς στην ΕΡΑσπορ ότι πήραμε το Σισκάουσκας.Σε λίγο θα βγει και ο Παύλος ...'ο αθλητής Σισκάουσκας...'
Πρόκειται για πάρα πολύ μεγάλο παίχτη που κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Καλύπτει από 1 έως 3 . Σε μας μάλλον για 3άρι προορίζεται. Σταθερά πάνω από 50% στα δίποντα και 40% στα τρίποντα με 14 και κάτι Μ.Ο στους πόντους, δίνει περίπου 3 ασίστ και παίρνει 3 ριμπάουντ. Μιλάμε για παιχταρά ολκής από αυτούς που θέλει ο Ομπράντοβιτς.
Ξέχνα το Μασιγιάουσκας. Πήραμε παίχτη κατά πολύ ανώτερο.To λέει και ο Ζήσης άλλωστε : [i]'Ο Σισκάουσκας, μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα σπάσει τα τσιμέντα, η ποιότητά του, όμως είναι αναμφισβήτητη, κι όπως μας έλεγε ο Νίκος Ζήσης νωρίς το μεσημέρι… «Να είσαι βέβαιος, ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ μεγάλη παικτάρα. Να το θυμηθείς». *
Με τα δικά μου κριτήρια , και με αυτά που έχω δει και έχω ζήσει από τους Μεσογειακούς τους Σπλίτ και δώθε, αυτός λέγεται μεγάλος παίχτης και όχι ένας προκισμένος bomber
Y.G 'Κid' τον θυμήθηκες τον Ζήση?
-
Και άντε ρε Χρήστο, στον Ολυμπιακό του φταίει ο Γκέρσον, στο ραντεβού για το διαφημιστικό της Εθνικής γιατί δεν πήγε; Δεν κατάλαβε καλά το ραντεβού; δεν άκουσε το ξυπνητήρι; ή του έπεσε βαρύ το σπληνάντερο το βραδινο;Μήπως του φταίει ο Γιαννάκης;Για τα αλλα δεν προλαβαινω τωρα, αλλα αυτο δεν ισχυει. Η ιστορια με το διαφημιστικο ειναι μια μεγαλη μπαρουφα που στηθηκε για να γινει ντορος. Ο παικτης δεν πηγε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ (για ασχετους λογους με το ποιον του - κατι με τα ωραρια που δε βολευανε). Οπως δεν κληθηκαν και δεν πηγαν κι αλλοι βασικοι. Φυσικα η φασαρια εγινε για τον Σοφο. Πουλαει το θεμα, βλεπεις
Επισης, αφου σε αγγαρεψαμε να ψαχνεις , ψαξε να βρεις και τι σου ελεγα ΠΕΡΣΙ για τον Γκερσον, για να μη νομιζεις οτι στα λεω κατοπιν εορτης
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]