-
Ολοι αυτοι ειναι καλυτεροι, γιατι (περαν των αλλων) κανουν καλυτερα τις δουλειες τους μεσα στο γηπεδο, οπως σκορ ο Πεν, οργανωση και ρυθμο ο Χαρισης, αμυνα ο Παπαμακαριος κλπ. Ο Καλαμποκης παιζει αποκλειστικα στο δυο, ειναι σκορερ μερας, οχι πολυ δυνατος, ενω η αμυνα δεν ειναι και το φορτε του και εχει καποιες τεχνικες αδυναμιες.
Εξαλλου επαιξε σε εναν πολυ χειροτερο Ολυμπιακο και δεν εκανε τιποτα, γιατι να εχει αλλαξει κατι;
Ειναι καλος παικτης αλλα προβλεψιμος στο παιχνιδι του και ασταθης σε υψηλο επιπεδο. Μεχρι εκει.ΥΓ. Ο Πανιωνιος παει για Περασοβιτς
-
αποψη μου ειναι οτι καλλιστα θα μπορουσε να ειναι στη θεση των 2 ελληνων, τον πεν δεν τον βαζω γιατι δε θεωρω οτι ειναι καλυτερος επιθετικα απο τον καλαμποκη σε καμια περιπτωση..φυσικα, το ονομα και η παρουσια εκεινη τη χρονια ειναι πολυ βαρια κληρονομια...
κατα πασα πιθανοτητα παιρνουμε τον μπαλντουιν, προπονητης της ν.ζηλανδιας εδω και πολυ καιρο.. αμα δουλεψει τη φυσικη κατασταση οπως κανει εκει καλα θαναι...
διαλεξαν και το ευκολο φιμποκυπελλο..αντε μπας και παρουν κανα παικτη να μεινουμε κατηγορια..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παιζουμε hattrick,αμα παιξουμε και charazay παει..το καψαμε..Το καμένο??
-
'Εκπληρώνοντας την επιθυμία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Νίκο Χατζηβρέττα ανανεώνοντας τη συνεργασία του για τα επόμενα δύο χρόνια. 4+2=6, λοιπόν, για τον 30χρονο γκαρντ'
-
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης (καλύτερος παίκτης) με τους Σισκάουσκας, Περπέρογλου, Μπουρούση και Μάσεϊ, συγκροτούν την κορυφαία πεντάδα της χρονιάς, σύμφωνα με το δημοψήφισμα του περιοδικού All Star Basket και στο οποίο συμμετείχαν 51 δημοσιογράφοι.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εβδομαδιαίο περιοδικό του μπάσκετ All Star Basket ανέδειξε τους κορυφαίους της χρονιάς.
Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 50+1 δημοσιογράφους οι οποίοι εκπροσωπούν δεκάδες ΜΜΕ ψήφισε τους καλύτερους και τα πλήρη αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τεύχος 80 του All Star Basket το οποίο κυκλοφορεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου.
Οι πρώτοι σε όλες τις κατηγορίες:
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Ραμούνας Σισκάουσκας (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Πανιώνιος), Γιάννης Μπουρούσης ( Ολυμπιακός), Τζερεμάια Μάσεϊ (Άρης)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Αβραάμ Καλλινικίδης (Αιγάλεω)
ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Ραμούνας Σισκάουσκας (Παναθηναϊκός)
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός)
ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ: Πίνι Γκέρσον (Ολυμπιακός)
ΠΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός)
-
Πέροβιτς?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ2. ο γκουροβιτς 3αρι δεν ηταν?3αρι, το τρι με κάπα
Δε χρειαζεστε μονο τον προπονητη! Περο Καμερον για ξενο ειπαμε
-
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... bid=520252
Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου
-
Ο χρήστης Πίνι Γκέρσον έγραψε:
Πρώτα απ’ όλα υπάρχουν ευχές και φιλοδοξίες, αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαστε ομάδα με μπάτζετ 25 εκατομμυρίων ευρώ. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με τα χρήματα που έχουμε να ξοδέψουμε.Απο την ΚΑΕ βγαινει προς τα εξω οτι αν βρεθουν καλες περιπτωσεις, το φετινο μπατζετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ
Τελικά τι ισχύει?
-
Εσυ ποιον πιστευεις; Τον Asimov ή τον... Γκερσον;
Μεχρι αυριο θα τα εχει διαψευσει, θα κανει νεες δηλωσεις και θα τις διαψευσει κι αυτες -
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=52969
Αυτό το 'για την καριέρα του' πολύ μου άρεσε
Ο χρήστης TRAVELLER πριν 5 μέρες έγραψε:
Τον Τεόντοσιτς δεν τον ξέρω καθόλου ενώ θα ήθελα να μάθω πόσα θα ζητήσει η Μπανταλόνα για τούτον δω : (Ρούντυ Φερνάντεζ)**Εάν λέμε ( όχι εγώ ) ότι θα γίνει αστέρι ο Βασιλόπουλος, τούτος δω θα γίνει...ήλιος. Τε σπα, δε νομίζω να τον δίνει όμως **
Σημερινό 'Goal' :
Τελικά πρέπει να ξέρει λίγο μπασκετάκι αυτός ο Ομπράντοβιτς
-
Δεν ξερω τι ξερει... αυτο ομως δεν το προβλεψε σιγουρα...
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=91288
Τωρα;
-
Πριν το ανοίξω μάλλον θα είναι για τον Σισκάουσκας ε?
Τωρα το άκουσα από τον Σωτηρίου και πήγε να φύγει το τιμόνι από τα χέριαΕίχε ειδική ρήτρα το συμβόλαιο του , την πλήρωσε κι έφυγε.
Μια ο Σπανούλης την άλλη ο Σισκάουσκας...ωραία συμβόλαια φτιάχνουν στο βάζελο
'Τώρα' , τι τώρα;; Δεν έχει τώρα. Θα χάνεις και με τον ...Αλβέρτη
@edit: Πήρε και τον Γκορί η ΤΣΣΚΑ??? Καλά τι διάολο , πόσα λεφτά θα ρίξουν πάλι;;
Τωρα το sportime.gr λέει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουινιστον. Το θεωρώ αστείο να σκέφτονται τέτοιους παίχτες εκτός κι εάν έχουν σαλτάρει ομαδικά εκεί μέσα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ξερω τι ξερει... αυτο ομως δεν το προβλεψε σιγουρα...http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=91288
Τωρα;
τωρα με το 1 μυριο που πηρανε ασ προσθεσουν και αλλα και ας βρουν αλλον.
Ε δεν μπορει να μην υπαρχει αλλο καλο τριαρι -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μια ο Σπανούλης την άλλη ο Σισκάουσκας...ωραία συμβόλαια φτιάχνουν στο βάζελοΔεν ηταν το συμβολαιο το προβλημα. Η ρητρα ηταν αλμυρη (1εκ.), αλλα τα χρηματα της ΤΣΣΚΑ στον παικτη (2εκ.) δεν τα εδινε ο βαζελος για αναπροσαρμογη κι επισης ο Σισκαουσκας δεν ηταν και πολυ ευχαριστημενος απο την εμπειρια του εδω, απ' οτι ακουσα, και ψαχνοταν να φυγει...
(μη με ρωτησεις τί και πώς, υποψιαζομαι καποια πραγματα, αλλα δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο)@edit: Πήρε και τον Γκορί η ΤΣΣΚΑ??? Καλά τι διάολο , πόσα λεφτά θα ρίξουν πάλι;;
Ξεχνας οτι ο Παπαλουκας που φευγει επαιρνε 2,5 εκ. και αλλο 1,5 ο Αντερσεν. Ελαφρυναν αρκετα το ροστερ και τους περισσεψαν αρκετα.
Ο Ζησης πηρε 1,2, ο Σισκα 2 (+1 η ρητρα) κι ο Γκορι γυρω στο μυριο. Στα λεφτα τους ειναι.Τωρα το sportime.gr λέει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουινιστον. Το θεωρώ αστείο να σκέφτονται τέτοιους παίχτες εκτός κι εάν έχουν σαλτάρει ομαδικά εκεί μέσα
Τον σκεφτοντουσαν πριν φυγει ο Λιθουανος... Οπως φαινεται, ειχε κλεισει μερες πριν αυτο το θεμα. Ειναι χαρισματικος σκορερ, αλλα δεν εχει δοκιμαστει σε μεγαλη ομαδα και, φυσικα, δεν μπορει να κανει αλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο... Δε νομιζω να ταιριαξει με τον Ομπραντοβιτς.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια ο Σπανούλης την άλλη ο Σισκάουσκας...ωραία συμβόλαια φτιάχνουν στο βάζελο
Δεν ηταν το συμβολαιο το προβλημα. Η ρητρα ηταν αλμυρη (1εκ.), αλλα τα χρηματα της ΤΣΣΚΑ στον παικτη (2εκ.) δεν τα εδινε ο βαζελος για αναπροσαρμογη κι επισης ο Σισκαουσκας δεν ηταν και πολυ ευχαριστημενος απο την εμπειρια του εδω, απ' οτι ακουσα, και ψαχνοταν να φυγει...
(μη με ρωτησεις τί και πώς, υποψιαζομαι καποια πραγματα, αλλα δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο)Για.........γίνε πιο συγκεκριμένος! Με τον καύσωνα τον τελευταίων ημερών πάντως εγώ θα πήγαινα και στη ΣΙβηρία
Σοβαρά τώρα, επαγγελματίας είναι, και από τη στιγμή που του έγινε μια τέτοια πρόταση καλά έκανε και τη δέχτηκε. Ωστόσο, θα μου φαινόταν παράλογο να μην έκανε και ο Παναθηναϊκός μια αντιπρόταση κοντά στα 1,7 εκατομμύρια.
-
Μυθική πρόταση σε Παπαλουκά
Έτοιμη να καταθέσουν μυθική πρόταση για να αποκτήσουν τον Θοδωρή Παπαλουκά, είναι οι Λέικερς. Δημοσίευμα της εφημερίδα Los Angeles Times, επικαλούμενη πληροφορίες από την Ελλάδα, αναφέρει πως οι «λιμνάνθρωποι» είναι έτοιμη να προσφέρουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να πείσουν τον Έλληνα γκαρντ να γίνει συμπαίκτης του Κόμπι Μπράιαντ.
Συγκεκριμένα η εφημερίδα επικαλείται το σημερινό δημοσίευμα του «ΕΤ» στο οποίο αναφέρεται πως ο Παπαλουκάς έχει πρόταση στα χέρια του από τους Λέικερς, με τον παίκτη να δηλώνει πως αυτή είναι η καλύτερη δυνατή. Οι Αμερικάνοί όμως προχώρησαν ακόμα περισσότερο το θέμα και κάνουν λόγο για μία μυθική πρόταση (30 εκ δολάρια) , η οποία σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση.
-
bujinkan : Ma Κόμπε σκίζεται να φύγει από το L.A ότι θέλουν γράφουν γμτ!
Χρηστο: Νά' σαι καλά για την ενημέρωση, δεν τα γνώριζα όλα αυτά:)
Μόνο σαν **ανέκδοτο **μπορώ να θεωρήσω ότι κάποιοι πάνε να πλασσάρουν τον Ουίνστον σαν αντικαταστάση του Σισκάουσκας Αν είναι δυνατό , απλώς και μόνο να συγκρίνονται αυτοί οι δύο παίχτες.** Hellenic Tifosi** Mάλλον έφτασε η ώρα να αποδείξει η διοίκηση όλα αυτά τα ωραία λόγια για τον 'Παναθηναϊκό της καρδιάς μας και όχι της τσέπης μας' για το 'θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να μείνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος' μπορεί να τα κάνει και έργα.
Βέβαια έχουν αποδείξει αρκετά μεχρι τώρα αλλά βέβαια δεν είχαμε αντίπαλο. Για να δω τώρα που σφίγγουν τα γάλατα τι θα παιχθεί.
Ο Σισκάουσκας έφυγε και το όνομα του Γουίνστον μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.
Ο Τομάσεβιτς θέλει διετές αλλά δεν....
Με το Γιαβτόκας δε φαίνεται να βγαίνει άκρη.
Ακούγονται μερικα αστεία ονόματα ...μέχρι και Πελεκάνο διαβάσαμε.
Ο Μπατσίστ δεν έχει ανανεώσει ακόμη, δυστυχώς και αυτά τα 'προφορικά' μάλλον βερεσε τ' ακούω.
Ελπίζω να μη βρεθούμε με κανένα 'Χάρις Μουγεζίνοβιτς' πάλιΟαση η ανανέωση του Μήτσου του Χατζηβτέττα και όση δόση αλήθειας έχει η είδηση για τον Φερνάντεθ αλλά αυτοί δε φτάνουν.
Στην ελληνική αγορά δεν ψαρεύουν έστω και με φόντο το μέλλον.Περίεργα πράματα
Περιμένω πάντως, δε θέλω να προτρέχω.
-
νωρις ακομα..μου κανε εντυπωση που εφυγε ο σισκαουσκας αλλα αμα ηθελε ο παυλαρας θα τον κρατουσε..ασε που νομιζω οτι ο παο θα βρει εξισου καλο φοργουορντ αν οχι καλυτερο...
η τσσκα ολο ρωσους παιρνει ρε παιδια...
ο παπαλουκας τον κομπι μονο απο φωτο θα τον δει..κανει χαζομαρα..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σοβαρά τώρα, επαγγελματίας είναι, και από τη στιγμή που του έγινε μια τέτοια πρόταση καλά έκανε και τη δέχτηκε. Ωστόσο, θα μου φαινόταν παράλογο να μην έκανε και ο Παναθηναϊκός μια αντιπρόταση κοντά στα 1,7 εκατομμύρια.Ναι, κατα πρωτον ειναι η μεγαλη διαφορα στα χρηματα (μαλλον θα ειναι το τελευταιο μεγαλο του συμβολαιο) και κατα δευτερον οι σχεσεις του με τον Ομπραντοβιτς, που, μαλλον, δεν ειναι οι καλυτερες δυνατες. Ο Ομπραντοβιτς το εχει αυτο. Ειναι δυσκολος ανθρωπος και δημιουργει τετοια θεματα...
Ανεξαρτητα απο το τι βγηκε προς τα εξω η περσινη υποθεση Λακοβιτς πρεπει να εχει αρκετες ομοιοτητεςTRAV, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν τιμα το ελληνικο μπασκετ η παρουσια παραγοντων οπως οι κοντοι, αλλα στο συγκεκριμενο (στην οικονομικη τους προσφορα στην ομάδα) εισαι αδικος. Φαντασου να ικανοποιουσαν στο ακεραιο τις απαιτησεις ΟΛΩΝ των παικτων της δωδεκαδας μετα απο μια σεζον με τιτλους. Θα επρεπε να διπλασιασουν το ηδη τεραστιο μπατζετ! Οταν μαλιστα πεταξαν περυσι, αδιαμαρτυρητα, πανω απο 3,5 εκ. σε παικτες που δεν προσφεραν το παραμικρο! (Γιαβτοκας, Ντελκ). Προφανως εχουν ενα ταβανι στο μυαλο τους και τα μαθηματικα δεν τους εβγαιναν (εκαναν ηδη τριπλασιασμο στις αποδοχες του Μητσου και διπλασιασμο σε αυτες του Μπατιστ κι επονται και κανα-δυο μεταγραφες). Το μονο σιγουρο ειναι οτι το θεμα Σισκαουσκας επαιζε μερες (μηνες?) τωρα και δεν το αφησαν να βγει προς τα εξω....
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]