-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
....................-Δεν ξερω για ποιες δουλειές έρχεται ο νέος βοηθός, δεν ξέρω επίσης εάν ήταν ο πρώτος βοηθος του Ζόλνταν στην Χάποελ. Εκείνο που ξέρω ειναι ότι είναι προπονητής και δε θα έρθει για να σκουπίζει το παρκέ!
-Για να τον σπρώξει ο Σοφό πρέπει να παίζει και έτσι όπως πάει το πράμα μένει 5ος ψηλός. Για βάλε κάτω και μετρα τους.
-Γιατί κάνει ο Βουγιούκας και δεν κάνει ο Πέροβιτς; Εγώ δεν τον ξέρω τον Πέροβιτς αλλά όπως σου είπα δεν αρέσκεται ο Ομπράντοβιτς σε ψηλούς-σκιάχτρα.Τους θέλει από τα 5 μέτρα και μέσα και όχι κάτω από το πλεχτό. Εμένα έχει βγάλει η γλώσσα μου μαλλι για τον Βούισιστς. Αυτόν θέλω.
-Μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι ο Γιαβτόκας εάν μείνει θα είναι έτσι όπως είναι σήμερα. Αλλά μάλλον δε θα μείνει. Τον έχει επιλέξει το Σαν Αντόνιο τον Γιαβτόκας από πέρσι άρα ενδιαφέρθηκαν τ' Αμερικανά *(δε σημαίνει ότι θα πάει εκεί βέβαια, μετά από μια νεκρή χρονιά)
*
-Ο Ντελκ ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να βρει ο Παναθηναϊκός εκείνη τη στιγμή. Η πτώση είχε να κάνει με άλλους λόγους και όχι με αγωνιστικούς. Η ηλικία του ήταν 32 μια χαρά ηλικία είχε για μονοετές συμβόλαιο. Και ο Άιβερσον εάν ερχόταν δε θα κόλλαγε το παιχνίδι του με μας, αυτό δε σημαίνει ότι είναι μπάζο.- Ο Περπερογλου είναι καλό τριάρι αλλά δεν είναι εκείνο που είχε δείξει ότι μπορεί να είναι. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός.
-Και ο Πριγκιόνι είναι καλός παίχτης και δε χρειάζεται να ανοίξω καμια στατιστική για να θυμηθώ ότι πέρσι με σκότωσε με 9 ασιστ εδώ μεσα αλλά και στο περσινό ΦΦ αόρατος ήταν και όχι μονο στο φετινό που 'του έφταιξε' ο Μάλκοβιτς.Πάντως στην Ταού δεν πρέπει να φταίει κανένας Μάλκοβιτς. Για να 'κλέψω' και μια φράση του 'adis4gr' πάει να γίνει η Μπάρτσα της νέας δεκαετίας. Μια είναι ο Μάλκοβιτς , μια είναι ο Ιβάνοβιτς, μια είναι ο Περάσοβιτς, άντε να δω του χρόνου ποιος θα είναι.
-Εγώ αυτά τα περί 'απεριόριστου' τ' ακούω λίγο βερεσέ. Όποιος έχει ...απεριόριστο δεν το διαλαλεί . Πάει και φέρνει ένα 'Μάτσε' (όπως πέρσι) και τελειώνει το παραμύθι.
-Τον Σφαιρόπουλο δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και πέρα από τη μάνα του και από σένα άντε και 5-6 ακόμα δεν τον ξέρει κανείς. Ούτε από που έρχεται ούτε που δούλεψε ούτε εάν ήταν στα γαύρικα τμήματα υποδομής ούτε τίποτα. Για να 'σκοτώνεσαι' εσύ έτσι σημαίνει ότι είναι σίγουρα καλός αλλά ένα 'κλικ' πιο κάτω από το ...σκότωμα
Υ.Γ Βρείτε μου ρε ένα 3αράκι που με έχετε γραψει όλοι στα @@ σας:twisted:
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
-Τον Σφαιρόπουλο δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και πέρα από τη μάνα του και από σένα άντε και 5-6 ακόμα δεν τον ξέρει κανείς. Ούτε από που έρχεται ούτε που δούλεψε ούτε εάν ήταν στα γαύρικα τμήματα υποδομής ούτε τίποτα. Για να 'σκοτώνεσαι' εσύ έτσι σημαίνει ότι είναι σίγουρα καλός αλλά ένα 'κλικ' πιο κάτω από το ...σκότωμαΤμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ ο Σφαιρόπουλος. Συνεργάτης του Φλεβαράκη. Πιο πριν από εκεί δεν θυμάμαι να σας πω.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
-Για να τον σπρώξει ο Σοφό πρέπει να παίζει και έτσι όπως πάει το πράμα μένει 5ος ψηλός. Για βάλε κάτω και μετρα τους.-Γιατί κάνει ο Βουγιούκας και δεν κάνει ο Πέροβιτς; Εγώ δεν τον ξέρω τον Πέροβιτς αλλά όπως σου είπα δεν αρέσκεται ο Ομπράντοβιτς σε ψηλούς-σκιάχτρα.Τους θέλει από τα 5 μέτρα και μέσα και όχι κάτω από το πλεχτό. Εμένα έχει βγάλει η γλώσσα μου μαλλι για τον Βούισιστς. Αυτόν θέλω.
Τι 5ος ρεεεεεε 20 κιλακια απο την πενταδα ειναι
Ο Βουγιουκας ερχεται για συμπληρωματικος.
Δεν εχει καμια σχεση το παιχνιδι του Ολυμπιακου με αυτο του ΠΑΟ, συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια Ενας που κανει για μας, μπορει να μην κανει για σας και το αντιστροφο. Μπορω βεβαια να σκεφτω εναν που... παει με ολα
Ο Σφαιρο ξεκινησε απο τον παγκο και τα τμηματα υποδομης του ΠΑΟΚ. Αποστολιδη, Βασιλειαδη, Βασιλοπουλο, Μαυροκεφαλιδη κλπ. αυτος τους ανεβασε στην πρωτη ομαδα
edit: με προλαβε ο funky -
Σκέτο Αποστολίδη. Οι άλλοι τρεις ήρθαν λίγο αργότερα - τον Σφαιρό δεν τον πρόλαβαν- και δεν ανήκαν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, ήρθαν σχεδόν έτοιμοι παίκτες από Κιλκίς, Πύργο και δεν θυμάμαι ο Βασιλειάδης από πού (Καβάλα νομίζω) και παίξανε έναν χρόνο ουσιαστικά στο εφηβικό που είχε πάρει και πρωτάθλημα νομίζω. Ο μόνος παίχτης που παίζει στην Α1 καθαρά από τα παιδικά-προπαιδικά-εφηβικά τμήματα είναι ο Αποστολίδης.
Για το αν συνέπεσε η χρονιά των τριών με τη χρονιά του Σφαιρό δεν παίρνω όρκο, αλλά αν θυμάμαι καλά δεν συναντήθηκαν.
-
Ναι, μια χρονια συμπεσανε στο εφηβικο, αλλα νομιζω τον Σφαιρο τον προλαβαν στον παγκο των μικρων
Στο αντρικο τους ειχε και τους 4 σιγουρα.
Σε καθε περιπτωση αυτος ηταν που εισηγηθηκε την απόκτησή τους, αφου ηταν υπευθυνος για τα υποδομης και τους παρακολουθουσε 1-2 χρονια....
(για τον Βασιλοπουλο το ξερω σιγουρα) -
Πάσο, μπορεί να κάνω λάθος!
Πάντως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα ο Σφερό, από όσο τον θυμάμαι, όπως και ο Φλεβαρουά, ειδικά για προσωπική δουλειά με παίκτες ήταν πολύ καλοί. Ήξεραν αρκετό μπάσκετ, τώρα για το τελείως διαφορετικό πράγμα του coaching, μπορεί να αποδειχθούν (γιατί δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα σε καλές συνθήκες) μάπα.
-
Πολυ σωστα
Για τον Φλεβαρακη δεν ξερω (αμφιλεγομενο το κοουτσαρισμα του), αλλα για τον Σφαιρο ξερω οτι πηραν τις καλυτερες συστασεις και γι' αυτο εκλεισε με συνοπτικες διαδικασιες περυσι που εφυγε απο τη Θεσσαλονικη...
-
Φέτος τι θα γίνει με τον Σφαιρόπουλο;
-
Ελπιζω να γινει οτι και τον Ιουνη. Να κατσει ο μλκας να μιλησει μαζι του για τα πλανα της ομαδας και ν' ακουσει τις εισηγησεις του για παικτες (αυτο γινεται προς το παρον).
Τωρα μακροπροθεσμα δεν ξερω. Ισως αν στραβωσει πολυ το πραγμα και φωναξει ο κοσμος, να 'στειλουν' νωρις τον Γκερσον και να του δωσουν την ομαδα να βγαλει τη χρονια... -
- Μην υπερβαλλουμε Δεν ανεδειξε και τον Τζορνταν
- Αν πηρατε τον Περπερογλου για 3αρι, παλι με Αλβερτη και Παπανικολαου θα σας το παρει ο βαζελος
- Αν παιρνει ο Ντομερκαντ πανω απο 200 ειναι κλοπη
- Αμφιλεγομενος ενας κοουτς που εκανε νικες με το φετινο Μακεδονικο και αδικημενος καποιος που ακομη δεν τον ειδαμε; Η λογικη σου εξακολουθει να πασχει
- Επειδη εχω χασει επισοδεια και πολυ τον αναφερετε, εκεινη η ψυχη ο Ντελκ ηταν μεχρι τελους στο βαζελο;
-
Mόνο στην ευρωλίγκα και έπαιξε και λίγο στο ΦΦ. Μετά τα μαζεψε.
Να σου πω ρε Χρήστο: Εάν εσύ είχες βάλει τόσα φράγκα που έχει βάλει μέχρι τώρα η διοίκηση του γαύρου και λέει ότι θα βάλει άλλα τόσα, θα εμπιστευόσουνα μια ομάδα που έχει τόσο ψηλούς στόχους σε κάποιον που έχει δουλέψει σε τμήματα υποδομής και έχει βγάλει 2-3 παίχτες;
Y.G Ευχαριστώ για την ενημέρωση περί Σφαιρόπουλου both
-
Γηραιε δεν ξερω τι καιρο κανει στη Σαλονικη, αλλα στο χωριο σου βραζει ο τοπος και μ’ αυτα που μου λες μ’ αναβεις περισσοτερο
Ποτε θα ‘ρθεις για μπυριτσες να δροσιστουμε και να τ’ ακουσεις ενα χερακι;- Ανεδειξε 4 απο τους 6-7 καλυτερους ελληνες εκεινης της γενιας
- Καλααααααα
- Ειπαμε ο Ντομερκαντ ειναι ασταθης και δεν κανει για το Θρυλο αλλα δεν ειναι και για 200
- Κι ο Μπαξεβανης εκανε νικες στον φετινο Μακεδονικο, δε μου λεει τιποτα (δεν ειπα οτι ειναι κακος ο Φλεβαρακης, ειπα αμφιλεγομενος)
- Οχι εφυγε μετα το FF
ΥΓ. Καλη ερωτηση TRAV Δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση. Καθε περιπτωση εξεταζεται ξεχωριστα. Ο Ομπραντοβιτς ηταν ακομα παικτης (31 ετων, βασικος και εν ενεργεια διεθνης, οχι κανας τελειωμενος) οταν του εμπιστευτηκαν την καθοδηγηση της Παρτιζαν και εφερε ευρωκουπα με τη μια (δεν κανω συγκρισεις, παραδειγμα ειναι ) Σε γενικες γραμμες η ηλικια και η προϋπηρεσια ειναι για μενα σημαντικα, αλλα πιο πολυ μετραει το ταλεντο. Για τον Σφαιρο, να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω (ακομα) ξεκαθαρη γνωμη, αλλα δειχνει καλα στοιχεια και, τουλαχιστον, ειναι κανονικος προπονητης και οχι διασκεδαστης Θα προτιμουσα εναν ετοιμο προπονητη οπως ο Κατσικαρης (για τον Γιαννακη δε λεω, εγινα κουραστικος), αλλα απο το ολοτελα....
-
'Η ΚΑΕ Πανιώνιος Forthnet υπενθυμίζει ότι ο αθλητής Στράτος Περπέρογλου έχει υπογράψει από το καλοκαίρι του 2006 επέκταση του συμβολαίου του έως και το τέλος της σεζόν 2007-2008'
http://www.sport24.gr/html/ent/594/ent.184594.asp
Για βάλτε κάτι παραπάνω
-
Σου ειπα 300-400 και δε με ακουσες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σου ειπα 300-400 και δε με ακουσεςναι, αυτό είναι αλήθεια μπορεί να μπήκε ο βάζελος στη μέση και ν' ανέβασε την τιμή
-
Αυτα ειναι βλακειες του Λιανου... Ουτε σχολιαροπαιδο δεν την παταει με τετοια δολωματα
Απλα θελουν να παρουν τοσα περιπου, γιατι εχουν εξοδαΟ Πελεκανος 90% στη Ρεαλ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γηραιε δεν ξερω τι καιρο κανει στη Σαλονικη, αλλα στο χωριο σου βραζει ο τοπος και μ’ αυτα που μου λες μ’ αναβεις περισσοτερο
Ποτε θα ‘ρθεις για μπυριτσες να δροσιστουμε και να τ’ ακουσεις ενα χερακι;Θα σου ειχα πει αν ηξερα, προς το παρον δεν ξερω ακομα. Μαλλον θα ερθω 2 φορες η μια μετα τον 15αυγουστο.
- Ανεδειξε 4 απο τους 6-7 καλυτερους ελληνες εκεινης της γενιας
Μεσα στους 4 ειναι ο Αποστολιδης και ο Μαυροκεφαλιδης; Και οι αλλοι 2-3 ποιοι ειναι; Ο Πριντεζης, ο Βουγιουκας και ο Περπερογλου; Ρε κατι συμπτωσεις! Και ο Σχορτσιανιτης; Ο Ξανθοπουλος; Ο Μπουρουσης; Πλακα-πλακα βλεπω ενα σχετικο κολληματακι του γαβρου με τις ηλικιες αυτες, να το κοιταξετε
- Καλααααααα
Καλαμια, με κεφτεδες στην περιφερεια θελετε να κερδισετε ομαδα που μπορει να σου κατεβασει Διαμαντιδη - Χατζηβρεττα -Σισκαουσκας στην περιφερεια. Για πρωινο τους εχουν
-
ντομερκατ καλος για οσφπ...με διαβατηριο νταξει δεν ειναι για 900 αλλα πανω απο μισο σιγουρα..
απο την αλλη ο πεν δε κανει ουτε 300...
υγ.ακομα τη θυμαμαι μια αναλυση της μακαμπι απο σφαιρο επι παοκ...
υγ2. ας πουμε οτι ο καλαμποκης δεν εκανε για καμια απο τις μεγαλες ομαδες?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μεσα στους 4 ειναι ο Αποστολιδης και ο Μαυροκεφαλιδης; Και οι αλλοι 2-3 ποιοι ειναι;......
Ο Βασιλοπουλος κι ο Βασιλειαδης; Αυτους ξερει, αυτους εμπιστευεται.
adis
Ποιος Καλαμποκης; O Καλαμποκης που 'παει μονο δεξια';
Ητανε στο θρυλο στις χαλεπες εποχες και δεν επαιξε τοτε, θα παιξει τωρα;
Για καναν Πανιωνιο, Πανελληνιο κλπ (νταξει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ δεν το συζηταω, αλλα εκει πλεον παιζει ο καθε πικραμενος) καλος ειναι, αλλα μεχρι εκει.... -
δηλαδη ο παπαμακαριος και ο πεν ειναι πολυ καλυτεροι? η ο χαρισης?
i dont think so.......
υγ. το ξερω οτι δε προκειται να παει πουθενα επειδη τον λενε καλαμποκη..αμα τον λεγανε καλαμποκιτς η τονυ καλαμποκ θα ταν φοβερος...
υγ2. ο γκουροβιτς 3αρι δεν ηταν?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]